Τόσο δούλεμα δεν το αντέχει άλλο το συκώτι μου..

Λοιπόν θα ειναι ένα κείμενο περίεργο ελπίζω να έχεις διάθεση να ανοίξει το μυαλό σου διάπλατα.

Λυσσάξανε με το θέμα της Ελντοράντο, θα σταματήσει η Ελντοράντο την επένδυση που απ’ ό,τι θυμάμαι 11 εκατομμύριακια ήταν όλα και όλα …αλλά και λάθος να κάνω και 100 να ήτανε θα σου εξηγήσω γιατί θα πρεπε αν ήμασταν πραγματική χώρα να μην έχουμε δώσει ποτέ το χρυσό μας και σημερα να κανουμε παρτι.

Θεωρητικά έχουμε οικονομικό πόλεμο το λένε και το ξαναλένε αλλα βέβαια ποτέ σαν χώρα αμυνόμενη δεν πέρασαν στην αντεπίθεση και δεν δημιουργήσαμε ποτέ κανενα αντιποινο στην επίθεση που μας κάνουν τα παγκόσμια λαμόγια .

Θυμάσαι τότε τις δηλώσεις του Βαρουφάκη που μιλούσε για δεύτερο νόμισμα, παράλληλο νόμισμα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε σαν υπουργός οικονομίας όπου εκεί ανακάλυψε ότι η γραμματεία γενικών εσόδων δεν ελέγχεται από κανέναν και ακόμα οτι οι τράπεζες και τα σύστημάτα τους ελέγχουν πλήρως τη νομισματική πολιτική της χώρας; .

Θυμάσαι που βγήκανε κάποιές συζητήσεις και κατηγορίες ότι προσπάθησε να υποκλέψει τα Α.Φ.Μ. όλων των ελλήνων να χακάρει δηλαδή το σύστημα; Στα λέω όλα αυτά για να μη νομίζεις οτι τα παρακάτω είναι φαντασιώσεις μου η οτι δεν είναι λύσεις οι οποίες δεν μπορούν να λειτουργησουν άμεσα.

Αν όλα τα παραπάνω συμβαίνουν που συμβαίνουν σίγουρα και η χώρα και η πολιτική της ηγεσία είναι χειροπόδαρα δεμένη σε συστήματα και νόμους από τους οποίους δεν μπορούν να ξεφύγουν τότε το θέμα του ελληνικού χρυσού είναι κάτι πολύ παραπάνω από προδοσία εάν δοθεί – χαριστει .

Από τη στιγμή που έχεις πόλεμο και δεν σε αφήνει να ξεφύγεις από καμιά μεριά , από τη στιγμή που οι κανόνες των κατακτητων σου αλλά και τα τεχνικά συστήματα τους σε ελέγχουν πλήρως και δεν μπορεις να κανεις ρουπι , τοτε ακόμα και αν δεν είσαι προδότης αναγκαστικά θα γονατίσεις… δηλαδή μιλάμε για την απολυτη κατάσταση κατοχής της χώρας ….

Εκει λοιπον το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι αν θέλεις να προστατέψεις ςτην Ελλάδα από το να τα χάσει όλα απο το να τα ξεπουλήσει όλα και στο τέλος να πει δυστυχώς επτωχεύσαμε …ειναι να δημιουργήσεις ένα αντικείμενο αξίας, μια ύλη αποδεκτή από όλους έξω από το σύστημα που αυτοί ελέγχουν έτσι ώστε να μπορέσεις να στηθείς στα πόδια σου άμεσα εάν πας προς κατά μέτωπο επίθεση προς τους κατακτητές σου…

Και πριν φτάσω στο σημείο κατανόησης του κειμένου θα σε πάω λίγο πιο μακριά .

Τα ζωγραφιστα χαρτάκια που βγάζει η φεντεραλ bank τα λεγόμενα δολάρια νομίζεις ότι υπάρχει έστω και ένας πολίτης στον κόσμο που γνωρίζει πόσα τελικά είναι στην αγορά; .

Αν αυτή τη στιγμή τα κιτάπια τους λένε ότι στην αγορά υπάρχουν πχ 10 εκατομμύρια τα κανονικά ζωγραφιστά χαρτάκια στο σύνολό τους αν μαζευτούν θα είναι τουλάχιστον πενταπλάσια από ό,τι δηλώνει το σύστημα .

Αυτά είναι τα λεγόμενα μαύρα χρήματα, μαύρα δολάρια στα οποία έχουν δημιουργηθει από τους ίδιους, από την ίδια την τράπεζα Φέντεραλ χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί μέσα στα συστήματα νομισματικου ελεγχου.

Το 62 αν θυμάμαι καλά (αν οχι δεν πειραζει βαλε εσυ το σωστο) ήταν και η μέρα που τελείωσε το αντίκρισμα δολαρίου σε χρυσο, από τότε η Φέντεραλ ανά πάσα στιμή μπορούσε να τυπώσει όσα ήθελε και να τα περάσει στη μαύρη αγορά για να υποστηρίξει είτε επενδυτικά κεφάλαια και μαύρες επιχείρησης είτε στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ξένα κράτη κοκ κοκ

Μην αρχίσεις χαζομάρες του στυλ έχουν αριθμούς τα νομίσματα και ελέγχονται απο τη τράπεζα όχι δεν ελεγχόνται απο την τράπεζα… μπορούν να αναγνωριστουν για τη γνησιότητά τους και για τη σειρά που παράχθηκαν αλλά κανείς δεν ξέρει αν ταυτόχρονα υπάρχουν πέντε δεκα εικοσι ίδια στην αγορά γιατί οι τράπεζες δεν έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν τον αριθμό σειράς και να κανουν μοναδικη ταυτοποιση ή τουλάχιστον αν μπορουν σήμερα δεν το μπορουσαν μεχρι πριν πολύ λίγο καιρό… άρα μιλάμε για τουλάχιστον 50 χρόνια στα οποία η Φέντεραλ bank θα μπορούσε να κυκλοφορεί δεκαπλάσια νομίσματα από ότι δήλωνε στα χαρτιά και στους νομότυπους τίτλους της .

Εδώ λοιπόν μιλάμε ίσως για τη μεγαλύτερη κομπίνα που υπάρχει στην ιστορία της γης, μιλάμε για τη κομπίνα όπου μερικές οικογένειες θα μπορούσαν άνετα ανα πάσα στιγμή να έχουν όποιο ποσό θέλουν ,να αγοράσουν ότι θέλουν πάνω στη γη χωρίς όμως αυτό το ποσό να είναι δηλωμένο ότι ισχύει ως χρήμα απλά να ισχύη σαν χαρτάκι οπου με την μίξη μέσα στην παγκόσμια αγορά αυτο το χαρτάκι ενώ στην ουσία ήταν πλαστό (διπλοκομενο) να είναι κανονικό και κανείς ποτέ να μην μπορεί να το καταλάβει .

Σταματώ αυτό το άνοιγμα, υπαρχουν ιστορίες και αποδείξεις σε γεγονότα ανά τον κόσμο που αποδεικνύουν τα παραπάνω λεγόμενα μου, ολόκληρα στρατιωτικα ρεο με χρήματα έχουν ταξιδέψει σε διάφορες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου για χρηματοδότηση πολέμου και ούτω καθεξής !

Πηγαίνω λοιπον απευθείας ξανά σε εμάς, στην άμυνα μας και στη θεωρητική ανημποριά μας .

Νομίζω ότι 11 50 100 200 εκατομυρια για ενα κυριαρχο κράτος δεν είναι τίποτα μιας και ενα κυρίαρχο κράτος έχει μηχανήματα δικά του έχει πρώτες ύλες δικές του εχεις επιστημονες δικους του ώστε να μπορεί να τρέξει μόνο του κάποια ορυχεία όπως αυτά στις σκουριές.

Το ερώτημα είναι γιατί κανείς από αυτούς που σήμερα κυβερνούν και φωνάζουν ότι βρισκόμαστε σε οικονομικό πόλεμο και ειμαστε με την πλάτη στα σχοινιά έτοιμοι να πέσουμε νοκάουτ δεν σκέφτηκε ότι για να παρακάμψει το σύστημα που ήδη ελέγχουν οι εχθροί και κατακτητές μας …θα μπορούσε να περάσει με μια απλή κίνηση και καθόλου μα καθόλου παράνομη γιατί κανένας νόμος δεν το απαγορεύει… σ’ ένα παράλληλο νόμισμα που δεν θα το κατονομάζε νόμισμα μιας και θα είναι από ύλη που όλοι θα το θεωρούν σεβαστό έτσι ώστε αν συμβεί το οτιδήποτε και θελήσουν να μας γονατίσουν και να μας τελειώσουν να είναι έτοιμος να ξανατρέξει την επόμενη μέρα όλη την ελληνική οικονομία και μάλιστα με όλους τους έλληνες χαμογελαστούς γιατί θα είναι οι μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που θα ξανά πληρώνονται όχι με ζωγραφιστό χαρτάκι των κατακτητών της γης αλλά με αξία χρυσού .;

Με απλότητα σου μιλάω για τον ένα αν βρισκόταν ποτέ ηγέτη του σήμερα που θα ειχε τις κωχώνες να δημιουργήσει την λίρα της Ελλάδας του 2017 και με αυτήν έστω και αν έπρεπε να την ονομάσει συλλεκτική για να ξεπεραστουν ισως καποια νομικα κοληματα να μπορεί να ξαναστήσει την Ελλάδα στα πόδια της και ταυτόχρονα να αφησει τους κατακτητές του να πεινάσουν .

Δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά κατανοητός, ίσως και οχι γιατί για να τα αναλύσω όλα πρέπει να αναπτυξω πολυ την ιστορία για το πώς αυτοι οι μπάσταρδοί μας κατέκτησαν και έχουν εισχωρήσει μεσα στη χώρα μας κλεινοντας όλες τις κάνουλες …αλλά ξαναλέω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας νόμος να απαγορεύσει στο κράτος μας ότι μπορεί να βγάλει νόμισμα συλλεκτικό ή ότι μπορεί να βγάλει σουβενίρ σε σχήμα στρογγυλό που να έχει αξία χρυσού γιατί θα είναι από χρυσό και να τα τελειώσει όλα μέσα σε μια μέρα .Ασε που νομιζω οτι κανεις δεν του απαγορευει και την κυκλοφορια διπλου νομισματος …αν σκεφθεις οτι εσενα προσωπικα κανεις δεν σου επιβαλει να συναλλασεσαι με ευρω μονο…Πχ αν εγω ειχα τις Σκουριες και εβγαζα ενα εκατομυριο λιρες κανεις δεν θα μπορουσε να μας απαγορευσει να εχουμε συναλλαγες !!

Ούτε χρέη , ούτε νέοι δανεισμοί , ούτε καταπιστεύματα και μαλακίες , ούτε οΡοθτσαιλντ ξανα και μονιμα το αφεντικο μας , ούτε τράπεζες .

Αν πραγματικά θέλαμε το πετυχαίναμε αύριο κιόλας χωρίς να φοβόμαστε αν θα γίνει αποδεκτό το νόμισμα στο εξωτερικό, χωρίς να φοβόμαστε αν θα έχουμε υποτιμηση, χωρίς να φοβόμαστε κανέναν… ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ να μπορουν να ξανα μιλησουν για την ελεύθερη γη .

Μα θα σου εκάναν αμέσως πόλεμο μπορείς να πεις για να φέρεις αντίρρηση ….

Αν το πεις λοιπόν πήγαινε στον καθρέφτη σου …πεστο μερικές φορές ακόμα και να κοιτάς τον εαυτό σου στα μάτια και μετά πες …αν αυτό το πιστεύω τελικά είμαι συνωμοσιολόγος και έχουν δίκιο όλοι αυτοί που τόσο καιρό φωνάζουν για όλα αυτά που μας λένε..

Stranger…

Loading...

40 thoughts on “Τόσο δούλεμα δεν το αντέχει άλλο το συκώτι μου..

  • ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ... says:

   …ΘΑ ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ. Η ΕΚΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ CDS ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ «ΑΓΟΡΕΣ»… ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ´ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙ ΆΛΛΑ.

  • γιώργος says:

   αυτό που λες έχει πνεύμα ητοπάθειας και παραίτησης. Ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ γιατί αξιοποίησε ικανότητές που είχε, εκείνες στις οποίες υστερούσε ο Γολιάθ. Το ίδιο και στη μάχη του Μαραθώνα, της Σαλαμίνας, στην επανάσταση του 1821 κ.λ.π. Όταν ο άνθρωπος εξαντλεί τις δυνατότητές του τότε λαμβάνει και την θεία βοήθεια, αλλά ποτέ δεν την λαμβάνει όταν μένει αδρανής και παθητικός.

 1. Μια χαρά τα λες says:

  Έτσι είναι τα πράγματα απλά να προσθέσω ότι αυτή τη στιγμή λίρες κυκλοφορούν στην αγορά αλλά όσες περάσουν από την ΤΤΕ καταγράφονται. Αν θέλεις εσύ να αγοράσεις ή να πουλήσεις υπάρχει νόμος που σε υποχρεώνει να περάσεις από την ΤΤΕ και να δηλώσεις πόσες έχεις, που τις βρήκες (καλά δεν κάνουν και μεγάλο θέμα) αλλά τέλος πάντων θα σε παρακολουθούν. Επίσης οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι (αλλά και όλοι οι δυτικοί) δεν έχουν ανάγκη να τυπώσουν χαρτάκια. Τα χαρτάκια αντιπροσωπεύουν το 1% των χρημάτων που κυκλοφορούν. Αρκεί να δώσει εντολή ο Ντράγκι ή η Γιέλεν και αυτομάτως δημιουργούνται εκατομμύρια από το πουθενά. Όσο για την ημερομηνία που έπαψε να ισχύει ο κανόνας του χρυσού ήταν το 1971 γιατί η Αμερική είχε ξοδέψει πάρα πολλά στον πόλεμο του Βιετνάμ και εγκατέλειψε τον κανόνα του χρυσού. Ο Ντε Γκώλ είχε πει τότε «Δηλαδή θα πληρώσουμε εμείς τον πόλεμο των Αμερικάνων;»

 2. ΞΗΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ (ΑΡΤΕΜΗΣ) says:

  ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ.
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ-ΕΣΟΔΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ….ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 3. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Οσο κυβερνουν μασονοι και υπάρχει το μασονικο σύστημα των μασονοεκλογων με υποψήφιους αποκλειστικά και μονο μασονους και μασονοπροσκυνημένους αλλά και μασονικες εταιρίες που «μετρούν» τους ψήφους των «εθνικων» ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Οσο εχουν ψηφο οι συνταξιούχοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα κάθε είδους κομματόσκυλα ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Οσο επιτρέπουμε να υπαρχουν τράπεζες και νόμισμα που ελέγχουν αποκλειστικά οι τοκογλύφοι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Οσο η αμυνα της χώρας στηριζεται σε εξοπλισμούς, πυρομαχικά και ανταλλακτικά που ελέγχουν οι σιωνιστές ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Οσο θα υπαρχει η «Ανεξάρτητη» ?? Αρχή «Δημοσίων» ??? Εσοδων και το ΤΑΙΠΕΔ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Οσο τα ΜΜΕ ελέγχονται απο τους μασονους και η πλειοψηφία των ελληνων εξακολουθεί να ενημερώνεται απο αυτά ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ. Οσο ο στρατος, η αστυνομία και η «δικαιοσύνη» διοικείται απο μασονους και το αντιστοιχο προσωπικό τους υπακούει και υπηρετεί ευλαβικά τους αντισυνταγματικους νόμους ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ.

   • Ανώνυμος says:

    Ασε φίλε τα μάθαμε τα κόλπα των εβραίων. Όποιος δεν είναι δικός τους τον βαφτίζουν μασόνο με το έτσι θέλω για να τον αποδομήσουν. Τα μάθαμε τα κόλπα σας μην κουράζεσαι!

    • Ανώνυμος says:

     Τα υπαλληλάκια της παγκόσμιας και εγχώριας μασονίας, αλλά και οι διαχρονικά χρήσιμοι ηλίθιοι που το παίζουν ανοιχτόμυαλοι, νομίζουν ότι ακόμα κοιμόμαστε. Εξακολουθούν το ίδιο παιχνίδι και φτάνουν στο σημείο να μας ανακοινώνουν ότι ο Καποδίστριας και ο Κολοκοτρώνης ήταν δικός τους!!!!! Πολύ σωστή η παρατήρηση σου!

 4. depi says:

  γιατι πουθενα δεν γινεται κοιβερνιτης χωρας …χωρις οικογενεια;;;;και το κυριοτερο …χωρις παιδια;;;γιατι χωρις παιδια δεν μπορουν να τον ελεγχουν…..αυτοι που ελεγχουν τα παντα .αν εγω εχω μονο εμενα μπορει καινα πω αι…@θιτε θα το κανω αν ομως εχεις παιδια ;;;;και σου τα παρουν;;και σε αφισουν να κεγεσε;;οπως τον ωναση ..;;;;;γιαυτο πιστευω οτι ποτε δεν θα βρεθη κυβερνιτης πουθενα με @ιδια ..

  • Depi μου says:

   Ισχύει αυτό που λες αλλά εν μέρει (ναι με ει γράφεται γιατί είναι δοτική) αλλά και ο Ομπάμα έχει παιδιά και ο Τραμπ και ο Πούτιν και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και ο Ρέντσι που ήταν στην Ιταλία και ο Ολάντ της Γαλλίας. Μας έτυχαν τώρα 3 (Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία) που δεν έχουν αλλά δεν είναι ο κανόνας.

 5. Παναγιώτης says:

  Ωρε καλά τα λες αλλά…..
  Είδαμε τι πάθαμε και με το HLC (Hellas Coin) ,το πιστέψαμε , το αγκαλιάσαμε, κάψαμε τα μηχανήματα μας (δεν μας περισσεύουν χρήματα για καινούργια ) και αποτέλεσμα 0.
  Μείναμε με τα ψηφιακά πορτοφόλια στο χέρι …………
  Και κανένας δεν βγήκε μπροστά να μας πει τι πραγματικά έγινε…….

  • Κατοχικά Νέα says:

   Μπα τι μας λες , μηπως εισαι και ο πανγιωτης ο πιτσαδορος που πηγε να το πουλησει στον αραβα εεπιδη ειδε την βαλτσα με τα εκατομυρια; Μηπως εισαι ο ιδιος παναγιωτακη γιατι πολυ θελω να τα ξαναπουμε απο την τελευταια φορα που μου ειπες οτι δεν θες να εισαι φιλος μου επειδη σας χαλασα την κονομα; Αν δεν εισαι αυτος ο πανγιωτακης για πες μου ρε φιλε ποιο μηχανημα εκαψες και ελα λιγο να μετρησουμε ποσα εδωσες εσυ και ποσα εγω ..ελα να μετρησουμε της απωλειες … μουνοπανα πρακτορες που αγοραζαμε με bitcoin να σηκωσουμε τιμη στην ελλαδα και εσεις ξεπουλουσατε στα 0.00000001 σεντς … Αν εχεις αρχιδια Παναγιωτη βγες με το ονομα σου και ελα να με αντιμετωπισεις να μας ακουει ολος ο κοσμος ..αλιως εισαι ενα αρχιδι ακομα που κανει την δουλεια ολων οσων ξεκολιασαν την ελλαδα ,,…ενας λιγουρης ακομα!! Stranger …σε περιμενω με οτι θες με βιντεο με τηλεφωνο με οτι θες ελα να μου πεις ποσα και που εχασες και ποσα και που εχασα για να εχεις εσυ μαλακα ελληνικο δικο σου νομισμα !

   • Παναγιώτης says:

    Ένα μεγάλο μπράβο!!!Αυτό κατάλαβες? Ούτε πιτσαδόρος είμαι ,ούτε πράκτορας!Ούτε έβρισα κανέναν!Όπως επίσης ούτε ξεπούλησα στα 0.00000001 σεντς όπως λες.Και ναί όντως έκαψα τον υπολογιστή μου.
    Προφανώς με έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλον.

    • Κατοχικά Νέα says:

     Οχι απαντησουλες ανωνυμες μεγαλε , κατηγορεις εναν ανθρωπο , με κατηγορεις για κατι ..ελα να δουμε λοιπον τι εγινε …και ελα να μου αποδειξεις οτι καηκε ο υπολογιστης σου επειδη εκοψε νομισμα ελληνικο…αν και ολοι εκοβαν με Miners αλλα εν παση περιπτωση ελα να μου αποδειξης οτι εκαψες τον υπολογιστη σου …με τηλεφωνο βιντεο οτι θες για να σου αποδειξω οτι εισαι ενας ψευτης της επιφανειας και μιλας μονο για να αποδομησεις …

   • ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ says:

    Το να ξεπουλάνε σε τέτοιες τιμές, προφανώς »πρακτοράκια τους κάνει» αλλιώς δεν εξηγείται, ποιο θα ταν το κέρδος.
    Γι αυτό ακόμα να γίνει κάτι με το ηλεκτρονικό νόμισμα στην Ελλάδα, γιατί »ενοχλούνται κάποιοι»
    Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πλέον οι τράπεζες όλες με ηλεκτρονικό συναλλάσονται οπότε ότι και να κάνουν δεν το ρίχνουν αλλά το Bitcoin το χουν βάλλει πολύ στο μάτι κάποιοι και δεν είναι σίγουρο για πόσο θα κρατήσει ακόμα.

   • ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ says:

    Σήμερα ας πούμε, από χθες για την ακρίβεια, έπεσε τρομερό ξεπούλημα για κάποιον λόγο και είχε πει πριν μέρες, αναλυτής της Goldman Sachs ότι θα πέσουν κατά 30 τις εκατό όλα τα ηλεκτρονικά νομίσματα.

 6. ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ says:

  ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙΚΗ ΛΥΣΗ (ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΑ)
  ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙΣ!!!!!!!! ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΑΝ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Κ ΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 – 60000 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ…! Κ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΑΧΟ ΕΚΤΟΣ Ν.Τ.Π. ( Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ) ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΑ!!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ….. ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!!!!!

 7. ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ says:

  Το ηλεκτρονικό είναι το μέλλον, κάποιοι το θέλουν κάποιοι όχι. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα ναι καλό, αν χρησιμοποιηθεί λάθος, κακό.
  Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε και να φτιάξουμε ένα Ελληνικό αλλά μάλλον δεν είμαστε ικανοί ούτε γι αυτό…
  Τρείς λύσεις υπάρχουν: Ψηφιακό νόμισμα, νόμισμα πρώτης ύλης/ χρυσός, η και τα δύο. Το χάρτινο, όταν καταρρεύσει και το Ευρώ, το αργότερο σε μια δεκαετία υποθέτω, δεν θα υπάρχει πια, καθώς το Ευρώ στηρίζει και το δολάριο, επομένως η πτώση θα ισχύσει σε όλη την δύση.
  Το πρόβλημα είναι πάντα ένα: Ότι ως λαός, έχουμε μάθει απλά να περιμένουμε και μόνο να παραπονιούμαστε σαν τις γριές.

  • Ανώνυμος says:

   ο καζακησ μιλησε για το παραλληλο κατοοχικου τυπου νομισμα του σοϊμπλε, του μπαρουφακη, του λαπαβιτσα, ραλη κλπ. Το αρθρο μιλαει για εθνικο νομισμα(διορθωστε με αν καταλαβα λαθος). Βεβαια αυτα με βαση το χρυσο και το ασημι δεν ειναι σωστα και παλι, γιατι το κρατος(εμεις) μπορει να τυπωνει σκετο χαρτι και με αυτο να κινει την οικονομια του και την παραγωγη του(που δινουν την αξια στο χαρτι) χωρις να εξαρταται απο τις διεθνεις αγορες χρυσου κλπ. το εθνικο νομισμα θα ειναι αποκλειστικα δικο μας και δεν χρειαζεται να ειναι για διεθνεις συναλλαγες και τζογαρισμα που θα το υποτιμισουν. τα τραπεζικα μας διαθεσιμα σε συναλλαγμα καλυπτουν τις ανελαστικες αναγκες μασ για εισαγωγες για τουλαχιστον 6 χρονια που ειναι υπερ αρκετα για να γιγαντωθει η δικια μας οικονομια.

 8. ΜΒ says:

  Χαίρομαι πάρα πολύ για σενα όπως και για μερικούς άλλους σαν εσένα που έχετε βρει την ελευθερία και την ευδαιμονία! Φρόντισε τώρα να τις βρουν και αυτά τα θνητά και αδύναμα ανθρωπάκια, αυτές οι ψυχές που έχουν εγκλωβιστεί και οφείλεις να βοηθήσεις. Μπορεί αυτό να γίνει απο την μια μέρα στην αλλη? δεν θα έπρεπε πρώτα να φροντίσεις για την επιβίωσή τους? με αυτόν τον τρόπο δεν θα ακύρωνες τον φόβο της επιβίωσης? μπορεί να είμαι και λάθος….

 9. ΗΡΩ says:

  όποιος βρίσκει λ΄λυσεις , τον διώχνουν ..
  κατασκευασμένο σχέδιο..
  αλλά σιγά μην γονατίσεις..Με λίγα μαθαίνεις ώστε αν σου πάρουν και τα λίγα , δεν θα νοιώσεις άσχημα γιατί απλά έχεις συνηθίσει..
  όχι για να επιβιώνεις αλλά να μαθαίνεις να ζεις..

 10. NIKOS-VOLOS says:

  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΕ… ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΡΟΧΟΡΑΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!

  • πρωην μισθοφορος says:

   ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ???????????ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ Κ ΠΑΝΩ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΛΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ !! ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…..! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΕΦΑΠΑΞ??????? ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ!!!!!!!ΑΣΧΕΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΙ.ΔΥ. Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ! Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ 7,62 ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΛΙΔΕΣ!! ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ….Ε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ……….

   • πρωην μισθοφορος says:

    ΣΗΜ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ χρυση αυγη ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ Κ ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…..

 11. τα ίδια και τα ίδια says:

  τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.
  παραδέξου ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα και προσπαθείς και εσύ να πιαστείς από κάπου για να νομίσεις ότι η ζωή σου έχει νόημα.

 12. Μαρια-Νεφελη says:

  παλληκαρι μου ευγε σου. μεστος, αληθης, ακριβης και λυρικος ο λογος σου. με συγκινησες. ειπες μονο αληθειες. να εισαι καλα οπου κι αν βρισκεσαι.

 13. ΑΛΚΗΣ says:

  Διαβάζοντας το άρθρο κατάλαβα ότι δεν έχεις ιδέα για το πραγματικό πρόβλημα της χώρας ή ότι πετας μπαρούφες για να τσιμπάνε οι αφελείς.. Αφελής σημαίνει:άνθρωπος όχι ιδιαίτερα έξυπνος, που δεν σκέφτεται τα πράγματα σε βάθος ή που αφήνεται και εξαπατάται από άλλους

  • Κατοχικά Νέα says:

   Για εξηγησε μου εσυ που δεν εισαι αφελης ποιο ειναι το προβλημα της χωρας που δεν εχει αναλυθει ακομα …;;;… Πριν ομως ερθεις να με προσβαλεις πες μου και ποσα χρονια με διαβαζεις και ποσα απο οτι εχω γραψει εχεις διαβασει; …και παμε μετα σιγα σιγα με ευγενια και ηρεμια να το λυσουμε το θεματακι μας ..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *