Το συλλαλητήριο στην Πάτρα θα γίνει γιατί έτσι θέλει ο ελληνικός λαός!!!

Χθες σε ειδησεογραφικά blogs και sites βγήκε η είδηση ότι ο οργανωτής του συλλαλητήριου της Πάτρας το ακυρώνει για διάφορους λόγους που δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου!

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται μέσα από το πεδίο, το σύστημα,την πληροφορία και την προβοκάτσια  η λάθος αντίληψη που θέλει να δώσει το σύστημα στο Τι είναι η φωνή του λαού και πως πρέπει να κινείται!

Βαρέθηκα να γράφω όλο αυτό τον καιρό ότι δεν υπάρχει κεφάλι στον ακεφαλο και δεν πρέπει να συντονίζεις το ασυντονιστο!

Όλα έχουν να κάνουν με την αντίληψη και την διανόηση μας για το πώς πρέπει να διαχειριζόμαστε τις έννοιες αλλά και τα προβλήματα που καλούμαστε να λύσουμε!

Ένα συλλαλητήριο δεν είναι ένα πάρτι που το διοργανώνει κάποιος στο σπίτι του και μπορεί να το ακυρώνει όποτε θέλει για οποιοδήποτε λόγο….  το σύστημα έτσι όπως κινείται Έχει λυσσάξει να θέλει και να επιμένει ότι για να δημιουργηθεί ένα συλλαλητήριο Θέλει πολλά παραπάνω από μόνο ένα ραντεβού…. των Ελλήνων…θέλει να μας πείσει μέσα στην συνείδησή μας ότι τα συλλαλητήρια μπορούν να γίνονται ή όχι μέσα από αυτόκλητους διοργανωτές!

Το ραντεβού των Ελλήνων για να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους και να υπερασπίσουν τα  χώματα τους  δεν μπορεί ηλίθιοι  να στηρίζεται σε διοργανωτές και συντονιστές…. γιατί όσο επιμένετε σε αυτή τη φιλοσοφία… Ότι χρειάζεται συντονιστικό όργανο  η οργή του λαού…. τόσο θα πέφτουμε στην παγίδα ακυρώσεων από διάφορους αυτόκλητους διοργανωτές!

Ένα ραντεβού με την ιστορία είναι,  ένα ραντεβού που όταν ο κόσμος το γνωρίζει δεν έχει ανάγκη να περιμένει κανέναν να του δείξει τι Και πώς πρέπει να το κάνει…  για αυτό όλοι μαζί… Όλοι όσοι δεν έχουμε κρυφό χρωματισμένο κώλο… θα πρέπει να ενισχύσουμε την φωνή και το κάλεσμα… σε έναν ελεύθερο λαό να συνεχίσει να διεκδικεί το δικαίωμα να μην ξεπουλήσει τη χώρα του!

Οι νόμοι τους… οι νόμοι των ίδιων που ξεπουλάνε την πατρίδα… θέλουν ντε και καλά την διαδικασία άδειας για να υπάρχει ένα  συλλαλητήριο… αλλά κανένας νόμος δεν είναι παραπάνω από το δικαίωμά σου να μην αφήσεις να χαθεί η πατρίδα σου!

Είναι απλό Λοιπόν το θέμα το ραντεβού το έχουμε ήδη δώσει και καλώ όλους όσους είναι καθαροί και πατριώτες να αναπαράγουν συνέχεια Το Κάλεσμα αυτό…. ραντεβού των Ελλήνων στην Πάτρα όλοι μαζί για το θέμα της Μακεδονίας!  Χωρίς ομιλητές και καθοδηγητές χωρίς συντονισμό, χωρίς κεφάλι,Αλλά μόνο Ελλάδα και το δικαίωμα της ψυχής του Έλληνα να μην προδώσει τα χώματα του!

Είναι 10 του μηνός έχουμε 15 μέρες να οργανώσουμε όλοι μαζί εμείς που έχουμε την πληροφορία και τη μοιράζουμε στον κόσμο το ελεύθερο ραντεβού του  Έλληνα να βροντοφωνάξει ότι η Μακεδονία δεν πρέπει να ξεπουληθεί!

Καθημερινά θα θυμίζω αυτό το ραντεβού σε όλους,  καθημερινά θα φωνάζω οτι το ραντεβού πρέπει να γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στην Πάτρα…. και καθημερινά θα καταγράφω τους συμμάχους σε αυτή τη φωνή… Άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος από όλους σας… Άντε να δούμε ποιοι  χρειάζεστε να έχετε οφέλη για να πράξετε αυτό που πρέπει!

Ραντεβού των Ελλήνων στις 25 Φεβρουαρίου στην Πάτρα  για το θέμα της Μακεδονίας χωρίς συντονισμό χωρίς κεφάλι χωρίς καθοδηγητές….  είναι δικαίωμά σας να βρεθείτε όπου θέλετε Έλληνες… Εκτός και αν δεν βρίσκεστε μέσα σε ελληνικά Χώματα και πρέπει να ζητήσετε άδεια από τους επικυρίαρχους της κατοχης  σας για το τι θα κάνετε Σαν λαός…!

Αν τώρα σταματήσετε και το τρίτο συλλαλητήριο δεν γίνει μεγαλύτερο από τα προηγούμενα δύο τότε σας έβαλαν ξανά στον κουβά…. σας εκτονώσαν σαν χύτρα ταχύτητος… σας παραμύθιασαν για άλλη μία φορά με στημένα λόγια από στημένους ήρωες!

Ξυπνάτε μέσα από το όνειρο που σας έχουν δημιουργήσει  οι κατοχικές δυνάμεις της χώρας  και οι προδότες υπάλληλοί τους…… μέχρι να πέσουν… μέχρι να καταδικαστούν για τις Προδοσίες τους μέχρι να νικήσουμε τη μάχη της νέας παγκόσμιας τάξης  και μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απολέσουμε ούτε ένα χιλιοστό από την ιστορία των νεκρών Ηρώων μας!

Φωνάξτε το παντού, δημιουργήστε άρθρα, το Κάλεσμα είναι μόνιμο, δεν αλλάζει τίποτα από το ραντεβού της 25ης Φεβρουαρίου, Μην αφήνετε το σύστημα και την υπεροντότητα πληροφορίας να σας ελέγξει για άλλη μία φορά…!

Έχει έρθει η επόμενη μέρα ΠΡΟΣΕΧΕ  μην ξεφουσκώσεις… μην την πατήσεις από τα συστήματα επικοινωνίας και ελέγχου του νου σου  πού οι επικυρίαρχοι παίζουν κάθε μέρα στην πληροφορία για σένα!

Ραντεβού των ελευθερών Ελλήνων στις 25 Φεβρουαρίου για το μακεδονικό… να είσαι εκεί Αν θες τα παιδιά σου αύριο να είναι ελεύθερα!

Stranger,.,..


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

17 thoughts on “Το συλλαλητήριο στην Πάτρα θα γίνει γιατί έτσι θέλει ο ελληνικός λαός!!!

 1. ΑΡΑΧΝΗ143 says:

  νεοελλληνα εσυ που ΠΡΟΔΩΣΕΣ την πατριδα σου πολλακις
  εσυ που ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ τον ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
  εσυ που ΧΑΦΤΕΙΣ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
  απο τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ
  ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
  ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
  αυριο θα σε βαλουν ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ
  ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ σηκω απο τον καναπε
  απο το κρεβατι το καφενειο την καφετερια
  αυριο θα ”σφραγισουν” το παιδι σου
  ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ
  ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΣΟΥ

 2. ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ ΚΩΝ ΔΟΝΟΣ says:

  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
  Ο ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
  ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

  ΔΕΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ
  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ
  ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ
  ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΦΟΝΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
  ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΟΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ
  ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  • ]+[ says:

   ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΟΚ ΚΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ…

 3. Μαρία says:

  Είναι όμως σκόπιμο να οργανώνονται συλλαλητήρια εκτός Αθήνας-Θεσ/νίκης όπου εκ των πραγμάτων δεν θα υπάρχει κόσμος;; Ο εχθρός βρίσκεται στην Αθήνα!!! Και είναι δεδομένο πως ό,τι γίνει θα γίνει εδώ…άσε που έμαθα οτι συζητάνε το σκοπιανό στην ολομέλεια στις 24,25,26 του μήνα!!! Λοιπόν;; Μήπως πρέπει να είμαστε όλοι (έξω απο) στη Βουλή;;

 4. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ; Ο ΛΑΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ! says:

  Μπράβο ρε Νίκο! Ποιος διοργανώνει το συλλαλητήριο; Ο ΛΑΟΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΙ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ! Για όσους λένε ότι δεν έχει πέραση στην Πάτρα, τουλάχιστον όση θα χε στην Αθήνα, σκεφτείτε και το εξής: 1. Συλλαλητήριο σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδος, Ελλήνων δίχως ταμπέλες, για την Μακεδονία για την Ελλάδα και ενάντια στο πολιτικό σύστημα. Ανάβοντας την σπίθα σε κάθε μεγάλη πόλη. Αυτό πρακτικά, έχει μεγάλο αποτέλεσμα, διότι μεταδίδει την φλόγα σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους πολίτες. Παντού! 2. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι αν υπάρχει συμμετοχή, δεν θα συμμετέχουν και οι πολιτιστικοί σύλλογοι και άλλοι; Με την διαφορά ότι όσοι συμμετέχουν δεν θα το κάνουν από σκοπιμότητα. 3. Θα είμαστε εκεί!

 5. niko says:

  ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!! ΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ….ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ??? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΟΙ <> ΚΑΙ ΤΑ 16 ΠΙ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΕ.ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΕΙΠΕ: ”ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”.ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.΄΄ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ 21”=ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!

 6. vasoula2908 says:

  Εγώ μαζί σου Νίκο. Σε κάθε πόλη να ξεπετάγεται και από ένα.
  Τα νεύρα τους τσατάλια. Και φυσικά, κι άλλο μεγάλο
  σε Θεσ/νίκη και Αθήνα. Να μη σταματήσουμε.
  Να μην παραδοθούμε πάλι στην απάθεια.
  Να μην απονευρωθούμε ποτέ ξανά.
  Και κυρίως: ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!
  ΟΜΟ-ΝΟΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.

 7. anonymos says:

  Να θυμίσω ότι 5 κ΄6 του μήνα ήρθαν στην Πάτρα ο υπουργός Παιδείας κ΄ο πρωθυπουργός αντίστοιχα για κάποιο συνέδριο. 3 μέρες μετά ακυρώθηκε το συλλαλητήριο. Μπορεί τα γεγονότα να είναι σύμπτωση…

 8. ανωνυμη says:

  ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ FACE ,SITES ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΟΛΟΙ ΕΞΩ..

 9. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΟΔΟΝΙΑ says:

  Λάθος λινκ σας έστειλα Νίκο. Το χω στείλει και σε μήνυμα στα κατοχικά νέα στο φείσμπουκ και στην ομάδα σας σε σχόλιο σε μια δημοσίευση.

 10. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Το σύστημα πράγματι έχει τρελαθεί και αυτό φαίνεται από τις εσωκομματικές κόντρες μέσα στη Νέα Δημοκρατία και τη διαγραφή του Αντώναρου, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολιτική τους σταδιοδρομία και τα λεφτά. Είναι εντελώς ξένοι με αυτό που συμβαίνει και που πρόκειται να συμβεί σε αυτό το τόπο. Οι Τούρκοι δεν άφησαν να πλησιάσει στα Ίμια ο Καμένος. Τα τουρκικά σκάφη έχουν περικυκλώσει το Καστελόριζο. Τουρκικά σκάφη εμποδίζουν τις γεωτρήσεις στη Κύπρο. Οι Αλβανοί έχουν ξεσηκωθεί εναντίον μας, σε συνεννόηση με τους Τούρκους, δηλαδή υπάρχει ένα εκρηκτικό τοπίο γύρω μας. Ο τόπος μυρίζει μπαρούτι και αυτοί μαλώνουν για κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν και έχει ήδη παραγραφεί. Εντελώς ξένοι. Δυο ξένοι (αυτοί και ο λαός) στον ίδιο τόπο

 11. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ says:

  ΣΤΙΣ 18 ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚOIΝΩΘΕΙ .3 ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΝΑ ΣΕΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ .

  • ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΑ says:

   Πως; Πηγαίνοντας για διαμαρτυρία ΜΟΝΟ; Ρε άντε από δω, εγώ φταίω που ασχολήθηκα… Κάντε όσες διαμαρτυρίες θέλετε στην τελική κατόρθωμα είναι αυτό για σας, γιατί για σοβαρότερα πράγματα, δεν έχετε ούτε τα κότσια ούτε τίποτα. Είπαμε κι εμείς ν ασχοληθούμε λίγο γιατί λέμε ξύπνησαν αλλά τρίχες. Ξεδώσατε εντάξι; Ε; Άντε αράξτε τώρα όπως πάντα, επαναπαυτείτε στην ιδέα ότι αντιδράσατε δηθεν και τα λέμε. 2 εκατομμύρια κόσμος μπροστά απ τη βουλή και σκεφτόσαστε πως θα κάνετε ΕΙΡΗΝΙΚΗ εκδήλωση. Φάτε ειρήνη τώρα! Μαζί με μνημόνια και με κατοχή! Αφού θέλετε ειρήνη ενώ σας σκλαβώνουν, ας προσέχατε, μια ζωή σκλάβοι θα μείνετε… Θα κάνουμε κι εμείς ότι καταλαβαίνουμε, όπως συνεχίζουμε άλλωστε εδώ και καιρό, διότι κάτι με αποτέλεσμα θέλει προετοιμασία και οργάνωση σχεδιασμούς και συζητήσεις, δεν είμαστε ΣΚΥΛΟΛΟΙ ούτε ΟΧΛΟΣ και καθήστε εσείς να το παίξετε ακτιβιστές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *