Το πιο όμορφο παραμύθι μου…

Το πιο όμορφο παραμύθι μου…

Stranger…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

9 thoughts on “Το πιο όμορφο παραμύθι μου…

 1. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

  Στην Γη υπάρχουν “εν ζωή” ΜΌΝΟ ψυχοσωματικοί Άνθρωποι. Στην Γη ΔΕΝ υπάρχουν ψυχοσωματικοί άνθρωποι δαίμονες και άνθρωποι άγγελοι. Εντούτοις επειδή οι άνθρωποι δέχονται επήρειες από “ψυχοαιθέριους” δαίμονες που εκδηλώνονται με τα ανθρώπινα πάθη (δαιμονικά) δημιουργείται η εντύπωση ότι υπάρχουν ψυχοσωματικοί άνθρωποι δαίμονες. Η επιλογή με την ελεύθερη βούλησή μας, ως εν ζωή ψυχοσωματικών Ανθρώπων και η προσπάθεια απαλλαγής από τις δαιμονικές επήρειες και τα πάθη μας δεν σημαίνει ότι γινόμαστε ψυχοσωματικοί Άνθρωποι Άγγελοι στην Γη παρά μόνο μετά θάνατο οι Άγιοι του Κόσμου τούτου με Πρώτο τον Ιωάννη τον Πρόδρομο που μετά τον αποκεφαλισμό του έγινε “ψυχοαιθέριος” Άγγελος. Ιδιαίτερα Ο Θεάνθρωπος Σωτήρας Χριστός Αναστήθηκε και Ανελήφθη στα “Υψη” όπως και η Θεομήτωρ Παναγία. Ως ελληνορθόδοξοι Πιστεύουμε σε Τριαδικό Θεό και Την Έλευση του Θεανθρώπου Σωτήρα Χριστού ως “εν δόξει” Κριτή (Δευτέρα παρουσία) που θα ενεργοποιήσει την ενσάρκωση της “ασώματης” ανενεργού ή κοιμισμένης “ψυχής” (αιώνιας μνήμης) ενός εκάστου Ανθρώπου και “ψυχοαιθέριου” Αγίου και Αγγέλου για να μεταμορφωθούν (Ενσάρκωση και Ανάσταση) ΌΛΟΙ σε ενεργούς ψυχοσωματικούς Ανθρώπους με “σώμα” αιώνιο και απρόσβλητο. Οι Ενσαρκωμένοι και Αναστημένοι Αθάνατοι Άνθρωποι, Άγιοι και Άγγελοι, ως Εικόνες Θεού, θα κριθούν από τον Σωτήρα Κριτή Θεάνθρωπο για τα “εν δοκιμασία εν ζωή” έργα τους για να λάβουν το περιπόθητο εισιτήριο της “αξιοσύνης” για περαιτέρω υπερεξέλιξη τους και ομοίωση με τον Θεό (Θέωση).

  • ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ says:

   Tι ειναι αυτα πουλετε ? και εσυ αποπανω και εσυ αποκατω ? Ουτε στα περιχωρα της παλιας Αντιοχιας να ζουσατε ,τοτε με τους μαρδοχαιους-μακαβαιους-ασιαταιους. Σε χαμενα μυαλα της εποχης εκεινης μιλατε με στομφο υφους γραψιματος σαν ελληνοφωνοι την εποχη του βασιλειου αυτου που συμμετειχε στην διαφημιση της κοκα-κολα το 1935. Ηρεμειστε ρε πετυχημενοι του συντακτικου γραπτου λογου και σκεφτθειτε λιγο αν κλανει ο πεθαμενος.

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Τώρα όλο το προηγούμενο έχει και κάτι από Λιακόπουλο. Όπως και να έχει όμως υπάρχει πνευματικός κόσμος και μεταθάνατος ζωή και Υπάρχει και ο Τριαδικός Θεός. Το γεγονός ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Εβραϊκής καταγωγής δεν έχει καμία σημασία. Το αντίθετο μάλιστα αφού οι Εβραίοι όχι μόνο τον απέρριψαν, παρόλα τα θαύματα που έκανε, αλλά και τον σταύρωσαν. Πέρα όμως από τον ορατό υπάρχει ο αόρατος κόσμος, τον οποίο έχουν γνωρίσει όλοι οι ασκητές της ερήμου και υπάρχει η μάχη βέβαια με το διάβολο και τους αγγέλους του. Δεν ελέγχεται ο αόρατος κόσμος από τον άνθρωπο. Εδώ ο άνθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει τον ορατό και θα ελέγξει τον αόρατο. Ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό δεν μπορεί να ελέγξει. Απλά νομίζει ότι ξέρει και νομίζει περισσότερο ότι μπορεί

  • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

   Σωστά είπες …Διορθώνω “Στην Γη υπάρχουν ΟΡΑΤΟΙ «εν ζωή» ΜΌΝΟ οι ψυχοσωματικοί Άνθρωποι. Στην Γη ΔΕΝ είναι ΟΡΑΤΟΙ ως να μην υπάρχουν οι ψυχοσωματικοί άνθρωποι δαίμονες ή άγγελοι που ανήκουν στην σφαίρα των ΑΟΡΑΤΩΝ για τους ψυχοσωματικούς ανθρώπους…..

 3. ανωνυμος says:

  Η επικοινωνία για κάποιον λόγο κεντρίζεται σαν τίτλο σχολίόυ..
  στην αρχήν είπαμε κάποιον κόλημα υπάρχει .. σαν το πρόσημο του πολλαπλιασιασμού της κοινωνίας..
  και έτσι αφού πέρασε η ώρα ήρθε αυτό . Σε κάθε ανάρτηση σχολίου η κεντρική ιδέα είναι αυτήν.
  επικοινωνία με τον άνθρωπο , επικοινωνία με την πληροφορία , επικοινωνία με το πεδίο .. επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα σαν πολύσυνθετος οργανισμός που είναι ο άνθρωπος.
  καλημέρα , θα επάνερχω με νεωτέρα.
  το θέμα όμως όταν δεν έιναι μια σκέψη αλλά περισσότερες τι κάνεις; ;όπως είπαμε πολύσυνθετος έιναι άρα και οι σκέψεις δεν είναι μόνο μια κεντρική ιδέα είναι ΄’ενα σύμπλεγμα μιας μικρής πληροφορίας που σε οδηγεί στην κεντρική έυρεση αυτό που ασύνειδητα επιθυμείς και αναζητείς.

  ΗΡΩ
  με καθυστέρησε , δεν διάβασα τους όρους κατάθεσης..
  ‘Μαρκαρισμένο γιατί ; και γιατί γαλάζιο ; μήπως το ά είναι και ρ ;
  χθες ήταν δεν ξέρω για σήμερα.

 4. sotiris says:

  ΣΟΦΟ!! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΈΨΕΙ ΟΜΩΣ? ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΕΙΝΑΙ ΆΛΛΩΣΤΕ ….. Η ΈΝΑ ΘΕΪΚΌ ΌΝΕΙΡΟ…. ΌΤΑΝ ΚΛΕΊΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ……. ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΆΛΕ ΜΟΥ ΦΊΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕ ΜΟΥ ΔΆΣΚΑΛΕ ….

 5. ΚΥΡΙΑΚΗ says:

  Αγαπητέ Stranger νιώθω ευγνωμοσύνη για το βίντεο που δημοσίευσες, ήταν ό,τι καλύτερο μέχρι τώρα για μένα προσωπικά, θεωρώ ότι η προσπάθεια αφύπνισης που κάνεις είναι υπερ-έργο από πλευράς σου. Η γνώση είναι δύναμη και εύχομαι πολλοί άνθρωποι έμψυχοι να το εκτιμήσουν και να αφυπνιστούν. Οι άψυχοι δυστυχώς πιστεύω ότι δεν έχουν αυτή την ικανότητα, καθώς επίσης και οι γιγενείς. Θα ένιωθα πολύ ευγνώμων αν θα συνέχιζες αυτού του είδους τα “μαθήματα” ακόμα ακόμα και να δημιουργούσες ομάδα εκμάθησης από μέρους σου. Θεωρώ ό,τι η ενδυνάμωση της γνώσης μας θα μας κάνει πιο δυνατούς απέναντι στον σκατοψύχη. Και επιτέλους να μάθουμε πως να έχουμε ισχυρή άμυνα για να αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις δυσκολίες. Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να έχω επικοινωνία μαζί σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *