16:43 - 28/06/2017

Τι δεν θα έκανα τις μέρες που έρχονται ……

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αυτό το άρθρο είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο σκέψεων και αποφάσεων , είναι ένα σημειωματάριο για πράγματα που θα κάνω και δεν θα κάνω !

Αυτό το άρθρο δεν είναι προτροπή η μήνυμα κινδύνου η προσπάθεια να δημιουργηθεί κάποια τάση φόβου η ότι άλλο μπορεί να σκεφθεί το πολιτικός ορθό για να με κάνει να μην μπορώ να εκφραστω!

Αυτό το άρθρο το γράφω στην προσωπική μου σελίδα που μοιράζομαι τις σκέψεις και τις απόψεις μου με τους αναγνώστες και φίλους μου πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι μια είδηση … δεν είναι μια πληροφορία … είναι απλά η ιστορία του άμεσου μέλλοντος μου μέσα από το κεφάλι και τα θέλω μου….δες το λοιπόν σαν μια συνταγή για στιφάδο …αλλά μέχρι εκεί …!!!!!!!!!!

Εγώ αυτή την ζέστη – καύσωνα …. τον χειρότερο των τελευταίων δεκαετιών δεν τον εμπιστεύομαι …!!

Δεν θα είμαι χαλαρός και ανέμελος …ιδίως την στιγμή ακριβώς μετά τον καύσωνα….την στιγμή δηλαδή που το φαινόμενο Summer θα αρχίσει να λαμβάνει χώρα !!!

Το φαινόμενο αυτό έχει να κάνει με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας …δηλαδή από τους 46 σε κάποιες περιοχές να πέσουμε άμεσα στους 30 …!!

Επειδή όμως γενικά η εποχή είναι λίγο περίεργη και μοιάζει με στιγμές η καιρούς παράξενους …δεν θα κάτσω να περιμένω την στιγμή της πτώσης της θερμοκρασίας …αλλά θα είμαι αλλερτ σε όλη την περίοδο ζέστης μη ζέστης !

Δεν φοβάμαι μόνο το ότι ο καιρός θα είναι άστατος …από ζέστη σε καταιγίδες κοκ…δεν φοβάμαι μόνο το νερό η την θύελλα αλλά και το κούνημα !

Μεγάλες αλλαγές στα υλικά κάνουν τα υλικά να έχουν αστοχίες …ακόμα και αν τα υλικά αυτά είναι η ίδια η γη !

Σε όλη μου την Ζωή ακολουθώ πιθανότητες , πιθανότητες και μετρήσεις που δεν είναι αναγκαστικά αποδεκτές από το κατεστημένο γνώσης της εποχής μου …. και αυτή η περίοδος αυξάνει πολύ τις δίκες μου «πιθανότητες » έτσι θα πρέπει να προσέξω !

Αν είχα και αυτούσια πληροφορία πεδίου θα ήμουν και πιο στοχευμενος …αλλά δεν έχω δυστυχώς …έχω άλλες μετρήσεις που δεν μου αρέσουν ….αλλά αυτό έχει να κάνει με το δικό μου ημερολόγιο σκέψεων και όχι με είδηση-πληροφορία !

Θα προσέξω λοιπόν και ας κουραστώ τζάμπα και ας μην χρειαστεί ποτέ να τα χρησιμοποιήσω να έχω σε εύκαιρο και άμεσο σημείο μια τσάντα έκτακτου ανάγκης …Ιδίως για όσους έχουν μικρά παιδιά αυτή η τσάντα πρέπει να είναι πάντα έτοιμη …!!

Θα κοιτάξω αν μέσα στο σπίτι μου έχω περίεργα αντικείμενα που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για μένα σε περίπτωση σεισμού , θα σκεφθώ αν ο χώρος που ζω είναι ασφαλής και δεν έχει θεωρηθεί σαν κτίσμα η κτίριο ακατάλληλο !

Θα περιγράψω στην οικογένεια μου τον τρόπο εξόδου η κινήσεων που θα ακολουθήσουμε όλοι σε περίπτωση που κάτι συμβεί …από σεισμό μέχρι φωτιά και πλημμύρα !!

Θα κάνω ασκήσεις στην οικογένεια μου ώστε να έχει συνηθίσει οι κινήσεις που θα κάνει να είναι άμεσες και πηγαίες χωρίς σκέψη ώστε να έχω εξασφαλίσει ταχύτητα και να έχω εξαλείψει όσο μπορώ τον πανικό !!!!

Σκέφθηκα για μερικές μέρες να μείνω έξω σε σκηνή … σαν να κάνω μια όμορφη περιπέτεια κάμπινγκ με την οικογένεια μου ….δυστυχώς δεν έχω τα κατάλληλα εργαλεία να το κάνω ….δεν έχω όλα όσα θέλω για να μπορώ να το κάνω !!!

Απλά πράγματα μπορεί να φανούν σωτήρια σε καταστάσεις πανικού … Πχ το κινητό μας να είναι συνέχεια με μπαταρία + /..και να είναι παντα σε σημείο που δεν θα το ξεχάσουμε …ο φακός η οι φακοί μας να έχουν μπαταρία και να βρισκονται εξίσου σε εύκολο σημείο χρησης….

Αυτά είναι τα βήματα για τις επόμενες μέρες … Πράγματα που δεν θα έκανα σίγουρα είναι να κάνω ταξίδι , να λείπω μακριά από αυτούς που με έχουν ανάγκη , να βρίσκομαι σε περιβάλλον που δεν γνωρίζω κοκ κοκ…!

Ακόμα ένα από τα πράγματα που δεν θα κάνω και θα προσπαθήσω να ενημερώσω και φίλους μου να μην κάνουν είναι να παραβρεθώ στην συναυλία στην Ρουμανία – Βουκουρέστι των Evanescence όπου θα ανοίξει την αυλαία το ελληνικό συγκρότημα των Sede Vacante !

Λυπάμαι που την «σπάω» στους φαν των συγκροτημάτων αλλά προσωπικά δεν θα άφηνα τους έφηβους γόνους μου να παραβρεθούν …!!

Γιατί; εξήγησα και παραπάνω σε όλη μου την Ζωή ακολουθώ πιθανότητες και παράξενες μετρήσεις … και βλέποντας μια πιθανότητα να αυξάνει προτιμώ να μην ρισκάρω στο να ζήσω κάτι απλά όμορφο και διασκεδαστικό που μπορεί να μετατραπεί σε κάτι άσχημο και τραγικό!!

Τώρα επειδή υπάρχει περίπτωση να έχω και τίποτα μηνύσεις από μάνατζερ η από εταιρίες …ξανά λέω οτι αυτό το άρθρο δεν μπορεί να θεωρηθεί προτροπή προς κάτι … είναι ένα άρθρο προσωπικόν θέσεων για το τι θα έκανα και τι όχι …Όπως πχ ότι δεν θα πήγαινα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που δεν μου κάνουν κλικ οι οπαδοί του…. η όπως δεν θα πήγαινα σε ένα εστιατόριο που ιδιόκτητης και σεφ είναι κάποιος με βεβαρυμένο μητρώο……κοκ κοκ !

Ακόμα αυτό τον καιρό και για από εδώ και πέρα δεν θα έβαζα στοίχημα ότι τα ηλεκτρονικά μου χρήματα η τα κρυπτονομισματα μου η τα αρχεία μου ονλινε θα είναι όσο ασφαλή ήταν μέχρι χτες …

Ακόμα από 4 Ιουλίου +- δυο μέρες και μέχρι 14Αυγουστου +- 4 μέρες ολο τον καιρό θα επέλεγα να είμαι στην παραλία , έξω με την οικογένεια σε πλήρη έλεγχο … η να διασκεδάζω μαζί της με ορθάνοιχτες πορτ ες … γενικά τα μεσημέρια με την αφόρητη ζέστη μπορεί να χρειάζομαι να βγω έξω άμεσα μαζί τους ..!

Αν οι καιροί είναι αυτοί , αν το πεδίο είναι αυτό , αν δεν είμαστε σε ενα παράλληλο σύμπαν , αν τον έλεγχο του ματριξ δεν τον έχουν ακόμα σε πλήρη κατάληψη …όλα αυτά θα είναι απλές κινήσεις ετοιμότητας και απόδειξη για μένα ότι δεν είμαι εν ύπνο σε έναν κόσμο όπου μάλλον έχει να κάνει με ανθρωποφαρμα και όχι με ελεύθερο πλανήτη!

Όλα αυτά βέβαια με την απόλυτη θέληση και ευχή ότι κάνω να είναι αχρείαστο , να είναι απλά προπόνηση ετοιμότητας , μια εκπαίδευση προς τους απογόνους να συνηθίσουν στην ιδέα ότι το «ασφαλές» του ψεύτικου κοσμου μας είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία πώλησης των τσοπανηδων μας !!

Stranger….

Loading...

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (40)

 1. Ευχαριστουμε φιλε που μοιραζεσαι τις σκεψεις σου μαζι μας….

 2. Αν βρεθείς στο Αιγαίο αυτές τις στιγμές θα νομίζεις ότι η Γη έχει σταματήσει να γυρίζει και ετοιμάζεται να πάρει φορά για κατι μεγάλο…. Πολλή περίεργη ενέργεια…. Εδω είμαστε και θα δουμε τι θα γίνει…

 3. Πρώτη φορά μιλάς ανοιχτά για επικείμενο σεισμό. Χμμ..

  • Οχι φιλε μου δεν μιλαω πρωτη φορα για επικειμενο σεισμο … αυτο ειναι αντινοηση … ολοι οι ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΟΙ …τα τελευταια 4 χρονια εχουν ανακοινωθει απο το κατοχικα νεα ! Αυτο το αρθρο ομως μιλαει για προετοιμασια … αλλο το πεδιο οπου πχ ..στις 15 απριλιου ειναι τα γενεθλια μου και θα μου κανω ενα δωρω ενα μεγασεισμο 8+ … οπου το εχω πει ετσι οπως το ακους και στις 16 απριλιου εγινε μεγασεισμος 8+ …και αλλο αυτο το αρθρο…!

 4. πολυ εξυπνοσ ο τροπος διατυπωσης ..για να γλιτωνεις και τους δικο λαγνους..
  η εγνοια υπαρχει ηδη απο οσους παρατηρουν ..
  και η προετοιμασια ειναι σε διαρκη αναβαθμιση ..
  Η σκεψη μετραει ..

 5. Stranger,λές να έχουμε καποιο χτύπημα στη συναυλία
  των evanescence στη Ρουμανία ή στην Αθήνα στις
  2 Ιουλίου?

 6. Σεισμικές δονήσεις θα έχουμε Αύγουστο από το διάστημα 4-14 αυτό είναι το επικίνδυνοι σημείο για πάνω από 6. Ιούλιο όχι αλλά για μόνο Τουρκία…

 7. Στέλιος Κομοτηνή 06/28/2017 @ Ιούνιος 28, 2017 6:55 μμ

  Ειλικρινά Νίκο το πρώτο πράγμα που με ήρθε στο μυαλό ήταν ο σεισμός μετά τον καύσωνα,μακάρι να μην γίνει τίποτα

 8. Χθεσινό όνειρο. Μπροστα μου ένας φίλος ονόματι Παναγιώτης. Εγώ καθιστός σε καρέκλα στο μαγαζί μου πίσω από τον πάγκο. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι γίνεται σεισμός ο οποίος οσο περνούν τα δευτερόλεπτα γίνεται πιο ισχυρός. Τρέχω προς την έξοδο και όταν βγαίνω ξυπνάω. Όταν ξύπνησα είπα 2 πράγματα…. ισχυρός σεισμός κοντά στον 15αυγουστο.
  Αυτό το ονειρο το συνδιαζω με το αρθρο σου Stranger.

 9. Το «Meds» είναι το τέταρτο single από το ομώνυμο άλμπουμ των Placebo. Στα φωνητικά η Alison «VV» Mosshart των The Kills. Η οποία «Alice’s son 44» ή «little Alice 44» υπήρξε μέλος και του supergroup «The Dead Weather» δημιούργημα του Jack White http://68.media.tumblr.com/be3c8a3e33dec4030eacf825e8b69c8e/tumblr_inline_mp0a85LrpX1qz4rgp.jpg Εάν επέλεγα μία (εικονική – αδρανή) ιατρική παρέμβαση … Το φαινόμενο Nocebo εμφανίζεται όταν κάποιος επιδεινώνει από μόνος του την κατάσταση της υγείας του, μέσω αρνητικής αυθυποβολής. Αντίθετη κατάσταση αποτελεί το φαινόμενο placebo. Η θετική αυθυποβολή που προκαλεί το τελευταίο έχει αποδειχθεί και τεκμηριωθεί εργαστηριακά: έτσι ένα ψευδοφάρμακο χωρίς δραστική ουσία μπορεί να επιφέρει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με ένα πραγματικό φάρμακο με δραστική ουσία…Εάν επέλεγα να αναδιαμορφώσω κάποιον στίχο … I wish you just evanesce ….dictionary.com/browse/evanescence… Filarianna

 10. Ευχαριστώ για τις σκέψεις που μοιράζεσαι. Επαγρύπνηση και ανάλυση

 11. Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικό του αρθρου σου! Θα σου υπεθυμίσω κατι που στο εχω γραψει πολλες φορες τα τελευταια 2 χρονια…Ωρωπος-Λαμια-Σκοπελος-Σκυρος-Ωρωπος, στο τετραγωνο που σχηματιζουν αυτα τα μερη, πιστεύω πως θα γινει το μεγαλο κουνημα…

 12. Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρει την προφητεία των γερόντων για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα! Και εξηγεί ότι υπάρχουν πνευματικοί λόγοι που επιβάλλουν να γίνει…

  Γιατί στον καιρό μας επιτρέπει (τις συμφορές) ο Θεός:
  1ον. Για τις εκτρώσεις. 2ον. Για τις βλασφημείες, μαγείες και σατανισμούς.Για τα παρά φύσιν σαρκικά αμαρτήματα.

  • Μακαρι να μπορουσα να πιστεψω τον Παππουλη…Οταν ο Αριστοτελης, ο Ιπποκρατης και ο Ερατοσθενης κ.λ.π…μπορουσαν να χτιζουν ακροπολεις,να διαγνωνουν ασθενειες (που εχουν την ιδια ονομασια μεχρι σημερα) και να εχουν μετρησει την περιφερεια της γης με ακριβεια (και με μεσα ανυπαρκτα τοτε) Δυσκολεύομαι να σε πιστεψω σεβαστέ παππουλη γιατι εσυ μονο λες…αυτοι επρατταν χιλιαδες χρονια πριν…

  • Εντελώς κατάσταση για τελείως κουτούς…

 13. Θα το ξαναπώ και εδώ… αναλύστε το…
  Ξεκίνησε…με 63…δεν θα είναι ήσυχο καλοκαίρι.
  Και ξανά η Γη κουνάει.. Επέτειοι. Το θαύμα με το τόπι. Στην κορυφή. Απίστευτο!!!
  Το άγαλμα δωρηθηκε. Ακόμη δεσπόζει…
  Αλλά δεν τελειώνει εδώ… και πάλι… ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ…
  Θα γίνονταν 87…ο πρώτος… τι πάτημα.. ήταν όμως όντως πάτημα; Ακόμη άγνωστο αν και η ιστορία το κατέγραψε. Πολλά τα σενάρια.
  Δύσκολο καλοκαίρι…
  Μακάρι όλα να πάνε καλά…
  Νικο σε ευχαριστούμε συνέχισε γερά… Καλή η σκέψη του ημερολογίου για να τους αποφύγεις…

 14. στο διπλανό κεφαλοχώρι έχει εμποροπανήγυρη έρχεται ο Γιώργος ο Μάγγας με την Τζούλη!!! μην και μου πεις και δω να μην πάω…???

 15. Stranger και φίλοι των Κατοχικών καλησπέρα…
  Είναι απο τις λίγες φορές που κατάλαβα πολλά απο αυτά που γράφει ο Stranger.
  Νίκο δεν θα πω τί κατάλαβα… διότι αν είναι σωστά, τότε ο εισαγγελέας θα είναι αύριο το πρωί στην πόρτα μου… και για να σοβαρευτώ… Φίλοι μου οι περισσότεροι καταλαβαίνουμε ότι κατι θα συμβεί στη χώρα μας… και δεν εννοώ μόνο το σεισμό, αλλά πολλά που μας ετοιμάζουν οι ξένοι, σε συνεργασία με τα πουλημένα τομάρια που μας κυβερνούν απο το 2009 και μετά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει οργανωμένο κράτος να προειδοποιήσει και να συνδράμει τον κόσμο, ανάλογα του τι θα συμβεί….αλλά και να είναι προετοιμασμένος και ο ιδιος, Ας πάρουμε παράδειγμα το σεισμό… ποιος θα τρέξει;;; η Πολιτική προστασια;;; η πολιτική άμυνα ;;; με ποια οχήματα ;;; τα οχήματα αυτά θα έχουν καύσιμα;;;; αφήστετα καλύτερα…γιαυτο επαγρυπνιση και ετοιμότητα σε όλα τα θεματα. ΝΙΚΟΣ 56

 16. Συμφωνώ μαζί σου. Τίποτε παραπάνω. ΙΩ

 17. ΣΥΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ…ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ
  ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

 18. Συγνώμη φίλε Stranger λες να ετοιμάσεις μια έκτακτη τσάντα για επιβίωση αλλα δεν εχεις τα εργαλεία για ενα απλο κάμπινγκ στην εξοχη? Τι μπορει να χρειάζεται ενα καμπινγκ τροφιμα, σκηνη, υπνοσακους κλπ. Αν το σκεφτείς αυτο ειναι καλύτερη προετοιμασία επιβίωσης απο μια απλη τσαντα. Οσο για την ζέστη υπάρχουν περιοχες στην Ελλαδα που πραγματικα η θερμοκρασία ειναι πολλους βαθμους κάτω αλλα εχουν και ποσιμο τρεχουμενο κρυο νερο (ψαξτε για περιοχές με ποταμια, πλατανια κλπ.)

 19. Τί ανακούφιση να μην εξαρτάται κανείς από εσένα. Να είσαι μόνος. Καμία προετοιμασία, καμία ανάγκη, καμία ελπίδα, καμία πίστη. Καλωσορίζω το φινάλε, το αναμένω μάλιστα. Χωρίς κανένα να εξαρτάται από εμένα. Υπέροχο συναίσθημα.

 20. Όνειρο σημερινό και φρέσκο! «Ξύπνώντας και ανοίγοντας τα παντζούρια, το σπίτι μου βρέθηκε περικυκλωμένο από πυκνή ομίχλη! Άνοιξα την πόρτα και το σκυλί μου έτρεξε στην αυλή και χάθηκε μέσα στην ομίχλη. Αν και στην πραγματικότητα δεν θα έβγαινα εγώ, χωρίς δισταγμό έτρεξα ξυπόλητη στα όρια του οικοπέδου μπας και δω τίποτα πααπάνω. Επειδή η όμίχλη ξεκινούσε από τους 40 πόντους κατάφερα να δω μια ατελείωτη ουρά αυτοκινήτων που περιμένανε υπομονετικά να βγούν στη λεωφόρο χώρις φασαρία και κορναρίσματα με ενα υπόκωφο βουητό από συζητήσεις που όμως δεν κατάφερα να ξεχωρίσω καμία λέξη. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος που μένω είναι μονής κατεύθυνσης αρκετά φαρδύς για να χωράνε δύο σειρές αυτοκινήτων.Στο όνειρο τα αυτοκίνητα σχηματίζαν δυο σειρές και είχαν τα φώτα αναμμένα. Στο μυαλό μου είχα μια απορία, ξαναγύρισα σπίτι μου που περιμένανε ο αντρας και τα παιδιά μου και αρχίσαμε να συζητάμε, τι τους έπιασε όλους και φεύγανε και καταλήξαμε περιγελώντας τους πως σαν την ασφάλεια του σπιτιού δεν έχει και πως εμείς δεν θα το κουνούσαμε από κει.¨

 21. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ <>…

 22. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ… ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΠΡΙΝ…

 23. Δε μπορώ ούτε να σας λυπηθώ πλέον…

 24. Αίντε επιτέλους,βαρεθήκαμε να περιμένουμε!

  Να ισοπεδωθεί η Αθήνα απο μέγα σεισμό,να ισοπεδωθεί και η Κωνσταντινούπολη απο μέγα πόλεμο
  μπας και δούμε μια άσπρη μέρα ως έθνος γιατί μόνο ένα μέγα γεγονός θα μας σώσει.

  Επειδή,οι ανδρομέδιοι έχασαν τον δρόμο και οι ολύμπιοι θεοί πίνουν καφεδάκι στον Σείριο,μόνο ένας μεγα σεισμός μπορεί να μας σώσει απο τα δόντια των φραγκοδυτικών.

 25. Αχαχ εγώ δεν φοβάμαι τπτ δεν έχω ουτε βρακί να φορέσω

 26. ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΡΩΤΑΩ ΣΟΒΑΡΑ..

  • Η αναγκαια θυσια επιτυχιας εγινε … αλλα θα το εξηγησω γιατι η ερωτηση σου ειναι ειλικρινης και σοβαρη..παλια γνωριζουμε οτι εσφαζαν κοκορα στα θεμελια ενος σπιτιου … καποιοι ποιο μαυροι γνωριζουμε οτι αντι για κοκορα θυσιαζαν καποιο βρεφος η παιδι ..αυτα δεν ειναι συνομωσιολογια ειναι ιστορια και μπορεις να την ακουσεις σε εκαντοταδες χωρια ! Τωρα ειτε θελημενα ειτε «αθελα» με επιβολη δηλαδη ..μαυρη επιβολη ο ανθρωπος στο συγκεκριμενο παιχνιδι χαθηκε … ειτε το γνωριζουν πολλοι ειτε μονο το αφεντικο ..ειτε και χωρις αυτος να το γνωριζει αλλα να το γνωριζει η ομαδα που τον ελεγχει νοητικα και με εντολη τι να κανει και τι εικονα να βγαλει …ο ανθρωπος χαθηκε !!!!… εδω θα παω λιγο χαοτικα αν και δεν το εχω ψαξει … οποιος εχει χρονο ας ψαξει τοτε με το ατυχημα αν οδηγουσε ο ιδιος ανθρωπος ο ντιεγκο η αν ηταν μεσα στην αποστολη!
   Στο θεμα μας τωρα εφο οσων εγινε θυσια δεν νομιζω οτι θα εχουμε ακομα κατι παραπανω …αλλα οταν εχεις να κανεις με κατι που κινειτε μεσα απο μαυρες ενεργειες καλο ειναι να μην εχεις σχεσει μαζι του …γιατι ειτε η εικονα ..ειτε ενας συμβολισμος ποτε δεν ξερεις σε ποια νοηση και σε τι επιπεδο μεσα σε μια ψυχη θα βαρεσει !!!… Το οτι ειδαμε μια ελληνοτουρκικη διαμαχη με ενα αφεντικο που κρατουσε στα χερια του τον σφαγεα και το δεχτηκαμε φτανει και περισευει να μας εχει μαγγανεψει για πολυ καιρο…! Αυτα τα παιδια που συμμετεχουν λυπαμαι γιατι εχουν παρει ολο αυτο το μαυρο ντουμανι μεσα τους …και ειμαι σιγουρος οτι στα επομενα χρονια θα το μετανοιωσουν !!!!!!

 27. εγω φοβαμαι πολυ την Τεταρτη που μας ερχεται 5 Ιουλ +1 μερα, για «κουνημα»

 28. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ ΗΔΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

 29. τι ειπε ο ανθρωπος 07/04/2017 @ Ιούλιος 4, 2017 12:49 πμ

  ΣΩΣΤΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*