17:30 - 22/07/2017

Το τέλος της Ορμήνιας …

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μια μεγάλη έννοια που τείνει στο να χαθεί γιατί έτσι θέλησαν οι άρχοντες του νέου κόσμου !

Μεγαλώσαμε με Ορμηνιες από τους μεγαλύτερους μας , μάθαμε να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος μέσα από την εμπειρία των παλαιών !

Η Ορμήνια δινόταν πάντα με αγάπη , αν δεν είχες αγάπη δεν μπορούσες να Ορμηνευσεις ενα νεο παιδί , το εγγόνι σου , το γιο σου …!

Η ορμήνια δίνεται πάντα και μόνο με αγάπη αν δεν υπάρχει αυτη τότε η ορμήνια γινεται χειραγώγηση ..!

Αν η αγάπη ειναι ανυπαρκτη καμία συμβουλή η ορμήνια δεν είναι δυνατή , δεν ειναι καθαρή άνευ συμφέροντος η απώτερου σκοπού !

Σήμερα μας ορμηνεύουν τα κανάλια , οι πολιτικοί , τα κοινωνικά δίκτυα , ..η πληροφορία έγινε απρόσωπη και η συμβουλή άνευ συναισθήματος !

Ο ηγέτης που αναζητά την εξουσία δεν αγαπά , δεν ορμηνευει ..στοχεύει μόνο στο συμφέρον , στο να απαλύνει τον τεχνητά δημιουργημένο φόβο , τον ενδιαφέρει η μάζα να γίνει ένα ρομπότ από κανόνες και ηθική η οποία να μεταφράζεται μόνο σε απώτερους μελλοντικούς σχεδιασμούς !

Μα αν ένας λαός χάσει την αγάπη , αν ένας λαός δεν λατρέψει και δεν θαυμάσει μέσα από την Ορμηνια έναν ηγέτη , αν η καρδιά δεν ενωθεί με το μυαλό , αν το συναίσθημα δεν συμβαδίσει με την διαδικασία ..τότε έχεις έναν καρκινικό ιστό αποτελέσματος ο οποίος πάντα θα θυσιάζει και θα αναζητά νούμερα,…χωρίς ψυχή , χωρίς ιδανικά , χωρίς ιστορία και μέλλον!

Είμαστε γαλουχημένοι με Ορμηνια , μέσα μας κύλησαν τόννοι αγάπης και εμπειρίας από τους παλαιούς μας , δονηθηκαμε με τα δακρυσμένα μάτια του παππού που με την απόλυτη προσήλωση , την απόλυτη προσοχή του πάνω μας προσπάθησε μέσα σε λίγα λεπτά να μας μεταδώσει το “μέλι” της Ζωής συμπυκνωμένα σε μερικές φράσεις και κανόνες !

Αν χάσουμε τη Ορμήνια , αν χάσουμε την αγάπη στο να διατηρήσουμε ότι μας δόθηκε από το παρελθόν , αν ξεχάσουμε την διαδικασία τότε είμαστε καταδικασμένοι ως έθνος να μοιάσουμε σε ότι άλλο φαστ φουντ πολιτισμο έχει να παρουσιάσει η γη!

Μπορούν να αλλάξουν την ιστορία στο μέλλον , μπορούν να αλλάξουν το πολιτικός ορθό , μπορούν να επιβάλουν νέες ιδέες , νέες λέξεις , νέες έννοιες σε αυτόν τον πόλεμο των εννοιολογικών σημείων μέσα σου αλλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να νικήσουν την Ορμήνια που σου δόθηκε με αγάπη και αληθεια ωστε να σου δείχνει παντα τον σωστό δρόμο !

Θα μπορούσες να πεις ότι είμαστε οι τελευταίοι τον Μοϊκανών που δίνουν την μάχη απέναντι στο αποτέλεσμα , ένα αποτέλεσμα που δεν κοιτά ψυχή , δεν κοιτά ηθική , δεν κοιτά ευ αγωνίζεσθε , ένα αποτέλεσμα που μας εκπαιδεύει να ζούμε την στιγμή της Νίκης μόνο και όχι μια ολοκληρωμένη Ζωή της σωστής διαδικασίας !

Θέλει το νέο σύστημα σκλαβιάς να σε κάνει στιγμιαίο , να σε κάνει φαστ φουντ , θέλει να σε κάνει να μην ζεις την Ζωή σαν μια τεράστια περιπέτεια , σαν έναν καταπληκτικό ταξίδι που θα σε γεμίζει εμπειρίες και γνώση αλλά να ζεις σαν ένας ακόμα κόκκος στιγμής στον χρόνο όπου για να επιτύχει την οποιαδήποτε Νίκη θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα ανήθικα έκανε για αυτήν!

Θέλει να γίνεις το Φλας από την σελφι που τραβάς για να ενισχύσεις τον εικονικό κόσμο που ζεις , ένας κόσμος άυλος , χιλιάδες φορές πιο ψεύτικος , ένας κόσμος που καταγράφει κάθε κίνηση σου , ένας κόσμος που κατάφερε να βάλει ένα φίλτρο ανάμεσα σε σένα και την πραγματικότητα , ένας κόσμος που σε κατάφερε να δίνεις πρώτα την πληροφορία στο θηρίο και μετά στον εαυτό σου …..έτσι ώστε σύντομα να σου φέρει αυτός ο ίδιος ο κόσμος των αρχηγό της Υπεροντοτητας πληροφορίας και να στον παρουσιάσει σαν έναν νέο Θεό!

Ποιος Ορμηνευει πια με αγάπη ; Με πόσο αντοχή ακόμα να μιλήσεις για ιδανικά σε έναν κόσμο που βάλτωσε , που κανένας πια δεν κυνηγά την ΑΞΙΑ αλλά την εύπλαστη τιμή σε κάθε τι;

Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση μας σαν έθνος , ίσως να μην το νιώθεις ακόμα αλλά σε 80 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχουμε ως έθνος αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε ανθρώπους , ιδέες και “κοσμους” που δεν δημιουργήθηκαν με αγάπη και ορμήνια !

Δεν θα είμαστε στο παγκόσμιο σόι που στήνουν με την ίδια ταυτότητα , δεν τους βολεύει οι άνθρωποι που ορμηνευτηκαν να είναι εραστές του Όμορφου , του δίκαιου και της ελευθερίας να θυμούνται πια είναι η πεμπτουσια της ζωης!

Για αυτό και εδώ γίνεται αυτό το μεγάλο πείραμα , για αυτό και λέω τόσα χρόνια ότι αν εμείς πέσουμε τότε θα γονατίσει η γη!

Κράτα μέσα σου την έννοια της Ορμηνιας , κράτα μέσα σου την ανάγκη της αγάπης και της προστασίας , οδήγησε τους νέους ανθρώπους στο να μην ξεχάσουν τα θεμέλια από την ιστορία μας , δειξτους τον δρόμο του σωστού αγώνα , δειξτους ότι ήρωες μπορούν να υπάρξουν μόνο αν η διαδικασία είναι σωστή !

Αν σήμερα έδινα μια ορμηνια στους συνανθρώπους μου θα ήταν μια απλή φράση … Συμπόνια και απόδειξη …να γίνει νόμος στην Ζωή σας !

Μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι σειρήνες , θελήστε να έχετε πάντα ιδία άποψη σε ότι και αν σας τραγουδούν , μην αφήνετε τον χρόνο να σπαταλιέται άνευ συμπόνιας μέσα σας ….γιατί άνθρωπος που δεν συμπονεί το πεδίο γύρω του είναι ανίκανος να λύσει το όποιο πρόβλημα !!

Δεν λυνεις ποτέ πρόβλημα αν αυτό που έχεις μέσα σου δεν νοιώθει την ανάγκη του άλλου , αν δεν έχεις συμπόνια για το τι δημιουργεί το πρόβλημα !

Αναρωτηθείτε αν έστω ένας από της σειρήνες που θα σας τάξουν αύριο αλλαγή η λύση ..αν έχει μέσα του συμπόνια και αν μπορεί να Ορμηνευσει έναν λαό με αγάπη ώστε η αλλαγή να γίνει ανάσα και όχι μόχθος και αγγαρεία !

Σας το ξαναλέω δεν φοβούνται την μάζα , φοβούνται τον έναν που θα μπορέσει να μπολιάσει όλες της καρδιές γύρω του με αγάπη και συμπόνια …γιατί αυτός θα είναι ο ανίκητος στρατός ..!!

Stranger..

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ

  ΧΑΙΡΟΜΑΙ!

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΟΡΜΗΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

  ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ..

  ΣΥΜΠΟΝΙΑ,ΤΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ

  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ..,

 2. Θα ξανάρθει η ορμήνεια, αναγκαστικά… στα πολύ δύσκολα. ¨Ολα τον κύκλο τους κάνουν. Υπομονή και εγρήγορση.

 3. Πόσο μα πόσο συμφωνώ με αυτό Νικόλα!!!

 4. Aλλά η ελπίδα τελευταία πεθένει. Και έχουμε εκατομμύρια στιγμές για την αναλαμπή να μια την Κυριακή 23/07/2017 στις 22:00 στον διαλογισμό διά την Ελλάδα

 5. Όμορφη λέξη η ορμήνια…..απο τις πιο όμορφες …..γεμάτη αγάπη …καλοσύνη….αλλά τόσο ξένη και άγνωστη …..στο σήμερα….ένα σήμερα που το μόνο που κάνει είναι να καταπίνει……τους ανθρώπους . Αγνοώ….Α- γνώση….χάθηκε άραγε η γνώση;;;;;Ελπίζω πως όχι……

 6. Το θεμα ειναι οτι στην εποχη μας εχουν ξεφυγει και οι μεγαλοι ανθρωποι.Ποιος να ορμηνεψει ποιον.Οι νεοι εχουν δικαιολογια,παντα ψαχνουν κατι καινουριο,θελουν να τα ανακαλυψουν ολα μονοι τους…των μεγαλων η σοφια που πηγε;

 7. Σαν την ΑΓΆΠΗ δεν έχει!!!Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…Στον ουρανό στους πλανήτες στα ζώα στους ανθρώπους απλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΆΖΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΩΡΕΑΝ….Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…ΕΎΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ…ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ…ΓΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ…ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΕΛΕΙΩΤΕΡΗ ΩΡΑ ΤΟΥΣ….ΑΜΗΝ……….ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΓΆΠΗ…ΚΥΠΡΟΟΟΟΟΟ ΕΊΣΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΛΎΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ…ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ….Η ΕΠ-ΑΝΆΣΤΑΣΉ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΌΡΟ ΜΕΣΩ ΕΙΡΗΝΗΣ….ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?….ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΎΣ….ΦΛΩΡΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ……ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΔΙΑ….ΤΡΕΞΤΕ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ…..ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…ΟΙ ΚΑΡΔΙΈΣ ΕΝΏΝΟΝΤΑΙ….ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ…ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ…ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ….

 8. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι οι σημερινοί γέροντες έχουν χάσει την αθωότητα την νιότης τους στήνοντας τα απάνθρωπα αστικά κέντρα, είναι αλήθεια ότι έχουν χάσει την όποια σοφία τους, εδραιώνοντας και ψηφίζοντας για δεκαετίες τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα, με μόνο σκοπό τους την προσωπική υλική τους ευμάρεια… με αποτέλεσμα να έχουν χάσει το ηθικό δικαίωμα των παλαιότερων γενεών… χωρίς να έχουν κατακτήσει την σοφία των χρόνων, χωρίς να έχουν κερδίσει τον σεβασμό εκ των επιλογών τους, δεν μπορούν να ορμηνεύουν τους νεότερους, και αυτή ακριβώς είναι η χίμαιρα για την γενιά του πολυτεχνείου, ότι καμία άλλη γενιά δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Τα σημερινά γερόντια, εκτός αυτούς τους λίγους που πολέμησαν και προδόθηκαν στην Κύπρο το ’74, είναι η μοναδική γενιά που δεν πολέμησε για την πατρίδα σε κανένα πεδίο τιμής… έζησε υπέρ της πάρτης και εις βάρος όλων των υπολοίπων. Το μόνο που μονολογούν τα γερόντια της γενιάς του πολυτεχνείου και της πάρα πολύ δημοκρατίας…. είναι ότι …”εγώ πέρασα καλά στην ζωή μου”… ποτέ δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν ότι πέρασαν καλά στην ζωή τους θυσιάζοντας τρεις γενεές… κανιβαλίζοντας την δόξα των γονιών τους στο Έπος του ’40, εγκαταλείποντας στα χωριά αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για να ζήσουν αυτοί, μέσα σε ένα κλίμα γενικής εσωτερικής μετανάστευσης φτιάχνοντας έτσι τα απάνθρωπα αστικά κέντρα… και βρικολακιάζοντας το μέλλον το παιδιών και εγγονιών τους, ψηφίζοντας κατά συρροή μέσα στα αστικά κέντρα τα διεφθαρμένα και προδοτικά κόμματα που τα ανέδειξαν, ως την ψυχή του πολιτεύματος τους! Δεν φτάνει μόνο η αγάπη για να μπορεί ο ένας να εμπνεύσει τους πολλούς… χρειάζονται και άλλα πράγματα που οι σημερινές “ειρηνικές” συνθήκες δεν επιτρέπουν να αναπτυχθούν. Αυτά.

  • ???????????????????????

  • Μεγαλες αληθειες λες αδελφε αλλα ειναι και πικρες ετσι ειναι ομος η αληθεια παντα ποναει

   • Νίκο θα σου απαντήσω… ναι γράφω αλήθειες, στο παρελθών και επώνυμα, και έχω πληρώσει το αντίτιμο για αυτό (έχω σιχαθεί καταστάσεις)… έστω και αν επιβεβαιώνομαι από τα γεγονότα. Για τις αλήθειες που γράφω, ακόμα και εδώ στα Κατοχικά νέα, έστω και αν γράφω ανώνυμα… έχω έρθει σε σύγκρουση με πολλούς που δεν τους γνωρίζω, η να με γνωρίζουν και ανήκουν, η πιστεύουν διάφορες καταστάσεις… αλλά κατά 95% δικαιώνομαι εκ των γεγονότων… αυτό έχει την ευχή του, έχει και την κατάρα του. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρό κοπέλι στα ορεινά των Χανίων, πριν από πολλά χρόνια… ο θείος του πατέρα μου, 80 χρονών τότε, είχε πολεμήσει στην Μικρά Ασία, είχε καταταγεί παράτυπα 17 χρονών εθελοντής για το μέτωπο… όταν εξιστορούσε στο πατέρα μου και εσένα τις ιστορίες του από εκείνη την περίοδο, η αφήγηση του λόγου τον συνέπαιρνε… ξαναγινόταν 17 χρονών, άλλοτε γελούσε, και άλλοτε δάκρυζε χωρίς να θέλει, μόνο και μόνο με την αφήγηση!… αυτό το έχουν χάσει οι σημερινοί γέροι. Δεν έχουν να σου πουν μια ιστορία ως ορμήνια, ως νουθεσία που να τους συνεπάρει το αίσθημα της αφήγησις τους, και να τους κάνει να νιώσουν όπως την πρώτη νιότη τους!!! Αυτό σημαίνει “αποκοπή”, δηλαδή κολασμό από την συνέχεια, τον ρου της ιστορίας των Ελλήνων, από εκεί και πέρα Νίκο, μην το ψάχνεις έχει χαθεί η μπάλα. Αυτά.

  • Συμφωνω με ολα.Πιστευω οτι αυτοι οι γεροντες που γεννηθηκαν κατα την διαρκεια της περιοδου της κατοχης και εζησαν πεινα και τα δυσκολα χρονια ειναι οι κατεξοχην “αρμοδιοι” να ορμηνευσουν.Αυτοι αν τους ελεγες παρε ενα τουφεκι και βγες πολεμησε δεν θα ειχαν δευτερη σκεψη.Οι μελλοντικες γενιες με αποκορυφωμα την γενια του πολυτεχνειου-που ειναι και οι βασικοι υπαιτιοι της σημερινης κρισης- λενε,οπως πολυ σωστα ανεφερες “εμεις τουλαχιστον ζησαμε καλα χρονια,εσεις δυστυχως θα ζησετε μια μιζερη ζωη”,το λενε και δεν μπαινουν στο πετσι των νεων που θα ζησουν και ζουν μαυρα χρονια αλλα απεναντιας περα απο το γεγονος οτι αυτοι κυριως συνεβαλλαν να ζησουν οι νεοι ετσι,συνεχιζουν να καταδικαζουν την ζωη των νεων ψηφιζοντας οοποιο κομμα,αριστερο,δεξιο,ωεοφιλελε,τροικα,ανδρομεδιο ή κρονιο που θα τους εξασφαλισει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ την συνταξουλα τους για να περναν καλα και στα γεραματα….βασικο επιχειρημα αν τους ρωτησεις ειναι “εμεις πληρωσαμε τις εισφορες,τα διακαιουμαστε” στο οποιο δεν διαφωνω αλλα οταν η χωρα και ο λαος ειναι σε ατυπο πολεμο που εχουν κηρυξει οι ξενοι και εγχωριοι εχθροι αυτοι κοιτανε την βολεψη τους παραβλεποντας την μεταναστευση,την δυστυχια,ανεργια,χαμενα χρονια των νεων χωρις να κανουν εστω και στην δυση της μποεμ ζωης τους μια ελαχιστη θυσια για τα εγγονια τους,τοτε τους αξιζει μια ροχαλα με μπολικο φλεγμα αλα Κλεομενη μεσα στα μουτρα οσων εχουν και επαρση.Μετα αναρωτιεστε πολλοι γιατι μας κυβερνουν οι προδοτες?Κοιταξτε ποιοι τους ψηφιζουν και θα εχετε απαντηση.

 9. πολύ σωστά κι αληθινά και όμορφα όσα γράφεις στρέιντζερ. συμφωνώ κι επαυξάνω. ο καθένας μας είναι ένα μικρό λιθαράκι στην οικοδομή του κόσμου μας. κι αν κάποιοι θέλουν να μας πείσουν να βγάζουμε το χειρότερο κομμάτι μας και να αναμασάμε το “ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη”, δουλειά δε γίνεται. ας ψάξουμε λίγο μέσα μας. τι θέλουμε εμείς; αγάπη; ας δώσουμε στους άλλους. συμπόνια; ας δώσουμε κι από αυτό. χαρά; ελπίδα; να τα δώσουμε κι απ’το υστέρημά μας. ας γίνουμε εμείς αυτό που θέλουμε να γίνει. όσο μπορούμε έστω. αρκεί μια στιγμή να ησυχάσουμε το μέσα μας και να του “πούμε” να πάψει να φλυαρεί για λογαριασμούς και άγχη και να ακούσουμε έστω ένα μικρό πουλάκι στη γειτονιά που κελαηδάει. πώς έστω για μια στιγμή, με τη μικρή του φωνίτσα ομορφαίνει τον κόσμο. να δούμε τον κόσμο, τη ζωή, με πιο αγαπησιάρικο μάτι. σα να γεννηθήκαμε και να πεθαίνουμε σήμερα. αγαπώντας και συμπονώντας όλα και όλους. η ασχήμια έξω είναι τόσο πολλή που νομίζω ότι θα υπάρξει στροφή προς τα μέσα για πολύ κόσμο. και νομίζω ότι όταν σιωπούμε λίγο και βλέπουμε το μέσα, το μη υλικό, αυτό μας ορμηνεύει.κι η όλο αγάπη ορμήνια του παππού και της γιαγιάς από αυτό το υλικό είναι πλασμένη. το υλικό της αγάπης που έχουμε παρακαταθήκη μέσα μας. που μας κάνει να επικοινωνούμε με άλλους κώδικες και νόμους με το όλον.αυτό νομίζω μας κάνει ανθρώπους. αν κάτι ήρθαμε να μάθουμε είναι να είμαστε άνθρωποι πρώτα. αυτό δε μας λέγανε κι οι παππούδες; ας το θυμηθούμε λοιπόν.

 10. ΜΈΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑΣ .. 07/23/2017 @ Ιούλιος 23, 2017 12:54 πμ

  ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΊΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΩ!!!!

 11. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 07/23/2017 @ Ιούλιος 23, 2017 11:24 πμ

  10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ΕΥΓΕ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑΙ ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.
  ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΘΡΩΠΙΝΕ ΝΙΚΟΛΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΑΚΡΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

 12. Και που ‘σε Νίκο. Αυτή μας κρατάει αφηπνησμενους από τα ΜΜΥ . Τουλάχιστον εμάς τους παλιούς. Νάσαι καλά

 13. Μουσικούλα; pepper966.gr/player/

 14. καιρός πάει , αλήθεια είναι….
  πότε δέχεσαι μια ορμηνία ; Με θετική φορά , χωρίς αντιστάσεις . Να γράψεις ποτέ δεν είναι εύκολο από την καρδιά , όλες οι λέξεις τις φαίνονται μικρές και ανύπαρκτες να αντικατοπτρίσουν την θέα που βλέπει. Και έτσι ο νους περνά στο δρόμο της μπροστά και την βοηθά. Υπάρχει πάντα και ένας τρίτος επισκέπτης που όσα ο νους δεν μπορεί να βοηθήσει την καρδιά ζεσταίνει. Άγνωστου ταυτότητας παραμένει να χει. Λογική εξήγηση πάντα δεν υπάρχει , κάτι νούμερα να συμπληρώνονται σε μια ασυνείδητη διαδρομή αυτός ταυτότητα έχει. Και εκεί λες γίνεται; Πώς όμως αυτό που εισπράττετε να το μεταφέρεις και παρά δίπλα ..Μυστήριο παραμένει , σαν άλυτος γρίφος. Κάποιος τα βλέπει και γελά και κάποιος άλλος τα παρερμηνεύει. Φταίει ο τρόπος , ο χρόνος που τα ξεχνά ή το είδος προσέγγισης που αναλαμβάνει να τηρήσει ; Η αρχή του παγωμένου ωκεανού αρχίζει να εξιστορεί την δική του ιστορία .Μπλεγμένος με τον αέρα να κινεί την ζωή του. Σαν μια αγάπη κρυμμένη από βλέμματα περίεργα. Μάλλον σταματώ γιατί εκτός θέματος διαβαίνω.
  ο καθένας του δίδεται ένας μοναδικός τρόπος για να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του , καιρός να τον βρει και να τον εισπνέει προς τον επόμενο συνάνθρωπό του. Μία μικρή αλυσίδα στην αρχή , μια μεγάλη αλυσίδα στην συνέχεια. Κρίκοι πολλοί ενωμένοι.

 15. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΑ STRANGER

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*