15:59 - 31/10/2016

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια , το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει ξεφύγει.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια , το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει ξεφύγει.

Τα νούμερα που σας λένε , ότι αναμεταδίδουν τα κανάλια ύπνωσης μας , είναι όλα ψέματα .

Μέσα στους νομούς σας, μέσα στους δήμους σας , υπάρχουν χιλιάδες μετανάστες κρυμμένοι μέσα σε Κτίρια είτε κυβερνητικά είτε του Δήμου είτε κτίρια που έχουν καταφέρει να τα χρησιμοποιούν για να μη δείξουν το μέγεθος του προβλήματος .

Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον την ώρα που θα αποφασιστεί να ανακοινώθει και επίσημα η χρεοκοπία της Ελλάδας ή την στιγμή που το παγκόσμιο ντόμινο του οικονομικού πολέμου θα μας  παρασύρει σαν φτερό στον άνεμο , τότε που δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να σώσουμε τους εαυτούς μας τότε όλοι αυτοι θα ζητήσουν και δικαιολογημένα πια το φαγητό τους και την επιβίωσή τους .

Ελπίζω μετά τα τραγικά λάθη και τις προδοτικές αποφάσεις από μαριονέτες που δεν έχουν μυαλό και το μόνο που τους νοιάζει είναι το προσωπικό συμφέρον να μας βρει η δύσκολη στιγμή σε εποχή που το γενικό κακό στον πλανήτη θα είναι κυρίαρχο γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει μία οδός διαφυγής από την εσωτερική βία .

Όταν εκτελούμε ιδεολογίες χωρίς να έχουμε σε βάθος ανάλυσει παγκόσμια σχέδια και μόνιμους εχθρούς της ανθρωπότητας τότε το μόνο που καταφέρνουμε είναι βημα βήμα νομο νομο να εξυπηρετούμε τα σχέδια των εχθρών της ανθρωπότητας .

Όταν δεν θα μπορεί πια η Ελλάδα να θρέψει τους δικούς της ανθρώπους τότε το καλό που προσπαθεί να κάνει σήμερα θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο έγκλημα και αυτό θα είναι ένα κρίμα και ενα έγκλημα που θα το έχουν δημιουργήσει οι απαίδευτοι , ανίκανοι , ανόητοι, κουλτουριάρηδες της επιφάνειας και μιμητές ιδεών που οι ίδιοι θα είναι και είναι ανίκανοι πάντα να τις δημιουργήσουν.

Μην περιμένεις να δεις άλλα σημάδια , το κακό φρόντισαν μέσα από την αντί νόηση μέσα από το πολιτικώς ορθό να το φέρουν μέσα στην πόλη σου .

Διαστρεβλώνοντας τις έννοιες των λέξεων , φροντίζοντας να αγγίξουν το συναίσθημα , δείχνοντας αλληλεγγύη , στημένοι πράκτορες κατά της Ελλάδος χρησιμοποιώντας την προβιά της ανθρωπιάς μάζεψαν και χρηματοδότησαν τσουνάμι από πρόσφυγες μέσα σε ένα καζάνι που σε λίγο ακόμα θα έχει μείνει χωρίς νερό .

Ας σκεφτούν οι ίδιοι που μιλούν για ανθρωπιά τη ανθρωπιά προσφέρουν σε μια χώρα όπου ο πόλεμος η αδικία το έγκλημα είναι καθημερινό φαινόμενο όπως στη Συρία όταν φροντίζουν το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό αυτής της χώρας να φύγει απ’ τη χώρα αντί να παραμείνει εκεί ώστε να αλλάξει τα πράγματα να αλλάξει την αδικία ή να φροντίσει την ανοικοδόμηση της ίδιας της χώρας .

Όταν σε μια χώρα που έχει γίνει ερείπια της πάρεις το πρώτο της δυναμικό, της στερησεις τους καλύτερους από το δυναμικό τότε την έχεις καταδικάσει στο να παραμείνει μια χώρα πάνω στα ερείπια της .

Όταν σε μια χώρα η οποία δέχεται οικονομικό πόλεμο εδώ και έξι χρόνια της φορτωσεις ιδιαίτερους πρόσφυγες , πρόσφυγες με απαιτήσεις , πρόσφυγες που επιλέγουν τι θα φάνε , πρόσφυγες που σκέφτονται τι επίδομα θα πάρουν, πρόσφυγες που επιλέγουν το κινητό πιο θα είναι , πρόσφυγες που επιλέγουν τη ρούχα τα φορούν τότε δεν έχεις προσφέρει ανθρωπιά αλλά έχεις συναίνεση σε ένα έγκλημα κατά των ίδιων των ανθρώπων αυτών που είναι ήδη υπογεγραμμένο στην ιστορία του μέλλοντος .

Έλληνες φροντίστε να έχετε τα υλικά , την αποθήκευση , την ετοιμότητα , την ψυχική και πνευματική υγεία ώστε να μην επιτρέψετε στις στιγμές που έρχονται το σκοτάδι να πετύχει τα σχέδια του .

Stranger

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. 54
  5
  Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
 2. ΜΑΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΙΟΣ 31 Οκτωβρίου 2016 @ 17:03
  36
  5
  Υποκλίνομαι stranger!!!
 3. 12
  3
  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!
 4. 41
  8
  ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΑΛΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ 15-45 ΕΤΩΝ… ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΎ ΕΝΟΣΩ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΥΡΙΚΑΖΟΥΝ (ΤΡΩΝΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΜΕΤΟΥ) ΤΟ ΑΝΤΙΝΑΖΙ ΣΑΝΟ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΟΝΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝΕ… http://sendvid.com/zlwlrk0o ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΙΔΙ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΙΣΛΑΙΚ Η ΞΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ;; ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ; ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΣΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΒΑΝΤΖΩΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΚΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ; ΕΙΣΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; ΝΑΙ ΡΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
 5. 6
  11
  Ναι αλλα οτι και να λεμε θα τους φαμε στην μαπα και αυτους και τους αλλους που θα ερθουν.κοινως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!
 6. 11
  3
  Είμαι ήδη έτοιμος. Χαίρομαι που συναντιλαμβάνεσαι. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι έπεα πτερόεντα.
 7. 12
  2
  Δεν εχεις αδικο αδελφε, απλ ως ο ελληνας ξες ,λεει ελα μωρε δεν βαριεσαι ,τωρα θα γινουν αυτα;;, παμε για καφε κλπ. Οταν θα γινουν ξες τοτε ολοι θα τρεχουν κλπ, υποψιαζομαι οτι θα ειναι περιπου ,αυτο που ζησαμε με τα καπιταλ επι 100 .ομως να ξερεις αδελφε οτι μεσα απο αυτα ομως ο ελληνας θα προσγειωθει, μεσα δηλαδη απο τον φοβο,το αγχος κλπ, ο ελληνας θα ξυπνησει ,θα αναγεννηθει κλπ.
 8. 8
  3
  Τελικά αναρωτιέμαι ύστερα από όλα όσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα, ύστερα από τις παροτρύνσεις και την παρακολούθηση των γεγονότων, τις προσπάθειες αφύπνισης.. τελικά τίποτα δεν μπορεί να αποφευχθεί από όσα έρχονται. Απλώς τα βλέπαμε χρόνια πριν να πλησιάζουν και τώρα θα τα λουστούμε. Το μόνο που ίσως καταφέραμε είναι να γίνουμε λίγο πιο υποψιασμένοι. Όχι όμως να ανατρέψουμε την πραγματικότητα. Φτάσαμε στο “ο καθένας για την πάρτη του”. Και η προετοιμασία η υλική κυρίως, είναι πολυτέλεια για κάποιους. Για τους περισσότερους ίσως. Ελπίζω αν έρθει δεινότατη συμφορά, να είμαστε σε θέση να μοιραστούμε ,όσοι έχουμε, τα απαραίτητα με τους συνανθρώπους μας. Να είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε. Γιατί δυστυχώς δεν γίνεται να αποτραπούν αυτά για τα οποία λάβαμε προειδοποίηση. Εμείς παρακολουθούμε απλώς την ιστορία που στήνεται. Ίσως με την βοήθεια του blog σας να μάθαμε να συνδέουμε το αίτιο με το αποτέλεσμα, για να προβλέπουμε κάποια πράγματα. Αλλά να τα αποφύγουμε τελείως; Όχι. Αυτό είναι το λυπηρό.
 9. 14
  5
  Stranger… Περιμένω με Λαχτάρα την ΝΕΜΕΣΙΣ..
  • 8
   5
   Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα μεινεις αλωβητη? Ο Ηρακλειτος αλλοιως μας τα παρουσιασε…….. “Παντα πυρ επελθον,κρινει και καταληψεται” Δηλαδη…..η φωτια οταν επελθει θα κρινει και θα καταλαβει τα παντα! Αν μας δωθει η δυνατοτητα να επιλεξουμε, ας επιλεξουμε τη ζωη απο τον αφανισμο …. Αθηνα
   • 3
    2
    Η ΖΩΗ θα αφανιστεί αν αν κυριαρχήσει το Σκοτάδι, φίλε Άγνωστε. Κανείς Αρχαίος Ήρωας δεν σκέφτηκε αν ζήσει ή αν θα πεθάνει. Με πλήρη αυταπάρνηση οι Ιεροί μας Πρόγονοι έδωσαν το αίμα τους για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδα μας. Για να καθόμαστε εμείς σήμερα ‘ελεύθεροι’ πίσω απο τα πληκτρολόγιά μας και να λέμε εξυπνάδες. Κι όποιος δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμη οτι βρισκόμαστε στον ΕΠΙΛΟΓΟ της Αποκάλυψης, είναι τελείως χαμένος στο Μάτριξ και θα ξυπνήσει απότομα απο το Χάος του Εξαποδώ που έρχεται. Έσω έτοιμοι για ΟΛΑ, με καθαρή Ψυχή, Πίστη στον Τρισυπόστατο Θεό και Αφοσίωση στα Ιερά και Όσια της Ελλάδας μας.. Μετά την Καταιγίδα, βγαίνει το Ουράνιο Τόξο. Λίγο έχει μείνει ακόμη.. STRANGER.. ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕ… ΡΡΡΡΟΟΟΟΑΑΑΑΡΡΡΡΓΓΓΓΚΚΚ…..
 10. 10
  7
  ΠΡΟΣΟΧΗ.. Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ.. ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΥΡ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.. ΕΤΣΙ.. ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ.. ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΡΕΙ.. ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.. ΤΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΜΥΑΛΟΙ.. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΒΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ? ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ.. ΑΝ.. ΑΝ ΛΕΩ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ.. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;;;;; ΦΑΕΘΩΝ δεν ζούμε καρδιά μου σε ήρεμους καιρούς.. ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
 11. 27
  3
  Μιλαμε για την απόλυτη οργάνωση, αν γνωρίζατε πόσα οχήματα με όπλα έχουν βρεθεί στην Ελλάδα ?? Με στρατιωτικό εξοπλισμό.. Υπάρχουν περιστατικά όπου λαθρομεταναστες βρέθηκαν κοντά σε στρατόπεδα ή σε χώρους της ΔΕΗ ή…πολλά ακόμη που δεν μπορώ να πω.. Ούτε το 5% δεν λένε τα ΜΜΕ Ελληνες Ελληνίδες τουλάχιστον τρόφιμα κάτι για φως για θέρμανση και οπωσδήποτε για άμυνα… Ας είναι και μαχαίρι… Εύχομαι να μην γίνει ,.. Όμως αν γίνει να είστε προετιμασμενει..
 12. 3
  3
  Σε ευχαριστω στρειντζερ
 13. 1
  4
  μουζαλασ τωρα ειναι θυμωμενοσ με [εε] 21 ’25 ερτ ///΄΄θα φυγουν ‘ σε τουτα τα μαρμαρα κακια σκουρια δεν πιανει’ ΄΄ βυρων πολυδωρας ΄’ παμε σε εθνικο/μπολτσεβικιζμο εθνικοσοσιαλισμο και δραχμη , θου βου .
 14. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 1 Νοεμβρίου 2016 @ 00:50
  2
  2
  Εγώ απλά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ θέλω να σου απευθύνω Νίκο για την ξεκάθαρη πατριωτική σου στάση (μια από τις σταγόνες στον ωκεανό σε tv και internet), στάση η οποία είναι πασιφανής σε όλες τις αναρτήσεις σου αυτό το τριήμερο. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί