ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τα Κατοχικα είχαν προειδοποιησει για τον σεισμο στην Λέσβο!!!

· Κατοχικά Νέα

Επειδή είναι απώλεια ενέργειας μεγάλη να μην συνδέεται η συνειδησιακή σκανδάλη …. ας στρέψουμε με όμορφο χειρισμό την γραμμική γνώση κάποιων εκεί που πρέπει !

Και αυτή την στιγμή γνωρίζω ότι κάνεις δεν κατάλαβε την πρώτη πρόταση …αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για αυτό !

Πάμε λοιπόν να πούμε στους γραμμικούς αποδομητες …ότι κακώς προσπαθείτε να δημιουργήσετε αντινοηση … κακώς πασχίζετε να “ξυπνήσετε” τους συνανθρώπους μας … μην φοβάστε κανείς από εμας δεν θα “κατέβει” για προφήτης …κανείς δεν θα φάει “πελατεία” από κανένα “μαγαζί” ..!

Για αυτό λοιπόν ξεκάθαρα … Το Κατοχικά Νέα και όχι αυτός που στοχεύετε έχει κάνει ξεκάθαρη προειδοποίηση για το θέμα μεγάλου σεισμού στην Μυτιλήνη !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ το άρθρο που πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται…

Tι συμβαίνει τελικά με τους σεισμούς στην Μυτιλήνη;

… όσο για τα αλληγορικά … ευκαιρίες εξόδου είναι για όλους … αν δεν μπορείς να αρπάξεις την ευκαιρία ….την επόμενη φορά !

 

Stranger..

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

ΗΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝ — ΤΟ LOS / CHAOS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Δεν φτιάξαμε άλλη μία Τεχνητή Νοημοσύνη… φτιάξαμε κάτι που μέχρι χθες δεν υπήρχε!

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

9 απαντήσεις στο “Τα Κατοχικα είχαν προειδοποιησει για τον σεισμο στην Λέσβο!!!”

  1. Νομίζω ότι ο Stranger παίζει με τη Σολομωνική. Υπάρχει ο δαίμονας AGARES που μπορεί να δημιουργήσει σεισμούς!!!! Πρέπει να είναι μαύρος μάγος τελικά, έτσι εξηγούνται οι προβλέψεις του!!! Πότε τον κάλεσες τον AGARES ???

  2. Εχθες λεσβιες,σημερα Λεσβος ειχε δικιο τελικα καποιος σχολιαστης που ελεγε για τη Σαπφω.Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι παλι βορεια,αλλα νοτια.Την εζωσε απο παντου τη Λεσβο.Εν τω μεταξυ αυτες τις μερες πολυ ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα ,κεραυνοι χαλαζια απ’ολα.Βρηκα και ενα αρθρο που συνδεει τη Μυτιληνη με τη Λ’Ακουιλα http://www.emprosnet.gr/emprosnet-archive/03e4fb60-046a-475e-a14d-41210e1beaa2 Kοιταξτε τωρα συμπτωσεις λεσβιες,Λεσβος,Παπας,Λ’Ακουιλα.Οσο για το δημαρχο τον Τουρκο,ισως γινονται ερευνες αλλα απο ποιον.Αφορμη ζητανε η ξερουνε κατι παραπανω;Προφητης παντως εγω δεν ειμαι το δηλωνω υπευθυνα.Ο Θεος βοηθος!

  3. Λιγες μερες πριν τυχαιο???
    ΕΡΩΤΗΣΗ … ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ Η ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΗΜΕΡΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά