Σύντομα λήγει η διορία του τελεσιγράφου αλλαγής της ανθρωπότητας

Κάθε άνθρωπος φερει και μια  συνείδηση,  κάθε άνθρωπος έχει και τη δικιά του αλήθεια,  άλλος μπορεί να είναι μακριά από την πραγματική αλήθεια και ο άλλος πιο κοντά..

Οσο και διαστρεβλωμένη αλήθεια να έχουμε μέσα μας όλοι μαζί αν βρισκόμασταν μέσα σε ένα δωμάτιο θα υπήρχαν κοινά σημεία που θα συμφωνούσαμε ως αλήθεια..

Η αλήθεια είναι διαφορετική από τις κοινές συμβάσεις  “αλήθειας”  που έχει δημιουργήσει ο σημερινός ανθρώπινος πολιτισμός για να δικαιολογεί πολλά από τα παραπτώματά του..

Η αλήθεια δεν έχει ανάγκη να την ψάξεις στο παρελθόν ούτε να δικαιολογηθεί η αποδειχθεί στο μέλλον είναι πάντα υπαρκτή  και δεν μπορείς να τις αλλάξεις ούτε ένα χιλιοστό..

Το σύμπαν μας είναι γεμάτο από απαράβατους μαθηματικούς νόμους,  η ζωή η ίδια έχει νόμους,  που πολλές φορές ένας από αυτούς τους νόμους Εάν δεν είναι απόλυτα εκτελεσμένος μπορεί και να έχει κόστος και την ίδια τη ζωή!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το ξέφραγο αυτό αμπέλι που ονομάζουμε σήμερα σύμπαν μας,  Αυτός ο βόθρος που ονομάζουμε πολιτισμό μας,  έχει παραβεί νόμους και κανόνες και έχει παραμείνει ατιμώρητο  για πολλές χιλιάδες χρόνια!

Υπάρχει ισορροπία πάντα υπάρχει ισορροπία  εμείς όμως δυστυχώς είμαστε όντα τα οποία έχουμε μικρό χρόνο μαρτυρίας  για να μπορούμε να βλέπουμε τους μεγάλους  κρυφούς κύκλους  όπου αυτή η ισορροπία εκτελείται  με απόλυτη συνέπεια!

Και μόνο που γράφω αυτό το άρθρο είναι ευθύνη  Και μάλλον αυτή την ευθύνη θα την κρίνει η ιστορία  και όχι εγώ και εσείς που το διαβάζετε…. Όσο επιμένουμε να μιμούμαστε την ασθένεια, την γήρανση και τον θάνατο τόσο θα προλαβαίνουν οι χρόνοι και η ιστορία τους  να είναι μάρτυρες σε πράγματα που εμείς δεν θα είμαστε εκεί  για να τα κρίνουμε!

Δεν γνωρίζω αν είμαι ο καταλληλότερος,  η ο πιο ικανός ή ο πιο καλός για να μιλάω για αυτά τα πράγματα,  δεν είμαι καν σίγουρος αν η άδεια που νιώθω ότι έχω μου ανήκει  δικαιωματικά… αλλά έτσι κι αλλιώς οι αποφάσεις μας είναι αυτές που σχηματίζουν το ντόμινο για το  καθε μέλλον  της ζωής μας!

Υπάρχει ένα τελεσίγραφο πάνω σε αυτό το σύμπαν  που δηλώνει ξεκάθαρα ότι αν η συνείδηση η ανθρώπινη  δεν βιαστεί  να αλλάξει εντελώς πορεία τότε ο κύκλος της ισορροπίας  θα είναι αμείλικτος!

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να αντιληφθείς την έννοια του χρόνου έτσι όπως την γνωρίζουν αυτοί που είναι οι επικυρίαρχοι πάνω στη συνείδησή μας…. Όπως Βέβαια και εσύ γνωρίζεις Κανείς δεν τολμάει να προσδιορίσει ακριβώς τον χρόνο….. είτε αυτοί που προσπάθησαν να μας προειδοποιήσουν… είτε αυτοί που προσπάθησαν να προ-φυτέψουν  ένα νέο μέλλον Για την γραμμική πορεία του χρόνου μας!

Δεν είναι ότι το τολμώ εγώ,  δεν είναι ότι έχω τη δύναμη να το κάνω…  πιο πολύ από όλα είναι ότι κατανόησα  τον τρόπο που  η πραγματικότητα μας  εξελίσσεται κάθε μέρα!

Γνωρίζω ότι υπάρχουν δυνάμεις πολύ κρυφές από όλο τον κόσμο,  γνωρίζω ότι υπάρχουν ομάδες μυστικές οι οποίες εκτελούν την κρυφή τους γνώση ενάντια στην ανθρωπότητα,  γνωρίζω ότι το ψέμα είναι τόσο τεράστιο στην καθημερινή μας ζωή και ιστορία μας,  γνωρίζω ταυτόχρονα όμως ότι καμία δύναμη μέσα σε αυτό το σύμπαν δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς το αντίθετό της!

Είναι σίγουρο ότι δεν μπορώ να πω όλα όσα γνωρίζω,  και αυτό δεν τον λέω για να επηρεάσω τους αναγνώστες μου ως ένας μύστης…. στο κάτω-κάτω οσοι με διαβάζετε γνωρίζετε ότι επέλεξα 8 χρόνια να χρησιμοποιήσω τον αλληγορικό λόγο σε τόσο μεγάλο βαθμό  ώστε να  αποδεικνύεται μονο από τα γεγονότα που ερχόντουσαν μετά αν τελικά υπήρχαν αυτές οι γνώσεις ή όχι!!.. Αν ήθελα να το παίξω για να κερδίσω χειροκρότημα δεν θα δημιουργούσα νέες εννοιολογικές τοποθεσίες.,νέες λέξεις….

Αν ήθελα να κερδίσω οπαδούς δεν θα έγραφα για τόσα χρόνια ακαταλαβίστικα για το 98%  αλλά θα έγραφα ότι ήθελαν να ακούσουν όλοι για να γίνω αρεστός!

Μένουν 5 μέρες,  πέντε μέρες Όπου οι υπεύθυνιθ της λάθος Συνείδηση της ανθρωπότητας είναι αναγκασμένοι να αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συγνώμη και αν θα αλλάξουν 360 μοίρες την πορεία που ήδη έχουν διαγράψει!

Μετά από αυτές τις πέντε μέρες,  η ισορροπία αρχίζει να παίρνει νέα θέση στο ζύγισμα του δικαίου..

Η ίδια η γη θα αρχίσει να δείχνει αυτή την αλλαγή,  στη συνέχεια η βάναυση αλλαγή συνείδησης θα αρχίσει να επηρεάζει τους ανθρώπους και τις κοινωνίες…

Θέλω να ελπίζω οτι η μαύρη μερια αυτού του πλανήτη θα πάρει την απόφασή της με Σοφία λογική και κοινό συμφέρον…. για όλους μας πάνω στον πλανήτη!

Μετά τις 23 Ιουλίου  ξεκινά ο πραγματικός πόλεμος  όπου θα εξελίσσεται και Θα αναπτύσσεται αργά και σταδιακά μέσα στο χρόνο…. Όπου σε αυτόν παίρνουν την άδεια όλοι όσοι  εχουν τις ιδιότητες της γνώσης και της δύναμης  να πράξουν κατά το δοκούν  για να τιμωρηθούν οι αποστάτες  από τη δικαιοσύνη του σύμπαντος!

Ίσως να τα έχεις ξανακούσει από πολλούς, Ίσως πολλές ομάδες να τα λένε εδώ και χρόνια,  θέλω να θυμηθείς κάτι,  Εγώ ποτέ δεν σου μίλησα για αυτά… ποτέ δεν θέλησα να σε κάνω οπαδό… αλλά προσπάθησα με νύχια και με δόντια  να σε κάνω αρχηγό του εαυτού σου,  να σε αφυπνίσω Με όποιον τρόπο μπορούσα… και να σου δώσω ότι όπλο μπορούσα..!

Θα πρέπει να εξελίξεις σε τεράστιο βαθμό την κρίση σου και τη συνείδησή σου μετά τις 23 του μηνός για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος ποιος είναι τι και τι έχει έρθει να κάνει!

Ειλικρινά εύχομαι στην ανθρωπότητα  για μία φορά στην ιστορία της  Να πάρει μία σοφή και ηθική απόφαση!

Και ειλικρινά εύχομαι μέχρι τις στιγμές της κορύφωσης να ακούσεις όλα όσα σου έγραψα τόσα χρόνια και να πετάξεις από πάνω σου τις ταμπέλες για να ακολουθήσεις με πιο εύκολο τρόπο την πραγματικότητα και όχι το ψέμα που έχει δημιουργήσει το συμφέρον αυτόν που κατανόησαν αυτό το σύμπαν φυλακη!

Stranger….

P.S Κοίτα στο κεφάλι,  θα προσπαθήσουμε να προειδοποιήσουμε με τον τρόπο που δυστυχώς έχει μάθει να ακούει ο σημερινός άνθρωπος….

22 thoughts on “Σύντομα λήγει η διορία του τελεσιγράφου αλλαγής της ανθρωπότητας

 1. Spyrogd says:

  Νικο,για μια ακομα φορα εγραψες,οχι για το ¨σημα¨ που δινεις,αλλωστε οπως αναφερεις,ειναι χιλιοειπωμενα(απο εσενα), αλλα για το υφος και το ηθος,που αντιμετωπιζεις τα πραγματα και αυτο που θες να περασεις.Χιλια μπραβο και χιλια καλα να εχεις φιλε.Ευγε,μην πτοησε,εστω και ενας να σε διαβαζει,και ας ανηκει στο 98%, να εισαι σιγουρος οτι αξιζει ,και οπως λενε ¨καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια….¨

 2. Σπύρος says:

  Το πότε δεν το ξέρει κανένας, το γιατί το ξέρουμε όλοι, το σκηνικό με τους Ρώσους μόνο
  τυχαίο δεν είναι ,δεν μιλάω για τον βλάκα τον Κοτζιά, για την συνάντηση των δύο μιλάω
  και δεν μου αρέσει καθόλου …δόθηκε τελεσίγραφο .

 3. Χαράλαμπος Τραμπακουλας says:

  Είναι το τρίτο τελεσίγραφο αν θυμάμαι καλά και πιστεύω και το τελευταίο. Ερρωσθε

   • Χαράλαμπος Τραμπακουλας says:

    Έχουν δοθεί ήδη δύο τελεσίγραφα προς τις σκοτεινές δυνάμεις ένα τον Απρίλιο του 2017 και ένα ακόμη τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου αν θυμάμαι καλά. Τους δόθηκε η ευκαιρία είτε να παραδοθούν είτε να αφήσουν τον πλανήτη. Πιστεύω τώρα ότι είναι το τελευταίο και ότι οι τιμωρίες θα είναι αμείλικτες. Καιρός να τελειώνουμε με αυτούς. Όσο και να φαίνεται φανταστικό όλο αυτό τα γεγονότα το αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας.

 4. 123πολιτης says:

  Νικο ολα καλα τα λες αλλα εαν παρουν στροφη 360 μοιρων παλι στην ιδια πορεια θα το πανε , και το μονο που θα κερδισει η ανθρωποτητα ειναι το μικρο χρονικο διαστημα της περιστροφης ,και βεβαια συμφωνω οτι πρεπει καποτε να επελθει αυτη η ερμη ισορροπια αλλα να δωσει σε αυτους που πεδευτικαν τοσα χρονια (αιωνες) το δικαιο που περιμενουν γιατι ενιοτε η τιμωρια επιβαλεταιι σε ξερα και χλωρα ,και αυτο δεν ειναι δικαιοσινη συμπαντικη !!

 5. Ακέλας says:

  …Αχ Νίκο!…Εδώ ο ίδιος ο Θεός(δια στόματος του Υιού του),μας είπε ότι Αυτός ΕΊΝΑΙ η αλήθεια,αφήνοντας άναυδο τον φιλοσοφημένο Πιλάτο,και περιμένεις εμείς τα δημιουργήματα του, να καταφέρουμε ψιχία της”Θεϊκής σκέψης”;

  • Ακέλας says:

   ..Και το κυριότερο όταν η Ανθρώπινη διαστροφή μπορεί να φέρνει στα”μέτρα”της ακόμα ΚΑΙ αυτή την ΑΤΟΠΗ απάντηση ,πιστεύεις ότι έχει μέλλον το αποτυχημένο είδος μας;

 6. NATAΣΑ says:

  ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ……
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΙΓΟΡΙΚΑ…..
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

 7. ανωνυμος says:

  “…Υπάρχει ένα τελεσίγραφο πάνω σε αυτό το σύμπαν που δηλώνει ξεκάθαρα ότι αν η συνείδηση η ανθρώπινη δεν βιαστεί να αλλάξει εντελώς πορεία τότε ο κύκλος της ισορροπίας θα είναι αμείλικτος!..”
  ΓΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
  ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ!!
  ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΣ..
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΣΠΑΕΙ.
  ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΦΟΥ … ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ .. ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ..
  ΦΑΕΘΩΝ..

 8. Παναγιώτης says:

  Κ. Γκόνε, με κάθε ΣΕΒΑΣΜΟ.. αλλά ως τώρα έχετε βάλει 527 ημερομηνίες ολα αυτά τα χρόνια για αλλαγή της ανθρωπότητας. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα βγείτε ως ΑΝΔΡΑΣ και θα πείτε, έκανα πάλι λάθος? Plsss μην απαντήσετε του στυλ “η υπερονοτητα πληροφορίας, ψάξου κλπ κλπ” ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα.

  Υ.Γ. Δημοσιευτεί ΔΕΝ δημοσιευτεί.. να και εμένα. Απλά είμαι περίεργος για την απάντηση σας αυτή τη φορά στα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που πουλάτε με αοριστολογίες. !! χε χε

  • Κατοχικά Νέα says:

   Αμα βγεις με το ονομα σου το πργαματικο και μου φερεις τα λινκ οχι για 527 ημερομηνιες αλλα για μια που ειπα και δεν εγινε οτι ειπα θα βγω σαν αντρας να και θα πω εκανα παλι λαθος , αν ομως εσυ αυτη την στιγμη δεν εχεις την ικανοτητα να βρεις απο τα ηδη που εχουν συμβει ,…απο τα ηδη που δηθεν εχεις ψαξει και βγαινεις και κανεις αυτη την δηλωση θα πρεπει να πεις η ποιος σου εχει γαμησει την συνειδηση , η ποια ταμπελα σε ελεγχει η ποια ενεργεια σου πηδαει την ζωη και δεν μπορεις να το διαχειριστεις ! ..Ειναι καλο το στοιχημα φιλε αλλα νομιζω θα ζοριστεις να αντιμετωπισεις την προσωπικη σου αληθεια … εσυ ψαχνεις στα ηδη που εχουν ειπωθει εγω παιζω με στοιχημα το μελλον… πες μου λοιπον που εχω πει οτι θα γινει κατι και δεν εγινε ,,,αλλα ελα με ονοματεπωνυμο να παιξουμε και οχι απο την σκια της συνειδησης που σε ελεγχει !

 9. MATRIX says:

  Μας τα έχει πει και η Αγγελική Καλογερά όλα αυτά, που είναι πολύ ψαγμένη, πολύ διαβασμένη γυναίκα. Δείτε αυτό και θα καταλάβετε περισσότερα για το μάτριξ! “Η συνέντευξη της Αγγελικής Αναγνώστου στην εκπομπή ‘Κώδικας Μυστηρίων’ 12/5/18” : https://www.youtube.com/watch?v=bCfa2kLKi4g

 10. ΜΙΧΑΛΗΣ says:

  ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ .

 11. Pingback: Είμαστε αναγκασμένοι να το καταγράψουμε σαν πληροφορία μέσα στην δική μας ιστορία ...!

 12. Αθηνά Παλλάδα says:

  Ξημερώματα Κυριακής 22/7 είδα ένα όνειρο – εφιάλτη! Είχες οργανώσει Νίκο (Ξένε) μια συνάντηση, αρχικά σε ένα χώρο – μαγαζί για να μιλήσουμε. Όμως ήταν σκοτεινό κι επειδή καταλάβαμε ότι μας παρακολουθούσαν, φύγαμε, διασπαστήκαμε και ξαναβρεθήκαμε σε μια αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου φωτισμένη για να κρυφτούμε. Εκεί μπήκα τελευταία ενώ όλοι οι άλλοι είχατε ήδη συγκεντρωθεί και με τρόμο σας ενημέρωσα ότι έρχονται να μας σκοτώσουν. Δευτέρα έγινε η τραγωδία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *