Συνωμοσιολογική σκέψη πριν τη δεύτερη φορά..

Από ότι θέλουν να βλέπουμε μάλλον έχουν ενοχληθεί,  μάλλον έχουν τρομάξει  και μάλλον προσπαθούν να το αποδομήσουν….  το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έγινε στη Θεσσαλονίκη!

Από την άλλη όμως μιας και παίκτης και νικητής είναι αυτός που δημιουργεί το πεδίο…. και τα παλληκάρια αυτά έχουν πολλά πεδια  που μπορούν να κινηθούν θα πρέπει να καταγραφούν μερικές σκέψεις ως εμπόδιο μελλοντικών σχεδίων…. κοντινών σχεδίων!

Ας τα πάρω λίγο με τη σειρά αν και δεν μου αρέσει να το κάνω ποτέ γιατί η σειρά χαλα  τη χαοτική σκέψη!

Αν όντως φοβούνται έχουν μπροστά τους αρκετές μέρες να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε θέμα αποπροσανατολισμού ή αποσυντονισμού μιας και θα τους είναι πάρα πολύ δύσκολο τώρα που φάνηκε πόσο πολύ προσπάθησαν να αποδομήσουν την πληροφορία…. να το ξανακάνουν δεύτερη φορά!

Πιο απλά τώρα…. αν πραγματικά έχουν τρομάξει…. Δεν τους συμφέρει με τίποτα να δουν στην Αθήνα ενάμισι εκατομμύριο κόσμο… από την άλλη οι λάθος χειρισμοί  αλλά και πολύ περίεργος εμφανέστατοι και στο μάτι του πιο κοιμισμένου…. ενισχύουν την υπόθεση ο λαός να είναι πιο αγριεμένος πλέον με αυτά που βλέπει και στο Σύνταγμα το νέο συλλαλητήριο να ειναι ακόμα πιο τεράστιο!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Δεν τους έχω τους ξένους επικοινωνιολόγους για τόσο μαλακές….  αντιθέτως αυτά τα παλικαράκια που δεν τα γνωρίζει κανείς… αυτά που μένουν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και είναι μοναχικά και δεν μιλάν σε πολλούς… που πάνε από κανάλι σε κανάλι και τους τραβάνε προσοχές τα αφεντικά… δεν είναι καθόλου μα καθόλου μαλάκες!

Πάμε να το πιάσουμε τώρα λίγο πιο πονηρά…. Εάν δεν δούμε μία τεράστια τριπλά κόλπο grosso που θα μας φύγει το κεφάλι από τη ζαλάδα και θα κοιτάμε και δεν θα το πιστεύουμε με αυτό που μας έκατσε…. με ότι μπορεί να μας κάτσει μέσα στις λίγες μέρες που απομένουν… από καταστροφή μέχρι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα… τότε για κάποιο λόγο οι ξένοι επικοινωνιολόγοι…. μάλλον οι ξένοι που παίρνουν εντολές από τους επικυρίαρχους  υπνωτιστές της μάζας… Έχουν αφήσει ελεύθερο το πεδίο στο να μας κουνησει το κεφάλι η τηλεόραση με διάφορες τηλεπερσόνες και διάφορους υπουργούς του κώλου που κάνουν δηλώσεις για να ανεβαίνει η πίεση!

Ποιους συμφέρει να αγριέψει αυτό το πλήθος που τους τρόμαξε δήθεν και να συσπειρωθεί πιο πολύ;

Γιατί τόσο εύκολα αφήνουν αυτή την παρασάγγας αντίθετη άποψη να υπάρχει σε όλα τα Media όταν γνωρίζουν ότι τουλάχιστον απέναντι τους έχουν μισό εκατομμύριο που έρχονται σε λίγες μέρες;

Γιατί λένε τόσο πολύ μεγάλα ψέματα και τόσο πολύ προσβλητικές κουβέντες ενώ γνωρίζουν ότι έτσι το μισό εκατομμύριο θα το κάνουν ένα;

Μήπως Ακριβώς αυτό είναι το σχέδιο… μήπως με αυτό τον τρόπο το ελεύθερο,  το χαοτικό,  η ψυχη ανευ ταμπελας  θα μπει εύκολα στο κοπάδι και στο μαντρί;

Μήπως μπροστά μας έχουμε πολύ μεγάλα κύματα τσουνάμι και χρειάζονται πριν από αυτά η μάζα να έχει κάνει την εκτόνωση της και έτσι μετά να έχουν να κάνουν με λιγότερη ενέργεια και θυμό;

Σκέψεις είναι αυτές μη σε τρομάζουν Καλό είναι να τις χρησιμοποιείς και εσύ…

Προσωπικά αν δω να συνεχίζεται αυτή η πλέμπα με το απόλυτο ψέμα, την ειρωνεία και την αποδόμηση  απέναντι σε ένα τόσο τεράστιο πλήθος… θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάτι άλλο υπάρχει…. κάτι άλλο  στήνεται… στην πλάτη του ελεύθερου Έλληνα!

Αν στις επόμενες μέρες δεν δω κάτι πάρα πολύ μεγάλο που θα είναι εμφανέστατα εμπόδιο στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα να πετύχει ανώτερα και τεράστια νούμερα…. τότε θα αρχίσω να πιστεύω ότι… και το πρώτο συλλαλητήριο…. αλλά και το δεύτερο συλλαλητήριο…. στήθηκε από πολύ μυστικούς Δείπνους…. και οι σκοποι τους  έχουν τεράστια απόσταση από αυτήν που παρουσιάζουν!

Βλέπεις τα προβλήματα μπορείς να τα Λύνεις πιο εύκολα οταν αφήνεις το χρόνο και τα γεγονότα να εκδηλώνονται…. Δεν είναι ανάγκη να  είσαι από την αρχή  αρνητικός… απλά πάντα παρέμενε στην Ελεύθερη σκέψη και κάνε τις απλές ερωτήσεις που θα έκανες αν βρισκόσουν και εσύ σαν παίκτης στα παπούτσια ειτε του εχθρού ειτε του συμμάχου!

Και όπως πάντα να ευχηθώ να πέφτω έξω…. σύνεση και Ελευθερία!

Stranger….

13 thoughts on “Συνωμοσιολογική σκέψη πριν τη δεύτερη φορά..

 1. Η αληθεια says:

  Μου αρέσουν τα άρθρα σου ,μα πραγματικά πέφτεις έξω κ το πιστεύω καλές οι σκέψεις αλλά κ οι συνομοσιες πρέπει καμία φορά να μην γίνονται πιστεύω όταν πρώτη φορά ο λαός μπορεί να φτάσει στην επανάσταση κ όχι στην μαντρώση στην επανάσταση κ επιτέλους στο κρέμασμα του σάπιου συστήματος στο κρέμασμα του κάθε προδότη που είναι πόλοι 300 κρεμάλες θα στηθούν γιαυτο κ θα πολεμήσουν πόλοι κ φραγκουλη φράγκο κ κάθε αφύπνιση εξέγερση κ οδό προς την επανάσταση του έλληνα..

  • ΣΑΛΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΤΡΕΛΟΣ says:

   Μη βιάζεσαι να στήσουν … κρεμάλες. Το πρόβλημα είναι ότι οι «ΜΕΝ και οι ΔΕΝ» αγοράζουν και πωλούν το Φιλότιμο μας ως Ελλήνων. Ψηφίζεις ΜΩΡΑ, «ΜΕΝ» που «χ… το βρακί» τους για να γίνεις κοψοχέρης και να ψηφίσεις τους «ΔΕΝ» που αμέσως θα χ…. το «Βρακί» τους σε μια λεγόμενη «Δημοκρατικά συγκαλυμμένης Δικτατορίας». Αν κατάλαβες το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από όσο μπορείς να καταλάβεις … Ξέρεις γιατί; το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι «ΜΕΝ» είτε οι «ΔΕΝ», αλλά τα «γνωστά άγνωστα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους» που έχουν λόγους να τα Υπηρετούν και οι «ΜΕΝ» και οι «ΔΕΝ» αλλά και «ΕΜΕΙΣ», οι ΕΛΛΗΝΕΣ, που ψηφίζουμε είτε τους «ΜΕΝ» είτε τους «ΔΕΝ» για να μας Υπηρετούν και αντ αυτού τους «ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ» ….

 2. Φίλιππος says:

  Σχέδιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να γίνει άλλο ένα δεκανίκι για αυτούς !!!!
  Διάσπαση της δεξιάς με νέο κόμμα στα δεξιά της.
  Σύστημα Κώστα Σημίτη.

 3. ΝΙΚΟΣ 56 says:

  Νίκο και φίλοι των κατοχικών καλησπέρα. Νίκο έγραψες, για μιά ακόμα φορά. Είσαι πολύ σωστός. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Προσωπικά το ψάχνω πολύ. Ποίοι ήταν αυτοί που το διοργάνωσαν ;;; Φυσικά όχι ο Στρατηγός Φραγκούλης, και οι άλλοι ομηλητές. Βέβαια ειπώθηκε κατά κόρον ότι όλοι αυτοί οι πατριώτες Στρατηγοί μπορεί να μετέχουν σε νέο κόμα. Ο ίδιος δε ο Φραγκούλης δήλωσε ότι : Εάν του ζητηθεί να ηγηθεί σε κάποιο κόμα δεν θα πει όχι. Και αναρωτιέμαι , μόνο για ηγέτης δέχεται;;; Επίσης αυτοί που τον κύρηξαν σαν βασικό ομιλητή στη Θεσσαλονίκη, έχουν σχέση με αυτούς που τον κάλεσαν να αναλάβει Υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ;;; Γιατί τον κατηγορεί ο Στρατηγός ΑΥΦΑΝΤΗΣ ;;; Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε όλα.

 4. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Εγω φοβαμαι μη κλείσουν οι δρόμοι απο τους αγρότες για το συλλαλητήριο στην Αθηνα. Ετςι δεν θα μπορέσουν να έρθουν ουτε απο Μακεδονία, ουτε απο Πελλοπόνησο.

 5. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΙΚΟ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΧΥΤΡΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ! ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΩΡΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΚΑΛΗΣ ή ΟΧΙ ,ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!

 6. filarianna says:

  Εκκλ. 10,4 Εάν η οργή ενός άρχοντος εκσπάση και στραφή εναντίον σου, μη ταραχθής και μη δώσης αφορμήν, διότι η ηρεμία θα καταπαύση και θα προλάβη μεγάλα κακά.

  Γεν. 1,14 Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτωσαν φωστῆρες ἐν τῷ στερεώματι τοῦ οὐρανοῦ εἰς φαῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς, τοῦ διαχωρίζειν ἀνὰ μέσον τῆς ἡμέρας καὶ ἀνὰ μέσον τῆς νυκτός· καὶ ἔστωσαν εἰς σημεῖα καὶ εἰς καιροὺς (= ΚΥΚΛΟΙ) καὶ εἰς ἡμέρας καὶ εἰς ἐνιαυτούς·

  Εκκλ. 1,10-11 Εις εκείνον, ο οποίος θα είπη• “ιδού αυτό είναι νέον”, θα του δοθή απάντησις• “αυτό έχει ήδη γίνει κατά τους παρελθόντος αιώνας εις τας γενεάς, αι οποίαι υπήρξαν και έζησαν προ ημών”. Τα παρελθόντα γεγονότα λησμονούνται, αλλά και δια τα πρόσφατα δεν θα υπάρχη ανάμνησις• όπως επίσης και δι’ εκείνα, τα οποία θα συμβούν στο απώτερον μέλλον.

  3η κατά σειρά Υπέρ-Πανσέληνος + Ολική Σεληνιακή έκλειψη + Blue Blood Moon ΓΑΛΑΖΟΑΊΜΑΤΟ φεγγάρι

  eastroephimerides.blogspot.gr/2018/01/blue-red-blood-moon-31-2018.html

  31/12/2028 → 31/1/2018 → 30/12/1982 → 30/12/1963 → 31/3/1866
  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ Ολοκαύτωμα Μονής Αρκαδίου και Κρητική Επανάσταση του 1866-1869
  Προσοχή σε σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, δολοφονικές απόπειρες.

  Εκκλ. 9,13 Καί γε τοῦτο εἶδον σοφίαν ὑπὸ τὸν ἥλιον, καὶ μεγάλη ἐστὶ πρός με·

  users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Ekklhsiasths/Ekklhsiasths_kef.1-12.htm#kef.9B

  Εκκλ. 9,15 καὶ εὕρῃ ἐν αὐτῇ ἄνδρα πένητα σοφόν, καὶ διασώσει αὐτὸς τὴν πόλιν ἐν τῇ σοφίᾳ αὐτοῦ· καὶ ἄνθρωπος οὐκ ἐμνήσθη σὺν τοῦ ἀνδρὸς τοῦ πένητος ἐκείνου…. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΕΘΥΜΗΘΗ…

 7. Πρακτωρ says:

  Πολύ καλά κάνεις Νίκο και κρατάς μία πισινή σκέψη.
  Μπορεί ο καθένας να σκεφτεί ενα κόλπο γκρόσο με σκοπό να αλλάξει την ροή.
  Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχει σχέδιο. Το όνομα το έχουν δώσει και απλώς σκέφτηκαν να δημιουργήσουν άλλοθι με την μικρή προσέλευση.
  Την πάτησαν όμως. Και το στηρίζω αυτό σε δύο θέματα .
  1. Πέρσι είχε γίνει ενα ταξίδι στο Παρίσι μυστικό του Αλέξη που εκεί κατά την γνώμη μου ο Σώρρος του έθεσε θέμα στήριξης τραπεζικής με αντάλλαγμα το όνομα και τους πλειστηριασμούς… Αν αυτό είναι σωστό αν κάτι δεν πάει καλά όπως το μιλήσανε θα το ακούσουμε αμέσως και θα το ζήσουμε άμεσα.
  2. Έγιναν πολλά φάλτσα όπως η ΕΡΤ όπως η τροχαία, η αστυνομία και οι άστοχες δηλώσεις που άλλα λένε την μία μέρα άλλα την άλλη.
  Επίσης η επίσκεψη στον Ιερώνυμο είχε εκβιασμό απο τα άπλυτα της Εκκλησίας κατα την διάρκεια της Χούντας. Κάτι σαν την επίσκεψη της Γιάννας μόλις εκλέχθηκε ο Τσίπρας.
  Βλέπεις ο καθένας μπορεί να εκβιάζει τον άλλον και να του θυμίζει με κόλπα και τις βρωμιές του καθενός του παρελθόντος και οτι ο ΣΚΟΠΟΣ είναι πάνω απο όλα .
  Μέσα απο αυτό που αυθόρμητα έγινε τώρα υπάρχουν παραφυάδες που τρέχουν να καλύψουν τα πολιτικά κενά.
  Αυτό πρέπει να προσέξουμε και να ζητήσουμε -επιδιώξουμε να κερδίσουμε την απομόνωση τους.
  Δεν υπάρχει ο ένας παλαιός υπουργός υπογράφων τα πάντα να γίνει ήρωας η δεκτός σε πλήθος και ο κόσμος να τον χαιρετά και να τον αγκαλιάζει…..(βλέπε Καρατζαφέρη Βελόπουλους κ.α στο πρώτο μνημόνιο)
  Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν οτι το ποτήρι έσπασε…..
  Όλοι αυτοί είναι μία παρέα ανεξαρτήτου κόμματος που μας δουλεύουν και με τα χρέη και με την Ελληνική σύνθεση μας. (έχω γράψει απο παλιά την σχέση οικογενειών όπως και πολλοί άλλοι)
  Με αυτές τις σκέψεις καταλαβαίνω οτι όλοι έχουμε καταλάβει οτι είναι η ώρα της υπέρβασης μας.
  Αν θέλουν να το σταματήσουν θα αλλάξουν τον καμμένο με τον κατακαημένο …. δηλαδή θα τρέξουν πολιτικές εξελίξεις για να σταματήσουν την συσπείρωση του συλλαλητηρίου και να αναπτύξουν την συσπείρωση των κομμάτων..που θα διεκδικούν να ανέβουν.
  Να αλλάξουν το ζήτημα δηλαδή που θα γίνει η συγκέντρωση…..

  Με καθαρό μυαλό όλοι εμείς θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε και τι θα απαιτήσουμε….
  Ελπίζω να κάνω λάθος…..
  Καλή δύναμη

 8. ΟΔΥΣΣΕΙΑ says:

  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΜΕΤΑ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?ΤΟ ΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ?ΤΙΠΟΤΑ…

 9. Pingback: Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Κυριακή στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *