in

Συνέχεια απαντήσεων προς κατανόηση για το εγχείρημα Νομικού προσώπου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είναι λογικό να υπάρχουν ερωτήματα, ανησυχίες αμφιβολίες φόβοι και όλα όσα ανθρώπινα γενναμε όλοι μας..

Το σίγουρο είναι ότι όλα θα απαντηθούν μέσα από τη διαδικασία μας γιατί πρέπει να κατανοήσουμε ότι για να στήσεις ένα μηχανισμό όπου θα μπορεί να λειτουργήσει να καλέσει να οργανώσει και να δημιουργήσει πρέπει αναγκαστικά να τοποθετήσεις γρανάζια από την αρχή… Και θα θελα πάρα πολύ να μου κάνετε τη χάρη να μην αφήσετε τις λέξεις να τσακώνονται μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το βιβλίο.

Καταρχάς δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω προσπάθεια στο να δημιουργήσω μία ένωση κάτω από διάφορες μορφές που η γνώση μου και η φαντασία μου θεωρούσε και ακόμα θεωρεί ότι ήταν σωστές για να αντιμετωπίσουμε το αύριο,δεν είναι η πρώτη φορά που έχω καλέσει ανθρώπους να μου στείλουν τα ονόματά τους και την επικοινωνία τους για να δημιουργηθούν τέτοιες δομές….. Στο ότι πάντα συναντούσαμε ένα Σκόπελο για να δημιουργηθούν είναι μία μεγάλη απόδειξη ότι από πίσω δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο οι πλάτες μας και η καρδιά μας.

Το συγκεκριμένο κάλεσμα έχει ένα βασικό ερώτημα αν όλοι κατανοούμε ότι πρέπει πλέον ξεκάθαρα να πάρουμε θέση στο αν είμαστε κατά η υπέρ της Νέας τάξης πραγμάτων.

Σε σχέση με οτιδήποτε άλλο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πολιτική σκηνή και την πραγματικότητά μας αυτό το ερώτημα μοιάζει να είναι το πιο αληθινό που υπάρχει σήμερα.

Παρά το ότι μας έχουν εκπαιδεύσει να διαχωριζόμαστε σε διάφορες ταμπέλες και χρώματα Με σκοπό αυτοί που ηγούνται σε αυτά να μας οδηγούν στο σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων…..εμείς πρέπει να καταφέρουμε να ξεφύγουμε από αυτή την παγίδα και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους για να γίνουν κατανοητά από όλους….. Δύο θέσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή η υπέρ ή κατά της Νέας τάξης πραγμάτων..

Πιστέψτε με ήδη έχει ενοχληθεί το σύστημα υπνωτισμού μας που κάνουμε αυτή την ερώτηση..

Με βάση την απάντηση της λοιπόν θεωρούμε ότι αν υπάρχουν άνθρωποι που είναι κατά θα είναι πολύ συμφέρον και λογικό για όλους να ενωθούν Κάτω από μία ομπρέλα.

Στην αρχή μίλησα για κίνημα για πολιτική ιδεολογία, τώρα πια δεν μιλάω για κινημα μιλάω για σωματείο…οι λόγοι είναι πάρα πολλοι και επειδή είναι δύσκολο να περιγράψεις έναν δούρειο ίππο τη στιγμή που θέλεις να τον περάσεις πίσω από τα τείχη..νομίζω ότι πολλοί από σας θα κατανοήσετε ότι καλό είναι ακόμα να μην επεξηγηθεί εις βάθος η ουσιαστική του υπόσταση.

Είναι λογικό να καταλάβετε όλοι ότι αν πέντε χιλιάδες άνθρωποι έχουν ένα αίτημα έχουν περισσότερες πιθανότητες να εισακουστούν από μία μονάδα.
Αν 10.000 άνθρωποι δεν δέχονται μία επιβολή ενός αντισυνταγματικού νόμου έχουν περισσότερη προστασία νομική από έναν άνθρωπο που θα πει ότι αρνούμαι αυτό το νόμο.

Οι αριθμοί σε αυτόν τον πολιτισμό καλώς ή κακώς δημιουργούν αυτόματα διαφορετικές νομικές διαδικασίες.

Με 10.000 άτομα μπορείς να πας να μιλήσεις στα Ηνωμένα έθνη ή να αιτηθεις κάτι στο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ένα σωματείο έχει διαφορετική αντιμετώπιση από το νόμο, μπορεί να δημιουργήσει υποδομές που θα βοηθούσαν πραγματικά ανθρώπους που έχουν κάποια προβλήματα..

Θέλω να βάλετε λίγο τη φαντασία σας και τη λογική σας να δουλέψει, Αν σήμερα ένα κίνημα μία πολιτική ιδέα ήθελε να αλλάξει το Σύνταγμα θα έπρεπε στο καταστατικό της να γράψει πράγματα τα οποία δεν θα συναινούσαν στο να αλλάξει το Σύνταγμα..

Υπάρχουν δηλαδή πράγματα που μπορείς να καταθέσεις για να υπάρχεις και πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να τα δηλώσεις..

εγώ θέλω να δημιουργήσω ένα σωματείο που θα υποστηρίξει και θα υπερασπίσει τις μονάδες ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη νέα τάξη πραγμάτων, θέλετε να τους προστατέψει νομικά; Θέλετε να δημιουργήσει τις βάσεις και τις δομές που θα τους προστατεύσει υλικά; Θέλετε να δημιουργήσει νέο νομικό περιεχόμενο και αίτημα που θα είναι εφικτό να στηθεί απέναντι στον παγκόσμιο σχεδιασμό;

Και πάρα πάρα πολλά ακόμα που είναι πολύ δύσκολο αν θες πραγματικά να κάνεις έργο να τα δηλώσεις..

Κάθε κόμμα σήμερα κάθε πολιτική ιδεολογία έχει από πίσω χρηματοδότες και σε κάθε εκλογές που κατεβαίνει η καταφέρνει να πείσει ψηφοφόρους να του δώσουν την πολιτική τους ευθύνη με την ψήφο τους κερδίζουν επιχορήγηση από την Ευρώπη περίπου στα 10 ευρώ ο ψήφος..

Η Νέα Δημοκρατία π.χ. πήρε περίπου στα 20 εκατομμύρια, στην Ελλάδα υπάρχουν 200 κόμματα και υποκόμματα
…. Γιατί η ψήφος είναι φάμπρικα, κονδύλια και χορηγίες χρήμα από το πουθενά για να κοροϊδεύεις τον κοσμάκη.

νομίζω ότι είναι πολύ πιο τίμιο να σου πω ότι δεν θέλω να με ψηφίσεις για να σε κοροϊδεύω για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπου αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βγω δεν πρόκειται ποτέ να κάνω αυτά που σου υποσχέθηκα…. Γιατί αυτό γίνεται εδώ και αιώνες στην Ελλάδα….. Αλλά θέλω εσύ να με χρηματοδοτήσεις με τη μορφή σωματείου με ένα μικρό ποσό που αντέχεις, αν δεν αντέχεις εσύ θα αντέχουν κάποιοι άλλοι…. Ώστε να σου δείξω μήνα-μήνα και να σου αποδείξω ότι μόνοι μας μπορούμε να δημιουργήσουμε μία νέα πόλη, έναν νέο πολιτισμό.

Κρινε το έργο μήνα με το μήνα…. Αν δεν σου προσφερθεί έργο μέσα στο μήνα μπορείς να με αναίρεσης…. Να μην προσφέρεις ξανά στο σωματείο τη συνδρομής σου… Αν νομίζεις ότι βάζω το κεφάλι μου στην γκιλοτίνα για να σου αρπάξω 10 ευρώ το μήνα τότε δεν χρειάζεται άλλο να σου εξηγώ τίποτα…. Αν όμως και εγώ σαν ένας νέος πολιτικός άντρας έχω την δυναμική να σε πείσω και έχω την αλήθεια της γλώσσας μου για να σε κάνω να με εμπιστευτείς… Τότε για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας θα βρεθείς σε έναν ιδεολογικό χώρο που θα έχεις το δικαίωμα να τον αναιρέσεις μέσα σε ένα μήνα Αν δεν σου προσφέρει έργο..

Καταστατικό μπορώ να φτιάξω μέχρι το βράδυ, να κάνω copy-paste ένα οποιοδήποτε να αλλάξω μερικούς παραγράφους και να τους βάλω για να επηρεάσω και να πείσω γραμμικά ανθρώπους να ακολουθήσουν.

Έτσι και αλλιώς αυτό θα κάνω για να πάρω το okay από τη νομική χούντα που ελέγχει τη χώρα μας…… Αλλά αυτό θα σε καλύπτει στα αλήθεια;

Υποτίθεται ότι με διαβάζεις πολλά χρόνια,ήρθε η ώρα να πεις αν εμπιστεύεσαι αυτή τη φωνή και αυτές τις ιδέες που σου προσφέραν ότι μπορούσαν αυτά τα χρόνια..

για αυτό λοιπόν θα απαντάω όσο μπορώ για να μην ξεφύγω ποτέ από τη γλώσσα της αλήθειας που έχω μάθει να μιλάω….. Θέλω νομικό πρόσωπο για να μπορέσει να γίνει ομπρέλα νομικής προστασίας στην πολιτική μου ιδεολογία η οποία θα πολεμηθεί όσο καμία άλλη.

Θέλω ενα νομικο πρόσωπο γιατί έτσι κι αλλιώς προσωπικά έχω ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή για το μέλλον που θέλουν να φτιάξουν και δεν μπορώ να κάνω πίσω πια…

Σε χρειάζομαι ώστε οι ιδέες μου, η απόφασή μου να μαι κατά της Νέας τάξης πραγμάτων, η στρατηγική μου να δημιουργήσω δομές εννοιες ιδέες Ένωση και ομάδες να έχουν τη δυναμική να αντιμετωπίσουν παράλογους και αδικους νόμους.

Κεντρικό ερώτημα λοιπόν που πρέπει όλοι σας αυτή τη στιγμή να το απαντήσετε… Είστε υπέρ ή κατά της Νέας τάξης πραγμάτων;

Αν είστε κατά τότε το επόμενο ερώτημα…. Θεωρείται ότι είμαι ικανός να ηγηθώ διαχειριζόμενος όπως πρέπει τους δικούς τους νόμους για να οδηγήσω όσους περισσότερους μπορώ σε ένα νέο πεδίο διαπραγμάτευσης;

Εάν ναι…. Τότε τα υπόλοιπα όλα θα τα συζητήσουμε δια ζώσης, δεν πιστεύω αυτή τη στιγμή να διαβάζετε αυτά που σας γράφω και να λέτε μα πώς είναι δυνατόν..

Δεν θέλω να νομίζω ότι εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που δεν κατανοούν ότι αλλά εμφανίζονται κι αλλά επί της ουσίας είναι….. Σε όλα όσα έχουν να κάνουν με έναν πολιτικό αγώνα… Είμαι μία μάχη η οποία έχει να κάνει με την Ελευθερία σου ως άνθρωπος..

Το ερώτημα που δέχτηκα έχει να κάνει και με τους ανθρώπους, ποιοι θα είναι ποιοι θα συμμετέχουν… Όλοι όσοι θέλουν θα συμμετέχουν αυτή είναι η έννοια της δημοκρατίας

εξήγησα σε άλλο άρθρο μου ότι δεν υπάρχει κανένας οργανισμός ο οποίος είναι απόλυτα αποστειρωμένος και μπορεί να επιβιώσει, από την άλλη αν τώρα βάλω τις διαδικασίες από την αρχή να τις ακολουθήσετε ώστε να κάνετε μόνοι σας την αυτοοργάνωση για να καλέσετε όλους όσους θέλουν να διαγωνιστούν για να κερδίσουν το τιμόνι της ιδεολογίας κατά της Νέας τάξης πραγμάτων θα μας πάρει ίσως αιώνες για να συμβεί..

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να δημιουργήσω το σωματείο,να δημιουργήσω το καταστατικό που θα είναι αρεστό στην εξουσία μας και όχι κατ ανάγκη έτσι όπως θα έπρεπε να ακουστεί στους ανθρώπους μας και να φροντίσω το καράβι να περάσει από όλους τους βράχους και τις ξέρες…. Τεντώνοντας λυγίζοντας και παρακάμπτοντας εμπόδια είτε αυτά είναι οι νόμοι είτε αυτά είναι ύπουλος πόλεμος εναντίον μας για να το φέρω στο νέο του λιμάνι.

Και τώρα καλό είναι να μου πεις ρε φίλε γύρω γύρω το φέρνεις ποιο είναι το νέο λιμάνι ποιο είναι το νέο πεδίο;

Ακούστε με λίγο, λαός που δεν είναι αυτάρκης, που δεν είναι κυρίαρχο στα χώματα του είναι καταδικασμένος να σβήσει από το χάρτη

Ρώτα δημιουργείς την αυτονομία και την αυτάρκεια σου για να προχωρήσεις προς την κυριαρχία σου..

Χωρίς να θέλω να αναλύσω και να πω γιατί δεν πρέπει πιστέψτε με στόχος μου προσωπικά είναι να στηθώ απέναντι σε μία νέα τάξη πραγμάτων και να έχω δημιουργήσει το νομικό υπόβαθρο αλλά και την δυναμική να μπορώ να υποστηρίξω ότι ζητάω ότι θέλω να είμαι ο πρώτος άνθρωπος πάνω στη γη που έχω δικαίωμα να αρνηθώ την εξέλιξη αυτού του πολιτισμού, θέλω δηλαδή να μου δοθεί το ελεύθερο δημοκρατικό δικαίωμα να αμφιβάλλω για τη σωστή εξέλιξη του και να μου δοθεί ο χώρος ο τρόπος ο νόμος ο κανόνας να εξελίξω το δικό μου πολιτισμό έτσι όπως εγώ πιστεύω ότι είναι ο σωστός.

Τώρα που το είπα έτσι μπορείς να τρομάξεις, αλλά είναι για να τρομάζεις;

Οι αριθμοί έχουν τεράστια σημασία, από κει και πέρα όλα είναι θέμα στρατηγικής, Αν νομίζεις από όσο με γνωρίζεις ότι έχω το μυαλό να στήσω μία σωστή στρατηγική και να την πάω μέχρι τέλους σου ζητάω να ρθεις να μαστε μαζί..

Όχι την ψήφο σου, αλλά το χρόνο σου και την προσφορά σου, όχι την ταμπέλα και το χρώμα σου αλλά την ανάγκη σου και την ευθύνη σου να το αλλάξεις, έτσι ώστε αύριο να μπορούμε να λέμε ότι όλοι μαζί ανεξαρτήτως διαχωριστικής ταμπέλας έχουμε αιτήματα τα οποία είναι πάνω από οποιοδήποτε διαχωριστικό μέσο μας είχαν εγκλωβίσει μέχρι χθες.

Ταυτόχρονα ναι αν θέλεις να στο δηλώσω θα σε φορολογεισω χωρίς να είμαι η εξουσία σου….. Με ότι μπορείς με ότι διατίθεσαι για να βοηθήσουμε όλοι μας το έργο…. Αλλιώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα αλλά αυτό δεν είναι ευθύνη μου….. Δεν φταίω εγώ για ότι σου έχουν κάνει μέχρι σήμερα, δεν φταίω εγώ που αυτός ο πολιτισμός χρειάζεται το ζωγραφιστό χαρτάκι.

Συνοψίζω και κλείνω γραμμικά..

Τα οφέλη του σωματείου..

Καλύτερη νομική προστασία

Δυνατότερη φωνή στο άδικο

Ανάλογα τους αριθμούς πίεση πολύ μεγαλύτερη από ότι μπορεί να ασκήσει μία μονάδα

Θεσμοθέτηση νέων ιδεών και εννοιών

Δημιουργία υποδομών για να καλυφθεί η ανάγκη των αδικημένων ανθρώπων….(φαντασία να έχεις)

προσπάθεια η φωνή μας να ακουστεί στην Ευρώπη και σε μεγάλους οργανισμούς (επιτυγχάνεται με τους αριθμούς)

νομικός αγώνας για το δικαίωμά μας να είμαστε οι πρώτοι ελεύθεροι άνθρωποι που μπορούν να αποφασίσουν ότι αυτός ο πολιτισμός δεν μας εκπροσωπεί

Έλεγχος εννοιών οι οποίοι προσβάλλουν τη δικιά μας πλέον πνευματική οντότητα……(δεν μπορούν μόνο οι gay να προσβάλλονται)

Αίτημα προστασίας της ιδεολογίας μας και τις υποστάσεις μας από τον οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ένωση, γνώση, στήριξη, μεταξύ των μελών μας

Και πολλά είπα αναγκασμένος να οδηγήσω το μυαλό σας στο μη φανερό, θέλοντας να επιστήσω την προσοχή σας στην εμπειρία σας για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι και σκοποί ενός ανθρώπου που πρέπει αναγκαστικά πλέον ή να τον εμπιστευτείτε ή να τον αφήσετε….

Stranger

Report

What do you think?

87 points
Upvote Downvote

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

16 Comments

Leave a Reply
  • Καλημέρα,
   Μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα.

   Βακου Μαργαριτα-6983733885
   Τζανοπουλου Ναταλια- 6971774939
   Μανιουδη Ευαγγελια-6972287824

   Απάντηση

 1. Μέχρι τώρα τα έχεις πάει πολύ καλά και οι ιδέες σου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Πράγματι οι πολλοί έχουν καλύτερες πιθανότητες από τον ένα και υπ’ αυτό το πρίσμα κάθε ενωτική προσπάθεια είναι σήμερα επαναστατική πράξη.
  Προχώρα το…και…βλέποντας και κάνοντας.
  Καλά κουράγια σε όλους.

  • Καλημέρα,
   Μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα.

   Βακου Μαργαριτα-6983733885
   Τζανοπουλου Ναταλια- 6971774939
   Μανιουδη Ευαγγελια-6972287824

  • Καλημέρα,
   Μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα.

   Βακου Μαργαριτα-6983733885
   Τζανοπουλου Ναταλια- 6971774939
   Μανιουδη Ευαγγελια-6972287824

   Απάντηση

 2. Ειμαι μεσα [τα στοιχεια μου θα στα δωσο μεσω messenger]..αλλα επιδει ομως μονο λιγα ατομα δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα …σου προτεινα και τις συνεργασιες με τον Σταυρο τον Βιταλη και την Εθνοσυνελευση καθως και του Νικου Αντωνιαδη [αφου θες και νομικη υποστιριξη]..παρε τα υποψη σου και αυτα…Ευχαριστω.

  • Καλημέρα,
   Μπορείτε να δώσετε τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα.

   Βακου Μαργαριτα-6983733885
   Τζανοπουλου Ναταλια- 6971774939
   Μανιουδη Ευαγγελια-6972287824

 3. Με ενδιαφέρει η πρόταση σου .Εύχομαι το εγχείρημα που επινοησες να δώσει το έναυσμα στους νοημονες ΕΛΛΗΝΕΣ να συνειδητο … ποιησουν την ευθύνη που έχουν έναντι της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας.

  ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , δεν σου την δωριζει κανένα επίγειο σύστημα ÷ κόμματα.
  Το που θα παραδώσουμε την ψυχή μας (ως θεϊκή μονάδα ) ειναι προσωπική μας υπόθεση,
  αλωστε το λέγει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ : Από τα κόκαλα βγαλμένη των ΕΛΛΗΝΩΝ τα ιερά και σαν πρώτα ανδριωμενη χαιρε ω χαιρε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  Έχω μια παράκληση : επειδή δεν χρησιμοποιώ την πληρωμή με τραπεζική κάρτα, μπορες να μου στείλεις τον αριθμό iban και bic για να μπορώ να στείλω την συνδρομή που ανέφερες η οποιοδήποτε άλλο ενδυναμη ποσο.
  ΕΡΕΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΗΤΕ.

 4. Έχεις καταλάβει τι πόλεμο θα δέχεσαι από τους υπηρέτες της νέας τάξης θα είναι σφοδρός, εδώ την άλλη φορά με το μακεδονικό σε κατηγόρησαν μαζί με την ιστοσελίδα ότι θέλεις να μπουκάρεις στην βουλή, τώρα να δεις τι έχουν να πούν οι πληρωμένοι υπάλληλοι της νέας τάξης, μοναδική ευχή ο Χριστός και η Παναγιά μαζί μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέος Μικροαττίλας στήν Κύπρο: Εισβάλλουν στήν περίκλειστη περιοχή Βαρωσίων/Προαστίων Αμμοχώστου στίς 11 π.μ. σήμερα! Βίντεο κατοχόμενης αεροψίας.

Διέρρηξαν ξωκκλήσι στις Αφέτες και έκλεψαν 11 εικόνες