Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις.
Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!
90 ΣΧΟΛΙΑ
Θα χτυπήσουν την υπερδύναμη που λέγεται ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!
Μια χαρα: καί κρυπτογραφημενο καί ολοφανερο συναμα! Για να δουμε λοιπον τι θα συμβει εκει. Να υποθεσω οτι δεν θα θελεις να το αναπαραγουμε ουτε στα σχολια μας το κρυπτογραφημενο-ολοφανερο σου.
Ναι . Ρουμανια . Μια χαρα ειναι εκει . Εχουμε και πολλους Ρουμανους εδω , ευκολα θα συμπληρωσουμε μια ακομα εκληματικη ενεργεια στο φακελο που καταθεσαμε στη δικαιωσυνη και αφορα το " καταπτυστο μορφωμα " που λεγεται Χρυση Αυγη . Χρυσαυγιτες , " φασισταρια" τα βαλατε και με τη φιλη χωρα Ρουμανια ; ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ , ΤΩΡΑ .
H εμπάθεια σου προς τους ΄πΕλληνες είναι τόση φίλε που είσαι ικανός να θεωρήσεις ότι για ότι συμβαίνει στην ανθρωπότητα φταίνε οι οπαδοί ενός ελληνικού κάομματος. Σου εύχομαι να μην δείς ποτέ πόλεμο στην Ελλάδα, γιατί τότε μόνο θα διαπιστώσεις οτι όλοι αυτοί οι αλλοδαποί θα γυρίσουν στην πατρίδα τους και θα μείνουν μόνο οι Έλληνες για να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη. Καλό θα είναι όμως φεύγοντας οι αλλοδαποί να πάρουν μαζί τους και όλους τους ανθρώπους σαν και σενα για να μην τους ενοχλούν οι Έλληνες, μια και εσείς δεν αισθάνεστε τέτοιοι.
Εγώ πάλι δεν νομίζω ότι μιλάει για την Ρουμανία αλλά προφανώς για την "μανία ροής" (συσσωρευμένη ενέργεια που παύει να είναι αγαθή και μανιάζει ως εγκλωβισμένη)….. Ρους + Μανία. Πριν από κάτι ώρες έγινε ένας σεισμός 4.8R στο Wyoming (εκεί που είναι το Yellowstone) και ένας ακόμα στην πλαϊνή πολιτεία της Utah 4R. Την πολιτεία την ανέφερε ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ανάμεσα σε άλλες και άρχισα να παρακολουθώ όλα τα γεγονότα σε όλες αυτές τις πολιτείες. Μου "δένει" με το ….Οταν οι αλλοι στοχευουν , εμεις κραταμε καθρεφτες χαρ χαρ χαρ!
Βεβαίως μπορεί να κάνω λάθος αλλά είναι μία υπόθεση. (Το πιο συνταρακτικό νέο για την Ρουμανία τις τελευταίες μέρες είναι η δρομολογημένη εξόντωση των αδέσποτων σκύλων του Βουκουρεστίου για το οποίο γίνεται παγκόσμια διαμαρτυρία… Υποτίθεται ότι σκότωσαν ένα 4 χρονο αγοράκι ενώ το παιδί είχε κακοποιηθεί και πεθάνει πριν το βρουν τα αδέσποτα. Πολιτισμός,ζωοφιλία στο -0)
Βλεπω τρεις γυναικες ( 11.23 , 11.25 , 11.40 ) με την ιδια σκεψη-ερμηνεια και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα . Βεβαια εγω και η Little…εχουμε ξαναταυτιστει στη σκεψη αρκετες φορες .Αλλωστε και η ΡΟΗ , ειναι μια καθαρα θηλυκη ενεργεια οπως και η ΜΑΝΙΑ .
ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΤΩΣ 48 ΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ 5-6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ -Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΩΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ -ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΡΑΓΕ??
Πραγματικά δεν ξέρω τί συμπέρασμα να βγάλω, αλλά για ρίξτε ένα βλέφαρο στο παρακάτω λίγο ρε σεις…….
Η παρακάτω αλληλουχία είναι αυτή στην οποία κατέληξα στην – θρυλική όπως βαίνει… – ανάρτηση "αμπρακαταμπρα":
46742250340462465006741262 (εξαγωγή από Binary ανα τρία + αναστροφή)
Τα 8 τελευταία ψηφία χωρισμένα σε 2 τετράδες και με υποδιαστολή μας έδιναν – καλώς ή κακώς, τυχαία ή όχι – συντεταγμένες Φιλιππίνων.
Προσέξτε τώρα λίγο: ΑΝ χωρίσουμε τα 8 πρώτα σε επίσης 2 τετράδες και με υποδιαστολές μας δίνουν – επίσης καλώς ή κακώς – συντεταγμένες …Ρουμανίας(…!)
46742250 —> 4674 & 2250 —> 46,74 & 22,50
Δεν έχω να ρωτήσω κάτι, προς το παρόν περιμένουμε. Είναι κάτι σαν το σκάκι που μερικές φορές κάνεις μια αναγκαστική κίνηση αναμονής μέχρι να 'ρθει το ματ. Το ερώτημα είναι …τί μορφή θα έχει το ματ. Άν έχει μορφή "ρουμάνικη" τότε θα πέσουν και τα ερωτήματα. Και θα'ναι πολλά… Άν όχι τότε ήταν μια απλή σύμπτωση και τίποτ'άλλο. Άλλωστε και η εικασία του φίλτατου Littlepartofsoul έχει λογική. Σημειωτέον: όχι ότι αν επαληθευτεί και το παραπάνω θα σημαίνει κατ'ανάγκη κάτι… Απλά πέσανε πολλά μαζί strange things και…..
Προς το παρόν αναμονή. Απλά το έχουμε και αυτό το δεδομένο κάπου στην παρεγκεφαλίδα μας και βλέπουμε τί και πώς… Χαιρετισμούς στην γνωστή-άγνωστη παλιοπαρέα.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Littlepartofsoul ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (40 ΔΕΥΤΕΡΑ) ΤΩΝ WYOMING ΚΑΙ UTAH ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Utah ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ute ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "Χώρα του ήλιου" (ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΟΥΤΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ οι άνθρωποι των βουνών). ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ…ΕΓΕΝΕΤΟ UTAH "Χώρα του ήλιου" ''οι άνθρωποι των βουνών '' ΤΟ WYOMING ΕΧΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ Τ-ΑΥΡΟ ( ΤΑΥΡΟΣ ; ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ; ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΡΟΣ 😉 Yellowstone ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ, ΠΟΤΑΜΙ, ΛΙΜΝΗ, ΠΑΡΚΟ, ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΡΟΗ ΛΑΒΑΣ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Ρέει το ρο σαν γράμμα, σαν συλλαβή, σαν ηχώ και σαν νερό, ρέει γάργαρο, θολό, βρώμικο και ιερό. ΄Ολα είναι ροή, βροχή, ρεύμα, νεύμα, υπομονή. ΄Ολα είναι ρο, το είναι, το όχι, το ναί, το ζωντανό και το νεκρό. Ρέει το ρο, στο γράμμα, στο ρέμα ,στο μυαλό.
ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ 8 ΚΑΙ ΠΑΛΙ 8 ΚΑΙ ΠΑΛΙ 8…. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ… Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΕΓΑΛΗ…Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ STRANGER….ΤΗΝ ΣΩΝΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ…. ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ…
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 40 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΣΥΜΒΑΝ.
"..ανοιχτά της Ιαπωνίας ετοιμάζονται να… τρυπήσουν σεισμολόγοι, προκειμένου να προσδιορίσουν την προέλευση των σεισμών…."
– έσκασε το "ηφαιστειάκι" στην Ιαπωνία !!!!
με σεισμούς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!
…τώρα Ποιός έχει σειρα ;
έχει να κάνει όντως με την μελέτη και διάτρηση του φλοιού ……… ή έχει να κάνει με κάτι "άλλο" σαν αυτό που ξεκίνησε για την Αμερική το 2004, και την γλύτωσε η Αμερική από την παρέμβαση της Κίνας …. ειδάλλως οι από την Ανταρκτική προερχόμενοι, θα άλλαζαν στην κυριολεξία την ιστορία του πλανήτη. (λέγεται ότι είχαν εντοπισθεί 4000 ufo,που έφτασαν μέχρι το Μεξικό).
Μήπως οι σεισμοί και οι θαλάσσιες εκρήξεις, οφείλονται σε πτώσεις και ανατινάξεις μέσα στην θάλασσα, όπως αυτή που είχε συμβεί στο Αιγαίο στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 ; (http://exelixeis.gr/anekshghta/ksekinise-o-polemos-ton-astron-2) …….. Μήπως "κάποιοι" προσπαθούν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, να προκαλέσουν ΓΕΓΟΝΟΣ, γιατί έρχεται (πολύ κοντά) η ώρα που θα λογοδοτήσουν ; (όχι σε εμάς βέβαια….) και προσπαθούν να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ, μπας και την γλυτώσουν ;
Προσπαθούν εδώ και καιρό/καιρούς, στην Ιερή Ελλάδα, προσπάθησαν στην Σ(ει)υρία (με κάθε μέσο), προσπάθησαν στην Αιγ-υπτο, όλο εδώ πέρα γύρω κολοτρώγονται….
Ίσως οι σεισμοί (ή ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ) να είναι το τελευταίο τους χαρτί…. πριν την ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ….
Επαγρυπνείτε…..
Η ενεργειακή ερωή, που υπάρχει τον τελευταίο καιρό (μετά τον Μάϊο) και αυξάνεται, έχει κάνει "κάποιους" να πάθουν αμόκ…
Νιωθοντας την μπορείς να λυπηθείς ,μπορεί όμως και να χαλαρώσεις !
Αν λεω αναφερεται σε σεισμο..τοτε το παραπανω ισως να εννοει πως αλλωτε λυπασαι ισως απο κανενα πεσμενο σπιτι ή τελος παντων απο τις συνεπειες του και αλλωτε χαλαρωνεις που περασε και δεν σε "αγγιξε"
Nίκο είναι από τις φορές που δυσκολεύομαι να σε καταλάβω. Το μόνο θετικό είναι το θέμα με τον καθρέπτη, άρα μπορεί και πάλι να την γλυώσουμε. Είναι και αυτή η συνεχιζόμενη "θυσία" στην Κένυα που ένας Θεός ξέρει πόσοι τελικά θα είναι οι νεκροί.
Τέλος για τους φίλους που αναφέρουν τους σεισμούς παρακάτω σας δίνω λινκ για την μαθηματική πρόβλεψη πρόκληση σεισμού 5,5-6 στην ΑΘΗΝΑ από αύριο έως και την Τετάρτη. Όμως για να εξηγούμαστε, η εταιρεία που κάνει τις προβλέψεις αυτές χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να υπολογίσει που θα γίνει σεισμός, χωρίς να λαμβάνει όμως υπόψη της τυχόν άλλα στοιχεία (κίνηση μάγματος, ηφαίστεια κλπ), στηριζόμενη κυρίως στη στατιστική και στην περιοδικότητα που όντως έχει παρατηρηθεί [δλδ ανά περιοχή και κάθε περίπου 10-11 χρόνια κάνει ανάλογους σεισμούς, όπως το '81 στις Αλκυονίδες, το ΄90 κάπου στο Αιγαίο (δεν θυμάμαι ακριβώς) το '99 στην Αθήνα κλπ]. Το κακό είναι ότι τελευταία όταν δίνει πιθανότητες πάνω από 70% πετυχαίνει όχι μόνον την ημερομηνία αλλά και το επίκεντρο και το μέγεθος.
Στρεινζερ γιατι εχω την αισθηση οτι μιλας για διαφορετικο πραγμα;;;;;Γιατι καποτε ρου######## λογο Πολ@@@@@@ καταστασεων εγινε ο κακος χαμος@@@## Και παρατηρω οτι κατι τετοιο πανε να σερβιρουνε μολις εχουνε ετοιμο τον Μ@@#@@ που θα φαη το ξυλο της Αρκουδας;;;;;Οσο για περι σεισμων Το φιδι εινε κουλουριασμενο ακομα!!! Απλως κουναει που και που την ουρα του….Το ανορθογραφο
Πολύ χαίρομαι που κατέληξα σε σωστό συμπέρασμα αλλά χάριν στον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ που ασχολήθηκε μαζί μου όταν δειλά ρώτησα για το πεδίο. Μάλλον συντονίζομαι μαζί του για άγνωστους λόγους και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και βέβαια βοηθητικό. Κι όταν δεν τα καταφέρνω, πάντα κάτι μένει. Η γνώση από την έρευνα για πράγματα που ενδεχόμενα να μην έψαχνα ποτέ. Διάβασα με προσοχή όσα λέτε για τους σεισμούς στην Αθήνα αλλά θα μείνω και σήμερα στα Ν-ΝΑ και Β-ΒΑ της Κρήτης μετά από πολλή στενή παρακολούθηση της σεισμικής κίνησης της περιοχής και από ένστικτο. Επιμένω και το επαναλαμβάνω 3 μέρες συνέχεια. Σήμερα διαβάζω και τον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ να λέει το ίδιο πράγμα. Προσεύχομαι για το λιγώτερο κακό οπουδήποτε από τα βάθη της ψυχής μου.
Θα με δικασει ο κουκος και τ αηδονι . Μα στην Αγιασο , Σταυρουδακι μου χρυσο . Τις νυχτες που θα πεφτει ασπρο χιονι , οι τσετες θα κρεμανε το Χριστο . Στην Τροια μεγαλωνουνε τα σταχυα , μα στην Αγιασο , σε μια ερημη εκκλησια , ζωγραφισε ο Θεοφιλος με αιμα , το Χαρο να φοραει θαλασσια …
Ανωνυμε 1.26 επειδή είμαι από το Μυτιλήνη, δεν ξέρω την εκκλησία που αναφέρεις, άρα ή οι γνώσεις μου είναι ελλειπίς (πολύ πιθανόν δεν είμαι παντωγνώστης) ή μιλάς μεταφορικά και στοχεύεις εκεί…
το Χαρο να φοραει θαλασσια …!!!Ωραιο! Καί μού δίνεις την αφορμή να επαναλάβω κάτι πού άκουσα και μου άρεσε. Οσο είμαι ζωντανός δεν υπάρχει θάνατος(για εμένα). Οταν πεθάνω,πάλι δεν υπάρχει.Οσο λοιπόν,είμαστε εν ζωή,τον θάνατο των άλλων να απευχόμαστε,γιατί για εμας, Ο χαρος θα φοραει θαλασσια.
οι τσετες θα κρεμανε το Χριστο ,χμμμ Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου,καθόλου όμως..όπωςεπίσης δεν μου αρέσει κανενός τύπου διαχωρισμός.Τον καθρεύτη μου,εάν υπάρχει,θα θεωρούσα πιο σωστό,πιο αποτελεσματικό και,ενδεχομένως πιο ΧΡΗΣΙΜΟ,να τον στρέψω στον εαυτό μου.
Μυτιληνιός 2 6:29 Προφανώς μιλάει για μία ακόμη εκδοχή ενός πιθανού σεισμού ανατολικά της Μυτιλήνης στο όρος Ίδη πίσω από το Αϊβαλί και πολύ κοντά στην αρχαία Τροία. Και εικάζει ότι μετά τον Εγκέλαδο, θα χτυπήσουν οι Μογγόλοι (τσέτες ήταν τα άτακτα τμήματα του τουρκικού στρατού στην Μικρασιατική καταστροφή, κοινοί εγκληματίες όπως τώρα αυτοί οι μισθοφόροι της Al Nusra). Κι ο Χάρος που φοράει θαλασσιά είναι οι Έλληνες που θα σκορπίσουν τον θάνατο στους εισβολείς. Δική μου πιθανή ερμηνεία και φυσικά θα με ενδιέφερε να μάθω αν όντως υπάρχει αυτή η εκκλησιά ή έστω αν υπήρχε….(γιατί το σχόλιο του Ανώνυμου μου θυμίζει ποιηματάκι/τραγουδάκι αλλοτινών χρόνων).
προς Littlepartofsoul, sorry,γι'αλλου λεει ο ποιητης.Παντως πολυυ ωραιο ποιημα.Γεμιζει το μυαλο σου εικονες (και..αριθμους).Ακολουθησε το ενστικτο σου.(Εαν βεβαια εχει νοημα να ξερεις το που και το ποτε,εκτος εαν μπορεις να το εμποδισεις..) Αλλο τωρα αασχετο.. πτωχος,πλην τιμιος ψυχουλακι,με λενε γιωργο,μηπως σε λενε κατερινα? αν ναι,θελεις να γινεις το κοριτσι μου?(2012) η και να παντρευτουμε? σκεψου το,πολυ. Ακολουθησε,καρδια!
Ναι παιδια , ειναι τραγουδι . Ενα τραγουδι που ακουγα ολη νυχτα στον υπνο μου μεσα σε ενα ονειρο που δεν μπορω αυτη τη στιγμη να φανερωσω και που ξυπνησα τραγουδοντας το . Ξερω οτι δεν ειναι τυχαιο και ξερω πως αυτο που επρεπε να κανω ηταν να το περασω σ αυτην εδω την αναρτηση . Πλησιασες πολυ Little… αλλα συμφωνα με αυτο που εγω ειδα και νιωθω υπαρχουν κι αλλα πραγματα που ηδη διαδραματιζονται και πρεπει να συμπεριληφθουν . Για καποιο λογω επιμενω να δωσουμε προσοχη στο τραγουδι . Και φυσικα δεν ειναι τυχαιο το ποιοι το προσεξαν .
Μυτιληνιος 2 και Little… αλλα και οποιος αλλος το ακουσε , ελπιζω να σας ειπε κατι . Ο Ευγενιος Αρανιτσης μεταξυ αλλων ειπε οταν το πρωτοακουσε :"…ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ …Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΗΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΔΗ . ΑΣΦΑΛΩΣ , Η ΜΠΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ." . Δεν ξερω γιατι , αλλα κι εγω πολυ πριν διαβασω το σχολιο του , περιππου αυτη την αισθηση ειχα .
Οντος εινε θρηνος…. Τσετες σφαγη ποντου ……Σμυρνη …ο χαρος στο λιμανι οποιος εχη ριζες απο εκει τα ξερει ……Αγιασο Η Παναγια και ο Ασημενιος Σταυρος …..Απο Βυζαντιο επι εικονομαχειας απο μοναχο Αγαθωνα για να μην καταστραφουν….Ταξιαρχης εικονα φτιαγμενη με αιμα μοναχων απο σφαγη τους απο Αγαρινους….Τροια =ποντος=_ελησποντος=Δαρδανελεια= Μαυρη θαλλασα….Θεοφιλος ζωγραφος ….Η παναγια του χαρου ….Λειψη ….Θαυμα απο 1943….με τους κρινους πανω στη θαλλασα….θελεται και αλλη εξηγηση….Μυτιλινιος 2 την ιστορια του τοπου μας την ξερουμε το ανορθογραφο
Ανο΄ρθόγραφο Συγγνώμη αλλά μόνον εκεί δεν μου πήγε το μυαλό. Αλλά το τραγούδι μιλάει για εικόνα που ζωγράφισε ο Θεόφιλος με αίμα. Δεν μου πήγε το μυαλό στον Ταξιάρχη..
Μυτιληνιος 2
ΥΓ Πρίν λίγο καιρό ο κ. Βαρδάκας σε μιας από τις αναρτήσεις του στο ΗΓΓΙΚΕΝ είχε γράψει ότι σε λίγο αναλαμβάνει ο Ταξιάρχης και βοήθεια τους. Εμείς οι Μυτιληνιοί ξέρουμε απ΄όλες τις μπάντες ότι ο Στρατηλάτης "βαράει"…
Συγνωμη αν ειμουν εριστικο ….Ο Θεοφιλος Κεφαλας χατζηεμανουηλ ειχε παει στην Σμυρνη και δουλευε στο προξενειο φευγη αν θυμαμαι Σωστα το1897..πολλα εργα του δεν εχουν βρεθη αλλωστε ζωγραφιζε για ψυχουλα….Μπορη και ποιητικη αδεια…..Επισης στη ομορφη Μυτιλληνη μας ….υπαρχουν πολλες εικονες απο τα παραλια οτι προλαβανε να φερουνε μες το κακο χαμο…Σιγουρα ολοι ξερουμε τη ΕΣΤΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ….οπιος εχη τα κοτσια ας μην κανει το θελημα του@### Οι .Αγαρινοι το καταλαβανε τοτε….Σιγουρα τα πραγματα θα Σοβαρεψουν παρα πολλυ…ΚΑι ΕΓΩ Απο εκει φοβαμαι οτι ….ΟΣΟ Για τους Σεισμους δεν νομιζω οτι..εχουμε τοσο μεγαλο φοβο….το..ανορθογραφο
Ο Αρχαγγελος Μιχαηλ, με παραπέμπει σε μια παλια αναρτηση του Stranger "Εν τω μεταξυ σ ενα παραλληλο συμπαν". Οπου οι τελευταιες "συντεταγμενες" του Καρλος ηταν "….μοιρα, ειμαρμενη, θαυμα,ενας στρατιωτης, ενας παπας, ενα σημαδι.". Τα θυμαμαι περιμενοντας γιατι η αληθεια ειναι οτι η λεξη "θαυμα" με παραξενεψε αρκετα. Λετε ο Μιχαηλ να δωσει το σημαδι του? Λετε να βαλει το…φτ (χ) ερακι του??
Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο..Διαβάστε του ορους χρήσης της σελίδας μας
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
Cookie
Duration
Description
cookielawinfo-checkbox-analytics
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional
11 months
The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy
11 months
The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Θα χτυπήσουν την υπερδύναμη που λέγεται ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!
καλο
Ειναι μεγάλος ο λεκές?????
τι τρεχει στην ρουμανια?οεο?
και έλεγα που είναι…..
Μια χαρα: καί κρυπτογραφημενο καί ολοφανερο συναμα!
Για να δουμε λοιπον τι θα συμβει εκει.
Να υποθεσω οτι δεν θα θελεις να το αναπαραγουμε ουτε στα σχολια μας το κρυπτογραφημενο-ολοφανερο σου.
Για πες τι κατάλαβες?
«φράκινγκ…..
Ιφ.
Το MPOYLIOS τι σημαινει?
Ψάξε λεξαριθμο.
Ναι . Ρουμανια . Μια χαρα ειναι εκει . Εχουμε και πολλους Ρουμανους εδω , ευκολα θα συμπληρωσουμε μια ακομα εκληματικη ενεργεια στο φακελο που καταθεσαμε στη δικαιωσυνη και αφορα το " καταπτυστο μορφωμα " που λεγεται Χρυση Αυγη . Χρυσαυγιτες , " φασισταρια" τα βαλατε και με τη φιλη χωρα Ρουμανια ; ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ , ΤΩΡΑ .
Ας το δεν ειναι
H εμπάθεια σου προς τους ΄πΕλληνες είναι τόση φίλε που είσαι ικανός να θεωρήσεις ότι για ότι συμβαίνει στην ανθρωπότητα φταίνε οι οπαδοί ενός ελληνικού κάομματος.
Σου εύχομαι να μην δείς ποτέ πόλεμο στην Ελλάδα, γιατί τότε μόνο θα διαπιστώσεις οτι όλοι αυτοί οι αλλοδαποί θα γυρίσουν στην πατρίδα τους και θα μείνουν μόνο οι Έλληνες για να υπερασπιστούν τα πάτρια εδάφη.
Καλό θα είναι όμως φεύγοντας οι αλλοδαποί να πάρουν μαζί τους και όλους τους ανθρώπους σαν και σενα για να μην τους ενοχλούν οι Έλληνες, μια και εσείς δεν αισθάνεστε τέτοιοι.
Ο τρελος της Ταρω Να υποθεσω;;;;;το ανορθογραφο
Εγώ πάλι δεν νομίζω ότι μιλάει για την Ρουμανία αλλά προφανώς για την "μανία ροής" (συσσωρευμένη ενέργεια που παύει να είναι αγαθή και μανιάζει ως εγκλωβισμένη)….. Ρους + Μανία.
Πριν από κάτι ώρες έγινε ένας σεισμός 4.8R στο Wyoming (εκεί που είναι το Yellowstone) και ένας ακόμα στην πλαϊνή πολιτεία της Utah 4R. Την πολιτεία την ανέφερε ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ανάμεσα σε άλλες και άρχισα να παρακολουθώ όλα τα γεγονότα σε όλες αυτές τις πολιτείες. Μου "δένει" με το ….Οταν οι αλλοι στοχευουν , εμεις κραταμε καθρεφτες χαρ χαρ χαρ!
Βεβαίως μπορεί να κάνω λάθος αλλά είναι μία υπόθεση. (Το πιο συνταρακτικό νέο για την Ρουμανία τις τελευταίες μέρες είναι η δρομολογημένη εξόντωση των αδέσποτων σκύλων του Βουκουρεστίου για το οποίο γίνεται παγκόσμια διαμαρτυρία… Υποτίθεται ότι σκότωσαν ένα 4 χρονο αγοράκι ενώ το παιδί είχε κακοποιηθεί και πεθάνει πριν το βρουν τα αδέσποτα. Πολιτισμός,ζωοφιλία στο -0)
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Ερχεται η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ .
Ι Α Ν Α Μ Ο Υ Ρ Σ Ι Ο Λ Ο Υ Μ Π ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ? "Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ"
μακάρι να πιάσει ο καθρέφτης αλλιώς από Μαραθώνα μέχρι Αθήνα θα χορέψουμε πεντοζάλι….
μαστιζονται απο πλυμμηρα?γιατι…..οταν βρεχει και λυπαμαι και χαλαρωνω….
ΣΩΣTΗ LITTLE….ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΟΗ + ΜΑΝΙΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
Υ.Γ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΤΟ ΠΑΖΛ….
ΔΑΝΑΗ
Τι εγινε ρε μαγκες ? Εχουμε θεμα στην Ρουμουνια ?
Ανάσα η Γη ? Σεισμουλης ,
Βλεπω τρεις γυναικες ( 11.23 , 11.25 , 11.40 ) με την ιδια σκεψη-ερμηνεια και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα . Βεβαια εγω και η Little…εχουμε ξαναταυτιστει στη σκεψη αρκετες φορες .Αλλωστε και η ΡΟΗ , ειναι μια καθαρα θηλυκη ενεργεια οπως και η ΜΑΝΙΑ .
ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΤΩΣ 48 ΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ 5-6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ -Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΩΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ -ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΡΑΓΕ??
μπουλιος συμφωνα με τον λεξαριθμο ειναι και ο κοκκινος ιππος της αποκαλυψης (υπευθυνος για αιματηρους εξωτερικους και εμφυλιους πολεμους)
μπουλιος= ολυμπιος? κολαει?
Πραγματικά δεν ξέρω τί συμπέρασμα να βγάλω, αλλά για ρίξτε ένα βλέφαρο στο παρακάτω λίγο ρε σεις…….
Η παρακάτω αλληλουχία είναι αυτή στην οποία κατέληξα στην – θρυλική όπως βαίνει… – ανάρτηση "αμπρακαταμπρα":
46742250340462465006741262 (εξαγωγή από Binary ανα τρία + αναστροφή)
Τα 8 τελευταία ψηφία χωρισμένα σε 2 τετράδες και με υποδιαστολή μας έδιναν – καλώς ή κακώς, τυχαία ή όχι – συντεταγμένες Φιλιππίνων.
Προσέξτε τώρα λίγο:
ΑΝ χωρίσουμε τα 8 πρώτα σε επίσης 2 τετράδες και με υποδιαστολές μας δίνουν – επίσης καλώς ή κακώς – συντεταγμένες …Ρουμανίας(…!)
46742250 —> 4674 & 2250 —> 46,74 & 22,50
Δεν έχω να ρωτήσω κάτι, προς το παρόν περιμένουμε. Είναι κάτι σαν το σκάκι που μερικές φορές κάνεις μια αναγκαστική κίνηση αναμονής μέχρι να 'ρθει το ματ. Το ερώτημα είναι …τί μορφή θα έχει το ματ. Άν έχει μορφή "ρουμάνικη" τότε θα πέσουν και τα ερωτήματα. Και θα'ναι πολλά… Άν όχι τότε ήταν μια απλή
σύμπτωση και τίποτ'άλλο. Άλλωστε και η εικασία του φίλτατου Littlepartofsoul έχει λογική.
Σημειωτέον: όχι ότι αν επαληθευτεί και το παραπάνω θα σημαίνει κατ'ανάγκη κάτι… Απλά πέσανε πολλά μαζί strange things και…..
Προς το παρόν αναμονή. Απλά το έχουμε και αυτό το δεδομένο κάπου στην παρεγκεφαλίδα μας και βλέπουμε τί και πώς…
Χαιρετισμούς στην γνωστή-άγνωστη παλιοπαρέα.
ΒΡΙΑΡΕΩΣ
MPOYLIOS = OLYMPIOS?
Και τι να σημαίνει αυτο?
Κ.
—ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ
Littlepartofsoul
ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (40 ΔΕΥΤΕΡΑ) ΤΩΝ WYOMING ΚΑΙ UTAH ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Utah ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ute ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "Χώρα του ήλιου" (ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΟΥΤΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ οι άνθρωποι των βουνών).
ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ…ΕΓΕΝΕΤΟ
UTAH
"Χώρα του ήλιου"
''οι άνθρωποι των βουνών ''
ΤΟ WYOMING ΕΧΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ Τ-ΑΥΡΟ ( ΤΑΥΡΟΣ ; ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ; ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΡΟΣ 😉
Yellowstone ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ, ΠΟΤΑΜΙ, ΛΙΜΝΗ, ΠΑΡΚΟ, ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΡΟΗ ΛΑΒΑΣ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ
Ρέει το ρο σαν γράμμα, σαν συλλαβή,
σαν ηχώ και σαν νερό,
ρέει γάργαρο, θολό, βρώμικο και ιερό.
΄Ολα είναι ροή, βροχή,
ρεύμα, νεύμα, υπομονή.
΄Ολα είναι ρο,
το είναι, το όχι, το ναί,
το ζωντανό και το νεκρό.
Ρέει το ρο,
στο γράμμα, στο ρέμα ,στο μυαλό.
ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ 8 ΚΑΙ ΠΑΛΙ 8 ΚΑΙ ΠΑΛΙ 8….
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…
Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…ΜΕΓΑΛΗ…Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ….
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ STRANGER….ΤΗΝ ΣΩΝΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ….
ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ…
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 40 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΣΥΜΒΑΝ.
ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
M P O Y L I O S — O L Y M P I O S
Μικρο κομματι απο ψυχη,παλι εξυπνη ερμηνεια εδωσες…
Το MPOΥLIOS σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΟΣ ;
Σεισμολόγοι τρυπούν τον φλοιό της Γης – Ανησυχία για μεγάλο σεισμό, 14/9/2013……
http://www.katohika.gr/2013/09/se-ekseliksi-seismologoi-tripoun-ton-floio-tis-ghs-anisixia-gia-megalo-seismo.html
"..ανοιχτά της Ιαπωνίας ετοιμάζονται να… τρυπήσουν σεισμολόγοι, προκειμένου να προσδιορίσουν την προέλευση των σεισμών…."
– έσκασε το "ηφαιστειάκι" στην Ιαπωνία !!!!
με σεισμούς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!
…τώρα Ποιός έχει σειρα ;
έχει να κάνει όντως με την μελέτη και διάτρηση
του φλοιού ………
ή έχει να κάνει με κάτι "άλλο"
σαν αυτό που ξεκίνησε για την Αμερική το 2004,
και την γλύτωσε η Αμερική από την παρέμβαση της Κίνας ….
ειδάλλως οι από την Ανταρκτική προερχόμενοι, θα άλλαζαν στην κυριολεξία την ιστορία του πλανήτη.
(λέγεται ότι είχαν εντοπισθεί 4000 ufo,που έφτασαν
μέχρι το Μεξικό).
Μήπως οι σεισμοί και οι θαλάσσιες εκρήξεις, οφείλονται
σε πτώσεις και ανατινάξεις μέσα στην θάλασσα,
όπως αυτή που είχε συμβεί στο Αιγαίο στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 ;
(http://exelixeis.gr/anekshghta/ksekinise-o-polemos-ton-astron-2)
……..
Μήπως "κάποιοι" προσπαθούν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, να προκαλέσουν
ΓΕΓΟΝΟΣ, γιατί έρχεται (πολύ κοντά) η ώρα που θα
λογοδοτήσουν ; (όχι σε εμάς βέβαια….)
και προσπαθούν να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ, μπας και την γλυτώσουν ;
Προσπαθούν εδώ και καιρό/καιρούς, στην Ιερή Ελλάδα, προσπάθησαν στην Σ(ει)υρία (με κάθε μέσο), προσπάθησαν στην Αιγ-υπτο,
όλο εδώ πέρα γύρω κολοτρώγονται….
Ίσως οι σεισμοί (ή ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ) να είναι
το τελευταίο τους χαρτί…. πριν την
ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ….
Επαγρυπνείτε…..
Η ενεργειακή ερωή, που υπάρχει τον τελευταίο καιρό (μετά τον Μάϊο) και αυξάνεται,
έχει κάνει "κάποιους" να πάθουν αμόκ…
Νιωθοντας την μπορείς να λυπηθείς ,μπορεί όμως και να χαλαρώσεις !
Αν λεω αναφερεται σε σεισμο..τοτε το παραπανω ισως να εννοει πως αλλωτε λυπασαι ισως απο κανενα πεσμενο σπιτι ή τελος παντων απο τις συνεπειες του και αλλωτε χαλαρωνεις που περασε και δεν σε "αγγιξε"
Μπορει να ειναι και η λαβα ενος ηφαιστειου….?Ανασα της γης βαρια σαν θελησει να ξεφουσκωσει….
Stranger έγινες Ολύμπιος;
σχετικα με το "mpoylios"…
αν το διαβασουμε αναποδα βγαινει: "soil yo pm"
soil=χωμα,εδαφος
pm=Prime Minister(Πρωθυπουργος)?,Post Meridiem(μετα μεσημβριας)?
yo=25(y)15(o) βαση των αριθμητικων θεσεων των γραμματων στην αγγλικη αλφαβητο..
δεν μπορω να βγαλω καποιο νοημα..
Η δύναμη του ήλιου=solar flare,cme
Nίκο είναι από τις φορές που δυσκολεύομαι να σε καταλάβω. Το μόνο θετικό είναι το θέμα με τον καθρέπτη, άρα μπορεί και πάλι να την γλυώσουμε. Είναι και αυτή η συνεχιζόμενη "θυσία" στην Κένυα που ένας Θεός ξέρει πόσοι τελικά θα είναι οι νεκροί.
Τέλος για τους φίλους που αναφέρουν τους σεισμούς παρακάτω σας δίνω λινκ για την μαθηματική πρόβλεψη πρόκληση σεισμού 5,5-6 στην ΑΘΗΝΑ από αύριο έως και την Τετάρτη. Όμως για να εξηγούμαστε, η εταιρεία που κάνει τις προβλέψεις αυτές χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να υπολογίσει που θα γίνει σεισμός, χωρίς να λαμβάνει όμως υπόψη της τυχόν άλλα στοιχεία (κίνηση μάγματος, ηφαίστεια κλπ), στηριζόμενη κυρίως στη στατιστική και στην περιοδικότητα που όντως έχει παρατηρηθεί [δλδ ανά περιοχή και κάθε περίπου 10-11 χρόνια κάνει ανάλογους σεισμούς, όπως το '81 στις Αλκυονίδες, το ΄90 κάπου στο Αιγαίο (δεν θυμάμαι ακριβώς) το '99 στην Αθήνα κλπ]. Το κακό είναι ότι τελευταία όταν δίνει πιθανότητες πάνω από 70% πετυχαίνει όχι μόνον την ημερομηνία αλλά και το επίκεντρο και το μέγεθος.
http://www.quakeprediction.com/Athens%20Greece%20Earthquake%20Forecast.html
Μυτιληνιός 2
Στρεινζερ γιατι εχω την αισθηση οτι μιλας για διαφορετικο πραγμα;;;;;Γιατι καποτε ρου######## λογο Πολ@@@@@@ καταστασεων εγινε ο κακος χαμος@@@## Και παρατηρω οτι κατι τετοιο πανε να σερβιρουνε μολις εχουνε ετοιμο τον Μ@@#@@ που θα φαη το ξυλο της Αρκουδας;;;;;Οσο για περι σεισμων Το φιδι εινε κουλουριασμενο ακομα!!! Απλως κουναει που και που την ουρα του….Το ανορθογραφο
http://www.newsbomb.gr/prionokordela/diethni/story/348464/prothypoyrgos-roymanias-thaymazo-tin-anaptyxi-tis-toyrkias
Πρωθυπουργός Ρουμανίας: Θαυμάζω την ανάπτυξη της Τουρκίας
Πολύ χαίρομαι που κατέληξα σε σωστό συμπέρασμα αλλά χάριν στον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ που ασχολήθηκε μαζί μου όταν δειλά ρώτησα για το πεδίο. Μάλλον συντονίζομαι μαζί του για άγνωστους λόγους και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και βέβαια βοηθητικό. Κι όταν δεν τα καταφέρνω, πάντα κάτι μένει. Η γνώση από την έρευνα για πράγματα που ενδεχόμενα να μην έψαχνα ποτέ.
Διάβασα με προσοχή όσα λέτε για τους σεισμούς στην Αθήνα αλλά θα μείνω και σήμερα στα Ν-ΝΑ και Β-ΒΑ της Κρήτης μετά από πολλή στενή παρακολούθηση της σεισμικής κίνησης της περιοχής και από ένστικτο. Επιμένω και το επαναλαμβάνω 3 μέρες συνέχεια. Σήμερα διαβάζω και τον ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ να λέει το ίδιο πράγμα.
Προσεύχομαι για το λιγώτερο κακό οπουδήποτε από τα βάθη της ψυχής μου.
Stranger γιατί δεν απαντάς? ΝΤΙΝΑ
Κατέληξε σωστά? ΝΤΙΝΑ
Θα με δικασει ο κουκος και τ αηδονι . Μα στην Αγιασο , Σταυρουδακι μου χρυσο . Τις νυχτες που θα πεφτει ασπρο χιονι , οι τσετες θα κρεμανε το Χριστο . Στην Τροια μεγαλωνουνε τα σταχυα , μα στην Αγιασο , σε μια ερημη εκκλησια , ζωγραφισε ο Θεοφιλος με αιμα , το Χαρο να φοραει θαλασσια …
Ανωνυμε 1.26 επειδή είμαι από το Μυτιλήνη, δεν ξέρω την εκκλησία που αναφέρεις, άρα ή οι γνώσεις μου είναι ελλειπίς (πολύ πιθανόν δεν είμαι παντωγνώστης) ή μιλάς μεταφορικά και στοχεύεις εκεί…
Μυτιληνίος 2
ΥΓ Ξεκαθάρισέτο για να το ψάξουμε και εμείς λίγο
το Χαρο να φοραει θαλασσια …!!!Ωραιο!
Καί μού δίνεις την αφορμή να επαναλάβω κάτι πού άκουσα και μου άρεσε.
Οσο είμαι ζωντανός δεν υπάρχει θάνατος(για εμένα).
Οταν πεθάνω,πάλι δεν υπάρχει.Οσο λοιπόν,είμαστε εν ζωή,τον θάνατο των άλλων να απευχόμαστε,γιατί για εμας, Ο χαρος θα φοραει θαλασσια.
οι τσετες θα κρεμανε το Χριστο ,χμμμ
Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου,καθόλου όμως..όπωςεπίσης δεν μου αρέσει κανενός τύπου διαχωρισμός.Τον καθρεύτη μου,εάν υπάρχει,θα θεωρούσα πιο σωστό,πιο αποτελεσματικό και,ενδεχομένως πιο ΧΡΗΣΙΜΟ,να τον στρέψω στον εαυτό μου.
Μυτιληνιός 2 6:29
Προφανώς μιλάει για μία ακόμη εκδοχή ενός πιθανού σεισμού ανατολικά της Μυτιλήνης στο όρος Ίδη πίσω από το Αϊβαλί και πολύ κοντά στην αρχαία Τροία. Και εικάζει ότι μετά τον Εγκέλαδο, θα χτυπήσουν οι Μογγόλοι (τσέτες ήταν τα άτακτα τμήματα του τουρκικού στρατού στην Μικρασιατική καταστροφή, κοινοί εγκληματίες όπως τώρα αυτοί οι μισθοφόροι της Al Nusra). Κι ο Χάρος που φοράει θαλασσιά είναι οι Έλληνες που θα σκορπίσουν τον θάνατο στους εισβολείς. Δική μου πιθανή ερμηνεία και φυσικά θα με ενδιέφερε να μάθω αν όντως υπάρχει αυτή η εκκλησιά ή έστω αν υπήρχε….(γιατί το σχόλιο του Ανώνυμου μου θυμίζει ποιηματάκι/τραγουδάκι αλλοτινών χρόνων).
Τελικά, Μυτιληνιός 2 6:29
http://www.youtube.com/watch?v=hI3rsR-HRl4
είναι τραγούδι. Απόλαυσέ το από την Σωτηρία Μπέλλου σε πρώτη εκτέλεση
προς Littlepartofsoul,
sorry,γι'αλλου λεει ο ποιητης.Παντως πολυυ ωραιο ποιημα.Γεμιζει το μυαλο σου εικονες (και..αριθμους).Ακολουθησε το ενστικτο σου.(Εαν βεβαια εχει νοημα να ξερεις το που και το ποτε,εκτος εαν μπορεις να το εμποδισεις..)
Αλλο τωρα αασχετο..
πτωχος,πλην τιμιος
ψυχουλακι,με λενε γιωργο,μηπως σε λενε κατερινα?
αν ναι,θελεις να γινεις το κοριτσι μου?(2012)
η και να παντρευτουμε?
σκεψου το,πολυ.
Ακολουθησε,καρδια!
Littlepartofsoul
Είναι στίχοι τραγουδιού της Σωτηρίας Μπέλλου
Μυτιληνίος 2
Ναι παιδια , ειναι τραγουδι . Ενα τραγουδι που ακουγα ολη νυχτα στον υπνο μου μεσα σε ενα ονειρο που δεν μπορω αυτη τη στιγμη να φανερωσω και που ξυπνησα τραγουδοντας το . Ξερω οτι δεν ειναι τυχαιο και ξερω πως αυτο που επρεπε να κανω ηταν να το περασω σ αυτην εδω την αναρτηση . Πλησιασες πολυ Little… αλλα συμφωνα με αυτο που εγω ειδα και νιωθω υπαρχουν κι αλλα πραγματα που ηδη διαδραματιζονται και πρεπει να συμπεριληφθουν . Για καποιο λογω επιμενω να δωσουμε προσοχη στο τραγουδι . Και φυσικα δεν ειναι τυχαιο το ποιοι το προσεξαν .
Μυτιληνιος 2 και Little… αλλα και οποιος αλλος το ακουσε , ελπιζω να σας ειπε κατι . Ο Ευγενιος Αρανιτσης μεταξυ αλλων ειπε οταν το πρωτοακουσε :"…ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ …Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΗΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΔΗ . ΑΣΦΑΛΩΣ , Η ΜΠΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ." . Δεν ξερω γιατι , αλλα κι εγω πολυ πριν διαβασω το σχολιο του , περιππου αυτη την αισθηση ειχα .
Οντος εινε θρηνος…. Τσετες σφαγη ποντου ……Σμυρνη …ο χαρος στο λιμανι οποιος εχη ριζες απο εκει τα ξερει ……Αγιασο Η Παναγια και ο Ασημενιος Σταυρος …..Απο Βυζαντιο επι εικονομαχειας απο μοναχο Αγαθωνα για να μην καταστραφουν….Ταξιαρχης εικονα φτιαγμενη με αιμα μοναχων απο σφαγη τους απο Αγαρινους….Τροια =ποντος=_ελησποντος=Δαρδανελεια= Μαυρη θαλλασα….Θεοφιλος ζωγραφος ….Η παναγια του χαρου ….Λειψη ….Θαυμα απο 1943….με τους κρινους πανω στη θαλλασα….θελεται και αλλη εξηγηση….Μυτιλινιος 2 την ιστορια του τοπου μας την ξερουμε το ανορθογραφο
Ανο΄ρθόγραφο
Συγγνώμη αλλά μόνον εκεί δεν μου πήγε το μυαλό.
Αλλά το τραγούδι μιλάει για εικόνα που ζωγράφισε ο Θεόφιλος με αίμα.
Δεν μου πήγε το μυαλό στον Ταξιάρχη..
Μυτιληνιος 2
ΥΓ Πρίν λίγο καιρό ο κ. Βαρδάκας σε μιας από τις αναρτήσεις του στο ΗΓΓΙΚΕΝ είχε γράψει ότι σε λίγο αναλαμβάνει ο Ταξιάρχης και βοήθεια τους. Εμείς οι Μυτιληνιοί ξέρουμε απ΄όλες τις μπάντες ότι ο Στρατηλάτης "βαράει"…
Συγνωμη αν ειμουν εριστικο ….Ο Θεοφιλος Κεφαλας χατζηεμανουηλ ειχε παει στην Σμυρνη και δουλευε στο προξενειο φευγη αν θυμαμαι Σωστα το1897..πολλα εργα του δεν εχουν βρεθη αλλωστε ζωγραφιζε για ψυχουλα….Μπορη και ποιητικη αδεια…..Επισης στη ομορφη Μυτιλληνη μας ….υπαρχουν πολλες εικονες απο τα παραλια οτι προλαβανε να φερουνε μες το κακο χαμο…Σιγουρα ολοι ξερουμε τη ΕΣΤΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ….οπιος εχη τα κοτσια ας μην κανει το θελημα του@### Οι .Αγαρινοι το καταλαβανε τοτε….Σιγουρα τα πραγματα θα Σοβαρεψουν παρα πολλυ…ΚΑι ΕΓΩ Απο εκει φοβαμαι οτι ….ΟΣΟ Για τους Σεισμους δεν νομιζω οτι..εχουμε τοσο μεγαλο φοβο….το..ανορθογραφο
Ο Αρχαγγελος Μιχαηλ, με παραπέμπει σε μια παλια αναρτηση του Stranger "Εν τω μεταξυ σ ενα παραλληλο συμπαν". Οπου οι τελευταιες "συντεταγμενες" του Καρλος ηταν "….μοιρα, ειμαρμενη, θαυμα,ενας στρατιωτης, ενας παπας, ενα σημαδι.". Τα θυμαμαι περιμενοντας γιατι η αληθεια ειναι οτι η λεξη "θαυμα" με παραξενεψε αρκετα. Λετε ο Μιχαηλ να δωσει το σημαδι του? Λετε να βαλει το…φτ (χ) ερακι του??