01:47 - 28/07/2021

Stranger- Φτου ξελευτερία ! Απο το 2013 για να θυμηθεις !

Γιατί θες ένα ηγέτη να σε οδηγήσει σε επανάσταση και δεν εύχεσαι να βρεθεί ένας ηγέτης να οδηγήσει τα κράτη σε επανάσταση;

Τα κράτη χρωστούν όχι εσύ! Τα κράτη ελέγχονται όχι εσύ! Τα κράτη νομοθετησαν και εγκλωβίστηκαν μέσα στους νόμους τους όχι εσύ!

Αρα δεν χρειάζεται έναν ηγέτη ο ανθρωπινος παράγοντας άλλα χρειάζεται έναν ηγέτη το μηχανιστικό μοντέλο του πολιτισμού μας!

Πάμε πάλι από την αρχή σαν το κρεμμύδι!

Ποιοι ελέγχουν τα κράτη ; Που χρωστάνε τα κράτη; Πως μπορείς να κάνεις το κράτος να ζητήσει την επανάσταση του;

Το κράτος ει ναι μια καλολαδωμενη μηχανή που κινηται με να μόνο κίνητρο ..το συμφέρον!

Το κράτος έχει δημιουργήσει νόμους έτσι ωστε να προστατευτεί από τα γκογιμ …κοινός εμάς!

Το κράτος έχει ανταγωνιστές άλλα κράτη επιχειρήσεις και κάνει διεθνή μπίζνες !

Στις μπίζνες γίνονται λαμογιες , στις μπίζνες ο πιο ισχυρός ,ο πιο αδυσώπητος υποτίθεται νικα!

Το κράτος είναι απόλυτα ιεραρχικά πυραμιδικό!

Άλλα ότι και να κάνει το κράτος σαν οντότητα που είναι, πάντα μα πάντα θα εξαρτάται από τα γρανάζια του !

Τα γρανάζια είναι ο άνθρωπος και το κίνητρο του είναι ..το συμφέρον! Όπως ακριβώς είναι και στο κράτος!

Υπάρχει μια γνωστή ρήση που λέει ότι τον φιλο σου θα τον δεις (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ,ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑΣ ) όταν έρθει η ώρα των αντικρουόμενων συμφερόντων!

Ποια είναι τα συμφέροντα του Κράτους? Να παραμένει ενεργό και σε υπόσταση μιας και το κράτος είναι ένας οργανισμός που θέλει να επιβίωση ότι και να γίνει ..ακόμα και αν θυσιάσει όλα τα γρανάζια φθάνει να έχει την αντίληψη ότι θα συνεχίσει να υπάρχει!

Βέβαια γνωρίζει ότι δεν πρέπει να οδηγεί έτσι τα γρανάζια ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα στον εαυτό του ,όπως πχ ένας αθλητής γνωρίζει ότι αν τρέξει με τα χίλια στα πρώτα μέτρα μετά ο οργανισμός θα κάνει πτώση και έτσι θα χάσει την κούρσα!

Έτσι λοιπόν με το σύστημα βρασμού ,φόβου σοκ και δέους το κράτος χρησιμοποιεί απίστευτα όπλα εναντιων των γραναζιών του (αχ μανα πατρίδα) ώστε να μπορεί να επωφελείται τα μέγιστα με τα λιγότερο κόστος!

Ο άνθρωπος , ποια είναι τα συμφέροντα του ανθρώπου; Η επιβίωση του , το επίπεδο Ζώης και μόρφωσης ,η Ελευθερία του !

Μοιάζουν πολύ με αυτά του Κράτους άλλα έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο επίτευξης!

Ταυτόχρονα μπορούμε να πούμε ότι κάθε ένα από εμάς είναι ένα κράτος, η προσωπική μας Ελευθερία είναι ενα κράτος , με βάση το επίπεδο πυραμίδας που βρισκόμαστε ανήκουμε στον ιστό του Κράτους ! Ένας εργάτης ανήκει στην βάση ,ένας διευθυντής τραπέζης σε μεγαλύτερο επίπεδο κοκ ! Αρα έχουμε ένα κράτος , μετά έχουμε μερικές χιλιάδες μικρότερα κράτη , μετά μερικές εκατοντάδες μικρότερα κράτη ,μετά μερικά εκατομμύρια μικρότερα κράτη!

Θεωρητικά όλα αυτά τα κράτη θα έπρεπε να έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς ..την Ελευθερία τους

Αν αύριο ερχόμουν σπίτι σας και σας έκανα τον κήπο άνω κάτω θα με κυνηγούσα τε με καραμπίνα! θα καταπατουσα την δικής σας περιουσία , Ελευθερία κοκ!

Από την άλλη το κράτος μιας και κινείται με συγκεκριμένα συμφέροντα ,αυτά δηλαδή της επιβίωσης δεν θα το χάλαγε να έχει περάσει σε συμφωνία και κρυφά από τα από κάτω κράτη, δεσμευμένο και υπόλογο σε κάποιον άγνωστο για μας εχθρό – αφεντικό- φορέα-μεταπαικτη!

Ίσως έτσι τώρα να εξηγείτε λίγο πως γίνεται όλα τα κράτη του κόσμου να χρωστάνε κάπου άλλα και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όλου του κόσμου να χρωστάνε κάπου! Και αν όντως τα χρήματα δεν έχουν φτερά ώστε να πετάξουν έξω από τον πλανήτη τότε σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει ένας η 100 που έχουν όλα τα λεφτά της γης ! Άλλα τα λεφτά της γης δεν υπάρχουν σε κανένα ανθρώπινο στοιχειό-πίνακα – μέτρηση-στατιστική!! Η λοιπόν χρωστάμε σε εξωγήινο η είμαστε μπλεγμένοι σε μια τεράστια απάτη εναντίων μας…όλοι μας …όλος ο πλανήτης!

Άλλα να μην ξεφύγω στο θέμα μας πάλι…

Αν λοιπόν το μεγάλο κράτος ,κάθε μεγάλο κράτος έχει συνάψει κρυφές σχέσεις και συμφωνίες ενάντιων τον μικρότερων κρατών ..δηλαδή εμάς ,…τότε η μαμά πατρίδα όλων μας έχει προδώσει όλους!! Και εδώ θέλει προσοχή …δεν είναι θέμα προδοσίας ενός πολιτικού …είναι θέμα προδοσίας του ίδιου του μηχανισμού ! Δηλαδή …αποκλείεται ένας μηχανισμός που κινείται με βάση το δικό του συμφέρον να αφήσει ποτέ να υπάρξει κάποιος ο οποίος θα ανήκει στην ιδεολογία που έχουν τα μικρά κράτη ,…πχ δημοκρατία ,Ελευθερία κοκ…άλλα θα έχει μόνο σαν βιτρίνα πάντα δικό του αχυράνθρωπο !!

Εδώ λοιπόν αν έχουμε φτάσει σωστά θα πρέπει να αναρωτηθούμε πως θα μπορούσαν τα μικρά κράτη οντότητες να απέχουν από όλο αυτό το παιχνίδι και την συνεχή εκμετάλλευση τους ..από μια μαμά πατρίδα που κάποιοι την έκαναν να είναι μια κακια μητριά;

Ποια είναι τα κοινά στοιχεία μας με το μεγάλο κράτος ;

ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Ποια δεν είναι ;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Για να μην ξεχάσουμε , αν όλα τα κράτη χρωστάνε κάπου τότε αυτός που του χρωστάνε έχει κάποιες απαιτήσεις !!

Και επειδή προφανώς η απαιτήσεις δεν θα είναι ζωγραφιστά χαρτάκια μιας και αυτα είναι το καρότο και δημιουργούνται από το τίποτα ..τότε προφανώς οι απαιτήσεις του ΜΕΓΑΛΟΥ είναι να στερηθεί και σε επίπεδο μικρών κρατών η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Έτσι το κράτος παίρνει εντολή να στερήσει σταγόνα σταγόνα Ελευθερία από το μικρο κράτος με αντίτιμο την συνέχεια ύπαρξης της εξουσίας του ! Και εμείς μέρα με την μέρα κοιτάμε το καρότο που λέγεται είτε κρίση είτε χρήμα είτε ,ειτε κόμμα ,είτε όραμα κοκ

Νομίζω ότι μέχρι ώρας σας έδειξα με ένα διαφορετικό τρόπο αυτό που γίνεται σήμερα !

Πως μπορούμε λοιπόν να κάνουμε ένα κράτος να επαναστατήσει και να θελήσει να κάνει και άλλα κράτη να επαναστατήσουν!;

Θα μπορούσε να γίνει μόνο αν τα γρανάζια αποφάσιζαν να κινήσουν ένα άλλο μηχανισμό μέσα στο ίδιο το κράτος ,έναν μηχανισμό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την οντότητα του Κράτους!

Κοινώς να κάνουμε το κράτος να αισθανθεί περισσότερο κίνδυνο για την επιβίωση του από τα γρανάζια του παρα από την πίεση του αφεντικού του!

Το αφεντικό ζητά και φωνάζει , ο υπάλληλος μεταθέτει τις ευθύνες στους από κάτω φωνάζοντας και αυτός, οι από κάτω κάνουν το ίδιο μέχρι να φθάσει στην βάση της πυραμίδας το βάρος και αυτοί να σηκώσουν όλο το φορτίο της πρώτης εντολής!!

Κάπως έτσι δεν γίνεται σε μια εταιρία πχ? Πάντα κάποιος ποιο φιλότιμος παίρνει πανω του όλη την δουλεία και καταφέρνει να βγάλει ασπροπρόσωπους όλο το οικοδόμημα!

Ποιος θα μπορούσε να ήταν ο μηχανισμός που θα μπορούσε να νικήσει το συμφέρον ;

Η ΑΝΤΑΠΌΔΟΣΗ !

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ !

Θέλω να ακούσεις προσεκτικά μια προφητεία που θα σου δώσω αυτή την στιγμή , στο άμεσο μέλλον με περίοδο 10-15 χρόνια το μεγαλύτερο έγκλημα δεν θα είναι ο φόνος άλλα η διαδικασία της ανταλλαγής η της προσφοράς ΔΩΡΕΑΝ!

Ψάχνω λοιπόν μέσα από αυτό το άρθρο τον δικηγόρο η τον συνταγματολόγο , η τον υπεύθυνο και γνωστη περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων να με βοηθήσει να πετύχω ένα στόχο που τον γράφω σαν αίτημα παρακάτω…ο άνθρωπος που ψάχνω να με βοηθήσει θέλω να μου δείξει τα νομικά βήματα που πρέπει να κάνω ώστε να οδηγήσω την παρακάτω θέση μου στα διεθνή δικαστήρια και στα ανθρώπινα δικαιώματα!

Ονομάζομαι Νικόλαος Γκονος και γεννήθηκα στις 15/04/1969 τυχαία πάνω στον πλανήτη γη και στην χώρα Ελλάδα ! Μεγαλώνοντας και εξελίσσοντας την προσωπική μου φιλοσοφία άλλα και κουλτούρα έχω συνειδητοποιήσει ότι ο πολιτισμός που από τύχη συμμετέχω είναι καθόλα καρκινικός και ασεβής για την ανθρώπινη Ζωή! Ο χρόνος μου πάνω σε αυτόν τον πλανήτη είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει άλλα σίγουρα όσο και να διαρκέσει θα νοιώθω φυλακισμένος από ένα πολιτισμό που σε τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να μπορώ να τον ακολουθήσω! Αν και μέχρι σήμερα έχω σεβαστεί κανόνες και νόμους που ποτέ η φιλοσοφία μου δεν θεώρησε ηθικούς παραμένω φυλακισμένος !

Ζητώ την Ελευθερία μου ,ζητώ από τον ανθρώπινο πολιτισμό να μου δώσει το δικαίωμα και το σημείο που θα μπορώ να ζήσω ελεύθερος χωρίς να συμμετέχω σε τίποτα από όλα όσα κατάφερε να αποτύχει ο ανθρώπινος πολιτισμός ! Εσείς δημιουργήσατε ένα πολιτισμό και τον χωρίσατε σε κράτη και σύνορα ,σε κανένα κράτος δεν μπορώ να βρω αυτό που εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελευθερία !

Θα ήθελα λοιπόν πάνω στον χάρτη της γης να μου δώσετε ένα σημείο μια κουκκίδα που θα μπορώ να φτιάξω εγώ ένα πολιτισμό όπως εγώ αντιλαμβάνομαι την λέξη πολιτισμός !Αιτούμαι να ονομαστό ως ο πρώτος ελεύθερος πολίτης του κόσμου (Μην ακούσω καμία βλακεία για νέα παγκόσμια τάξη ),να μην φέρω καμία ταυτότητα , να μην φέρω κανένα διαβατήριο ..απλά να είμαι ελεύθερος όπως με έκανε η Ζωή και το σύμπαν!

Στον δικό σας πολιτισμό εσείς μιλάτε για το δικαίωμα του ανθρώπου ,αν δημιουργήσατε ένα πολιτισμό θα μπορείτε και πρέπει να δημιουργήσετε και το αντίθετο του ..γιατί έτσι μπορεί να υπάρχει ισότητα στο δικαίωμα..και δικαίωμα στην επιλογή …Ζητώ να έχω την επιλογή του πολιτισμού …Ζητώ την επιλογή …Την Ελευθερία της επιλογής και μιας και δεν έχετε ακόμα δημιουργήσει την επιλογή …Ζητώ να την δημιουργήσετε μιας και αυτό θα ήταν η απόδειξη της υποστήριξης των δικαιωμάτων ενός ανθρώπου !

Ακόμα σας ζητώ το δικαίωμα της επιλογής προσφοράς του χρόνου μου πράγμα που μόνο που με φτάσατε στο σημείο να το ζητάω αποδεικνύει το λάθος του πολιτισμού σας ,θέλω να έχω το δικαίωμα να προσφέρω τον χρόνο μου και της υπηρεσίες μου δωρεάν όπου εγώ θέλω και όποτε θέλω! Έχετε ήδη δημιουργήσει νόμους που στερούν το δικαίωμα μου αυτό , θέλω να έχω το δικαιωμα σαν ελεύθερος άνθρωπος να προσφέρω τον χρόνο μου σε όποιον άνθρωπο θέλω ,σε όποια εταιρία θέλω ,σε όποιον οργανισμό θέλω χωρίς να χρειάζεται να αποδείξω τίποτα μιας και η επιλογή το να αποφασίσω να μην πληρώνομαι και να προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ δεν μπορεί να μου στερηθεί!

Εκτός αν έχετε και νόμους για το τι επιβάλλεται να κάνω τον χρόνο μου, τότε θα πρέπει να τους ονομάσετε η να ονομάσετε σε όλο το πολιτισμό σας ότι βρίσκομαι πραγματικά σε φυλακή η να ονομάσετε το δικαίωμα της έννοιας ΔΩΡΕΑΝ ως παράνομη πράξη !Ακόμα αν θεωρείτε ότι ο προσωπικός χρόνος της Ζωής μου σας ανηκει θα πρέπει πάλι το δηλώσετε ώστε να μάθουν όλοι σε αυτό τον πολιτισμό σας, που ζουν!

Κάπως έτσι άλλα σε συζήτησή με τον νομικό θα μπορούσα να του εξηγήσω περισσότερα για το εγχείρημα …

Ο μηχανισμός που μπορεί να κάνει ένα κράτος να διαπραγματευτεί ουσιαστικά μαζί σου είναι η απόφαση σου να καταρρίψεις όλα όσα σου έδωσε να ακολουθείς . Εγώ το πήρα απόφαση να οδηγήσω την Ζωή μου στην Ελευθερία και θα χρησιμοποιήσω όλα όσα μπορώ …όλα όσα μπορώ!

Παρακαλώ όσοι από εσάς που διαβάσατε το παρών άρθρο έχετε κάποιο γνωστό,συγγενή,φιλο που μπορεί να βοηθήσει ,στείλτε του αυτό το άρθρο .Περιμένω μήνυμα στο katohika@gmail.com

ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Stranger …Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας…

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (41)

 1. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 1:23 ΠΜ

  Υπαρχει μια περιοχη ηδη,μικρουλα κουκιδουλα βεβαια…
  Αγιο Ορος

 2. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 1:39 ΠΜ

  auto pou theleis na kaneis niko,katarxas einai polli oraio..to na min anikoume se kamia nomothesia tou pagosmiou katestimenou, giati ola apo kei erxontai tha itan euxis ergo.prin peripou 1 xrono eida se kapoio kanali mia omada ellinon pou prospathisan na kanoun mia diki tous nomadiki koinonia kapou sti evboia.den ksero kata poso sinexizoun i an kataferan nazisoun me auto to tropo.isos na xano kai ligo ton irmo ton skepseon sou alla tha itan polli oraio na kataferoume na ksefigoume.prosopika eimai xronia epiliptikos me farmakeutiki agogi kai tha mou itan diskolo na ksefigo.to na prosfigeis nomika einai polli kali idea arkei na akolouthisoun kai alloi.eimai tis gnomis oti tetoiou eidous draseis anoigoun to mualo,ti skepsi genika kai o kosmos stin ousia vlepontas voithiete.diavazo kairo ta arthra sou me endiaferon.sinexise na mas kratas sintrofia.euxaristo!

 3. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 3:56 ΠΜ

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…..ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ……ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ…..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ……ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ…..ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ……..ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ….ΕΔΩ….ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ…….ΕΣΥ ΖΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ…..ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ….ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ…..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΧΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ…..ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ…..ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ……ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ…..ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ……ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ…..ΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ….ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ…..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ…..ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ?….Ο ΘΕΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ…..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ……ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…….ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥ….ΦΤΙΑΞΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ….ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ….ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ……ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ…..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

 4. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 4:04 ΠΜ

  ΕΓΩ ΝΑ ΔΗΣ :-@:-@:-@:-@ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….που εινε κρυμενη:-@:-@ Το Συστημα εινε ετσι δομημενο που η πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστη τα λεγομενα πολιτισμενσ κρατη εινε ανεφικτο να αφησουν να ξεφυγη ο Προμηθεας Δεσμωτης :-@:-@:-@:-@πολιτης:-@:-ως Ανθρωπος εγκλοβιζεσε στην νοητη και ψυχωφθορα φυλακη τους :-@:-@ Προσπαθωντας σαν πουλι να απεγλωβιστης..Λαβωνοντας τα φτερα σου:-@:-@ Το αποτελεσμα υποκυπτης πλεον στο δεσμιο σου μεχρι να πεθανης απο μαρασμο…. Εαν καταφερουμε ποτε να σπασουμε τις Αλλυσιδες :-@:-Τοτε εχουμε νικηση το Ματριχ….Το ανορθογραφο αντε σου ριχνω τρια χ

 5. ΑΙΝΕΙΑΣ 09/22/2013 @ 5:52 ΠΜ

  περιμενετε….περειμενετε…περοιμενετε….

  το συστημα δηλαδη : πολιτικοι του/δημοσιογραφοι του / δημοσκοποι του

  ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ !!!

  θα δειτε να βγαινουν δημοσκοπησεις με τους χρυαυγητες στο 2% …στο 4% για να αποπροσανατολισουν τον κοσμο και να απογοητευσουν τους απλους και αδυναμους Πολιτες οτι δηλαδη .."χασανε και αυτο το οπλο εναντυον του" !

  ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ;;

  ερχονται ακομη πιο υποπτα και βρωμικα κολπα σκοταδισμου απο το απερχομενο πολιτικο συστημα

  (το φιδι οταν ειναι τραυματισμενο ειναι τοτε που ειναι πιο επικινδυνο)

  περιμενετε να δειτε καποιους βολεμενους και πλουτισμενους δημοσιογραφακους που θα αναλαβουν τον ρολο του αποπρασανατολισμου

  περιμενετε να ακουσετε διαδοσεις φημων χωρις καμμια βαση

  περιμενετε να δειτε εικονες εξομοιωσης βαρβαροτητας και βιας με την διανομη τροφιμων και συμπαραστασης απο τους χρυσαυγητες

  ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΚΟΥΣ

  τοσον ο Αντωνης ο δυναστης οσον και ο Βαγγελης ο κακος ειναι ικανοι μονον για τον χειρισμο των δολοπλοκιων της Εξουσιας

  ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  απλα εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ακομη πιστευουμε (ραγιαδιστικα) οτι δουλευουν για το συλλογικο καλο των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ

  περιμαινετε…περειμενετε….περιμεναιτε…

  (αλλα ας ειστε προετοιμασμενοι για το περπαιξιμο σας…)

 6. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 6:14 ΠΜ

  " Αν η εξουσια μου ,ηταν εγκοσμια θα εκανα πολεμο με σπαθια κι αρματα , η δικη μου βασιλεια ομως ειναι επουρανια "
  Ιησους Χριστος .
  "Ο Πατερας μου εχει πολλα δωματα ,παω να ετοιμασω ενα και για εσας " συμπληρωνω , το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να επικυρωσουμε το εισητηριο με Πιστη και Αγαπη .-

 7. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 6:24 ΠΜ

  Δες στο site http://antistasitora.blogspot.gr/ παρε τηλ μπορει να σε βοηθησει

 8. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 6:25 ΠΜ

  Πάρα πολύ ωραίες ιδέες Νίκο. Που από αυτή την στιγμή θα αρχίσω να κάνω κι εγώ εφαρμογή. Στην ουσία αυτό που έκανες σήμερα ήταν ένα κήρυγμα Αγάπης και Προσφοράς στον συνάνθρωπο, δίχως ανταλλάγματα! Έτσι σπάει το βρωμερό ερπετικό Μάτριξ, με έμπρακτη αγάπη. Χίλια Μπράβο!!!!!!!

 9. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 7:05 ΠΜ

  φοβερη σκεψη,μα δυστυχως για να πραγματοποιηθει χρειαζεται ολικη καταστροφη του υπαρχοντος πολιτισμου.ποιος πραγματικα το θελει αττο;

 10. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 7:22 ΠΜ

  πουθενά δεν υπάρχει τέτοιο μέρος αυτή την στιγμή στον κόσμο…όλα είναι ελεγχόμενα …ακόμα και στην θάλασσα, στα διεθνή ύδατα υπάρχουν όροι…ο μόνος χώρος που παραμένει ελεύθερος σε αυτόν τον πλανήτη είναι μόνο μέσα στο μυαλό μας και αυτό αν εμείς δεν το έχουμε παραδώσει……
  Σε περίπτωση που βρεις κάτι….πάρε με μαζί σου….

 11. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 7:36 ΠΜ

  Αγιο όρος…

 12. <> διακαεις ποθος γεννεων τα παραπανω παιδια..αλλα…. ας υποθεσουμε οτι το συστημα αφηνει καποιες χιλιαδες ανθρωπων οντος να φτιαξουν μια αλλη κοινωνια με πραγματικη ελευθερια οπως περιγραφεται παραπανω! Σε μερικα χρονια θα εχουν προκυψει τετοια θεματα και τετοιες αλλαγες που στην προσπαθεια οργανωσης της κοινωνιας αυτης θα προκυψει ενα παρομοιο μορφωμα με το σημερινο!! δυστυχως τα στραβα της ανθρωπινης φυσης υπερισχυουν ακομα!!γιαυτο και καθε ομαδα ανθρωπων εχει τον ηγετη που της αξιζει οπως πολυ σοφα ελεγαν οι κινεζοι!! δειτε τους ηγετες μας σημερα και θα καταλαβεται αν η κοινωνια ειναι ετοιμη για τετοια βηματα !!! καπου καπως καποτε θα μπορεσει το ονειρο σου να γινει!! λυπαμαι Νικο!!

 13. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 7:52 ΠΜ

  περιμενετε….περειμενετε…περοιμενετε….

  το συστημα δηλαδη : πολιτικοι του/δημοσιογραφοι του / δημοσκοποι του

  ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ !!!

  θα δειτε να βγαινουν δημοσκοπησεις με τους χρυαυγητες στο 2% …στο 4% για να αποπροσανατολισουν τον κοσμο και να απογοητευσουν τους απλους και αδυναμους Πολιτες οτι δηλαδη .."χασανε και αυτο το οπλο εναντυον του" !

  ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ;;

  ερχονται ακομη πιο υποπτα και βρωμικα κολπα σκοταδισμου απο το απερχομενο πολιτικο συστημα

  (το φιδι οταν ειναι τραυματισμενο ειναι τοτε που ειναι πιο επικινδυνο)

  περιμενετε να δειτε καποιους βολεμενους και πλουτισμενους δημοσιογραφακους που θα αναλαβουν τον ρολο του αποπρασανατολισμου

  περιμενετε να ακουσετε διαδοσεις φημων χωρις καμμια βαση

  περιμενετε να δειτε εικονες εξομοιωσης βαρβαροτητας και βιας με την διανομη τροφιμων και συμπαραστασης απο τους χρυσαυγητες

  ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΡΙΚΚΟΥΣ

  τοσον ο Αντωνης ο δυναστης οσον και ο Βαγγελης ο κακος ειναι ικανοι μονον για τον χειρισμο των δολοπλοκιων της Εξουσιας

  ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  απλα εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ακομη πιστευουμε (ραγιαδιστικα) οτι δουλευουν για το συλλογικο καλο των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ

  περιμαινετε…περειμενετε….περιμεναιτε…

  (αλλα ας ειστε προετοιμασμενοι για το περπαιξιμο σας…)

 14. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 8:30 ΠΜ

  και εγω αυτο ονειρεύομαι να ειμαι μακρια απο αυτη την αρρώστια… ζουμε την απόλυτή βαβυλωνία που τελειωμό δεν εχει αρα μήπως πρέπει να απαιτησουμε την ελευθεριά μας κάπως έτσι??? ας κανουμε κατι γι αυτο….οσοι θελουμε να φύγουμε απο την σαπίλα.

 15. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 8:45 ΠΜ

  ΠΑΙΔΙΑ…ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΤΕ ΚΙ' ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟ ΗΤΟ…''Ο Λ Ο Ι Ε Χ Ο Υ Ν Τ Α Σ Χ Ε Δ Ε Ι Α Τ Ο Υ Σ, Ο Μ Ω Σ Ο Λ Ο Ι Ε Φ Α Ρ Μ Ο Ζ Ο Υ Ν, ΤΟ Σ Χ Ε Δ Ι Ο Τ Ο Υ Θ Ε Ο Υ''.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.Η Ρ Ε Μ Η Σ Τ Ε.

 16. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 9:07 ΠΜ

  Μην ψαχνεις και μη ζητας απο αλλους το σημειο του πλανητη που σου ανηκει . Εισαι πανω του , ειναι αυτο που σε γεννησε , ειναι αυτο που σε αντρωσε , ειναι αυτο που πατας και ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ για να κανει τα ονειρα σου " πραγματικοτητα" . Το ξερουν ολοι οι αλλοι κι ηρθε ο καιρος να το ξαναθυμιθουμε κι εμεις που μας ανηκει . Το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι το να το ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΜΕ .Τουτο το κομματι οριστικε για μας που δεν ειναι ενα απλο κομματι γης αλλα ΟΛΗ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ . Καλο αγωνα . Υ.Γ : Μην μπερδευεις την ΠΑΤΡΙΔΑ με το ΚΡΑΤΟΣ . Η ΠΑΤΡΙΔΑ γεννιεται μαζι σου και μενει μεσα σου μεχρι να φυγεις . Το κρατος το συνειδητοποιεις μεγαλωνοντας απο τον πονο που σου δινουν οι αλυσιδες που σε τυλιγει . Η ΠΑΤΡΙΔΑ σε θελει ελευθερο , υγιη και δημιουργικο , ενω το κρατος νομοταγη υπηκοο που μονο θα του δινεις και θα το υπηρετεις . Εμεις Πατριδα θελουμε και Πατριδα εχουμε καιρος να παρουμε στροφη και να την κοιταξουμε στα ματια γιατι τοσο καιρο που της εχουμε γυρισει την πλατη , ΜΑΤΩΣΑΙ .

 17. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 9:09 ΠΜ

  Εχει ξεκινησει μια προσπαθεια σοβαροτατη να μαζευτουν υπογραφες σε παγκοσμιο επιπεδο ωστε να απελευθερωθη το ανθρωπινο γεννος απο τα δεσμα που ευστοχα αναφερεις σε λιγες μερες θα ερθη το εντυπο και στην ελλαδα .δηλωνω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και με την υπογραφη αυτη και με μια σειρα ενεργειων που θα αναλαβη το εδω δικηγορικο γραφειο θα σβυνεσαι απο τα μητρωα ελεχου της αναγκαστικης δουλειας που σου επεβαλαν απ την ωρα που γεννηθηκες σαν γραναζι εταιριας γιαυτο εξαλλου ολοι εχουμε ΑΦΜ σαν εταιρια. η ολη ιδεα ξεκινησε απο την ανθησει του ελληνικου του πολιτισμου στην μικρα ασια .υπηρχαν και αλλες φυλες στον χωρο αυτο αλλα μονο οι ελληνικες κοινωτητες δυναμωναν στην κατοχη τους και ισχυροποιουνταν ωστε να ελεχουν τραπεζικα και εμπορικα την σκλαβια τους αυτο εγινε οπως λενε οι ιδικοι γιατι οι κοινωτητες ζουσαν χωρις να χρειαζονται τα εργαλεια [χρημα] του κατακτητη δηλ εαν ηθελε καποιος σπιτι ολοι μαζι μαζευοντουσταν και το εχτιζαν στην συγκομιδη τα ιδια στα χαρατσι τα ιδια κλπ πληρη αλληλεγκυη

 18. ο ρουφιανος του μαξιμου 09/22/2013 @ 9:18 ΠΜ

  το ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ επωαζεται
  ***********************************

  και εχει τρικροκο μεσα στο κελυφος που ονομαζουν Δημοκρατια (τους)

  ο Αντωνης ο εγγονος ο δυναστης
  και ο Βαγγελης ο γαμβρος ο κακος
  μαζι με τον Δενδια τον …

  κανουν ενα τρικροκο αυγο που εκκολαπτεται μπροστα μας…

  (τοσο ηλιθιοι ειναι οι εκκολαπτομενοι/επωαζομενοι
  που πιστευουν οτι εν ετη 2013 και
  με το ξυπνημα των Πολιτων με την μορφωση και
  την διαδοση της ενημερωσης
  θα τους ανεχονται ως Σωτηρες της Δημοκρατιας (τους)…
  καλα κρασσια Σαμαρικο .Βενιτζελακο . Δενδουλη .
  προσεχετε μονον μη και σας ξινησει κιολας….)

 19. βαβατιβι 09/22/2013 @ 9:45 ΠΜ

  οταν εκκολαπτοταν το ΠΑΣΩΧ
  τα τραπεζωματα και τα δενεικα στους οπαδους του
  ΤΙ ΗΤΑΝ ; μηπως νεοναζιστικη συμπεριφορα;

  οταν επωαζοταν η ΝΟΥΔΟΥ
  οι διορισμοι σε φιλους εργοστασιαρχες των μελων της
  ΤΙ ΗΤΑΝ ; μηπως νεοναζιστικη συμπεριφορα;

  οταν και οι δυο καταστροφεις της ΕΛΛΑΣ
  και το ΟΛΟΝ ΠΑΣΩΧ και η ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΣΣΑ ΝΟΥΔΟΥ
  ειχαν την εξουσια και διοριζαν αφειδως τους ψηφοφορους τους
  ΤΙ ΗΤΑΝ ; μηπως νεοναζιστικη συμπεριφορα;

  τοτε γιατι κατηγορειται τους χρυσαυγητες
  οτι διανεμουν τροφημα και χρηματα στους οπαδους τους
  με τον μονον ορο
  της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ τους;

  …και τους το απαγορευται κιολας ως εγκληματικη ενεργεια !!
  τυγχαινει να μην ειμαι:
  ουτε ανθρωπος της νυχτας
  ουτε εγκληματιας
  ουτε ναζιστης
  ουτε ποινικος
  ουτε …
  ουτε…
  (συμπληρωστε και οτι εσεις κατηγορειται τους χρυσαυγητες…)

  αλλα καποιος παρατηρητης των γελοιων ενεργειων σας

  και αντιλαμβανομαι τον πανικο του τερματος του πολιτικου χρονου σας
  και τις προσπαθειες σας για να επαιτησετε την ατιμωρησια σας
  απο αυτους που ερχονται…

  δυναστη Αντωνη : δεν θα τους πεισεις
  κακε Βαγγελη : δεν θα τα καταφερεις
  ….Δενδια : κομματακι δυσκολο οσο και να εκλειπαρησεις

  οι Πολιτικες ευθυνες σας οπως και των:
  χαζου Γιωργου
  κορδωμενου Παπακωνσταντινου

  θα ερθει η Πολιτικη στιγμη που θα χρειαστειται
  να τις αναλαβεται
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  υπαρχει πολυ πεινα δυστυχια και πενια εξω απο τα γραφεια σας
  τυφλοι πολιτικοι φασιστες της Αντωνης+Βαγγελης Α.Ε.

 20. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 10:06 ΠΜ

  Επειδη ειμαι μυωπ με αρκετους βαθμους συν ενας τρομερα ατιθασος χαρακτηρας :-@:-@ εβγαζα τα γυαλια για να μπορω να κανω τρομαρα μου τις σκανταλιες μου. :-@:-@:-@ οποτε εβλεπα τα αντικειμενα απο την δικη μου οπτικη γωνια και φυσικα ελαφρως περιεργα :-@:- οποτε παντα επαφυομουνα στο ακουω και σκεφτομαι περισοτερο αυτα που λαμβανω:-@:-@:-@ Αυτο με βοηθησε ως χαρακτηρα ….Τι ενοω παντα προσπαθω να δω τα μυνηματα που μου σερβιρουν απο πολλες οπτικες γωνιες :-@:-@:- Ψαχνω το διαταυτα ….το νοημα πισω απο λεξης πραξεις….Αυτο το λαθος του Ελληνα κοιταγε το τυρι ποτε την φακα και τωρα Ζητω που καηκαμε…..ας ελπισουμε οτι θα. Αρχισουμε να βλεπουμε οντως μεσα. Απο τον καθρεπτη….:-@:-@ Α και για τους επικρητες μου που ειμαι ανορθογραφη…Τα κανω μανταρα χωρις τα γυαλια. Μου και γραφω απο ενα κινητο οποτε#@###### Το ανορθογραφο .. Κουραγιο παιδια τον Αθανασιο Διακο τον Σουβλισανε ## Γιατι Ηθελε ΝΑ ΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@

 21. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 11:19 ΠΜ

  10ΚΑΙ 52 ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΠΟΟΛΥΝ ΚΑΙΡΟ
  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ
  ΜΠΟΥ ΧΑΧΑ ΜΗ ΧΕΣΩ

 22. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 11:23 ΠΜ

  ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΣΚΑΤΗ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ Ε12 ΚΑΙ 45
  ΟΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΟΡΕΕΕ
  ΓΙΑ ΜΕ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ
  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ
  ΑΕΙΝΤΕ ΓΕΙΑ

 23. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 11:59 ΠΜ

  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
  Νίκο πολύ μου αρέσουν αυτά που γράφεις.Στο επίπεδο της θεωρίας θα μπορούσες,πιστεύω,να πάρεις πολλές ιδέες από τους:Μπακούνιν,Τρότσκι,Κροτόπκιν.Αυτοί όλοι ήταν θεωρητικοί του κομμουνισμού μεν αλλά με άλλες προσεγγίσεις.Αυτές βασιζόντουσαν στο ότι αν θέλουμε μιά κοινωνία δίκαιη προς όλους και όχι μόνο στην εκάστοτε άρχουσα τάξη(νομενκλατούρα) τότε μετά την επανάσταση οφείλη η επανάσταση να πραγματοποιηθεί ξανά και ξανά ούτως ώστε να μην υπάρχει ποτέ νομενκλατούρα.Το ζητούμενο είναι μετά από χρόνια επανάστασης και παιδείας να μην ξαναυπάρξει άνθρωπος στην πυραμίδα της εξουσίας που θα κοιτάξει πρώτα το ατομικό του συμφέρον.Το ατομικό συμφέρον οφείλει να γίνει συμφέρον του συνόλου.Καταλαβαίνεις βέβαια πόση παιδεία και επανάσταση χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτό.Για την ιστορία αυτούς τους θεωρητικούς με τις αγνές ιδέες τους καθάρισε ο πρώτος πατερούλης της επανάστασης του 1917 ο Λένιν…γιατί ο ίδιος και η παρέα του έγιναν νομενκλατούρα.
  Απο κει και έπειτα στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες κοινότητες στην Εύβοια και κάπου στο νομό Μαγνησίας η οποία ξέρω ότι υπάρχει ακόμα.Όλες οι αλλες δεν υφίστανται.
  Αυτή είναι και η θεωρία της ''τελείας αναρχίας'' η οποία σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να μπερδεύεται με την ''αναρχία''.
  Για να μην παρεξηγούμαι δεν είμαι ούτε κομμουνιστής,ούτε φασίστας.Σίγουρα όμως με κανέναν από τους 300 της βολής.Περισσότερο με τους 300 του Λεωνίδα.Τον Ξέρξη μόνο δεν βλέπω να έρχεται και έχω μείνει να περιμένω…

 24. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 12:13 ΜΜ

  Ισως αν σταματησουμε να περιμενουμε απο τους αλλους να αλλαξουν τη πραγματικοτητα για μας. Ισως αν κανουμε ολοι μαζι κατι, και να κριθουμε, απ΄τα παιδια μας, για αυτο που καναμε και οχι γι΄αυτο που δεν καναμε. Υπαρχουν παραθυρακια του συστηματος που ειναι αξιοποιησιμα και δεν μπορει το συστημα να χτυπησει τον εαυτο του, π.χ. Αστικες μη Κερδοσκοπικες Εταιρειες.. ρωτηστε λογιστη η δικηγορο…

  επαγρυπνηση συνεχης… Caminero

 25. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 2:55 ΜΜ

  12.45 Ο εχων ωτα ακουειν και ο εχων ματια βλεπει φιλε μου . Μη χαλιεσαι παντα θα εχουμε οτι αξιζουμε , οσο δεν ακουμε τη φωνη της συνειδησης μας και αδιαφορουμε για την Πατριδα μας , θα " λουζομαστε" και τις επιλογες μας . Σε ενα και μονο πραγμα συμφωνω απολυτως με τα καθεστωτικα ΜΜΕ και με τους διαφορους κομψεβαμενους του " συνταγματικου τοξου " που πιανουν ολημερης και ολονυχτης στασιδι σ αυτα : " ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ " λενε , ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .

 26. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 3:40 ΜΜ

  Όλοι όσοι σχολιάσατε έχετε σκεφθεί ποτέ ότι ως συνήθως τα γραφόμενα του Νίκου, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα μην πω σιγουριά να έχουν συγκρεκριμένη "στόχευση" Βλέπετε πλησιάζει και η 16/10 που από το καλοκαίρι έχουμε τις πληροφορίες μας.
  Και ξάφνου ο Ομπάμιας ανακοινώνει χθες βράδυ ότι η προθεσμία για επέκταση του πιστωτικού ορίου του δημοσίου χρέους μέχρι το πολύ 16/10 πρέπει να επεκταθεί αλλίως χρεωκοπούν. Ε και;
  Ο διεθνής τραπεζίτης δεν τον συμφέρει να κάνει τέτοια αύξηση γιατί τότε σπρεντ και νομισματικές ισοτιμίες θα πάνε στον πάτο και αυτό δεν θα έχει κέρδος. Άρα τι θα γίνει. Μάλλον θα τα βρούνε στη μέση, δλδ με το κλασσικό κόλπο του 1939-40 μια άσχετη αφορμή και ένας πόλεμος που θα βρεί την Αμερική Αμυνόμενη (γιατι σύμφωνα με τη σύμβαση της Βιέννης, μόνος τότε μειώνετε ή και διαγράφετε οριστικά το χρέος μια χώρας προς τρίτους).
  Υπομονή μέχρι 16/10 και θα δούμε, ίσως υπάρχει και τρίτη λύση που να μην την βλέπουμε…ίσως.

  Μυτιληνίος 2

 27. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 12:46 ΠΜ

  ημουν γραμενο μελος της χρυσης αυγης σε περιοχη της αθηνας,
  αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν ενω μιλαγαμε για τους ξενους οτι πρεπει να φυγουν για να εχουμε δουλεια εμεις οι υπολοιποι,
  οι αλβανοι σουλατσαραν στα γραφεια συνεχως,τιγκα απο αλβανους μιλαμε
  και αυτοι μας ελεγαν για τους ξενους οτι τους περνουν τις δουλειες,ιδιαιτερα τα πακιστανια.
  μετα απο λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι αλβανοι κ ελληνες ηταν σε κυκλωματα νυχτας κ κανανε δουλειες,απο τοτε εκοψα να πηγαινω
  τους εφτυσα κ ουτε να ακουσω ξανα θελω,
  δεν ειναι αυτο που παρουσιαζουν,ειναι διπροσωποι κ βρωμικοι πολυ,
  τελικα ειναι πραγματικοτητα αυτο που λενε το αυγο του φιδιου
  γιατι ειναι φιδια κολοβα

 28. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 7:57 ΠΜ

  3.46 δεν εχω παει ποτε στα γραφεια τους , δεν γνωριζω κανεναν απο αυτους αλλα σιγουρα προτιμω τα φιδια που τρωνε 1-2 ποντικια και πεφτουνε και για υπνο για αρκετο καιρο απο τους αρουραιους που ροκανιζουν τα παντα συνεχεια και γεννοβολανε ακατασχετα . Το φιδι , μπορει να σε δαγκωσει μια φορα και να πας απο το δηλητηριο του . Ο αρουραιος ομως εχει γλυκο δαγκωμα , σε ροκανιζει στον υπνο σου σιγα-σιγα ( και σ αρεσει ) και πεθαινεις απο τις μολυνσεις που σου προκαλλει . Εσυ διαλεγεις . Υ.Γ : Ειναι πραγματικα αξιοπροσεκτο που εχει γεμισει ο τοπος πρωην " χρυσαυγιτες " που μας λενε -τη συγκεκριμενη στιγμη-τις " περιπετειες" τους παντα ανωνυμα και παντα πολυ παραστατικα !!! ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ; ΕΝΑ " ΞΥΠΝΗΜΑ " ΝΑ ΠΟΥΜΕ ; ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ .

 29. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 7:47 ΜΜ

  Νικο ωρες ωρες πρεπει να νιωθεις μεγαλη μοναξια…….

 30. Ανώνυμος 09/23/2013 @ 9:37 ΜΜ

  Αν η ΧΑ είχε τόσους πρώην, όσοι αυτοί που έχουν εμφανιστεί αυτές τις ημέρες δε θα ήταν μέχρι πριν 1-2 χρόνια στο 0,5%. Επίσης από αυτά που μου έχουν πει, ξέρω ότι δε μπαίνεις στα γραφεία τους αν δε δείξεις ταυτότητα για να δουν πως είσαι Ελληνας. Στο χωριό μου λέμε την παροιμία " τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6 " . Μέχρι και την καταστροφή του αντιδραστήρα στη Φουκοσίμα θα της φορτώσουν. Και όλως τυχαίως έρχονται νέοι φόροι, νέα χαράτσια, νέες απολύσεις και γενικότερα νέα γ@@@@@α . Μετέφεραν το δίλημμα απο μνημόνιο και αντιμνημόνιο στο δίλημμα σταθερότητα ή ανωμαλία. Σταθερότητα με 6.000 αυτοκτονίες και 30 % ανεργία… Κι εμείς τσιμπάμε πάλι σα χάνοι και ο Αντώνης ο Βενιζέλος με τον Ευάγγελο Σαμαρά μαζί με τ΄αφεντικά τους τρώνε και πίνουν μια χαρά…Θα ευχόμουν να μας βοηθήσει ο Θεός να βάλουμε μυαλό αλλά τι να πρωτοκάνει κι αυτός. Πάντα θα τσιμπάμε στα διλήμματα. Οτιδήποτε για να μην ενωθούμε.

 31. Ανώνυμος 09/25/2013 @ 8:57 ΠΜ

  Υπαρχει μια περιοχη ηδη,μικρουλα κουκιδουλα βεβαια…
  Αγιο Ορος
  22 Σεπτεμβρίου 2013 – 4:23 π.μ.

  ΜΗΝ ΤΟ ΧΕΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ…. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΖΗΤΑΜΕ!

 32. Ανώνυμος 09/25/2013 @ 9:03 ΠΜ

  22 Σεπτεμβρίου 2013 – 6:56 π.μ.
  23 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:46 π.μ.
  23 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:57 π.μ.
  24 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:37 π.μ.

  Προς όλους τους ανωτέρω: Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα???

  άντε σε καμιά άλλη αυλή να τσακωθείτε …… ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ (προσπαθούμε αν μας αφήσετε) ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ?
  ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ??

  ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!

 33. Ανώνυμος 09/25/2013 @ 9:11 ΠΜ

  Ανεξάρτητα με το τι σου λένε οι άλλοι και με το τι παραδείγματα υπάρχουν (π.χ. στην Εύβοια που αναφέρει κάποιος) εσύ, κάνεις πάρα πολύ καλά που το πιάνεις από την αρχή σωστά.

  Δηλαδή, ξεκινάς βλέποντας τι Νομικά περιθώρια έχεις να ιδρύσεις ένα χωριό, έναν τόπο, μια τοποθεσία με ονομασία, ταχυδρομική διεύθυνση, κ.λ.π. και ΑΝ έχεις……. πολύ σημαντικό αυτό. Γιατί πιθανότατα να μην μπορείς έτσι απλά και εύκολα να στήσεις το ….. "τσαντήρι" σου….

  Τώρα που είπα "τσαντήρι", για ρώτα, ψάξε, αυτοί πως καταλαμβάνουν γη σε όλα τα κράτη και θεωρούνται νόμιμοι και τους επιτρέπεται να αναπτύσσουν κατοικίες (έστω και σκηνές, κάποιοι χτίζουν κιόλας όμως), δηλαδή αν υπάρχει κάποιο νομικό καθεστώς στο οποίο στηρίζονται.

  Τέλος, πρόσεξε από όσους σου προτείνουν βοήθεια να είναι της προκοπής, να έχουν γνώσεις, εμπειρία,να ξέρουν καλά ΚΑΙ το Ευρωπαϊκό δίκαιο,και να είναι στα καλά τους κ.λ.π. γιατί κυκλοφορεί πολύ τρέλα Νικολάκη και πρόσεξε μη σε προσεγγίσουν τίποτα "νούμερα" που θέλουν να …..φανούν.
  Βρωμάει αυτή η χώρα από Δικηγόρους (οι πιο πολλοί άνεργοι).

  Και ναι, Συνταγματολόγο χρειάζεσε κυρίως και μάλιστα καλό.

 34. kασσανδρα 07/28/2021 @ 7:50 ΠΜ

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΓΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 35. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/28/2021 @ 8:29 ΠΜ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER,ΕΙΣΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ.
  ΕΧΩ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΒΙΩΜΑ .
  ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΣΕΙ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ .ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΟΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.
  Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΦΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ .

 36. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 07/28/2021 @ 8:30 ΠΜ

  2) ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΟΓΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ; ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ;
  ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠΕΙΘΕΙΑ .
  ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ,ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.
  ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΕΔΩ ,ΟΧΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ.

 37. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 07/28/2021 @ 8:47 ΠΜ

  Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο επικαιρο γινεται και το παρελθον.

 38. Γιωργος Μαζαρακης 07/28/2021 @ 2:14 ΜΜ

  Δεν επιβάλλεις δικτατορία για να περιφρουρήσεις την επανάσταση. Κάνεις επανάσταση για να επιβάλλεις δικτατορία. Τζώρτζ Όργουελ

 39. Γιωργος Μαζαρακης 07/28/2021 @ 2:26 ΜΜ

  Ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς έναν ανελεύθερο κόσμο είναι να γίνει τόσο απόλυτα ελεύθερος ώστε η ίδια η ύπαρξή του να αποτελεί μια πράξη επανάστασης.
  Albert Camus

 40. Καλά δεν κατάλαβες ότι η ελευθερία είναι εσωτερική κατάσταση και πράξη δημιουργίας.

 41. Η μυστική αφήγηση πραγματικων όμορφων ελεύθερων δικαίων κοσμων,για πραγματικούς ονειροπολους,για τα παιδιά,για τα αγέννητα αδέλφια μας,και για (μεγάλους) που τυχαία και χωρίς να το θελουν βρέθηκαν εδώ με τους πολλούς(σχεδόν όλους),τους πιστούς βολεμενους μισθωμενους και ψεύτικους όλων των
  αφεντων διαβολων (θεών?) δουλους,Το φως η χαρα που λαχταρούμε θα έρθει είναι νομοτέλεια,ακόμα και αν να περάσαμε από του πυρος,της κόλασης το μονοπάτι, η φωτιά του προμηθεα εχει κάψει όλο τα κακα του κοσμου

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh