Διαφημίσεις

Θα μιλησουμε …δεν ξερω το θεμα η τα θεματα …αλλα σιγουρα θα μιλησουμε … !

Και οταν μιλας και δεν συναινεις ..καπως κατι αλλαζεις !

Ασε που μια πληροφορια …μια λεξη σωστα τοποθετημενη ειναι ικανη να αλλαξει μια ζωη !

Παμε να ριξουμε μερικες χιλιαδες μπαλωθιες λεξεων ..ολο και καποιον θα συνεφερουμε !

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

4 σχόλια στο “Στις Δεκα +- ..στον Μπαντιδη ..ερχεσαι; … Και εσυ και ολοι οσοι γνωριζεις ;…”
  1. Αν καταφερεις να μην αναμασισετε παλι χιλιοϋπομένα κλισέ και μπουν νεα πραγματα μεσα ακομα καλυτερα. Με συγχωρείς που επαναλαμβανομαι αλλα …1.10 το δίνουν οι μπούκηδες στη Μαλαισια οτι το πραγμα δε θα δωσει ουτε σταγόνα.

  2. Πρόκειται για τον τετραψήφιο αριθμό, το 1566, μέσω του οποίου οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν δωρεάν με το ΕΣΥ για πληροφορίες σχετικά με θέματα υγείας όπως συμβουλές και απορίες… 1 5 6 6 = 6 6 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek