Σου έχω μιλήσει για την επισιτιστική κρίση που έρχεται….

Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ο πλανήτης μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας ταΐσει όλους ακόμα και τους δεκαπλάσιους.

Και αυτό που πρέπει να καταλάβεις αυτή τη στιγμή είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι οι πόροι αλλά το σύστημα που εξυπηρετεί και διοικείται από την φατρία των κρυφών βασιλέων αυτής της γης!

Όλες οι κρίσεις είναι τεχνίτες, οικονομική, επισιτιστική… Όλες εξυπηρετούν ένα σκοπό!

Αυτό λοιπόν που έρχεται πρέπει να το βάλεις καλά μες στο μυαλό σου ότι είναι δημιουργημένο από το χέρι των ανθρώπων, όχι από τη φύση, όχι από το θεό, όχι από την κακιά στιγμή….

Για να δημιουργηθεί μία κρίση, για να δημιουργηθεί μία αύξηση τιμών, για να δημιουργηθεί η ανάγκη και η ζήτηση… Πολύ απλά μπορείς να κλείσεις την κάνουλα στην τροφοδοσία… Δημιουργείς το πρόβλημα και φέρνεις μετά τη λύση!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τα πολυεθνικά σούπερ μάρκετ ότι για κάποιο λόγο έχουν πάρει εντολή να “πετούν” τα τρόφιμα…..

Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις και ότι Θεωρείς ότι αυτό θα είναι απώλεια ιτε χρήματα για την επιχείρηση είτε απώλεια σε κέρδη είτε ότι άλλος έχουν εκπαιδεύσει να σκέφτεσαι με βάση τη γραμμική παιδεια που σου έδωσαν..

Για να ξεπεράσεις λοιπόν αυτή τη νοητική παγίδα θα στο ξαναπώ και το χω πει πολλές φορές σκέψου και αναρωτησου … Πόσο κοστίζει η γη ολόκληρη χωρίς κανέναν άνθρωπο επάνω….. Και πόσο κοστίζει η γη ολόκληρη με 500 εκατομμύρια σκλάβους!

Πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσεις ότι το δόλωμα που σου έχουν δώσει για να μπορείς να εξυπηρετείς τις συναλλαγές σου είναι το μεγαλύτερο εργαλείο ελέγχου σου …. Είναι το εργαλείο που σε έχει καταστήσει σκλάβο!

Αν εσύ νομίζεις ότι οι βασιλιάδες αυτής της γης χρησιμοποιούν ακόμα μονάδες και αριθμούς πάνω στο χρηματοπιστωτικό μας σύστημα… Αν νομίζεις ότι οι βασιλιάδες επί της γης συναλλάσσονται μεταξύ τους με χρήματα… Τότε ανήκεις σε αυτούς του κοπαδιού που είναι απόλυτα κοιμισμένοι!

Η γη ήδη έχει διαχωριστεί, ήδη έχουν δοθεί τα κομμάτια ανάλογα στον κάθε βασιλιά, οι ίδιοι Πόροι έχουν μοιραστεί…. Και το μόνο που μένει είναι το τελευταίο στάδιο που θα φέρει και τον ισολογισμό του “κρέατος” που θα παραμείνει ζωντανό πάνω στον πλανήτη.

Πιο ξεκάθαρα Δεν μπορώ να στα πω θα πρέπει να σου γράφω βιβλία ολόκληρα από την αρχή για να σε εκπαιδεύσω από το μηδέν να δεις τα αυτονόητα του σήμερα!

Ακριβώς και για αυτό το λόγο δεν σε εμποδίζει κανείς να αρχίσεις να έρευνας μόνος σου την ιστορία του χρήματος την πραγματική ιστορία της γης έτσι ώστε να έχεις την δική σου άποψη για το αν είσαι ελεύθερος ή αν ανήκεις ψυχή και σώμα σε κάποιον άρχοντα!

Όσο βλέπεις τέτοια τερτίπια να συμβαίνουν γύρω σου να θυμάσαι ότι είναι σημάδια της αρχής της Μεγάλης συγκομιδής…. Αν έχεις ένα φίλο ο οποίος ασχολείται με το διεθνές εμπόριο και ιδίως το διεθνές εμπόριο τροφίμων μπορείς να τον ρωτήσεις εάν έχει καταλάβει στην αγορά να συμβαίνει μία στημένη έλλειψη προϊόντων…. Κρυμμένα σε αποθήκες δηλαδή τα τρόφιμα… Αν σου απαντήσει ναι…. Που αν είναι λίγο γάτος είμαι 100% σίγουρος θα σου πει ναι…. Τότε άρχισε να σκέφτεσαι ποια πραγματικά είναι τα όνειρά σου για το αύριο…. Και ποιοι είναι οι στόχοι σου που πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί με τον ρομπότοποιημενο εαυτό σου!

Δώστε τα πάντα, όλη σας τη δύναμη, όλη σας τη σκέψη, όλη σας την καρδιά, όλη σας την ενέργεια, όλο σας το χρόνο για να καταφέρετε πάση θυσία την ένωση μεταξύ σας….. Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο, μόνο με τις αληθινές σχέσεις μπορείτε να δημιουργήσετε πιθανότητες επιβίωσης για το αύριο!

Stranger..

14 thoughts on “Σου έχω μιλήσει για την επισιτιστική κρίση που έρχεται….

 1. πρωην μισθοφορος says:

  ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ!! ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ Η ΜΙΑ Κ ΓΕΥΣΗ ΣΠΛΙΝΑΝΤΕΡΟ Κ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ! ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΕΑ Κ ΕΧΕΤΕ 10000 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ!!! ΑΧΧΧ ΟΕΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ΝΙΚΟ!!!!

  • ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ says:

   ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ Η ΟΕΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ.ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ

   • πρωην μισθοφορος says:

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ!!!!! ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!! ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ !!! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ…..!! ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ!!!!!ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΕΝΑΣ ΒΑΤ!!! ΑΝΤΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΜΦΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!!

 2. fake reality says:

  strager τι μου θιμισες τωρα πριν λιγα χρονια που ημουνα στον στρατο εβλεπα ενα ταψι τεραστιο οσο ειναι ενα τραπεζι το μισο να εχει κρεας χιρινο και να μας λενε να το πεταξουμε στα σκουπιδια, τους λεω πλακα με κανετε ετσι ποσες οικογένειες εξω πινανε και εμεις πεταμε χοιρινό κρεας, ναι μου λεει ο βλακας ο εποπ παλεοτερα λεει τα εδιναν σε φτωχές οικογένειες αλλα μετα εδωσε εντολή ο στρατηγός να μην τα δινουμε,τα έριχναν στα σκουπιδια τα ποντικια εκαναν παρτι για την ντπ τα ποντικια εχουν μεγαλιτερ

  • Ανώνυμος says:

   ΟΣΟ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΑΡΑΤΕΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΙΟ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

   • ΗΛΕΚΤΡΑ says:

    Ποιος σου είπε πως εναπωθετω τις ελπίδες μου μονο στον Θεο;;; Συν Αθηνα και χείρα κινει, έλεγαν οι πρόγονοι μας. Απλως εννοω πως ελπιζω πως ο Θεός θα τιμωρήσει αυτα τα κτήνη που καταςτρεφουν οτι αγγίζουν.

 3. Ανώνυμος says:

  χαχα ,,θυμήθηκα κάτι εχτές,, μάλλον ήταν μετά δύο ώρες αφού το κατέθεσες..
  Σύμπτωση , μάλλον η κεραία πιάνει.. χαχα
  κάποιος με είπε ρομπότ εχτές..Βάσει αυτών που έπρεπε να κάνω και αυτά που δεν στέκονταν στο χρονοδιάγραμμα που είχα βάλει..

 4. TROLEY THA PERNANE ? says:

  ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑ
  ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΥΤΗΧΩΣ ΑΜΑ ΠΙΝΑΣΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΒΕΒΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ(ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)ΚΩΛΟΝΑΚΙ(ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΒΟΥΛΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΛΠ

 5. Ανώνυμος says:

  Νικόλαε συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο για το τι μας ετοιμάζουν και δυστυχώς κανένας μας δεν συνειδητοποιεί τι έρχεται και όλοι ασχολούμαστε στον μικρόκοσμο μας.
  Νικόλαε να ευχηθώ και χρόνια πολλά για την γιόρτή σου έστω και λίγο καθυστερημένα αλλά οι ευχές πάντα πιάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *