17:33 - 06/12/2017

Σου έχω μιλήσει για την επισιτιστική κρίση που έρχεται….

Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνεις είναι ότι ο πλανήτης μας δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας ταΐσει όλους ακόμα και τους δεκαπλάσιους.

Και αυτό που πρέπει να καταλάβεις αυτή τη στιγμή είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι οι πόροι αλλά το σύστημα που εξυπηρετεί και διοικείται από την φατρία των κρυφών βασιλέων αυτής της γης!

Όλες οι κρίσεις είναι τεχνίτες, οικονομική, επισιτιστική… Όλες εξυπηρετούν ένα σκοπό!

Αυτό λοιπόν που έρχεται πρέπει να το βάλεις καλά μες στο μυαλό σου ότι είναι δημιουργημένο από το χέρι των ανθρώπων, όχι από τη φύση, όχι από το θεό, όχι από την κακιά στιγμή….

Για να δημιουργηθεί μία κρίση, για να δημιουργηθεί μία αύξηση τιμών, για να δημιουργηθεί η ανάγκη και η ζήτηση… Πολύ απλά μπορείς να κλείσεις την κάνουλα στην τροφοδοσία… Δημιουργείς το πρόβλημα και φέρνεις μετά τη λύση!

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τα πολυεθνικά σούπερ μάρκετ ότι για κάποιο λόγο έχουν πάρει εντολή να “πετούν” τα τρόφιμα…..

Γνωρίζω ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις και ότι Θεωρείς ότι αυτό θα είναι απώλεια ιτε χρήματα για την επιχείρηση είτε απώλεια σε κέρδη είτε ότι άλλος έχουν εκπαιδεύσει να σκέφτεσαι με βάση τη γραμμική παιδεια που σου έδωσαν..

Για να ξεπεράσεις λοιπόν αυτή τη νοητική παγίδα θα στο ξαναπώ και το χω πει πολλές φορές σκέψου και αναρωτησου … Πόσο κοστίζει η γη ολόκληρη χωρίς κανέναν άνθρωπο επάνω….. Και πόσο κοστίζει η γη ολόκληρη με 500 εκατομμύρια σκλάβους!

Πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσεις ότι το δόλωμα που σου έχουν δώσει για να μπορείς να εξυπηρετείς τις συναλλαγές σου είναι το μεγαλύτερο εργαλείο ελέγχου σου …. Είναι το εργαλείο που σε έχει καταστήσει σκλάβο!

Αν εσύ νομίζεις ότι οι βασιλιάδες αυτής της γης χρησιμοποιούν ακόμα μονάδες και αριθμούς πάνω στο χρηματοπιστωτικό μας σύστημα… Αν νομίζεις ότι οι βασιλιάδες επί της γης συναλλάσσονται μεταξύ τους με χρήματα… Τότε ανήκεις σε αυτούς του κοπαδιού που είναι απόλυτα κοιμισμένοι!

Η γη ήδη έχει διαχωριστεί, ήδη έχουν δοθεί τα κομμάτια ανάλογα στον κάθε βασιλιά, οι ίδιοι Πόροι έχουν μοιραστεί…. Και το μόνο που μένει είναι το τελευταίο στάδιο που θα φέρει και τον ισολογισμό του “κρέατος” που θα παραμείνει ζωντανό πάνω στον πλανήτη.

Πιο ξεκάθαρα Δεν μπορώ να στα πω θα πρέπει να σου γράφω βιβλία ολόκληρα από την αρχή για να σε εκπαιδεύσω από το μηδέν να δεις τα αυτονόητα του σήμερα!

Ακριβώς και για αυτό το λόγο δεν σε εμποδίζει κανείς να αρχίσεις να έρευνας μόνος σου την ιστορία του χρήματος την πραγματική ιστορία της γης έτσι ώστε να έχεις την δική σου άποψη για το αν είσαι ελεύθερος ή αν ανήκεις ψυχή και σώμα σε κάποιον άρχοντα!

Όσο βλέπεις τέτοια τερτίπια να συμβαίνουν γύρω σου να θυμάσαι ότι είναι σημάδια της αρχής της Μεγάλης συγκομιδής…. Αν έχεις ένα φίλο ο οποίος ασχολείται με το διεθνές εμπόριο και ιδίως το διεθνές εμπόριο τροφίμων μπορείς να τον ρωτήσεις εάν έχει καταλάβει στην αγορά να συμβαίνει μία στημένη έλλειψη προϊόντων…. Κρυμμένα σε αποθήκες δηλαδή τα τρόφιμα… Αν σου απαντήσει ναι…. Που αν είναι λίγο γάτος είμαι 100% σίγουρος θα σου πει ναι…. Τότε άρχισε να σκέφτεσαι ποια πραγματικά είναι τα όνειρά σου για το αύριο…. Και ποιοι είναι οι στόχοι σου που πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί με τον ρομπότοποιημενο εαυτό σου!

Δώστε τα πάντα, όλη σας τη δύναμη, όλη σας τη σκέψη, όλη σας την καρδιά, όλη σας την ενέργεια, όλο σας το χρόνο για να καταφέρετε πάση θυσία την ένωση μεταξύ σας….. Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο, μόνο με τις αληθινές σχέσεις μπορείτε να δημιουργήσετε πιθανότητες επιβίωσης για το αύριο!

Stranger..

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. 28
  1
  Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
 2. πρωην μισθοφορος 6 Δεκεμβρίου 2017 @ 20:04
  22
  20
  ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΗ!! ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ 5000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ Η ΜΙΑ Κ ΓΕΥΣΗ ΣΠΛΙΝΑΝΤΕΡΟ Κ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ! ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΕΑ Κ ΕΧΕΤΕ 10000 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΩΡΕΑΝ!!! ΑΧΧΧ ΟΕΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ΝΙΚΟ!!!!
  • ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ 6 Δεκεμβρίου 2017 @ 20:50
   5
   13
   ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ Η ΟΕΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΣΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ.ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ
   • πρωην μισθοφορος 7 Δεκεμβρίου 2017 @ 06:52
    2
    3
    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ!!!!! ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!! ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ !!! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ…..!! ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ!!!!!ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΕΝΑΣ ΒΑΤ!!! ΑΝΤΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΜΦΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ!!!ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!!
 3. 15
  1
  strager τι μου θιμισες τωρα πριν λιγα χρονια που ημουνα στον στρατο εβλεπα ενα ταψι τεραστιο οσο ειναι ενα τραπεζι το μισο να εχει κρεας χιρινο και να μας λενε να το πεταξουμε στα σκουπιδια, τους λεω πλακα με κανετε ετσι ποσες οικογένειες εξω πινανε και εμεις πεταμε χοιρινό κρεας, ναι μου λεει ο βλακας ο εποπ παλεοτερα λεει τα εδιναν σε φτωχές οικογένειες αλλα μετα εδωσε εντολή ο στρατηγός να μην τα δινουμε,τα έριχναν στα σκουπιδια τα ποντικια εκαναν παρτι για την ντπ τα ποντικια εχουν μεγαλιτερ
 4. 32
  5
  Οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια, οι Θεοί γελάνε. Εγω σε αυτο ελπιζω. Στον Θεο.
  • 2
   2
   ΟΣΟ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΑΡΑΤΕΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΠΙΟ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
   • 2
    0
    Ποιος σου είπε πως εναπωθετω τις ελπίδες μου μονο στον Θεο;;; Συν Αθηνα και χείρα κινει, έλεγαν οι πρόγονοι μας. Απλως εννοω πως ελπιζω πως ο Θεός θα τιμωρήσει αυτα τα κτήνη που καταςτρεφουν οτι αγγίζουν.
 5. 3
  3
  Τελικά το χρήμα δεν έχει καμία σημασια έχεις δίκιο…έχω λίγα μαζεμένα θέλεις να στα δώσω……;;
 6. 0
  1
  χαχα ,,θυμήθηκα κάτι εχτές,, μάλλον ήταν μετά δύο ώρες αφού το κατέθεσες.. Σύμπτωση , μάλλον η κεραία πιάνει.. χαχα κάποιος με είπε ρομπότ εχτές..Βάσει αυτών που έπρεπε να κάνω και αυτά που δεν στέκονταν στο χρονοδιάγραμμα που είχα βάλει..
 7. 0
  1
  φρούτα στην εικόνα ,, και δεν είναι χαλασμένα..χαχα ΗΡΩ
 8. 1
  3
  ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΥΤΗΧΩΣ ΑΜΑ ΠΙΝΑΣΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΤΡΑ ΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΒΕΒΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ(ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)ΚΩΛΟΝΑΚΙ(ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΒΟΥΛΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΛΠ
 9. 1
  0
  Νικόλαε συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο για το τι μας ετοιμάζουν και δυστυχώς κανένας μας δεν συνειδητοποιεί τι έρχεται και όλοι ασχολούμαστε στον μικρόκοσμο μας. Νικόλαε να ευχηθώ και χρόνια πολλά για την γιόρτή σου έστω και λίγο καθυστερημένα αλλά οι ευχές πάντα πιάνουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί