Σας καλούμε στο ανώνυμο φόρουμ του Κατοχικά Νέα

Μιας και η παγκοσμιοποίηση θέλει να φιμώσει τον ελεύθερο λόγο, μιας και οι κυβερνήσεις που διοικούν την Ελλάδα αρχισαν να θέλουν να μοιάζουν στις κυβερνήσεις που είναι μπροστα τους γονατιστοι και έτσι έχουν καταφέρει το μεγάλο ηλεκτρονικό μας φακέλωμα, μιας και από την αρχή που ξεκινήσαμε υποστηρίξαμε την ανωνυμία και το δικαίωμα του χρηστη του ίντερνετ στην ελευθερία του λόγου… Αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα φόρουμ όπου ο καθένας ανώνυμα να μπορεί να εκφέρει την άποψή του, να μπορεί να κάνει την καταγγελία του, να μπορεί να συμμετέχει χωρίς περιορισμούς στον λόγο, χωρίς τον φόβο των ρατσιστικών νόμων, χωρίς τον Μπαμπούλα που σήμερα έγινε η λεγόμενη δημοκρατία μας!

Σας καλούμε να συμμετέχετε αλλά και να προωθήσετε το ανώνυμο φόρουμ το κατοχικά νέα.

Όσοι από σας έχετε καταλάβει ότι η ελευθερία σας έχει ήδη μειωθεί και πρόκειται να μειωθεί και άλλο γίνετε σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια να αντισταθούμε στην παγκόσμια χούντα της ελεύθεριας λόγου!

Η χρήση ενός φόρουμ ανώνυμου είναι σίγουρο οτι θα προκαλέσει και όλους αυτούς οι οποίοι δεν θέλουν να έχετε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν πολλοί να σηκώνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν, όσο και σοκαριστικό και αν είναι!

Σε αυτή τη ζωή Λοιπόν δεν είναι εύκολο να έχεις τα πάντα όπως τα θες, μπορείς όμως σε αντίθεση με αυτό που θέλει νέα παγκόσμια τάξη να σε κάνει να είσαι να γίνεις ένας άνθρωπος με οξυμένη την κρίση σου ώστε να μπορείς να διακρίνεις το σωστό από το λάθος, το κακό από το καλό, την παγίδα η την αλήθεια!

Εμείς στο κατοχικά νέα Δεν πιστεύουμε στους ανθρώπους μαρούλια, Δεν πιστεύουμε στους ανθρώπους που θα πρέπει να μεγαλώσουν μέσα σε ένα θερμοκήπιο ώστε να προφυλαχθούν από τους κινδύνους της πραγματικότητας, δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να στερηθεί η ελευθερία της έκφρασης και της άποψης έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην κινδυνεύσει αύριο, δεν πιστεύουμε γενικά ότι ο άνθρωπος έχει την παραμικρή ευθύνη για την κατάντια του πολιτισμού της χεστρας σήμερα!

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από τους επικυρίαρχους του πλανήτη μας έτσι ώστε σιγά-σιγά να κατηγορηθεί ο άνθρωπος για τα δεινά της γης και μέσω αυτού του τρόπου να του στερηθούν αξίες ιδανικά και ελευθερίες τις οποίες τις έχει κερδίσει με αίμα και αγώνα εδώ και χιλιάδες χρόνια!

Δεν θέλουμε λοιπόν να συμμετέχουμε σε αυτό το παιχνίδι, για αυτό το λόγο δημιουργούμε και το forum στο οποίο θα μπορείτε ανώνυμα να σηκώνεται ότι θέλετε χωρίς εμείς πια να παρεμβαίνουμε, ακόμα και αν πληροφοριακά και στην επιφάνεια το πληρώσουμε ακριβά γιατί Γνωρίζουμε ότι οι εχθροί αυτού που κάνουμε θα έρθουν να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη αντι-νοηση για να σταματήσουν τους συνανθρώπους τους να είναι ελεύθεροι!

Αυτός ο αγώνας για εμάς είναι ξεκάθαρος και ήρθε η ώρα να το κατανοήσετε και εσεις και να πάρετε πλέον τη θέση που πρέπει μέσα στη Συνείδηση και την ευθύνη σας!

Σε αυτό το link Κατοχικά Νέα Φόρουμ μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε την δικιά σας πληροφορία, την δικιά σας άποψη αλλά και να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες με σας όπως Βέβαια και το αντίθετο!

Αν σας βγαζει αλλου μολις πατατε το λινκ γιατι ξεκινησε ο πολεμος απο τους ξενους σερβερς καντε κοπυ παστε αυτο το λινκ https://katohika.gr/katohika-nea-forum/

Παρακαλούμε στα σχόλια αυτού του άρθρου να μας γράψετε σήμερα κιόλας ποιες κατηγορίες χρειάζεστε ακόμα ώστε να τις προσθέσουμε στο forum!

ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ το ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ δεν έχει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μέσα από το κατοχικά νέα ανωνυμο φόρουμ!! Δεν μπορούμε να σας μάθουμε να έχετε σωστή κρίση αν ήδη δεν την έχετε καλλιεργήσει μόνοι σας! Να μην εμπιστεύεστε εύκολα ανώνυμους χρήστες, να μην εμπιστεύεστε εύκολα οποιαδήποτε συναλλαγή με ανώνυμους χρήστες, δείξτε ιδιαίτερη ωριμότητα στο όπλο της ανωνυμίας και της ελευθερίας του λόγου που το κατοχικά νέα σας δίνει!

Το κατοχικά νέα δεν θα λογοκρίνει τίποτα από το κατοχικά νέα ανώνυμο φόρουμ, είναι όλα στα χέρια σας, εάν θα υπερισχύσει η αλήθεια η το ψέμα, η ομορφιά ή η ασχήμια, η Ευγενία η η ύβρις, το σεμνό ή το άσεμνο είναι στα χέρια όλων σας, έτσι όπως στα χέρια τα δικά μας εδώ και 7 χρόνια προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να ισορροπούμε μεταξύ της αλήθειας και τη στημένης αντι-νοησης!

Ξεκινήστε να διαμοιράζεται τον τόπο του ανώνυμου φόρουμ κατοχικά νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τώρα ακόμα που είναι νωρίς και πριν οι συνάνθρωποί μας εγκλωβιστούν πλήρως κάτω από τα νύχια ξένων υπηρεσιών και επαγγελματιών της προπαγάνδας!

Μην ξεχάσετε να μας πείτε ποιες κατηγορίες χρειάζεσται ακόμα ώστε να έχετε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα που θα μπορείτε να κινηθείτε σε οτιδήποτε χρειάζεστε, εμείς προσθέσαμε αυτή τη στιγμή κάποιες ενδεικτικά ώστε να Μπείτε όλοι στο νόημα του εγχειρήματος!

Η συνεργασία μας με το agnosto.gr δεν θα συνεχιστεί , για αυτό το λόγο ανακοινωνούμε σήμερα το πραγματικό Forum του κατοχικά νέα… Και ισως το μοναδικό ΑΝΩΝΥΜΟ forum στην Ελλάδα…. Γιατί εμείς πραγματικά δεν θα γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το ποιος έβαλε τι, ποιος είπε τι κοκ…. Ούτε καν τις IP δεν θα γνωρίζουμε…. Για όσους μπορούν να καταλάβουν περισσότερα!

Δώστε το εργαλείο αυτό ως όπλο σε αυτούς που ακόμα παραμένουν ελεύθεροι στη συνείδησή τους και συνειδητοποιημένοι στο Πού μας οδηγούν άμεσα!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΟΡΟΥΜ

20 thoughts on “Σας καλούμε στο ανώνυμο φόρουμ του Κατοχικά Νέα

 1. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ says:

  ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΛΜΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ Ή ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ;

  • Κατοχικά Νέα says:

   ΔΕν σε εμποδιζει κανεις να λες το ονομα σου ..το αωνυμο στο ιντερνετ δεν σημαινει δεν λεω το ονομα μου αν θελω ..σημαινε οτι εχω το δικαιωμα να πραξω να πω να δω να κανω οτι θελω ανωνυμα … και οπως εχω και το δικαωμα να πω ποιος ειμαι αν θελω αλλα οχι να κατγραφουν οι κινησεις κοκ ..μην μπερδευεις τον κοσμο με φιλοσοφιες τωρα… δες το δασος ασε το δενδρο … θες να πεις το ονομα σου πες το ..αλλο λεμε αλλου στοχευουμε !

  • Ανώνυμος says:

   ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ? Για να μην σου στειλουνε κατω απο το σπιτι σου τους «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» να σε κανουνε τοπι στο ξυλο !!! Γιαυτο !

  • NONAME says:

   γιατί το όνομα που σου δώσανε κάποιοι όταν εσύ δεν είχες καν αντίληψη του τί συμβαίνει, δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

 2. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ says:

  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ, ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΘΡΑΣΟΣ ΘΕΛΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ.

  • Ανώνυμος says:

   Τις αποψεις σου, να τις επιβαλλεις μονο στον εαυτο σου ! ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΤΟ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ! καιρος για λαχανα, καιρος για παραπουλια, και τωρα – την εποχη του φακελωματος – ειναι καιρος για προσοχη…

 3. ANTIANTIFA says:

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΙΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.

 4. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ says:

  ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.

  • Κατοχικά Νέα says:

   Ποια εγκριση ανθρωπε μου; Σε ανωνυμες περιοχες δεν εχει εγκριση και ναι θα μπουν ολοι να γραψουν οτι θελουν…αυτο εξηγω στο αρθρο που σου εδωσα… ΟΛΟΙ και οι προβοκατορες θα μπουν ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!….ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ…ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!

  • Ανώνυμος says:

   καλυτεροι οι “ανωνυμοι προβοκατορες”, διοτι τους πεταμε/πετανε εξω, δεν ειδες τι επαθε ο “ΑΡΓΟΣ” ο “ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ” ο “ΠΡΑΚΤΩΡ ΧΦΔΠ” οι “ΟΑΚΕ” ??? απο τους ανωνυμους φακελωτες/πρακτορες κλπ

 5. ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

  ΔΥΝΑΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
  ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΟΥ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ….ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…ACHTUNG, ACHTUNG!
  ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

 6. Ξενερωτος καναπεδατος says:

  ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΧΑΣΑΜΕ;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!ΑΡΧΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΙΜΩΣΗ;;;;;;ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ,ΕΛΕΙΕΙΝΟΙ::::

 7. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ήξερα ότι , βγάζει και τίτλους από μόνο του..
  ΘΑ ΦΤΑίει μάλλον ο υπολογιστής μας ή το δίκτυο μας..
  Όπως μας το κατέγραψε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *