21:42 - 10/04/2017

… ρίξε έναν κεραυνό μεγάλο …

..Άκουσε με που σου λέω ,..είμαστε όλοι ψεύτες και δειλοί …. ριξτον να φανεί ο οργή σου !

..Είμαστε όλοι βολεμένοι …άτολμοι …προτιμούμε να κοιτάμε το δένδρο της βόλεψης μας …. να μην βγάζουμε το αγκάθι ….να λέμε ψέματα η να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε …φτάνει να μην δεχθούμε ότι μας κλονίζει την ταμπέλα μας !

Ρίξε τον κεραυνό Χριστέ ….Ριξε τον κεραυνό Πατέρα … δεν είμαστε ικανοί να μπούμε σε εξέλιξη … δεν είμαστε ικανοί να είμαστε ελεύθεροι …δεν είμαστε ικανοί να ζυγίσουμε δυο γαιδαρων άχυρα !

Έχουμε μέσα μας στρεβλό δίκαιο ..ανακατεμένο με συμφέρον και φόβο …ρίξε τον κεραυνό να το δουν όλοι !

Δε θέλουμε να δούμε πέραν από την μύτη μας…πιστοί οπαδοί είμαστε Χριστέ …όχι Άνθρωποι ..!!!!!!

Κανένα φως μέσα μας , καμία ανιδιοτέλεια , κανένα χάρισμα , καμία Σοφία, καμία ζυγαριά …. !

Ρίξε τον Κεραυνό και άσε μας να ψάχνουμε ..τι είναι ο κεραυνός …γιατί έγινε αυτό; Τι σημαίνει κεραυνός;

Κάπου θα πιαστουμε σαν ζωα ξανά … κάπου θα βρουμε ξανά δικαιολογία … κάπου θα πάμε με την εξουσία αντάμα … κάπου θα γλύψουμε ξανά… κάπου δεν θα τολμήσουμε να πούμε την αλήθεια !

Βρωμάει ο οίκος πίστης σου Χριστέ ….. Ρίξε τον κεραυνό να αλλάξει η στάνη !

Ριξε τον Κεραυνό μπας και ξεχωρίσουν το έμψυχο από το άψυχο …

Την αλήθεια από το ψέμα ..

Το σκοτάδι από το φως …

Έστω και μια Ζωή να είχε σωθεί από της κινήσεις που κάνει η εκκλησια σας η το Κρατος σας για την Πίστη σας ….έστω και μια … θα ήσασταν ικανοί να είστε άνθρωποι!

Πάνε τζάμπα για το Άγιο φως αλλά δεν πάνε τζάμπα να μεταφέρουν κάποιον άρρωστο άνθρωπο ;…

Η γεωπολιτική ικανότητα και έργο είναι μεγαλύτερα από την Ζωή των συνανθρώπων σας ;

Κάνει ο Θεός το θαύμα με το άγιο φως ; Σας το είπε σε προσωπικό δείπνο;

Μιλάτε για σύριζα και κουμουνιστες που προσπαθούν να προσβάλουν τα ήθη και τα έθιμα μας ;

Εσείς δεν τους ψηφίσατε για να μην χάσετε τα ευρωπουλακια σας ; Η έγινε η Ελλάδα ξαφνικά γεμάτη από κομμουνιστές ;

Χρεώνετε την ταμπέλα του κομμουνισμού ως εχθρό στον χριστιανισμό σας … Λογικό οι ταμπέλες μπορούν να πολεμήσουν μεταξύ τους …ταμπέλα να πολεμήσει τον Θεό δεν μπορεί !!

…Το να πεις την αλήθεια είναι τεχνητός τρόπος να χτυπήσουμε την ορθοδοξία ;…Την ώρα που οι τσοπανηδες σας με τα μαύρα υπογράφουν την Πανθρησκεια ; ….

Καμία ταμπέλα ΖΩΑ… ΚΑΜΙΑ μπροστά στην Ζωή … !

Πιστεύετε οτι είσαστε πιστοί και μιλάτε μόνο ανώνυμα ; και τι έχετε κάνει για την πίστη σας; που είναι η φωνή σας ; Το όχι σας; …ΠΟΥ;

Εγω που πολεμάω το μαύρο ιερατείο σας έχω υποστηρίξει έμπρακτα και με ρίσκο Ζωής την πίστη της Ελλάδας …γιατί άλλο πίστη και αλλο ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑΝΗ!

Ρίξε τον κεραυνό Θεέ μου !!

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (35)

 1. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 10 Απριλίου 2017 @ 22:06
  32
  13
  Ωραίος, προσυπογράφω και συντάσομαι ακριβώς με όσα εξέφρασες, γιατί εκφράζει τα όσα σκέφτομαι. Την ουσία δεν βλέπει ο άνθρωπος, απλά πιάνεται από διάφορα που τον γεμίζουν, ακριβώς όπως του τα παρουσίασε κάποιος, ακριβώς επειδή δεν θέλει να μπει στον κόπο, ν αναπτύξει την δικιά του θεώρηση για τα πάντα, με βάση τις δικές του γνώσεις, με βάση την δικιά του προσωπικότητα… Άν έχει, γιατί αν δεν έχει καλλιεργήσει ούτε προσωπικότητα, ούτε γνώσεις και νομίζει ότι έχει, τότε ακόμα βρίσκεται στην εφηβία.
 2. 14
  15
  Με τον Φώτη μιλούσατε για Χριστιανισμό-Ελληνισμό και ένωση αυτών των δύο κοσμοθεωριών και σήμερα Μεγάλη Δευτέρα γράφεις αυτό το άκαιρο άρθρο φίλε;;;
  • Κατοχικά Νέα 10 Απριλίου 2017 @ 22:23
   29
   9
   Ειμαι υπευθηνος για αυτα που λεω οχι για οτι οι πεποιθησεις σου σε αφηνουν να καταλαβεις
   • 3
    2
    Πάντως ανώνυμος δεν είμαι γιατί στα σχόλια με γράφει έτσι δεν γνωρίζω.
   • 18
    1
    Ξέρεις τι έλεγε ο Σωκράτης στον Αλκιβιάδη; Όταν εύχεσαι πρόσεξε μην και εκπληρωθούν οι ευχές που κάνεις, πρόσεξε μην και βγουν αληθινές! Ας κάνουμε λίγο υπομονή, ο κεραυνός φαίνεται να πλησιάζει. Ας προσέχουμε τι ευχόμαστε.
 3. 14
  5
  Ούτε ενός γαϊδουριού, όχι 2!…. 2 είναι πολλά! Μέσα στο ψυχιατρείο δεν ψάχνεις να βρεις άκρη… απλά καταγράφεις τους τομείς αναμόρφωσις των υποκείμενων που κρίνονται και αξιολογούνται από τους ειδικούς αναμορφωτές της πραγματικότητας… και τίποτα άλλο. Είναι γεγονός ότι μέσα στο ψυχιατρείο υπάρχουν πεδία και διάφοροι τομείς με διάφορα υποκείμενα αναμόρφωσις, όπως είναι το πολιτικό πεδίο κ.λ.π. Ειδικά όμως τα υποκείμενα με θρησκευτικό υπόβαθρο, είναι ποιο επιθετικά και με εμμονές φανατισμού στα διάφορα φαινόμενα αντίθεσης που τους παρουσιάζονται και αυτό λόγο του δογματικού χαρακτήρα του υπόβαθρου της θρησκείας, και της βεβαίας αποκαλύψεως που νομίζουν ότι έχουν μέσω του Θεού!!! Πας για δωδεκαθεϊστής… κεραυνούς έριχνε μόνο ο Δίας… μην γράφεις αλήθειες τέτοιες ημέρες… θα σε πούνε και δαιμονισμένο! Πάντως σήμερα στην Εύβοια, πέθανε ένας 35 χρονών άνθρωπος, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο… αλλά εντάξει σε λίγες ημέρες θα το έχουμε ξεχάσει! Για τα μνημονιακά κόμματα στην Βουλή, φταίνε όσοι πήγαν ως ενεργούμενα και τα ψήφισαν, αλλά και όσοι ως παθητικά δεν πήγαν να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να δώσουν διπλή ισχύ στη ψήφο όσον πήγαν να ψηφίσουν. Αυτά.
 4. 10
  10
  Για να πιστέψει κανείς θέλει καμιά προφητεία ,τιποτις θαύματα σαν τις δακρύζουσες εικόνες ,όπως το “άγιο φως” και τόσα άλλα. Άραγε γιατί πιστεύει κανείς σε κάτι που δεν ήσαν μπροστά ούτε ακόμη κι αυτοί που υποτίθεται έγραψαν ολα αυτά τα “θεόπνευστα” βιβλία; Κι αφού πιστεύει – και δικαίωμά του φυσικά -γιατί καταριέται τους “άλλους” που έχουν αντίθετη άποψη; Όταν μάθουν όλοι αυτοί το ψέμμα που έχει τυλίξει την “αλήθεια”τους τότε ίσως να πέσει και ο κεραυνός. Και βέβαια θα είναι ευπρόσδεκτος
 5. 22
  21
  Έλα ρε πάρε και συ λίγη δόξα,Μεγάλη Εβδομάδα ειναι μην δεν πεις τις παπαριες σου να δοξαστείς..στο έχω πει ίσα πολλές φορές την έχεις δει θεός και σωτήρας ..άρχισε ψυχανάλυση πριν ειναι αργά..
 6. Γιώργος Λέρος 10 Απριλίου 2017 @ 22:31
  8
  5
  Ενα χαστούκι φώτισης και αγάπης….!
 7. 12
  2
  είμαστε όλοι ψεύτες και δειλοί εχεις απολυτο δικιο φιλε stranger θεε μου ρίξε έναν κεραυνό μεγάλο. Εχουμε καταντησει μεγαλες κοτες ολοι μας πρωτος εγω…
 8. 6
  1
  Μου θύμισες αυτόν και με ξένισες ξένε http://m.lifo.gr/articles/mikropragmata/98988#comment
 9. 29
  3
  Και ο διάβολος την Μ.Παρασκευή χόρευε αλλά δεν υπολόγισε τα σχέδια του Ύψιστου, καλή μας Ανάσταση!!!
 10. 30
  2
  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ…ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ….ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΞΕ ….. ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΠΕΡΗ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙΡΟ…ΚΕΡΑΥΝΟ ΛΕΣ ΕΣΥ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ…ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ… ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ..ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ,,., ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ… ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ…. ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ …ΑΣ ΠΕΣΕΙ.. ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΣΟΥΣΑ. ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΙΩ
 11. ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ 10 Απριλίου 2017 @ 23:28
  5
  5
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΟΥ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ!!
 12. 18
  4
  αδελφια……….. με κατι ψωροχιλιαρικα που φερνουν το Αγιο Φως ,δεν σωζεται το ελληνικο κρατος που εχει 400 δισασκια εθνικο χρεος και 700 δις ιδωτικο χρεος….!……………………………….Τωρα αλλο το παδαριο και αλλο ο κοσμος,ειναι γνωστα αυτα τα πραμματα…….Οι παπαδες τρωνε με χιλιες μασελες και ο κοσμος πειναει,παντα ετσι ηταν τα πραμματα ,απο το βυζαντιο , την τουρκοκρατια μεχρι σημερα Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ……..Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ…………..αλλα μηπως και στην αρχαια ελλαδα δεν γνονταν τα ιδια?…..ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?…ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ?….ΔΕΝ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?………χεσε μεσα ,αγαπητε στρειντζερ τα ιδια σκατα ηταν παντα οχι μονο στην ελλαδα αλλα παντου…οπου ηγεσια και λερα,…….βρωμα….!!!…………………….Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ -ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ,ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ-ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ…………….Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ…………………… ……ποιος τους χεζει τους παππαδες αγαπητε φιλε?……………οι ελληνες δεν ειναι μουσουλμανοι ταλιμπαν να κανουν οτι τους λεει ο χοτζας, ετσι?……………ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ Π.Χ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ……..,ΟΤΑΝ ΧΤΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΒ!!!!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ,ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ …….ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ………….ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ!!!!χαχαχχαχαχχα …..η ελληνορθοδοξια εχει δυο χιλιαδες χρονια παραδοση,δεν σπαει με τιποτα αυτο,οσοι βαρθολομαιοι και να περασουν στο τελος νικητης βγαινει παντα η ΠΑΡΑΔΟΣΗ !!!!!οσοι παιζουν στοιχημα το ξερουν καλα αυτο……..[απο κει ξεκιναμε την μελετη]……………………..ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΔΕΛΦΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ…………ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝΩΝ……………….
 13. 17
  3
  Ζητάς από ένα φανταστικό υπέρτατο ον για δικό σου λογαριασμό να προκαλέσει καταστροφή ? Όσοι πιστεύετε σε όντα αποκοσμα και τα έχετε ονομάσει κιόλας, μπορείτε για λίγο να ανοίξετε το πεδίο σκέψης σας και να σκευτετε ότι εάν βάση τα λεγόμενα από της θρησκείες έχει δημιουργήσει ένα ον την γη και την ζωή πάνω σε αυτήν, προφανώς όλοι είμαστε παιδιά του / της… Μας βλέπει ως τα μικρά αδέρφια που διαφωνούμε και φωνάζουμε πριν την ώρα του φαγητού.. Αν μόνο μια δύναμη έχει φτιάξει αυτόν τον κόσμο που βλέπω και δεν βλέπω… Τότε μόνον αγάπη θα μπορούσε να είναι.. Πως λοιπόν πιστοί εσείς του ζητάτε να χρησιμοποιήσει βία.. Να προκαλέσει πόνο;ο κάθε άνθρωπος βλέπει την ζωή από την δική του οπτική μέσα από της εμπειρίες της ζωής του.. Όμως μην αφήνετε τον εγωισμο να σας προκαλεί συνθήματα οργής και καταστροφής.. Σκέψη, λογική.
 14. ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ 11 Απριλίου 2017 @ 01:20
  4
  1
  ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ KAI ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ,ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ,Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΣΗΣΕΙ ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΟΥ…ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ…ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ…
 15. Χιλιαδες χρονια πειρα 11 Απριλίου 2017 @ 01:22
  15
  2
  Για οποιαδηποτε παραγγελια περι κεραυνων παρακαλουμε οπως απευθυνθείτε εις τον Δια.
 16. 9
  5
  -\-]+[-/- .ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΤΕ ΜΕ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΟΝ ΖΩΩΝ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΥΝΥΓΑΕΙ,ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ,ΣΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ:ΕΙΣΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΚΡΟΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ).ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΔΕΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ι Σ Ω Σ ,ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 5ο ΓΕΝΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ = ΝΗΠΙΑ.
 17. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 11 Απριλίου 2017 @ 10:01
  6
  1
  ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΞΩ.. ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ,Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!
 18. 4
  0
  δείτε στο youtube το παιχνίδι “Watch Dogs” και μην μασάτε… οι κεραίες τους έχουν χακαριστεί… και λίγο τρύπες: εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες δεν πιάνουν οι ευχές???
 19. 5
  4
  Δεν πας μία βόλτα στον παπαγιαννη στην Αγία Άννα να σου πει αυτά που δεν έχεις πει ποτέ σου σε κανένα.. Και μετά να δω τι θα γράφεις και με τι σκεπτικό…
 20. 2
  1
  το πρωτο που κανουμε ειναι να κρινουμε συμφωνα με το πως τα βλεπουμε,οτι δεν καταλαβενουμε απο αυτα που γραφει ο στραιντζερ επιθεση…οτι καταλαβενουμε το παιζουμε παρεα του κ νιωθουμε πως ξερουμε κιολας απλα επειδη το διαβασαμε τρομαρα μας,κ αυτα που καταλαβενω ωραια ειναι κ αυτα που δεν καταλαβενω επισης ωραια ειναι,προσωπικα δεν μπορω να σου εξηγησω πως τα αντιλαμβανομαι ολα αυτα λογο φτωχου λεξιλογιου κ συντακτικου,εχουν ανηφορα ομως κ αυτο ειναι καλο.τωρα για ολους εμας τους βαριμαγκες που εκπαιδευομαστε να στηνουμε κολαρακι για λιγο ασφαλεια,να σκεφτουμε πως το ιδιο δειχνουμε στα παιδια μας στα ανηψια μας κ σε οτι περιμενει απο εμας κατι καλητερο αλλα . . .δεν βλεπω μοναχη μας…οποτε οι εξυπναδα κ το πνευμα αντιλογιας που πουλαμε οταν ερθει στο κολαρατσι μας εκει να μας δω.αυτοεκπαιδευπμενο φρενοκομειο.γατες κ σκυλια…
 21. 5
  0
  H ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΤΤΟ , ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ , ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ… ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΥΨΩΜΑ , ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΑΚΙ…. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ 40ΠΟΔΑΡΟΥΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ . ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΕΡΓΟ !!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ !!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ….? ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ….??? ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ??? ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….??? ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΝΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ , ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ & ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ !!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ …. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !
 22. 6
  4
  ΕΡΧΕΤΑΙ… Ε-Κ-Ε-Ι-Ν-Ο-Σ._
 23. 1
  0
  Απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου κι απο τοτε που απεκτησα επιγνωση τι ειναι ο κοσμος για τους μεγαλους καταλαβαινα πως χρειαζομαστε μεταμοσχευση εγκεφαλου κατι που δεν γινεται, ο φθαρτος κοσμος που ζουμε υποκειται σε νομους οπως διαπιστωσαν οι Ελληνες πανεπιστημονες και για να επελθει ισορροπια ο γορδιος δεσμος χρειαζεται κεραυνο και το χρειαζεται εδω και χρονια
 24. 2
  1
  ΙΕΡΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, Πατέρα κι Αδελφέ μου, τα βλαμμένα με ζορίζουν πολύ… Αυτοσχεδίασε.. ξέρεις εσύ…
 25. 3
  0
  ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΦΩΝΑΞΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΤΑ: “ΝΕΜΕΣΙΣ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΝΕΜΕΣΙΣ”!!! ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ – ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΥΡ – ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
 26. Δεν ηταν ενασ εδω στον βορα 17 Απριλίου 2017 @ 19:02
  0
  0
  Δεν ξερω τι σου λενε στα σχολια πιο πανω (δεν τα διαβασα… Οχι ολα τουλαχιστον) ομωσ εδω πλεγνατα κανανε οι κςραυνοι… Τι εβαλε σημαδι αραγε.!;…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί