in

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνω κατανοητός σε όλους σας.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Χτύπησα το καμπανάκι του συναγερμού για να δημιουργηθεί ένα νομικό πρόσωπο που ξεκάθαρα θα στέκεται απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων

οι λόγοι είναι πολλοί αλλά ο πιο σημαντικός είναι ότι εάν μείνουμε ως μονάδες απέναντι σε αυτό το θηρίο σύντομα θα μας καταπιεί όλους.

οι νέοι νόμοι και κανόνες που έρχονται θα είναι τόσο σκληροι που κάνεις ως μονάδα δεν θα μπορεί να τους αντιμετωπίσει

χρειαζόμαστε λοιπόν να δημιουργηθεί το νομικό πρόσωπο ώστε κάτω από την ομπρέλα του να μπορέσουμε να αμυνθούμε σε αυτό που έχουν σχεδιάσει

Από την άλλη δεν είμαι αρχηγός κανενός, δεν θέλω να είμαι ο αρχηγός κανενός, επειδή γνωρίζω σε πολύ βάθος τι ακριβως συμβαίνει πάνω στην γη αυτή την στιγμη θα ήμουν τρελός να θέλω να έχω δίπλα μου συμμάχους που απριόρι θα με δεχτούν σαν αρχηγό τους..

Κανένας υγιής οργανισμός δεν μπορεί να είναι απόλυτα αποστειρωμένος γιατί έτσι θα νοσησει πολύ εύκολα,πρέπει να μπορεί να συνεργαστεί με τα μικρόβια του και τις επιθέσεις που θα δεχτεί ο οργανισμός του έτσι ώστε να δημιουργήσει φυσική ανοσία και δύναμη στα υγιή του κύτταρα για να τον κρατούν πάντα όρθιο..

αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτούς που μου λένε επέλεξε σωστά τους ανθρώπους που θα συμμετέχουν….. Είναι αδύνατον και σας το λέω λόγω εμπειρίας να επιλέξεις…. Πάντα μα πάντα θα εισχωρούν στον οργανισμό τα μικρόβια που πρέπει τα υγιή κύτταρα να νικούν κάθε μέρα..

Είμαι διατεθειμένος μόνο να είμαι αρχηγός της ιδεολογίας μου, αλλά να το κάνω σε έναν οργανισμό που θα δημιουργηθεί όπου θα υπάρχουν κύτταρα τα οποία θα έχουν και τη δική τους ιδεολογία..

Στο κάλεσμά μου λοιπόν δεν είπα ελάτε να σας οδηγήσω κάπου αλλά είπα δημιουργήστε με αυτοοργάνωση τις αρχικές βάσεις ώστε οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να δώσουν κι άλλη γνώση και άλλη δύναμη να μπορούμε να έρθουμε να διεκδικήσουμε την συνεργασία για το τιμόνι αυτού του οργανισμού..

Πάρα πολλοι μου στέλνετε και μου λέτε υπολόγισε και εμένα μέσα…… Εγώ σας λέω είναι ανάγκη να αυτό οργανωθείτε και είμαι διαθέσιμος να έρθω να διαγωνισθω. Να δώσω μάχη, να αντιπαρατεθω ώστε η δική μου ιδεολογία να είναι η ομπρέλα που θα προχωρήσει για να γίνει το αντίπαλο δέος της Νέας τάξης πραγμάτων

Και αυτό είναι η μόνη λογική κίνηση που θα πρέπει να κάνουμε, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εκει έξω με υγιή σκεπτικό, με καθαρή συνείδηση και καρδιά που μπορεί προσωπικά εμένα και στα όσα γνωρίζω να με πατάνε στο σβέρκο…..άρα αν θες να δημιουργήσεις κάτι που πραγματικά θα σε προστατέψει θα πρέπει να δωσεις προσωπική μάχη για την αριστεία…. Εάν δεν το κάνουμε αυτό σημαίνει ότι κάνουμε μία τα ίδια.

Τι περιμένω λοιπόν και τι λέω, είμαι διατεθειμένος ενώ δεν το θέλω αλλά πρέπει να βουτήξω μέσα στα σ**** της πολιτικής, δεν πρόκειται να το κάνω για κανέναν οργανισμό που δεν θα θελήσει να έχει μόνο ηγέτες μέσα στα σπλάχνα του, δεν πρόκειται να το κάνω για να δημιουργήσω κοπάδι…..θέλω να πολεμήσω για την ιδεολογία μου και αν αξίζει αυτή να κερδίσω και να μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο βήμα..

περιμένω λοιπόν από όλους εσάς εκεί έξω που κατανοείτε ότι είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί το νομικό πρόσωπο προστασίας μας να αυτό οργανωθείτε για το πώς θα γίνει το πρώτο αν θέλετε πείτε το συνέδριο…. Η πρώτη συνάντηση….
όπου εκεί πρέπει να βρεθούν δημοκρατικά όλοι οι άνθρωποι που μέσα τους έχουν αυτογενη ιδεολογία και γνώση για να δουν κατά πόσο μπορούν να δημιουργήσουν τη ζύμωση ώστε να δημιουργηθεί ένας οργανισμός που θα έχει τις πιθανότητες να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Περιμένω να μου πείτε πού συναντιόμαστε, πόσα χρήματα πρέπει να δώσω για τη συμμετοχή μου στα έξοδα ισως μιας αίθουσας για να έρθω να διαγωνιστω για την ιδεολογία μου…. Με την οποία γνωρίζω προσωπικά ότι υπάρχει τρόπος Αντίστασης και Νίκης…. Αλλά αυτό δεν είναι και αναγκαστικό να το πιστέψετε,ή δεν είναι αναγκαστικό να πιστεύετε έναν άνθρωπο που γράφει κάποια ομορφούλικα κείμενα για να σας πείσει..

Εγώ μπορεί να λέω ότι δεν είμαι χαζούλης….αλλά από την άλλη συνήθως αυτοί που λένε ότι δεν είναι χαζούλιδες είναι οι μεγαλύτεροι ηλίθιοι…

άρα μόνο με τον τρόπο της αυτό οργανώσης , Μόνο με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί να συλλάβει και να κατανοήσει την ευθύνη του αυτή τη στιγμή στην ιστορία μας, μόνο με την απόφαση της αρχής καθενός από σας, με την πρωτοβουλία να δημιουργήσει και να είναι από τους πρώτους… Μόνο έτσι πρέπει να ξεκινήσει και να στηθεί..

Και προσωπικά θα νιώσω πιο ασφαλής αν δω 50 άτομα να πάρουν την ευθύνη και να πουν ότι ήρθε η ώρα να το κάνουμε,ο ελληνας είχε δύο θεότητες πολύ μεγαλύτερες από οτιδήποτε άλλο την ανάγκη και τον έρωτα…. Έχει έρθει η ανάγκη κύριοι…. Ας το κάνουμε σωστά και όχι με στόχο μόνο την προσωπική φιλοδοξία… Ας δημιουργήσουμε έναν οργανισμό όπου εκεί θα διαγωνιστούν όσοι πραγματικά θέλουν και πιστεύουν ότι την ανάγκη αυτή τη στιγμή πρέπει να την κάνουμε πράξη…

Προσωπικά ηδη προσφέρω, την αρχική ιδέα…. Δεν κοστίζει τίποτα είναι δωρεάν, το μέσο να επικοινωνήσει αυτός ο στόχος και σκοπός μέσα από την δυναμική της κοινότητας κατοχικά νέα….. Και την διάθεση να δώσω τη Μάχη μου ωστε η προσωπική μου ιδεολογία να είναι αυτή που θα οδηγήσει την αρχή μας…..

Άρα οι πρώτοι και οι ικανοι, αυτοί που θα πάρουν τώρα την απόφαση της αρχής να αυτό οργανωθούν θα είναι και αυτοι που θα γραφτούν στην ιστορία του οργανισμού μας με χρυσά γράμματα….

Περιμένω πραγματικά με αγωνία…

Stranger…

Report

What do you think?

85 points
Upvote Downvote

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

10 Comments

Leave a Reply
 1. Καλα κανεις ..ομως καλη ειναι και η συνεργασια ομαδων που εχουν τις ιδιες ιδεες μεταξυ τους..Σαν και εσενα και τις ιδεες σου υπαρχουν και αλλοι εκει εξω που ψαχνουν να κανουν το ιδιο ..Μπορεις να βρεις καποιους απο αυτους εκει εξω και να κανεις ενωση μαζι τους ..Εκεινη την προσκληση στο FBστην ομαδα της Εθνοσυνελευσης σου την εστειλα για αυτο τον σκοπο ..Ο Σταυρος Βιταλης ..ενας ανδρας που εχει πανω κατω πανομοιοτυπα πιστευω οπως εσυ και εμεις ..τα εχει ιδη κανει κινημα[Η Εθνοσυνελευση ειναι κινημα] τα πιστευω του και δραστηριοποιειται αρκετα στον πολιτικο χωρο με αυτο και για να συγκεντρωσει κοσμο δεν πολυνοιαζεται για χωρο και κλπ συγκεντρωνομαστε και εξω αμα θελουμε..γραφουμε τον κορωνομο περι συγκεντρωσεων 9 ατομων στα παπαρια μας…Σημερα εχει και livestreaming στο FB στις 9 το βραδυ και μπορεις να παρακολουθησεις τι γινεται ..να ρηξεις μια ματια που μπορει να σε ενδιαφερει ..Μπορεις να τον ρωτησεις πως τα καταφερε να κανει το κινημα του αυτο ..μηπως παρεις και εσυ καμια ιδεα για το επερχομενο κινημα σου.Μπορει να κανετε μια καλη συνεργασια μαζι ..Η ενοτητα και η συνεργασια κανουν την δυναμη και την νικη που ελεγε και η γιαγια μου.Ψαξε το και αυτο…που ξερεις που μπορει να οδηγησει …σε κατι πολυ θετικο μαλλον.

  • Αρκετά δύσκολο..Πάνε Χρόνια που σε διαβάζω και εκεί που έλεγα πως αρχίζω να σε καταλαβαίνω.. Έχουν αρχίσει να ανεβάζουν στην σελίδα σου 9 στα 10 άρθρα θρησκευτικοί Ταλιμπάν κ.τ.λ…. Εκεί σ έχασα μια και καλή.
   Δεν γίνετε να μιλάς για φιλοσοφία αφύπνιση και να έχεις θρησκεία μέσα….Δεν γίνετε να μιλάς για καθαρή σκέψη και μυαλό και να μπαίνω και να βλέπω 5 άρθρα με προφητείες από και εγώ δεν ξέρω ποιούς…Για το τέλος τα γεγονότα έρχονται!!!! Αν είναι προδιαγεγραμμένο το τι θα συμβεί εμείς γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε και πώς? Όλα τα έχει μεριμνήσει ο θεος σύμφωνα με τις θρησκείες. .. Ξεκαθάρισε τι μυνήματα θέλεις να περνάει η σελίδα σού..

   • Δεν θελω να περναει μηνυματα η σελιδα μου θελω να συνεχισει να κανει αυτο που κανει εδω και δεκα χρονια , να ειναι η ελευθερη φωνη των ερευνητων που φερνουν τα παντα προς ερευνα και ξεσκαρταρισμα απο ολους μας , οταν το καταλαβετε αυτο θα καταλαβετε τι εχει πετυχει το κατοχικα νεα και ποσο πολυ πκναει αυτο την νεα ταξη πραγμτων ..!Το κατοχικα Νεα ειναι υπευθυνο μονο για τα αρθρα ερευνες που βγαζω εγω (Stranger) η εχουν απο κατω την λεξεη ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ , ολα τα αλλα ειναι προς ερευνα , ειναι πειστηρια ενος μεγαλυτερου εγκληματος που ξεκιναει απο φεικ νιους , προπαγανδα , κοινωνικη μηχνικη και επεκτεινετε σε θυσιες , σεκτες κοκ κοκ κοκ

 2. Ειναι πολυ δυσκολο αυτο φιλε μου και θα εξηγησω γιατι.
  Ζουμε σε μια χωρα γεματη έχιδνες, ρουφιανους, προδοτες ,πρακτορια,και λιποτακτες στην πιο δυσκολη ωρα.
  Ειμαι σιγουρος οτι αυτο που πας να κανεις, θα καπελωθει, θα λασπωθει, θα ..θα ..
  Λοιπον αν θες μια πραγματικη αντισταση, ειναι αυτο που ειχες πει καποτε και το ειχα λογοκρινει
  και σου ειχα επιτεθει(φιλικα βεβαια), αλλα καταλαβα εστω και τωρα οτι ειχες δικιο.
  Ειναι η ΑΠΟΧΗ φιλε μου..ΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΑΠ ΤΗ ΚΑΛΠΗ.
  Υπαρχει εκει εξω ενα ποσοστο που βγαζει “αυτοδυναμια”, ειναι αυτοι που εχουν ΦΤΥΣΕΙ στην κυριολεξια το συστημα, και εχουν καει απ αυτο.Ειναι αυτοι οι γονεις που εχασαν τα παιδια τους στο εξωτερικο, ειναι αυτοι που ειδαν το σπιτι στους να χανεται, ειναι αυτοι που στεκετε η ζωη τους σε μια κλωστη, ειναι αυτοι που εχουν καταλαβει οτι το παιχνιδι ειναι χαμενο.
  Αν εμεις απο δω μεσα, με νομιμα μεσα και με ειλκρινεια καταφερουμε και τους προσεγγισουμε,
  τουλαχιστον ενα μικρο ποσοστο απ αυτους, τοτε ναι μπορουμε να μιλαμε για μελλον υστερα..
  Απο μενα που εχω εμπειρια με κομματα και αποκοματα και εχω ξεπερασει κατα πολυ την ηλικια
  των 40, εχω καταλαβει οτι οποιος παει στη βουλη τον τρωει η μαρμαγκα…γι αυτο λοιπον
  μακρυα απο κομματα και αποκοματα…ξερω τι σου λεω…εσυ το ξερεις καλυτερα φανταζομαι..
  Γι αυτο λοιπον ας φτιαξουμε μια ομαδα, η οποία θα προσεγγιζει το προβλημα ωμα και κατηγοριματικα, και δεν θα φοβαται να πει τη λεξη ,πατριδα για να μην φανει “φασιστας”, αλλα ουτε και την λεξη αλληλεγυη για να μην φανει κανα “κουμουνι”(τελειωμενο..χαχα!!)..λοιπον καπου εκει το προσεγγιζω εγω…εχουμε δηλητιριαστει μεσα μας ολοι ολα αυτα τα χρονια της κομματοκρατιας και μας εχει αφησει κουσουρια..προσωπικα εμενα δεν θα με πειραζε αν καποιος ειναι ή ηταν φανατικα αριστερος, αλλα στα θεματα που προσβαλουν εμας τους ελληνες, δηλαδη την ιδια την πατριδα, θα επερνε το “σπαθι” και θα καθαριζε…θα ειμουνα μαζι του ως την κολαση…
  Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

 3. Στην ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ήδη ετοιμάζουμε νομικές ενέργειες. Είναι μη κερδοσκοπική, και μαζί με άλλη μιά μήκερδοσκοπική θα βρεθούμε για τον σκοπό που αναφέρεις. Τώρα ποιά αντομικές ενέργειες είναι ακριβές και μη αποτελεσματικές. Γερμανο-Αμερικανός για το θέμα άσκα-εμβόλαιο-εξαίταση… κάνει ‘class action suit”. Εχω στείλει γράμμα για συνεργασία μαζί του. (σημ. ο Έλληνας γιατρός και καθηγητής Dr. Ioannis Ioannidis που έχει μιλήσει από την αρχή και στα Ελληνικά ΜΜΕ, είναι στην ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. Αν θέλεις να το δούμε μαζί.
  ΝΑΙ, συμφωνώ με τις απόψεις σου.

 4. 1η περίπτωση: Το έχω πει από παλιά η μάζα θέλει ΑΡΧΗΓΟ… Η αγέλη θέλει ΑΡΧΗΓΟ… Οι μέλισσες θέλουν ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ… κ.ο.κ. 🤔🤔🤔ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΌΣ ΝΌΜΟΣ!🤔🤔🤔 2η περιπτωση: “”””ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ “ΔΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ “ΘΕΟΎΣ”. “””” 3η περίπτωση: δεν υπάρχει ούτε 3η ούτε 4η κοκ στην παρούσα φάση… Υπάρχει μόνο ο “πουλος”…

  • Nαι σωστα Αρχηγο ……………… αλλά τι αρχηγο????………..εναν με Θεο , Αρχες , αισθημα Δικαιοσυνης και πανω απο ολα να μισει το χρημα και την δοξα !!!!!!!!!!……………..αλλά εναν τετοιο , μονο Ο Θεος μπορει να υποδειξει …………εμεις ΔΕΝ εχουμε εμπιστοσυνη ουτε στον κωλο μας !!!!!!!!! ……………γιατι και αυτος μπορει να σε προδοσει , με ενα ΄΄κοψιμο΄΄ την ακαταλληλη ωρα !!!!!!!!!! …………….αρα ????????῞……………

 5. Νικολα ξερεις ποσες συναντησεις εχω κανει με αναλογες ομαδες ατομα διαφορα ?????……..το αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ !!!!!!!!!!!! ……………μακαρι να σε ακολουθησουν σωστοι ανθρωποι αλλά πρεπει να κανεις με τον καθενα προσωπικο τετ α τετ ……………συνεντευξη για να ψυχολογησεις τι καπνο φουμαρει ο καθεις …………..σε αυτου που σε διαβαζουν και συμφωνουν πιστευω θα υπαρχει καλο ποσοστο σωστων ανθρωπων ……………θα μιλησουμε στο μεσεντζερ αμα θες ………….

 6. Είμαστε μια ομάδα μόνοι μας .Η οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει από επιλογή δυνάμωσε τα τελευταία δέκα χρόνια με κινητήριες δυνάμεις την ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.Εχουμε εφτά παιδιά που γεννήθηκαν και πήγαν σχολείο μέσα σαυτά τα χρόνια .Μείναμε μόνοι μας βιώνοντας τον θάνατο των γονιών μας θυμάτων της εποχής .Σταθήκαμε στα πόδια μας και παλέψαμε να μην χάσουμε τον εαυτό μας και να επηρεάσουμε με τον τρόπο ζωής μας ( ισως εκκεντρικό για καποιους ),άλλους ανθρώπους γύρω μας εντοπίζοντας τα κοινά σημεία και ξεπερνώντα ς τις διαφορές.
  Αν κάτι έμαθα αυτά τα τελευταία χρόνια είναι ότι η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ έχουν τεράστια ενέργεια.
  Αυτά μόνο και προχωράμε.
  Αν νομίζεις ότι έχουν καποια σημασια αυτά που έγραψα θα ήταν τιμή μας να επικοινωνήσεις μαζί μας στο email.

 7. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ παρεχει ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ και η ΑΛΗΘΙΝΗ-ΓΝΗΣΙΑ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ!!κανενα αλλο σύστημα κανένα νομικό πρόσωπο ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ…..ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΠΙΣΤΟΣ….ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ…!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Τη δυνατότητα τηλεκαταλήψεων από το σπίτι ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας