02:43 - 11/08/2017

Πως γίνεται να μου παραδώσετε το τιμόνι της χώρας χωρίς τις ενδιάμεσες παπαριτσες ;

Εγκλωβισμένος μέσα σε ένα κοσμοσκαφος όπου τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα βράχια , ανήμπορος να επιλέξω την έξοδο μου από αυτό το σκάφος πάρα μόνο αν αποφασίσω να συναντήσω τον χάρο αυτοβούλως !

Γεννημένος σαν ελεύθερη ψυχή άλλα φυτεμένος μέσα σε ένα σώμα που εδώ στην γη είναι αναγκασμένο να υπομείνει όλα τα λάθη ,τα πάθη αλλά και τα ιστορικά ολισθήματα αγνώστων σε μένα “ανθρώπων” !

Αναγκαστικά πολίτης σε ένα σύστημα που μου δημιουργεί αναφυλαξία ανάμεσα σε άλλους κατάδικους που το ονομάζουν “δημοκρατια” ενώ είναι μια τόσο ξετσίπωτη κληρονομία αίματος και απάτης !

Μέσα σε αυτό το αναγκαστικό περιβάλλον Ζωής μου παραδόθηκαν νόμοι υπακοής χωρίς να έχω συναινέσει σε τίποτα ..ούτε για το πρόβλημα ούτε για την λύση !

Αυτό το ονομάζεται όλοι σας πολιτισμό ενώ για μένα είναι ότι χειρότερο ποτε θα μπορούσε να επιδειξει σαν εξέλιξη ένας νοήμων άνθρωπος !

Αρα τι κάνω ;

Να συμμετέχω σε οτιδήποτε έχετε εσείς δημιουργήσει δεν θέλω , να παραμείνω άπραγος είναι σαν να σας παρέδωσα αμαχητί τον χρόνο της Ζωής μου , να υποκριθω σαν πιόνι και να πράξω όλα όσα ενδιάμεσα χρειάζεται για να διεκδικήσω μέσα στην “δημοκρατια” σας το δίκαιο και το σωστό είναι σαν να θέλω να πω παραμύθια στον εαυτό μου μια κρύα νύχτα αϋπνίας !

Είναι δυνατόν να μου παραδώσετε το τιμόνι της χώρας χωρίς τις ενδιάμεσες παπαριτσες;

Σε μια “δημοκρατία” όταν με την βια ανατρέπεται “αυτή” το ονομάζεται πραξικόπημα … είναι τόσο μεγάλο το ψέμα σας που ακόμα και μια τέτοια πράξη θα ήταν γελοιότητα να την κάνει ένας άνθρωπος που έχει κατανοήσει το μέγεθος της απάτης σας … Η λέξη Ανατροπή θα ήταν πολύ καλύτερη …η φράση ανατροπή του Βασιλέως ακόμα καλύτερη !

Δυστυχώς οι όρχεις του Πατέρα μου από όπου πήρα την γραμμή του δικού μου αίματος δεν έχουν να κάνουν με την γραμμή αίματος που όλη η γη προσκυνά … !

Φτωχός , φυλακισμένος , πολίτης αναζητά τρόπο να ξεφύγει από το κοσμοσκαφος γη πριν αυτό χτυπήσει στα βράχια ……………………

Όποιος εκεί έξω με ακούει και καταλαβαινει ας βάλει και αυτός μια αγγελία …

Φτωχός , φυλακισμένος , πολίτης αναζητά τρόπο να ξεφύγει από το κοσμοσκαφος γη πριν αυτό χτυπήσει στα βράχια ! Παρακαλώ όποιον έχει έναν πύραυλο πρόχειρο να με πάρει μαζί του !

Να σου αναλύσω μήπως τα σχέδια μου , την γνώση μου , την ηθική μου μπας και ξεσηκωθείς και διαλέξεις εμένα σαν καπετάνιο; … Χαχαχαχα

Σου υπόσχομαι ότι δεν θα διαχωρίσω την Λέσβο από την Μυτιλήνη ..!

Απλά σκέψου από εδώ και πέρα , είσαι μέσα σε μια στρογγυλή πιτα …θες ζαμπονοπιτα όπως θες … το μαχαίρι και το πιρούνι το έχουν πάντα ότι και να κάνεις κάποιοι συγκεκριμένοι … εσύ είσαι πάνω στο φύλλο…. να πηδήσεις στο τραπέζι είναι ψηλά .. να πας στο ζαμπόν καίει …. κάθε τρεις και λίγο ένα κομμάτι από την πιτα κόβεται … δεν κόβεται βάση πολιτικου σχεδίου για το καλο σου …βάση γραμμής για κάτι καλύτερο …δεν κόβεται για την εξέλιξη η την ισότητα η για το καλό …απλά κόβεται με βάση την προκαθορισμένη όρεξη των κληρονόμων !

Αυτοί δεν είναι ούτε οι μεγαλύτεροι φωστήρες , ούτε οι πιο αγνοί και καλοί διδάσκαλοι…και όμως είναι και θα είναι πάντα εκεί να απολαμβάνουν την ..κληρονομία τους …η αντε θα ειναι εκει οι μαριονετες τους !

Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αν δεν απαιτήσουμε όλοι μαζί …η πιτα να έχει και μανιτάρια …. πολλά παραισθησιογόνα μανιτάρια …!

Ελα σε πειράζω …. μην με διαβάζεις σοβαρά ..εγώ είμαι απλά ένας άνθρωπος που είδε τον τοίχο … ένας άνθρωπος που κατανόησε το ψέμα … που είδε την παγίδα … και είμαι εδώ μπροστά σου δυστυχώς να σου πω ….

Είναι δυνατών να μου παραδώσετε το τιμόνι της χωράς χωρίς τις ενδιάμεσες παπαριτσες;

Γιατί μόνο έτσι βλέπω να έχω και κατά επέκταση να έχεις και εσύ ελπίδες ….!

Τώρα άμα μπεις στο σκεπτικό να μου ζητήσεις βιογραφικό … επεστρεψε και μεινε στην σειρά που απαιτούμε η πιτα να έχει μανιτάρια !

Μουσικουλά;

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (34)

 1. 5
  1
  ωραία φωτο stranger, τοχεις κάποιες φορές
 2. 9
  12
  Γιατι οχι; ΝΑΙ θα σου παραδώσω το τιμόνι της χωράς χωρίς τις ενδιάμεσες παπαριτσες και οχι μονο το τιμονι. Μακαρι να ειχες το τιμονι της χωρας μας εσυ!!!!
 3. 19
  4
  Γιατι δεν το παιρνεις μονος σου,μηπως το εχουμε εμεις το τιμονι για να στο δωσουμε;
  • 5
   1
   Ο Stranger αφού μπορεί να δει ‘πίσω από την κουρτίνα’ και πως λειτουργεί το ‘Matrix’ απορώ πώς μας ζητάει την άδεια να τον χρίσουμε και κυβερνήτη. Θα έπρεπε κανονικά να την έχει ήδη πάρει μόνος του. Οι ικανότητές του είναι μοναδικές έτσι θα πρέπει να είμαστε ευγνόμωνες για κάθε βοήθεια παράσχει στην χώρα μας. ΜΕΓΑΛΕ STRANGER είμαστε μαζί σου.
 4. 5
  5
  Φέρτε κατουρημένες ποδιές …
 5. Κάποιος τυχαίος 11 Αυγούστου 2017 @ 05:51
  17
  10
  Δυστυχώς το τιμόνι δεν το κρατάμε εμείς για να το παραδώσουμε, το κρατούν οι “κληρονόμοι” που γράφεις. Δυστυχώς ζούμε ακόμη σε καθεστός φεουδαρχίας, όπου οι άνθρωποι ανήκουμε στη γη που κατοικούμε κι όχι το αντίθετο. Δεν είμαστε πολίτες, είμαστε δουλοπάροικοι, πρόβατα που βόσκουν στο χωράφι του αφέντη. Και το Πάσχα είναι κοντά… Δυστυχώς, οι συνωμότες και τα πιόνια τριγύρω μας είναι πολλοί, για να θυμίσω τον Θουκιδίδη από άλλη ανάρτηση. Και δυστυχώς, σ αυτήν τη χώρα έχουμε πήξει στους ηγέτες και τους σωτήρες, που κανείς τους δεν έχει ούτε καν τα τυπικά προσόντα για τη θέση, γι αυτό δεν θα δούμε σωτηρία ποτέ. Οπότε άγνωστε Stranger όχι, δεν σου παραδίνω το τιμόνι. Γιατί δεν ξέρω αν είσαι απλός τυχοδιώκτης που κοιτάει να βγάλει κανένα φράγκο από διαφήμιση ή agent provocateur. Το σχέδιό τους είναι πολύ σύνθετο και πολύ μεγάλο για να το κατανοήσουμε και να το ανατρέψουμε, οπότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
  • Κατοχικά Νέα 11 Αυγούστου 2017 @ 07:43
   18
   15
   Ενω εσυ με την ομορφη αναλυση σου για μενα εισαι απλος σχολιαστης ; να ειμαι πχ ελεφαντας σε τσιρκο δεν παιζει …μονο τυχοδιωκτης και πρακτορας παιζει στο δικο σου συμπαν; Ασε που και με τις εννοιες εισαι παραμυθιασμενος ..αν σε ρωτησω τι σημαινει τυχοδιωκτης βαζω στοιχημα ..οτι δεν γνωριζεις να μου πεις …και μαλλον εισαι και εσυ στην πραγματικοτητα!
  • ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 12 Αυγούστου 2017 @ 10:42
   1
   0
   ΑΝΤΕ ΤΥΧΑΙΕ………ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ………..
 6. 10
  5
  Δεν ζητας ομως και λιγα,θες και την κολοκυθα στο κεφαλι :)
 7. ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΡΟΥΠΕΝΚΟ 11 Αυγούστου 2017 @ 07:56
  3
  1
  Το τιμόνι δυστηχως το ΈΧΕΤΕ εσείς!! ΕΜΕΙΣ!!! Ο πολίτης έχεις το τιμόνι σε κάθε σκάφος. όλες οι χώρες είναι στόλοι από σκάφοι σε ένα αεροπλανοφόρο που λέγετε ΓΗ!! Τους καπετάνιους κάθε σκάφους ΕΣΥ, ΕΜΕΙΣ, τους τοποθετούμε με την ηλίθια, φλύαρη και χωρίς σκέψη ψήφο ΜΑΣ. Σαν ζώα χωρίς λογική πάμε και τοποθετούμε καπετάνιους που δεν έχουν καν άδεια οδήγησης.ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ, ΜΑΘΑΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΜΕ,ΕΓΩ ΔΕΝ,ΕΓΩ ΤΙ,ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΤΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Χιλίαδες χρόνια από την ίδρυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή και κάθε πολιτευματος, ΕΜΕΙΣ τοποθετούμε τους καπετάνιους. Πιστεύουμε ότι έχουμε κυβερνητες μα στην ουσία τα σκάφη είναι ακυβέρνητα ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΡΑ??? Γιατί να ψηφίσω από τη στιγμή που είτε έχω κυβερνήτη είτε όχι, το ίδιο και το αυτό!ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΣΟΥ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΟΛΟ ΝΑΥΑΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. Υ.Γ=ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΩ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΑΠΙΛΛΑ?!?! ΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ,ΝΑ ΣΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
  • 1
   0
   ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ…. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ??????????ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΔΕΞΙΑ ή ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ή ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ??? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ?? ΧΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ …. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
   • ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΡΟΥΠΕΝΚΟ 11 Αυγούστου 2017 @ 16:55
    0
    2
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.
  • Κατοχικά Νέα 11 Αυγούστου 2017 @ 16:17
   3
   2
   Ποτε ακριβως σας αρνηθηκαμε να αρθρογραφειτε ?
   • ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΡΟΥΠΕΝΚΟ 11 Αυγούστου 2017 @ 16:52
    1
    0
    You have been denied access to Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ 3΄35 ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
    • Κατοχικά Νέα 11 Αυγούστου 2017 @ 17:41
     3
     1
     Εννοεις οτι ειχες λογαριασμο να κανεις αρθρα και τωρα πια δεν εχεις λογαριασμο να κανεις αρθρα η οτι εκανες εγγραφη αλλα ακομα δεν πηρες προσβαση ; …αν δεν εισαι ξεκαθαρη και με βαση αυτα που νομιζεις βγαζεις συμπερασμα δεν μπορω να βοηθησω … ξεκαθαρα λοιπον εκανες εγγραφη και δεν σου εχει ερθει ακομα η προσβαση ; η ειχες λογιαριασμο και σου ακυρωθηκε;
 8. ορθοδοξος ελληνας 11 Αυγούστου 2017 @ 08:03
  14
  6
  Ποιος σε εχρισε κυβερνητη και θελεις το τιμονι;;;;;;;;;;;;αυτοχριζεσαι “κυβερνητης” αφυπνιστης και οδηγος των αλλων.ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!δεν εισαι για τιμονι!!!!!δεν κατεχεις την αληθεια και το φως.κατεχεις την δικη σου αληθεια και το δικο σου φως.εσυ μπορει να νομιζεις ο,τι θελεις για σενα.σημασια ομως δεν εχει μονο η διαθεση(αν ειναι γνησια) αλλα και η ικανοτητα.το φως που ψαχνουμε ολοι μας βρισκεται σε αλλα επιπεδα και σε αλλους κοσμους που μαλλον δεν εχεις προσεγγισει ποτε ως τωρα.και το φως λεγεται ΧΡΙΣΤΟΣ.και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι η αληθεια,”εγω ειμι το Φως και η Αληθεια και οστις περιπατησει εν εμοι,ου μενει εν τη σκοτια αλλ’εξη το Φως της ζωης.αυτος λοιπον ειναι ο ηγετης.αυτος ειναι ο τιμονιερης.αυτος ειναι ο πηδαλιουχος και ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ αγαπητε stranger.καθως εκεινος ειπε:οστις θελει οπισω μου ελθειν,ΑΠΑΡΝΗΣΑΣΘΩ εαυτον,αρρατω τον σταυρον αυτου και Α Κ Ο Λ Ο Υ Θ Η Τ Ω Μ Ο Ι….! ! ! !
  • 7
   2
   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΣ!!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ή Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ή Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ή κ.λ.π!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ??? ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΟΔΗΓΟ???ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ… ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ… ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ…ΤΑΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ… ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ… ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΕΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ!!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ
  • ΑΝΤΙΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ 12 Αυγούστου 2017 @ 11:50
   1
   1
   ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…….ΕΛΕΟΣ….
 9. ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ 11 Αυγούστου 2017 @ 09:39
  4
  2
  STANGER εγώ δεν αποκλείω τίποτα ….ξέρεις πόσοι σωτήρες τύπου Σώρα υπάρχουν στην Ελλάδα…..νομίζω και εσύ θα έχεις τύχη σ αυτή τη χώρα…σε μια χώρα που το όραμα των πολιτών της είναι να γίνουν Δημόσιοι υπάλληλοι …που κάνουν εύκολη κριτική από τον καναπέ… που για όλα τα κακά τους φταίνε οι όλοι άλλοι εκτός από αυτούς… που βγάλανε τον Τσίπρα γιατί τους είπε ότι θα τους βγάλει από τα μνημόνια… που τρέχαν πίσω από το Σωρα για να τους διαγράψει το χρέος ….για τι να ήταν δύσκολο να έχει στο τιμόνι και εσένα ….δεν μου θα φανεί καθόλου παράξενο…. Συνάνθρωποι σηκωθείτε από τον καναπέ αφήστε την εύκολη κριτική προσπαθήστε να γίνετε δημιουργικοί ….δουλέψτε για να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα…..μιλήστε με τον διπλανό σας προσπαθήστε να φτιάξετε κοινωνικά φόρουμ μέσα από τα οποία θα αναδειχθούν τα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου …αναδείξτε ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν …. τώρα τι δουλεία έχω εγώ να γράφω εδώ μέσα…θα καταλάβει κάποιος που θα διαβάσει το σχολιό μου….
 10. 10
  1
  χαχχαχα….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ…ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟ !!!!….’ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ…ΚΟΒΕΤΑΙ’ !!!!και εκεινος που το ειπε και το εκανε ,ΗΤΑΝ ΠΟΟΟΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ !!!………Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εννοουσε ,να καθεται κανεις στα αυγα του και να τα κλωσαει…κατοπιν ..’σχεδιου’…και μπλα μπλα !!!……Εννοουσε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗ..ΑΜΕΣΗ….. που το μικρο μου μυαλο ερμηνευει ως ..ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!!!!!και οτι γινει μαγκες μου !!! καμια ιδεα καλυτερη;………..Αλλιως , ‘την χασαμε την Ελλαδα και το εθνος μας’ πατριωτηηηηη….την χασαμε !!!…ΚΑΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΕΕΕΕΣΣΣ !!!……ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΡΑΚΟΣ ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ !!!!……………ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ , ΑΡΑΧΤΟΙ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ , για να γινουμε τρυφερα και δροσερα φιλετακια του θεριου!!!………..ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ …ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ…ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ !!! …ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ,αυτο που ματαιως αναζητουμε με αμπελοφιλοσοφιες και ψευτο ορθολογισμους !!!……….ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!
 11. 3
  0
  Ρε Νικολάκη, το σταμτείστε τη Γη για να κατέβω το λέμε από παιδιά!! Τι θυμήθηκες τώρα;;;;;;
 12. 2
  7
  Υποκλίνομαι!!!
 13. 3
  4
  “Γιατί μόνο έτσι βλέπω να έχω και κατά επέκταση να έχεις και εσύ ελπίδες ….” Συμφωνουμε δυστηχως..γιατι ειμαστε τοσο αδυναμοι που δεν μπορουμε μοναχοι μας….μακαρι να μπορουσες να γινεις ο “ευεργετης” μας…γιατι οσους τυρανους κι να εχουμε πανω απο το κεφαλι μας…δεν εχουμε σχεδιο,ελενχο,υπομονη…αν κι υπομονη μπορει να εχουμε…αλλα οχι για το σωστο λογο…
 14. 3
  1
  Τι έγινε βρε stranger ; κατεβαίνεις στην πολιτική; Και οι “ενδιάμεσες παπαρίτσες ποιες είναι”; Μοναρχία αυτοβούλως ;
 15. 3
  0
  Τιμόνι δεν έχω, τι να το κάνω. Εγώ την μίζα κρατάω. ΝΟ μίζα ΝΟ πάρτυ
 16. 2
  0
  …τις ενδιάμεσες παπαρίτσες…ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ …
 17. 0
  2
  Ετσι STRANGER…
 18. 4
  0
  Εγώ βασικά παιδιά μου συμφωνώ με το όλο σκεπτικό του Stranger = 612 = Warrior = Lone Wolf όπως ο πατέρας του ο Λύκος από την Αρκαδία που του έδωσε γραμμή γιατί είναι και ειδικός στα περιέργα μανιτάρια που μπορούν μας μαστουρόσουν όλους και ταξιδέψουμε με το κοσμοσκάφος Αργώ σε πελάγη ευτυχίας.
 19. 1
  1
  ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΔΑΣΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΧΕΙ.. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ..
 20. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ 11 Αυγούστου 2017 @ 17:54
  3
  1
  ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ. ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
 21. Mashrum Dealer Διόνυσος 11 Αυγούστου 2017 @ 18:36
  1
  0
  Εμένα παιδιά μου θα με καλείτε για να παίρνετε την sensible δόση σας για να μην κουράζετε τα κεφαλάκια σας και να συμμετέχετε και εσείς στο νέο Ελληνικό όραμα που θα εξελιχθεί στο νέο Ελληνικό έπος με την παρέμβαση ασφαλώς των θεών. Όσοι βασικά δεν ανοίξετε την θύρα στον βασιλέα καρνάκαυλο για να δειπνίσουμε μαζί ίσως να αντιμετωπίσετε ενοχλήσεις στα μετόπισθεν και αυτό να εξελιχθεί στην ασθένεια που είναι γνωστή ως οξεία πονοκωλίτιδα για αυτό σας προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρετε όλοι την δόση σας προτού να είναι αργά.
 22. 1
  0
  Ναι…οκ … αλλά ταξε μας κάτι και εσύ …. !!!! Χαρ ..χαρ..χαρ…
 23. 1
  2
  Ειναι κριμα να διαβαζεται ….και να μην καταλαβαινεται τι διαβαζεται ….ειναι κριμα να μην κανετε σωστη χρηση του νου….κατι θελει να μας πει….δεν ειναι δυσκολο καντε μια προσπαθεια….Αν δεν θελετε…..τοτε μην σχολαιζεται…με τοση ελαφροτητα….
 24. 0
  0
  ΣΣωραίος!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί