in ,

Πολλές φορές έχει πλάκα να παρατηρεις τον πολιτισμό της χεστρας…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Υπάρχουν εκατοντάδες  μη κερδοσκοπικές εταιριες οι οποίες παίρνουν τεράστια ποσά από την ενωμένη ευρώπη για να κάνουν υποτίθεται το κοινωνικό τους έργο..

Αν είσαι ένας από τους ανθρώπους που κοιμάσαι πριν τη 1:00 για να πας στη δουλειά σου το πρωί  δεν έχεις δει καμία διαφήμιση από αυτές τις μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις…

Αν η δουλειά σου είναι βράδυ η μένεις ξύπνιος τα βράδια για οποιοδήποτε λόγο… θα παρατηρήσεις ότι κατά τις 4:00  το πρωί ξεκινάνε να εμφανίζονται όλες οι διαφημίσεις οι οποίες έχουν σχέση για την προστασία σου για την προστασία του περιβάλλοντος για τον κίνδυνο των ναρκωτικών για τα κακοποιημένα παιδιά και πάρα πολλά ακόμα….

Η ερώτηση είναι εφόσον όλα αυτά έχουν να κάνουν σχέση με το καλό μας και η ενημέρωση Αυτή είναι για την προστασία μας γιατι στο διάολο οι διαφημίσεις αυτές βγαίνουν μόνο μετά τις 4:00 το πρωί… δεν απευθύνονται σε όλο το κοινό;

Ποιος θα τις δει 4:00 το πρωί;  πώς θα μάθει ο άλλος πως θα πάρει τηλέφωνο αν δει για μία κακοποιημένη γυναίκα στις 4:00 το πρωί; ποια η ουσία να βγάζεις διαφημίσεις κοινωνικού περιεχομένου και ενημέρωσης για το κοινό καλό στις 4:00 το πρωί;

Με το σκεπτικό όμως του πολιτισμού της χεστρας  κάποιος απλά θα πει ότι εκείνη τη στιγμή είναι πιο φθηνές οι διαφημίσεις….. δεν θα σκεφτεί το απλό… Ότι έχει παρθεί η επιχορήγηση…. και το κονδύλι και η διαφήμιση έχει γραφτεί σαν να είναι Prime time…. και απλά Κανείς δεν θα κάτσει να ψάξει  αν βγήκαν στις 9:00 το βράδυ ή στις 4:00 το πρωί!

Το 3% του πλανήτη  είναι πλουσιότερο από το 97%,  ενώ εμείς έχουμε νεράκι να πιούμε κάποιοι πατεράδες βλέπουν τα παιδιά τους να πεθαίνουν επειδή δεν έχουν νερό να πιουν…. εμείς από την άλλη θα τσακωθούμε στο καφενείο για το ηταν  σωστό ή όχι ο Τσίπρας  να βάλει στα τιμολόγια το κοινωνικό χαράτσι…!

Ενώ εμείς έχουμε να φάμε  και θα γίνω σκληρός όταν πω έστω και από τα σκουπίδια  κάποια άλλοι άνθρωποι δεν έχουν ουτε καν σκουπίδια….να φάνε!

..και αυτοί οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν είναι λίγοι..  πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν με 2 δολάρια την ημέρα… για να πάνε σχολείο περπατάνε δεκάδες χιλιόμετρα…. και στην περίπτωση που ένα μέλος της οικογένειας αρρωστήσει Αρχίζουν και κάνουν δεήσεις στους θεούς τους να μην το πάρει τόσο σύντομα!

Εμείς μπορεί να τσακωθούμε  γιατί στο ΥΓΕΙΑ το δωμάτιο δεν ήτανε μονόκλινο και ήταν δίκλινο…. και το τιμολόγιο είναι αυξημένο χωρίς λόγο!

Υπάρχουν βολεμένοι οι οποίοι ακολούθησαν  έρποντας και γλύφοντας ιδεολογίες και κομματικά   γραφεία…. οι οποίοι παίρνουν μισθό μεγαλύτερο και από διευθυντή πολυεθνικής…. χωρίς να έχουν κάν τις γνώσεις μιας γραμματέας….

Από την άλλη υπάρχουν γιατροί  που μπορεί να μένουν ξυπνιοι  και για τρεις μέρες  παίρνοντας 700 ευρώ το μήνα για να εξυπηρετήσουν σε ένα μεθοριακό  ιατρείο….

Είναι ένα τρελά αδικο μπάχαλο αυτός ο πολιτισμός χεστρας, σε όλα τα επίπεδα, από κοινωνική δικαιοσύνη μέχρι αξιοκρατία…. από την τύχη του να παραμείνεις ζωντανός αν είσαι σε μία χώρα και για τον ίδιο λόγο να πεθάνεις αν είσαι σε μία άλλη χώρα!

Και εμείς επιμένουμε στις θέσεις μας, στις αντιλήψεις μας,στις απόψεις μας οι οποίες έχουν χτιστεί αποκλειστικά και μόνο από το προσωπικό μας συμφέρον…

Ενώ είμαστε ανίκανοι  να χωρίσουμε δυο γαϊδάρων άχυρα έχουμε την τεράστια ψευδαίσθηση της ελευθερίας  και νομίζουμε ότι έχουμε και το δικαίωμα της Ειρήνης και της ευημερίας…. θυμώνουμε μάλιστα αν κάτι από όλα αυτά Μας πλασαριστεί σαν κίνδυνος απέναντί μας!

Πολλές φορές έχω σκεφτεί Με ποιον τρόπο θα βρω την εξίσωση που θα μετράει την απόσταση ανάγκης και ενδιαφέροντος κάθε  ανθρώπου….

Δεν πάει να καεί το σπίτι του γείτονα  φτάνει το δικό μου να είναι καλά…μικρή απόσταση τα γειτονικά σπίτια!

Κάποτε ήμασταν στις γειτονιές κάποτε ήμασταν στις αλάνες,  ήταν δικές μας γειτονιές και κανείς δεν μπορούσε να της  πλησιάσει… τώρα μας τις πήραν οι πιο ελεύθεροι…. αυτοί που γυρνούν στους δρόμους… Αυτοί που θέλουν να είναι κάτω από τον καθαρό ουρανό!

Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές Για το πόσο ελεύθεροι τελικά είναι οι άστεγοι άνθρωποι… τους ανήκουν οι δρόμοι…!

Τα όριά μας,  τα σύνορα της σκέψης μας,  τα σύνορα των ονείρων μας….  είναι τα ίδια σύνορα του χαρτη του μέλλοντός μας… Όταν αυτά αρχίσουν και μικραίνουν μικραίνει και ο χάρτης…!

Δεν υπάρχει πιο παράδοξη ηλιθιότητα από το να πιστεύεις ότι θα αντιμετωπίσεις τη φυλακή την παγκόσμια κοιτώντας μόνο την πάρτη σου… Κανείς ποτέ δεν γλίτωσε πολεμώντας το θηρίο μόνος του… Εκτός και αν συνεργαστεί με το θηρίο!

Επί της ουσίας όλοι εκει έξω Λοιπόν που σήμερα είσαστε φωνακλάδες και δηλώνεται μεγάλες κουβέντες, που εύκολα κρίνετε τα έργα τον άλλον χωρίς να έχετε τολμήσει ποτέ να πράξετε ένα δικό σας έργο,  που εύκολα στέκεστε  σαν αρνητές οποιασδήποτε προσπάθειας…. μόνο και μόνο γιατί ο ιός.. του εγώ και η πάρτη μου  σας έχει καταπιεί ολόκληρους…είσαστε μελλοντικοί εθελοντές συνεργάτες σε αυτό που δηλώνεται σήμερα ότι θέλετε να πολεμήσετε!

Είσαστε οι πρώτοι που θα βάλετε το τσιπάκι,  είσαστε οι πρώτοι που Θα αλλάξετε σύνορα και θα συναινέσετε σε αυτό,  είσαστε οι πρώτοι που Θα αλλάξετε σημαία και θα σφύριζετε αδιάφορα…

Τα πράγματα είναι απλά,  όταν υπάρχει κίνδυνος πρέπει να υπάρχει το σθένος της αντίστασης να τον αντιμετωπίσεις…. για να έχεις σθένος  πρέπει να έχεις δεσμούς… Άρρηκτους δεσμούς… αληθινούς δεσμούς….. Όχι δεσμούς σου με τον ξάδερφο και τον κουμπάρο…. αλλα δεσμούς σαν σώμα Εθνικό…. δεσμούς σαν αρχαία εντολή και ενθύμηση…. εκτίμηση για τη σωστή διαδικασία… κυτταρική μνήμη το τι είναι το σωστό πρέπει!

Πού βρίσκεσαι λοιπόν αυτή τη στιγμή;  το μικρό ποσοστό της Ελλάδος που δηλώνει ότι υποστηρίζει μία αριστερή ιδεολογία κατάφερε να σου αλλάξει την ιστορία…. Εσύ τι θα κάνεις Για αυτό;

Ενα τσούρμο από 200 όρθια κορμιά με γραβάτες  Κατάφερε να σου στήσει τη μεγαλύτερη οικονομική κομπίνα στην ιστορία της ανθρωπότητας…. και σου τα πήρε όλα… Μέχρι και το νερό!  Εσύ τι θα κάνεις Για αυτό;

Η επικοινωνία και η αποχαύνωση  μαζί με το μαστίγιο της επιφανειακής πληροφορίας κατάφεραν να σου νικήσουν οποιαδήποτε εννοιολογική τοποθεσία είχε να κάνει με την έννοια χώρα,  Έθνος,  φυλη….  Εσύ τι θα κάνεις Για αυτό;

Η ανθρωπότητα πεθαίνει μέρα με την ημέρα,  ο πολιτισμός της πεθαίνει μέρα με την μέρα….  και την ίδια στιγμή που Αυτό συμβαίνει και δεν είναι συνωμοσία… Εχεις ολόκληρες γενιές να πιστεύουν… Επειδή έτσι Έχουν εκπαιδευτεί…. Ότι αυτός ο πολιτισμός είναι εξέλιξη….!

Όλα έχουν να κάνουν με τον πήχη… αν Ο πήχης πριν 1.000 χρόνια ήταν στα 2 μέτρα και σήμερα είναι στα 1.80   τότε δεν έχεις εξέλιξη έχεις έκπτωση…

Άν  Εσύ είχες μνήμη για τις πραγματικές σου δυνάμεις, την πραγματική σου φύση,  τις ιδιότητες που σου εγκλώβισαν,  τις ελευθερίες που έχασες….. δεν θα θεωρούσες ότι το κινητό είναι εξέλιξη αν π.χ  είχες την ικανότητα της τηλεπάθειας!

Η ανθρωπότητα είναι σε έκπτωση,  αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι που θυμούνται είναι  λίγοι…!

Σε ποιο υψος πηχη. ηταν παλιά η δημοκρατία,  η ανθρωπιά,  η συνείδηση, η  ηθική της επιστήμης,  το μέτρο, το κάλλος,  η τέχνη, ο έρωτας, η ελευθερία…..!

θα καταλάβουμε σε τι μεγάλη έκπτωση βρισκόμαστε όταν εμφανιστεί ο ιός ο οποίος δεν θα μπορεί καμία επιστήμη να τον ισορροπήσει, γιατί για κάθε στιγμή που βιώνουμε στο τώρα  είναι η μέγιστη στιγμή που πιστεύουμε ότι έχουμε  εξαντλήσει όλα τα όρια μας…. κι αν κόψεις το χρόνο σε τετράκις τρισεκατομμύρια στιγμές  Θα δεις ότι σε κάθε πλάνο της ιστορίας η συνείδηση όλων  πίστευε  ότι έχει φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Αλλά πάντα βρισκόμασταν σε μόνιμη έκπτωση, από όλη την ιστορία της ανθρωπότητας τη γνωστή και την άγνωστη βρισκόμαστε σε μόνιμη έκπτωση…! το Γράφημα είναι μόνιμα κατηφορικό γιατί απλά όσο περνάει ο καιρός ξεχνάμε όλο και πιο πολύ την πραγματική πηγή και φύση μας!

Αν ήμουν ένα ον το οποίο μπορούσε να θεραπεύει και να θεραπεύεται γιατί σήμερα πρέπει να δω την Ιατρική  ως μία εξέλιξη…

Το πρόβλημα Λοιπόν είναι κατά πόσο μπορεί να αποδειχθεί ότι η πραγματική μας φύση έχει αυτές τις δυνατότητες,  τότε Θα πίστευαν όλοι ότι αυτός ο κόσμος είναι μία φυλακή…

Τα μυρμήγκια όταν βρίσκονται σε πόλεμο επικοινωνούν τηλεπαθητικά με το στρατηγικό επιτελείο της Φωλιάς… τα μυρμήγκια είναι Ενωμένα!

Για να δημιουργήσεις ένα δίκτυο υπολογιστών οι οποίοι θα είναι ικανοί να κάνουν ταυτοχρόνες και κοινές εργασιες….πρέπει να τα ενώσεις… Και όσο πιο πολλά ενωσεις και ανέβει η υπολογιστική τους ισχύ… τόσο πιο πολλά περισσότερα έργα  Άρα  κατά συνέπεια…. δυνατότητες και ιδιότητες παραγουν!

Σου είπα κάτι που δεν γνωρίζεις; 

Με αμφισβητείς ότι είσαι ένα ον το οποίο έχει τις ικανότητες και της δυναμεις να δει όλη αυτή την εξέλιξη του πολιτισμού της χεστρας σαν έκπτωση;

Συνέχισε να κοιτάς την πάρτη σου….αυτή η φυλακή είναι Όλη δικιά σου!

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. Επισης πρεπει να καταλαβετε οτι η καταρα απο ορισμενους μπορει να εξελιχθει και σε ευλογια συμφωνα και με τον κωδικα της θρησκειας σας που ευλογησε τους Νεοπλατωνιστες με τις καταρες του Χριστου (του Συμπαντικου Ασφαλως και δηλαδη του ΠΥΡΗΝΑ αυτης της ΕΝΝΟΙΑΣ) και για αυτο ηταν πισω απο την κουρτινα αναμεσα δηλαδη στους “καταραμενους” που συνηθως εχουν μια συμαντικη αποστολη που τους βασανιζει και γιατι βασικα ο πονηρουλης ο Ελληνουλης παντα γνωριζε μεσα του οτι ο Χριστος ειναι ο Αληθινος Θεος και αυτη θα μπορουσε να ειναι η ευλογια του Κυριου προς το νεο Ελληνικο εθνος.

  Δηλαδη η φαση ειναι οτι οσο ποιο εντονες μπορει να ειναι οι καταρες τοσο μεγαλυτερη μπορει να ειναι η ευχη αν τελικα εχουν τα Ελληνικα αρχιδια να κανουν αυτο το συνειδησιακο αλμα και εννοω βασικα ΚΑΙ τα ΙουδαιοΕλληνικα αρχιδια μεσα σε αυτο το σχημα καθως οι προγονοι μας ειναι Ιουδαιοχριστιανοι και για αυτο φερουν την μνημη του “Δρακου” και δηλαδη του Παναγιωτη και την εχουν μεσα τους παγωμενη μεχρι να ερθει εκεινη η ευλογημενη η μερα που πατερας τους θα τους χωσει μια ακομα ζεστη και δηλαδη ευλογημενη φαπα μεσα στο Κρονιο κρυο μεχρι να ξυπνησουν απο τον εφιαλτη τους και να κανουν την αποστολη τους ετσι οπως πρεπει και οχι ετσι οπως αυτοι το εχουν ορισει και για αυτο βασικα θεωρω οτι μια φιλικη φαπα απο τον καταραμενο Τσιπρα στον Ιερωνυμο μπορει να ειχε εξαιρετικα αποτελσματα καθως στην μια περιπτωση μιλαμε για καποιον Ελληνουλη που ψαχνει για ουτοπικους κοσμους οπως ο Τσιπρας και απο την αλλη εχουμε την φωνη του Ιουδαιου Δρακουμελ 666.

 2. stranger, είναι ένας από τους κανόνες της ζωής…οι λίγοι σκέφτονται και οι πολλοί τους κοροϊδεύουν…αυτοί οι δεύτεροι όμως δεν πάιρνουν χαμπάρι τίποτα…περνάν απ΄τη ζωή και ούτε που ακουμπάν…

 3. Απόλυτα σωστός! Δυστυχώς για εμάς, ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη και τι κρύβεται πίσω από αυτό το θεατράκι που αποκαλούν “δυτικό πολιτισμό”. Στη χώρα μας έπεσε ιός βλακείας, αποχαύνωσης, αγραμματοσύνης, εγωπάθειας, τομαρισμού, αδιαφορίας, αφέλειας σε βαθμό αηδίας, κακίας, κακεντρέχειας, και έτσι φθάσαμε στην κατάντια του σήμερα. Είναι, και πάλι δυστυχώς, μοναχική η πορεία. Πώς να τους ξυπνήσεις όταν δεν έχεις κανάλια, μήντια, κινηματογραφική εταιρεία (για να τους κάνεις μαζικό υπνωτισμό); αφού έμαθαν να πιστεύουν αυτό που τους λέει το κουτί και τα πλήρως ελεγχόμενα ιντερνετικά μέσα, εδώ πίστεψαν ότι αυτός που σήμερα ξεπουλάει και παραδίδει την ιστορία τους πριν τρία χρόνια θα καταργούσε “με ένα νόμο” τα μνημόνια! Τι περιμένεις Stranger; η μάζα πότε δεν αφυπνίζεται, λίγοι είναι πάντα σε πορεία μοναχική και τρομακτικά δύσκολοι που μπορούν να αλλάξουν την προδιαγεγραμμένη πορεία αυτού του παλιόκοσμου…

 4. Σε οτι αφορα τις δικες μου “καταρες” ειναι κυριως προς αυτους που θελουννα γινουν “θηρια” και εχουν την αναγκη περισσοτερο απο ολους να με ακουσουν γιατι για τα θηρια δεν υπαρχουν θηρια, Μιλαμε ξεκαθαρα για το παγωμενο Βαρβαρικο ενστικτο που μπορεις με μερικες καταρες να το “φτιαξεις” καθως η ολη φαση της σχεσης πατερα γιου ξεκιναει με τις φαπες και μπορει να καταληξει και really bad αναλογα με τις εμπλεκομενες ενεργεις και για αυτο οι μαγοι αναμετρονται με τους θεους τους απο οσο γνωριζουμε απο την αρχετυπικη μνημη και μπορει βασικα να φταινε και οι δυο αλλα ο ενας να μην θελει να το καταλαβει και να μην προλαβει καν να μεγαλωσει και απλα βασικα πρεπει να “ακουσει”γιατι δεν θελει το κακο του και δηλαδη ξερει γιατι φωναζει.

 5. Βασικα μονο η ενεργεια του Μαρδουκ μπορει να αναστησει τον Αλεξανδρο ειναι απλα μαθηματικα. Ελπιζω να διαβαζει καποιος και για αυτο γραφω.

 6. Δεν καταλαβαινω γιατι φωναζει ο Γιατρος. Εγω απλα ηλπιζα και ελπιζω ακομα δηλαδη να ακουσε αυτο που του ειπα οτι πρεπει να αποδεχθει την ενεργεια του Ιουδαιου Ιησου καθως δεν βγαζει πουθενα αυτη η κοντρα. Αυτη ειναι η ενεργεια μεσα μου που τους φωανζε να ξυπνησει. Δηλαδη αν το εκανε για πλακα και δεν εχει οντος προσωπικο προβλημα με τον Ιησου εγω τι προβλημα να εχω με ενα βλακα? Δηλαδη αμα καλουσε αυτος τα Χριστιανικα ταγματα εγω επρεπε να κατσω να τρωω ξυλο απο τις συχνοτητες της μαζικης βλακειας? Εδω περα μιλαμε για ορκους αιματος για την προστασια χριστιανων. Εγω απλα βασικα εκανα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγμα που μπορουσα να κανω ηταν να του δειξω την φατσα του στον καθρεφτη τους γιατι αυτο μου ζητησε. Εγω απλα ηθελα να σταματησει το κακο και γιατι βασικα δεν κρυβεται καποιος αλλος “μυστικος” λογος για την δολοφονια του Ιησου. Ηταν απλα η ανθρωπινη κακια η οποια παρηγαγε στο προσωπο του ενα οργανο ελγχου. Ο Ιησους τι φταιει? Γιατι θα επρεπε να βγαλω απο μεσα μου τον Ιησου δηλαδη για να αρεσω στους Ελληνες?

 7. Δηλαδη τι να συζηταμε για αυτο που ανακαλυψα εγω απο τις μετρησεις της φυσης? Ο Χριστος μεσα μας ενας ειναι και εγω εκει στοχευα και για αυτο επρεπε να δωσω καποιες βασικες οδηγειες και βασικα εγω μονο ενα πραγμα ζητησα. Να αποδεχθει τον Ιησου.

  Επισης βασικα σημερα ξενηχτυσα για να κατεβασω καποιους κωδικες ελπιζω να τους λαβατε καθως αλλωστε δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι η Τιαματ ειναι η Μανα Φ-υση που γενναει και θηρια κλπ. Δεν υπαρχει καποια “μυστικη συνομωσια” των θεων. Μιλαμε απλα για εκφρασεις των δυναμεων την φυσης που οσο πιο πολυ απομακρυνθεις απο αυτες τοσο περισσοτερο φωναζουν με τα παλια τους ονοματα.

 8. Σε οτι αφορα την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας δεν το αμφισβητησα εγω ποτε αυτο και η ολη φαση ειναι οτι ουτε ο Τσιπρας το αμφισβητησε με βαση αυτο που υπογραφηκε αρα εγω περνω το δεδομενο οτι απο τις διαθεσιμες επιλογες της Δημοκρατιας την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι ο Τσιπρας γιατι ειναι ο μονος που μιλησε με καποιο οραμα για το μελλον καθως οι υπλοιποι ηταν ειτε πανικοβλημενοι ειτε απλα ελεγαν μαλακιες ως συνηθως με στοχο να πλανησουν.

 9. Σε οτι αφορα περι του εθνους επισης να πω ενα τελευταιο και δεν με ενδιαφερει αμα θα τα ποσταρετε. Απλα προσπαθω να σας μιλησω στην ησυχια χωρις ολους αυτους τους δαιμονικους θορυβους. Δεν θεωρω οτι βασικα ειναι πατριωτικο το να θελει καποιος να μην εχει συμμαχους μεσα σε αυτη την κατασταση οπου γινεται ολος αυτος ο πανικος. Φαντασου τωρα ενα κρατος να θελει να τα βαλει με ολα τα κρατη του κοσμου. Σε καποια φαση λογικο ειναι να σαλταρει για αυτο σας λεω χαλαρωστε και αστε και τον Αλεξη να ηρεμισει να δουμε τι θα κανουμε ολοι μαζι και αυτο ειναι βασικα το πατρωτικο ζητουμενο και οχι το μεγεθος της μιας ομαδας εναντι της αλλης. Οταν μιλαμε για το εθνος μιλαμε για ΟΛΟ το εθνος και δηλαδη με ολες του τις δυναμεις αριστερα και δεξια και αυτο ειναι που προσπαθω να σας εξηγησω στην ησυχια οτι βασικα και οι Αναρχικοι εχουν Πατερα και Μητερα που μπορει να κραταει και κλειδια οπως ο Ασιμος που ειναι ασφαλως παιδι της Μητερας και οι ομοφυλοφιλοι ασφαλως εχουν μητερα και πατερα και θεωρω οτι δεν ειναι σωστο αυτο που γινεται και απο τις δυο πλευρες. Θεωρω οτι πρεπει να στηριζουμε τα Παιδια Μας που μπορει να εχουν και καποια αδυναμια αλλα δεν χρειαζονται παρελασεις.

 10. Επισης μου ηρθε ακομα ενα σε σχεση με αυτο που ειπες. Τι θα κανεις για αυτο λες. Θα εκανεςεμφυλιο μεσα σε αυτη την κατασταση? Δεν μαθαμε απο την ιστορια? Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογικος που να το ηθελε αυτο μεσα σε αυτη την κατασταση. Μονο ειρηνη μπορει να περασει.

 11. Προφανως δεν βλεπεις ΕΡΤ βομβαρδιζει και εκτος του ωραριου που λες το κοινο των ΜΚΟ οι οποιες δεν εινα προς συμφερον των αναξιοπαθουντων αλλα των ιδρυτων και της τσεπης τους

 12. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το «οικονομικό» κέρδος.
  Η μετάδοση διαφημίσεων κοινωνικών μηνυμάτων είναι υποχρεωτική
  – αναλογεί κάποιο μικρό ποσοστό σε κάθε εταιρεία.
  Δεν υπόκεινται σε φορολόγηση (ΦΠΑ – ειδικό φόρο διαφήμισης)
  αλλά μεταδίδονται δωρεάν – δεν χρεώνονται σε καμία κατηγορία –
  π.χ. κατ. 1 δηλαδή 1 € ανά δευτερόλεπτο.
  Γι’αυτό και το διαφημιστικό τμήμα της εκάστοτε εταιρείας τα τοποθετεί
  σε ζώνες που η κατηγορία είναι συνήθως 0,5.
  Ή σε περιόδους που έχει πέσει η διαφήμιση
  – συνήθως αυτό συμβαίνει κατά τη μέση καλοκαιρινή περίοδο –
  θα παρατηρήσετε πως τα κοινωνικά μηνύματα παίζουν σε όλες τις ζώνες
  προκειμένου να καλυφτούν τα κενά.
  Η εταιρεία υποχρεούται να εκδώσει τιμολόγιο (1€)
  – το ποσό ποτέ δεν εισπράττεται γιατί είναι εικονικό –
  προς τον αρμόδιο φορέα που αφορά το κοινωνικό μήνυμα,
  στο οποίο αναγράφονται με λεπτομέρεια ημέρας/ώρας/δευτερόλεπτα tape –
  όλες οι μεταδόσεις.
  Μαζί με επιστολή που ενημερώνει πως τίποτα δεν χρεώθηκε.
  Οπότε είναι όλοι ενημερωμένοι.
  Ανάμεσα στην εταιρεία και τον εκάστοτε πελάτη μεσολαβεί η Μedia Services
  η οποία επιβεβαιώνει ότι όντως έπαιξαν τα μηνύματα.
  Σε ζώνη prime time μέσα στη τηλεοπτική σεζόν, η κατηγορία εκτινάσσεται.
  Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μετάδοσης τελικού champions league,
  μία κατηγορία μπορεί να τριπλασιαστεί
  (από 20 σε 200 ή 350 ή και 450 – παλαιότερα 650 /δευτερόλεπτο).
  Όπως αντιλαμβανόμαστε, το να μεταδοθεί ένα κοινωνικό μήνυμα
  σε ζώνες που θεωρούνται υψηλής τηλεθέασης,
  είναι κάτι που δεν συμφέρει ούτε την ιδιωτική εταιρεία
  αλλά ούτε και το «κράτος που εισπράττει » μέσω της φορολογίας
  και ας έχει επιχορηγήσει ορισμένα από τα κοινωνικά μηνύματα
  – των οποίων το κόστος παραγωγής είναι συγκριτικά απειροελάχιστο.

  Κατά τον ίδιο τρόπο, λειτουργούμε και εμείς που θέλουμε
  να λεγόμαστε «άνθρωποι» αλλά δεν είμαστε.
  Έχει χαθεί η συμπόνια και η αίσθηση της ομαδικότητας.
  Έχουμε εκπαιδευτεί να συμπεριφερόμαστε βάση του
  τι θα κερδίσουμε προκειμένου να προσφέρουμε
  – ο όρος ανιδιοτέλεια έχει εκλείψει.

  Γιατί όπως και να το κάνουμε, ακόμα και αν μεταδίδεται ένα κοινωνικό μήνυμα
  σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, πρέπει να λάβουμε υπ’όψιν
  τον βαθμό του αισθήματος ενοχής που αυτό δημιουργεί.
  Δηλαδή κάποιος που δεν είναι τυφλός ή δεν έχει κάποιον δικό του άνθρωπο τυφλό, ευαισθητοποιείται ελάχιστα – στην καλύτερη – καθόλου ως συνήθως.
  Σε αντίθεση με κάποιον που το έχει βιώσει.
  Η γιαγιά μου έλεγε, πως ο χορτάτος δε θα καταλάβει ποτέ τον πεινασμένο.
  Και ο λαός λέει, πως μόνο σε περιόδους απειλής ενώνονται οι Έλληνες.
  Αυτό δεν έχει αλλάξει ανά τους αιώνες.
  Η ανθρώπινη αξία μετριέται με τον παρά και την ανάγκη.

  Και αν η παραπάνω «φλυαρία» ήταν κουραστική,
  ας αρκεστούμε σε ένα μόνο «επιστημονικό όρο».
  Κύριοι και Κυρίες ζούμε στην εποχή της «ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΆΘΕΙΑΣ»
  και όχι δεν είναι «…λόγω βλάβης στην αμυγδαλή»

 13. Ακομα και τα γραπτά σου stranger τα βλεπουν απ την αντιπερα οχθη…ακομα και αυτη τη σκεψη που διατυπωσες ειναι υπο ελενχο…εφοσον δεν μπορουμε σαν ανθρωποι να συζητησουμε και να τα πουμε….ακουμε για Δημοκρατια και Δημοκρατια δεν εχουμε…
  τι ψαχνουμε να βρουμε εφοσον τα πραγματα τρεχουν με την ταχυτητα του φωτος και εμεις ακομα ψαχνομαστε…βεβαια η Φυση εχει προβλεψει και γι αυτο…παντοτε εχει μια απαντηση για ολα…αναμενουμε λοιπον…κατι εχει να πει και αυτη εφοσον πανω της παιζεται το βρωμικο παιχνιδι…

 14. δυστυχως δεν ειναι μια η φυλακη …ειναι κατι σαν την Ρωσική ξύλινη κούκλα που μπαίνει η μία μέσα στην άλλη .Οποτε ειναι καπως απιθανο να κερδισεις την ελευθερια σου .Το χειροτερο ειναι οτι ουτε εχουμε καταλαβει ποια ειναι η πραγματικη ελευθερία.

 15. ρε φιλε τι να πω ενα μεγαλο μπραβο,η αληθεια που τσακιζει κοκκαλα.
  Μόνο ενα αλλα..δυστυχως προσωπικη αποψη βεβαια,αν και ισως δεν θα πρεπει να την εκφρασω ουτε η ενωση μας δεν θα μας βοηθησει παρα μονο η επενακινηση..Η δυσομια ειναι πολυ μεγαλη κ χαθηκε η εμπιστοσυνη,η απογοητευση κυριαρχει,ισως τα βουνα να ειναι η λυση.ΔΕΝ ξερω…η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ κ αυτο που συμβολιζει δεν μπορει να χαθηκε…..ελπιζω

 16. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΕΑΤΑ. ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Oι εντυπώσεις μου για το Crypto Mining Broswer..