21:33 - 08/01/2017

Ποιος φοβάται τον κακό τον λύκο;

Ποιος φοβάται τον κακό τον λύκο;

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 2
  0
  Το ασήμαντο εγώ μας !
 2. Νίκος Κοεμτζής ο Παλιός κακός λύκος που δεν φοβήθηκε 10 Ιανουαρίου 2017 @ 15:17
  1
  0
  Τα γουρουνάκια εννοείται φοβούνται τον κακό τον λύκο που τόσα χρόνια ήταν τα πουτανάκια του σιωνιστικού εβραικού συστήματος που πουλήσανε την ψυχή τους και βασανίζανε τον λαό και δεν τον αφήνανε να κάνει διαδηλώσεις για την ελευθερία τους,τσιράκια της Ν.Τ.Π και του Αντίχριστου.Που βαράγανε γιαγιάδες και κοπελίτσεσ με τα γκλόπ και που δολοφονήσανε αθωους συμπολίτες μας αδέρφια μας τα ίδια τα παιδιά μας.Η ώρα πλυσιάζει και φοβούνται πολυ τα γουρουνάκια γιατι θα είναι οι πρώτοι που θα κυνηγήσουν οι αγριοι λύκοι που παρακολουθούν τα όσα άδικα που γίνονται τοσα χρονια. Νέμεσις λοιπόν και σε αυτούς χωρίς τύψεις να μάθουν αλλη φορά να πουλάνε τον ίδιο τους τον εαυτό και τα αδέρφια τους για ένα γαμημένο μεροκάματο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί