Πέφτει πολύ ξύλο στα κρυπτονομίσματα…

* Μολις εμαθα οτι οι κορεατες ανακοινωσαν οτι υπαρχει ενα τεραστιο θεμα ασφαλειας μεσα στο μπιτκοιν …χακερς προσπαθουν να εισχωρησουν …εχουμε λοιπον μια κατασταση ψευδοπανικου …

«Coinrail said in a statement on its website that it’s reviewing its system due to hacking attempts. The exchange says it has managed to freeze all exposed NPXS, NPER and ATX coins, and that other cryptocurrencies are now being kept in a cold wallet. The statement is the only content available on the exchange’s homepage, and contact information could not immediately be located.

The exchange trades more than 50 different cryptocurrencies and was the 98th largest, with a 24-hour volume of about $2.65 million, according to data from Coinmarketcap.com.»

Είναι 24 ώρες  τώρα που η αγορά των κρυπτονομισμάτων δέχεται πολύ σκληρές πιέσεις,  δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος….  αλλά σίγουρα αυτές οι κινήσεις μετά από τόσο μεγάλη διόρθωση των κρυπτονομισμάτων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο…..  φανερώνουν κάποιες  μελλοντικές στρατηγικές!

Μην ακούσω τις φιλοσοφίες ότι είναι φούσκες,  τα πάντα όλα Ότι κινείται οικονομικά στο σύστημα ότι υπάρχει που  συναλλάσσοματε είναι φούσκα σήμερα… οσο φούσκα μπορεί να είναι τα κρυπτονομίσματα άλλο τόσο και επι 10 είναι και η Wall Street!

Θεωρώ ότι είναι καλή ευκαιρία για αυτούς που έχουν  ρευστότητα στο  πορτοφόλιο τους  να αρχίσουν να βλέπουν την αγορά σαν μία καλή στιγμή… Όπου θα αρχίσουν σταδιακά να παίρνουν θέση σε τιμές των  κρυπτονομισμάτων…!

Μην ξεχνάτε ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν διαφορετικό τρόπο εξέλιξης  και αν ένα νόμισμα που έχει έχει πτωτική πορεία για ένα μήνα… Μπορεί σε 24 ώρες Να την καλύψει και να κάνει και χιλιάδες τα 100 απόδοση!

Εγώ συνεχίζω να κρατάω την ZIL…. συνεχίζει κάτι να μου Βρωμάει στην συμπεριφορά των επενδυτών πάνω της…..to 0.1100  μου φαίνεται σαν μία βάση για εκτίναξη….  αυτή τη στιγμή είναι στο 0.1034… αλλά θεωρώ ότι με το που σταματήσει η πίεση για να μαζέψουν κομμάτια οι μεγάλες φάλαινες θα το καλύψει μέσα σε χρόνο ρεκόρ….!

Τώρα για την ομάδα των κρυπτονομισματων που ακολουθεί το ριάλιτι trading,  έχουμε σχεδόν τελειώσει την airdrops.Gr  και θεωρώ ότι από σήμερα το βράδυ θα ξεκινήσει η κανονική ροή προσφορών,  εκεί σε αυτή τη σελίδα έχουμε δημιουργήσει ένα link το οποίο το ονομάσαμε ριάλιτι trading  και στο άρθρο που έχει μέσα για να  ενημερωσει όλους τους νέους  φίλους μας…. στο τέλος του υπάρχει μία φόρμα στην οποία όποιος την συμπληρωσει  θα λαμβάνει πλέον σαν αλέρτ  στα e-mail του τις κινήσεις που κάνω σαν επενδύτης στο χρηματιστήριο…. θα συνεχίσω να βάζω και τα άρθρα με συνθηματικό εδώ στο κατοχικά!

Aκόμα να επιστήσω την προσοχή σε όλους σας ότι δεν είναι μόνο το επενδυτικό κομμάτι το οποίο μπορεί να μας κάνει αυτο το χρόνο να αλλάξουμε τα οικονομικά μας…. Ένα πολύ ουσιαστικό και μεγάλο κομμάτι είναι τα δωρεάν κρυπτονομίσματα και σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την airdrops.Gr  αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάθε μέρα ώστε να εκτελείτε τα απαιτούμενα Που ζητάνε οι νέες προσφορές…. κάποια από αυτές θα μας δώσει χιλιάδες ευρώ κέρδος μέσα στο χρόνο!

Αυτά για την ώρα,  Βάλτε στο μυαλό σας και την airdrops.Gr  σαν ενα όπλο με την ασχολία σας στα krypto… και σύντομα εκεί θα σας φέρουμε κάτι πολύ  πρωτόγνωρο…. για να έχετε ακόμα  ένα όπλο που δεν το έχουν οι άλλοι….. δεν θέλω να πω πολλά ακόμα… Αλλά περιμένετε κάτι αναπάντεχο…!

Stranger…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

5 thoughts on “Πέφτει πολύ ξύλο στα κρυπτονομίσματα…

  1. μαριος says:

    οποιοσδήποτε τρόπος συναλλαγής πλην δολαρίου δεχόταν δε χετε και θα δε χετε πόλεμο και θα χαρακτηρηζετε φούσκα, υπομονή θέλει, διότι το κρυπτονομισμα δεν ελχεχετε απο τους κεντρικούς τραπεζίτες ακόμα και είναι αγκάθι στον οικονομικό και κοινωνικό ελέγχο που θέλουν να επιβάλουν

  2. ΚΥΡΙΑΚΗ says:

    ok. έχωκάνει και την εγγραφή μου στο Reality Trading. Αναμένω γιατί κολλάω σε «χαζά» θέματα όπως π.χ. την εγγραφή στο MetaMask, ή στο Telegram. Πότε περίπου υπολογίζετε να γίνουν τα βίντεο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *