Όταν ο υπουργός οικονομικών σου σου λέει…. Ότι χρειάζεται τις ιδιωτικές τράπεζες του Ρότσιλντ…

Τότε πια το παίρνεις απόφαση ότι δεν έχεις κράτος ούτε πρόκειται ποτέ να έχεις…. Όταν συναινεί στο να χαθούν σπίτια από τις ιδιωτικές τράπεζες…. Τις ίδιες που στήσαν το έγκλημα… Τις ίδιες που κάνουν την απάτη της κρίσης… Τις ίδιες που ενώ πήραν 220 δις δεν τα ξαναβάλαν στην αγορά όπως όφειλαν και ακολούθησαν τη ρήτρα του συμβολαίου που έλεγε ότι υπεύθυνος για αυτά τα χρέη θα είναι ο λαός…. Τότε Αρχίζεις και Καταντάς αστειος σαν Πολίτης!

Για αυτο Μην ξαναδώ κανέναν με μεγάλο στόμα να φωνάζει για την κατάντια της χώρας…. Κανέναν να φιλοσοφεί για το μεγαλείο του Έλληνα…. Κανέναν που Θα τολμήσει να ξαναμιλήσει για αλλαγές και επαναστάσεις!

Οι αριστεροί, αυτοί που φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές, αυτοί που ήταν οι ήρωες που θα αντιστεκόντουσαν…. Σήμερα λενε είναι καλό να χάσει ο φτωχός το σπίτι του για να στηριχθεί η τράπεζα….. Αυτό είναι ανήκουστο να ακούγεται από τους αριστερούς ήρωες σας!

Μία κυρίαρχη χώρα κύριε Υπουργέ έχει δική της τράπεζα, δεν έχει ανάγκη τις ιδιωτικές τράπεζες να δανείζουν ή να διακινούν το χρήμα, υποτίθεται τουλάχιστον ότι εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε πρώτος, θα πρέπε πρώτος λόγω ιδεολογίας να γνωρίζετε Ποιος είναι ο ουσιαστικός εχθρός της κοινωνίας της οποίας έχετε ταχθει να αλλάξετε και να πολεμήσετε τους εχθρούς της!

Τόσο αστεία η κατάντια μας, είναι τόσο γελοία η στάση μας απέναντι στους χειρότερους μαριονέτους που έβγαλε ποτέ αυτή η πολιτική σκηνή που ειλικρινά ντρέπομαι, δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίζω να προσπαθώ να ξυπνήσω και να δείξω το ψέμα και τη βρωμιά που μαστίζει τον πλανήτη γη!

Τόσο πολύ μεγάλη γελοιότητα , τόσο πολύ μεγάλο ψέμα, τέτοιες κωλοτούμπες ιδεολογικές δεν πρέπει να εχει ξανά γνωρίσει η ιστορία καμίας πολιτικής σκηνής σε καμία χώρα!

Αριστερός να λέει ότι χρειάζεται τις ιδιωτικές τράπεζες του ΚΑΠΙΤΑΛΑ για να μπορεί να έχει ανάπτυξη!

Τεράστια ντροπή….!

Τεράστια απογοήτευση!

Λυπάμαι που δεν φτάνω για να πάρω αυτή τη στιγμή και με τη βία σήμερα το βράδυ το κοινόβουλιο !

Και αν είσαι και κάποιος που με διαβάζει και ανήκει στην υπηρεσία του νομού και θες να υπηρετήσεις το πολιτικώς ορθό σε έχω γραμμένο στα α****** μου!

Πρέπει να πάρουμε τη χώρα πίσω με όποιο κόστος με όποιο τρόπο..!

Δυστυχώς η εποχή που προσπαθήσαμε να είμαστε ισορροπιστές και πυροσβέστες σε όλα όσα η νέα παγκόσμια τάξη είχε σχεδιάσει για να δημιουργήσει διαχωρισμό…. Πλέον τελείωσε!

Προσωπικά δεν αντέχω άλλο να είμαι σε ένα τόπο και να ονομάζουμε Πολίτης όταν τα σ**** έχουν φτάσει ήδη στη μύτη μου!

Τόσο πολύ μεγάλη ξεφτίλα δεν την αντέχω!

Θυμηθείτε ότι κάποτε σας είχα γράψει ότι αυτοί που θα καταφέρουν να επιβιώσουν στην κοινωνία που έρχεται είναι αυτοί οι οποίοι θα αντιληφθούν πρώτοι ότι οι νόμοι έχουν καταπέσει!

Πρέπει να πάρουμε πίσω τη χώρα…. Πρέπει να πάρουμε πίσω τη χώρα….. Πρέπει να πάρουμε πίσω τη χώρα….. Πρέπει να πάρουμε πίσω τη χώρα….. !!!!!!!!!!! Και πρέπει να το κάνουμε ΤΩΡΑ!!!!!!

Stranger,,,

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

15 thoughts on “Όταν ο υπουργός οικονομικών σου σου λέει…. Ότι χρειάζεται τις ιδιωτικές τράπεζες του Ρότσιλντ…

 1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Ο Τσακαλωτος εχει και προσωπικό συμφέρον αν δεν κανω λαθος. Ο εξαδέλφου του ειναι χωμένος μέχρι τον λαιμό στς ξενα φαντς. Λέτε ο εξαδέλφου να αφήσει ετςι τον εξαδέλφο;;; Μπααααα, ολο και κατι θα τσιμπήσει και ο εξαδέλφος του εξαδέλφου. Λέτε να κανω λαθος;;;

 2. glaros says:

  Γιατί εξανίστασαι ρε Νικόλα και μου συγχύζεσαι? Ας μου πει κάποιος, στα μέσα του 19ου αιώνα που έδρασε ο Κάρολος (ο Μαρξ ντε), και τον ίδιο καιρό οι αδερφοί ροθτσιλντ αγόραζαν τις κεντρικές τράπεζες της ευρώπης και της αμερικής, το αυτάκι του Καρόλου δεν είχε ακούσει τίποτα??? Ούτε του φίλου του βιομήχανου Ένγκελς? Γιατί στο Κεφάλαιο, Καπιταλιστής ορίζεται ο ‘έχων τα μέσα παραγωγής’, αυτός που δημιουργεί δουλειές δηλαδή (ΧΑΧΑ!) και η όλη επαναστατική προσέγγιση αναλώνεται στην

 3. glaros says:

  αδικία και εκμετάλλευση (δεν αντιλέγω) της σχέσης εργοδότη-εργαζόμενου. Ο Τόκος και το Επιτόκιο (κατά τ’άλλα) είναι καθόλα νόμιμος στην Πολιτική Οικονομία, (συν)ιδρυτής της οποίας θεωρείται και ο Κάρολος μαζί με τους Κλασσικούς (ρικάρντο – αυτός μας έδωσε τα δάνεια του 1830 και εμείς τον λέμε και ‘κλασσικό’). Η δε ανάλυση στη θεωρία του χρήματος είναι γενική και αόριστη τον καιρό που αυτή είχε ονοματεπώνυμο : ροθτσιλντ !!! Τί δεν κατάλαβες φίλε μου για την ‘Αριστερά’ ??? Μήπως, ‘άλλο επίπεδο’

 4. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ says:

  Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ 4 ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.
  ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΈΧΕΙ ΦΤΙΆΞΕΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ  ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ 

 5. Άρης Παπαμιχαήλ says:

  Όταν όμως το 95% ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ αλλά και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να γνωρίσει και να αποδεχτεί ακόμα ότι δεν έχει Πατρίδα και μέλλον, πως να την πάρεις πίσω ;;;; Εδώ είναι το πρόβλημα!

 6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Η ΒΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΛΑ.

 7. Ανώνυμος says:

  Ta @ mas tha pareis, osa mas roufate ta roufate apo tin DEI otan tin paroun idiotes that routfate ta @ mas pou to eyxomai olopsyxa na poulithei se idiotes tha exoume logariasmo 50e kai oxi +100 gia na taizoume kathe foustra kragmeni san esena

 8. Αρίσταρχος says:

  Δεν υφίσταται Δημοκρατία όταν το πολίτευμα εξαρτάται απο τραπεζικό σύστημα.
  Είναι αδιανόητο να πρέπει να περνώ τον μισθό μου μέσα απο μια ΑΕ που δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτε και να χρεωνομαι και εγώ και όλοι οι συν άνθρωποι μου και να χαρίζω τη ζωή μου σε αυτούς. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 9. ποιος; says:

  μιλας για το μογγολικο απογονο του αντικομμουνιστη και υποστηρικτη της βασιλειας θρασυβουλα(χαμαιλεοντος…) τσακαλωτου; το στελεχος τοσο της δοσιλογικης κυβερνησης τσολακογλου οσο και της κυβερνησης εθνικης ενοτητας; τον δραστη των δεκεμβριανων και τον υποκινητη του εμφυλιου υπερ των αγγλοαμερικανων; οταν ο αρχιδοσακκος παρει μια πληρη περιστροφη και το δεξι-αριστερο χασει τη σημασια του, η φωνη γινεται ψιλη και η μπεσα φευγει απο το παραθυρο. το φαινομενο δεν ειναι τωρινο, αρκει να βλεπεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *