Καλο ειναι καποια στιγμη ολοι μας να εχουμε την ικανοτητα να ξανακοιταξουμε οτι μας δοθηκε, να μπορεοσυμε να αμφισβητησουμε ξανα τι μας δοθηκε ..οχι για να κανουμε μια νεα θεωρια αληθινη η να αποδειξουμε μια νεα αληθεια αλλα γιατι δεν υπαρχει καμια θεωρεια που να μην εχει βασιμα στοιχεια και παραξενιες …οπου σε πολλες περιπτωσεις αυτες οι παραξενιες ειναι ιδιαιτερα μεγαλες!
Ερευνοντας το αγνωστο μπορει να οδηγηθεις σε σπουδαιες νεες ανακαλυψεις ακομα και αν ο λογος που ξεκινησες την ερευνα ηταν τελειως διαφορετικος ..!
Για να κλεισω αυτη το αρθρο ..το λαθος δεν ειναι να ασχοληθεις με κατι που σου ακουγεται τρελο, αστειο , και κανεις αλλος δεν το δεχετε…το λαθος ειναι να κλεισεις τα αυτια σου γιατι εισαι 100% σιγουρος οτι το συστημα που σε εκπαιδευσε σε αγαπαει τοσο πολυ που σου εδειξε αληθειες … και μονο αληθειες ..!
Το δογμα σε τιποτα δεν κανει καλο ..και ιδιαιτερα στην ερευνα ..αφηστε τον εαυτο σας να χαθει σε παραξενες θεωρειες οσο και τραβηγμενες και αν ειναι .. ειναι σιγουρο οτι θα βρειτε στοιχεια που τουλαχιστον θα βαλουν το μυαλο σας να ιδρωσει ..!
Υπαρχουν παντα δεδομενα και πληροφοριες που απαιτουν μεγαλες εξηγησεις και απαντησεις ..και ομως κανεις δεν θελει να της δωσει και επιλεγει να κρυβεται πισω απο μια σταση ..επικοινωνιακη σταση ..λεγοντας απλα αυτα ειναι αστεια πραγματα …η κανοντας αποδομηση στους αληθινους ερευνητες ..!
Καποτε ενας κωμικος ειχε πει οτι ο ανθρωπος ειναι ικανος να αγγιξει ενα παγκακι φρεσκοβαμενο αν του πεις προσεχε μην κατσεις μολις το εβαψαν γιατι θα σε αμφισβητησει …αλλα ποτε δεν θα αγγιξει η θα αναρωτηθει οτιδηποτε για μια αορατη εννοια οπως ο θεος για να δει αν υπαρχει!..
Δεν ειναι ντροπη να ψαχνεις ολα οσα οι αλλοι θεωρουν δεδομενο … αυτο σημαινει ερευνα ..και ας αποτυχεις ενα δισεκατομμυριο φορες… γιατι η ουσιαστικη αλληθεια και οι μεγαλες απατες σιγουρα χρειαζονται δισεκατομμυρια αποτυχιες για να τις αποκαλυψεις ..!
Stranger,…
Υ.Γ Πριν ξεκινησετε να αποδομειτε και να λετε , βρηκα ενα ταξιδι απο εκει προς τα εκει χωρις σταση … να ειστε σιγουροι οτι αν το κανετε τελικα αυτο το ταξιδι δεν θα γινει ποτε καμια σταση !!
Ο Ελληνας ποτε δεν έπαιρνε τιποτα σαν δεδομένο. Ερευνούσε παντα και τα παντα. Ακομα και τους Θεούς του, τους περνούσε απο μικροσκόπιο. Για αυτο ανέπτυξε τον πολιτισμό που ανέπτυξε. Μας εχουν μάθει δυςτυχως να καταπίνουμε οτι μας δωςουν, σαν μασημένη τροφή.
Εκεί που δείχνει η κορυφή της γωνίας δεν είναι η Ινδία, αλλά το Ομάν στην Αραβική Χερσόνησο. Δεν παύει να είναι εξαιρετικά αξιοπερίεργο, βεβαίως.
Υπάρχει όμως κάποια λογική εξήγηση, αν δεν υπάρχει απ’ ευθείας δρομολόγιο Ν.Αφρικής-Αυστραλίας κι εκεί δεν γίνεται “στάση” αλλά “ανταπόκριση”, δηλαδή μετεπιβίβαση σε άλλο αεροσκάφος, άλλου καθιερωμένου δρομολογίου προς Αυστραλία. Σαν να πηγαίνεις με το Μετρό στον Πειραιά κι από κει παίρνεις το λεωφορείο για Κερατσίνι.
Θα συμφωνίσω μαζί σου αλλά υπάρχει επίσης και το άλλο θέμα (όπως βλέπουμε τον χάρτη) , του να υπάρχει κοντά στην πορεία του αεροπλάνου έδαφος για περίπτωση ανάγκης, ή ακόμα και τα μαγνητικά πεδία σε εκείνη την περιοχή που λίγοι γνωρίζουν ως απομονωμένη , ρεύματα αέρα (ο παγωμένος ωκεανός στο νότο δεν ξέρουμε τι αέρηδες παράγει) . Τώρα που το σκέφτομαι από Ελσίνκι και Όσλο πετάει αεροπλάνο απευθείας για Αλάσκα;
Κάτι άλλο , πόσοι Νοτιοαφρικανοί και Αυστραλοί έχουν άμεση ανάγκη να βρεθούν από το ένα μέρος στο άλλο απευθείας;
Γιατί δεν έχει απευθείας γραμμές σε Αυστραλία από/προς Ελλάδα; με τόσους Ελληνικής καταγωγής κατοίκους να πηγαινοέρχονται τα καλοκαίρια;
δεν καταλαβα..
Αληθεια δεν καταλαβαινω τι θες να πεις .Ζω στην Αυστραλια .Πηγα στο Μουντιάλ της Βραζιλιας δια μεσου SOUTH AFRICA .Σταματησαμε και στο πηγαινε και στο ελα στην Νεα Ζηλανδια .Τι εννοεις με την ινδια;
Καλά εσύ πέρασες Ινδικό και Ατλαντικό για να πας από Αυστραλία στην Βραζιλία;
Και γιατί δεν πήγαινες από Ειρηνικό που είναι πιο κοντά;
Είδες που δεν στέκει ούτε το ταξίδι που έκανες;
Από ειρηνικό πήγε..στάση Νέα ζηλανδία λέει ότι έκανε στάση..άρα..
Αφού λέει ότι έκανε στάση στην Νότιο Αφρική, γράφει καθαρά και με κεφαλαία γράμματα “δια μέσου SOUTH AFRICA…”
Εν τω μεταξύ σταμάτησε, λέει, και στο πήγαινε και στο έλα.
Δηλαδή στο πήγαινε πήγε Ν.Ζηλανδια και μετά γύρισε πίσω προς south africa και κατόπιν πήγε Βραζιλία… Εσένα σου στέκει όλο αυτό;
Εδώ μιλάμε ρε φίλε ότι ο άλλος πήγε από Αυστραλία Ν.Ζηλανδία,SOYTH AFRICA και ακολούθως Βραζιλία,τι Κατάρ και πίτσες μπλέ μου λες;
Χαχαχαχαχα χαχαχαχα αχχχ να είστε καλά με κάνατε να γελάσω μέχρι δακρύων…. Χαχαχα χαχαχα…. Γιατί είστε τόσο αφελείς?? Ωχχχ μην τρώτε μασημένη τροφή… Έρευνα, κάντε λίγη θα εκπλαγείτε…
δειτε εδω και προωθησε το παντου σε παρακαλω σε καναν εισαγγελεα σε καναν δικηγορο στην αστυνομια κ.λ.π
τουρκαλβανος ομολογει δημοσιως στο γιουτουμπ οτι εκανε ληστειες στην ελλαδα και οτι θελει να βιασει και να σφαξει νηπια και βρεφη του ελληνικου λαου!!!!!!
Llazi Bibo
Llazi Bibo
Πριν από 3 ώρες
nik εσείς μόνο να περνετε πίπες είσαστε και να τον πάρετε στο κολο σας…4 χρόνια εμένα σε αυτό το μπουρδελο κράτος και έχω μπει σε πολλά σπίτια για ληστεία αλλά μετανιώνο που δεν γαμισα τα παιδιά σας από τότε που ειταν μορα
Μερικές φορές αυτό που εννοείται παραλείπεται. Αφήνουν τον άλλον να ταξιδέψει στον δικό του κόσμο και να υποθέσει , να εγκρίνει τα δικά του συμπεράσματα .
ίσως ξεκινά από τα πίσω γιατί εκεί ξεκινά . Και τα πίσω τα οδηγούν στα ποιο πέρα.
Πώς να προβάλεις κάτι στην διάσταση που βρίσκεσαι από πρακτικής άποψης δεν γίνεται. Και τί κάνεις; Το προβάλεις στην διάσταση που τον βλέπουν οι ανάλογοι δέκτες..
άλλοι χαμηλά άλλοι ψηλά. Άλλοι ενδιάμεσα. κΑΙ το πείραμα έχει τα ανάλογα δείγματα. Που σε παέι το σκεφτικό , και που σε οδηγεί .. Αλλά οι στάσεις είναι πολλές , δεν ξέρεις που να σταματήσεις και έτσι συνεχίζεις..
Η συνείδηση μπορεί να μην τα έχει όλα κατανοήσει αλλά υπάρχουν ενεργά στοιχεία που δεν παρακάμπτονται.
σημασία τελικά έχει τι χζητάς δεν ξέρεις αυτό που θα ζη΄τήσεις πώς θα έρθει.
ένα παράδειγμα που έγινε αποδεκτό αλλά για τον άλλον ευτυχώς ήταν αίσιο.
ΗΡΩ
ΗΡΩ
Και το καράβι από Πάτρα για Ιταλία κανει στάση Ηγουμενίτσα. Αχα κάλο ε!
http://www.traveller.com.au/virgin-australia-brings-back-direct-flights-to-johannesburg-through-south-african-airways-codeshare-10okil
τα δικινητήρια αεροσκάφη πχ 777 Α330 υποχρεούνται να ακολουθούν ροτα ώστε πάντα να βρίσκονται σε απόσταση 180 λεπτών απο το κοντινότερο αεροδρόμιο σε περιπτωση βλάβης του ενος κινητήρα, στον αντίποδα τα τετρακινητήρια αεροσκάφη πχ 747 A340 380 μπορούν να πάρουν την ροτα παράλληλα της ανταρκτικής. To μυαλό αυτών που μασάνε το psyop της νασα και των άλλων τριγραμματων υπηρεσιών είναι επίπεδο όχι η γη.
Η επίπεδη γη δεν είναι ”psyop της νασα” ηλίθιοι… Για να ισχύει αυτό που λες σημαίνει ότι η επίπεδη γη είναι θεωρία – δημιούργημα της ίδιας της NASA. Επίσης για ποιο γ***** λόγο η ίδια η NASA να προωθεί τέτοια θεωρία θέλοντας ηθελημένα να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον της;! (τσέκαρε λογική σφαιροκέφαλου κουφιοκέφαλου) Κάτσε διάβασε πόσο παλιά είναι αυτή η θεωρία… Είστε για κλάματα, δήθεν ερευνητές.
Πτήση QFA64 Qantas αεροπλάνο Boeing 747-438. Johannesburg to Sydney. Πληροφορίες https://www.flightradar24.com
Kατά τη δική μου πάντα άποψη, δημιουργούνται οργανισμοί/εταιρείες ως εκκολαπτήρια μιμιδίων που δρουν – εκούσια ή ακούσια, ως PsyOps παραπληροφόρησης, προκειμένου να αποδομηθεί η πραγματική έννοια της συνωμοσιολογίας, που βασίζεται στην πραγματική πολύπλευρη έρευνα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα, πως η γνώση, όπως και μία εικόνα, μία φωτογραφία, ένας χάρτης, μπορούν να αλλοιωθούν – να χειραγωγηθούν – να σβηστούν.
Ως αναφορά/παράδειγμα στις φωτογραφίες του άρθρου:
Aς υποθέσουμε πως η Γεωδαισία είναι λάθος. Άκυρος ο Μπέρναρντ Ρίμαν ο οποίος χρησιμοποίησε και γενίκευσε το άκυρο Πυθαγόρειο θεώρημα. Άρα Άκυρο το Καρτεσιανό σύστημα συντεταγμένων. Άρα Άκυρος και ο Ερατοσθένης. Άκυροι οι αριθμοί που πλέον παύουν να αποτελούν την υλική φύση των πραγμάτων. Άκυρα τα μαθηματικά. Τέλος στη Μαθηματική λογική βρε παιδί μου, πως αλλιώς να το πούμε;
Τι μας μένει; Να βασιστούμε στον Samuel Birley Rowbotham. Μπορούμε να βασιστούμε όμως μόνο στον Rowbotham;
Εάν η γνώση/η ιστορία/η εικόνα/η φωτογραφία/ ο χάρτης/ή ένα βίντεο μπορούν να αλλοιωθούν….
https://katohika.gr/diethni/pou-vrike-o-piraulos-oeo/#comment-392939
…. Και εάν ο μεγαλοεκδότης εφημερίδων [ΜΜΕ χεχε] – Arthur Brisbane, είχε πει : «Use a picture. It’s worth a thousand words.» [Χρησιμοποιήστε μία εικόνα. Αξίζει όσο χίλιες λέξεις]. Ενώ οι Κινέζοι – στους οποίους «χρεώθηκε» για λόγους αληθοφάνειας, το παραπάνω ρητό του Brisbane – στην πραγματικότητα είπαν: «Να ακούσεις για κάτι 100 φορές, δεν είναι πιο πειστικό από το να το δεις μπροστά σου έστω και μία». Κάτι που η Ελληνίδα γιαγιά μου διατύπωνε ως «χίλιες φορές να δεις και πάλι να μην πεις», εννοώντας πως δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα βασιζόμενοι μόνο σε αυτά που βλέπουμε.
Εάν λάβω υπόψη όλες τις παραπάνω υποθέσεις, καταλήγω στο καίριο ερώτημα/απάντηση που θεωρώ πως πραγματεύεται το άρθρο του Stranger:
Γιατί να βασιστώ στις μονόπλευρες εικόνες του υλικού κόσμου έτσι όπως θέλουν να μου τις παρουσιάζουν;