10:40 - 19/06/2014

Οι επιπτώσεις του αυνανισμού μέσα στον πολιτισμό της Χεστρας !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Hands Free υπερμαλακιστηρας , αφού έχουμε την γνώση σαν πολιτισμός μπορούμε και κανουμε εφευρεσεις με χρήσιμες τεχνολογίες !!

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν συντομότατα επιχειρηματίες που θα ανοίξουν μαγαζιά με τους μαλακιστηρες στην σειρά , ποιος θέλει να παιδεύεται και να ιδρώνει πια ;

Ίσως και να μπορούσαμε να φανταστούμε μια σειρά από δαύτους και στην ελληνική βουλή μιας και ως γνωστό ο αυνανισμός δημιουργεί θετικά αποτελέσματα στο άγχος και στον εκνευρισμό!

Αυτά πατριώτη … καλό βόλι !

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. Καλή η μαλακία αλλά με το γαμίσι γνωρίζεις κόσμο…

 2. Στη Βουλή πρέπει να γίνουν πατέντα στα έδρανα.

 3. εάν πετυχει μια μαλακια τυφλα να εχει το καλυτερο γαμισι

 4. υπερμαλακιστηρας λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
  χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

 5. θα ειναι η πιο πολυγαμημενη τρυπα

 6. Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να εφαρμοστεί και στο ελλαδησταν αυτό το πράγμα, αφού η μαλθακια πηγενει σύννεφο και γενικός εάν η μαλθακια ήταν άθλημα θα επερναμε και πρωτάθλημα!

 7. ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΔΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)…. ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΝΤΣΙΤΕΣ Η ΑΠΛΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ Η ΔΕΗ ΚΟΛΩΝΕΣ.

 8. απο δαύτους έχει πολλούς εδώ μέσα. Προφανώς τους χρειάζεται αυτή η ενημέρωση.

 9. gamw tin kina gia xwra…

 10. για κοντους ειναι το μασινι,

 11. την μαλακια πολλοι αγαπησαν το μαλακα ουδεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*