O θυμός είναι ένα καλό σημάδι ότι βρίσκεσαι κοντά στην αλήθεια..

Oι περισσότεροι από μας αναζητούμε απαντήσεις Ψάχνοντας τις προσωπικές μας αλήθειες και το προσωπικό μας μονοπάτι χωρίς να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε ένα κύμα μεγάλου θυμού οταν ανακαλύψουμε την αλήθεια..

H αλήθεια δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να το διαχειριστούν εύκολα όλοι  και σίγουρα η αλήθεια όταν έρχεται δεν φέρνει ιδιαίτερη χαρά αλλά φέρνει αρκετό θυμό..

Όταν ανακαλύπτεις ότι είσαι  παραμύθιασμενος για όλη σου τη ζωή το πρώτο συναίσθημα που βγαίνει ειναι ο θυμός  και θα πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε αυτό αν θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια!

Συνήθως οταν μιλάω σε νέους ανθρώπους Χρησιμοποιώ την διαδικασία των ερωτήσεων για να μπορέσω να κατανοήσω σε ποια βάση συνειδησης μιλάω… Τι είδους ψυχή είναι απέναντί μου και πόσο εξέλιξη έχει ώστε να μπορέσω να βρω τους κατάλληλους δρόμους να την οδήγησω στο να ανακαλύψει την δικιά της αλήθεια!

Για αυτό θα ήθελα σε αυτό το μήνυμα μου να κάνετε κάτι παραπάνω από το να το διαβάσετε…. να πάρετε ένα χαρτί και ένα μολύβι και να κάνουμε μαζί ένα παιχνίδι ερωτήσεων, όπως το διαβάζετε θα απαντάτε  ώστε στο τέλος  αυτού του μηνύματος να μην μπορείτε από το θυμό σας  η από την αντίδραση που έχουν κάποιες ταμπέλες μέσα σας  να απορρίψετε αυτή την πληροφορία.

Αν σας ρωτούσα για ποιο λόγο επιλέξατε την εργασία που κάνετε σήμερα είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα απαντούσατε ότι το κάνατε γιατί χρειαζόσταν τα χρήματα,  για να βοηθήσετε την οικογένειά σας, η ως μέσο επιβίωσης, ένα μικρότερο ποσοστό θα απαντήσει ότι θεωρείσε ότι βρήκε μία ευκαιρία, ένα καταπληκτικό νέο προϊόν.., μία νέα υπηρεσία που του έδωσε το σκεπτικό Ότι μέσα από αυτό θα εξελιχθεί περισσότερο!…. και το ποιο μικρο πσοσσοτο σε απαντήσεις θα ειναι οτι  κάνω αυτό που ονειρευόμουν,  κάνε αυτό που ήθελα πάντα στη ζωή μου κοκ..


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σας παρακαλώ γράψτε στο χαρτί την ειλικρινή σας απάντηση,  μην κάνετε παγαποντιά Θα χάσετε την ουσία όλου αυτου του μηνύματος… Σημείωσε στο χάρτη με πλήρη ειλικρίνεια την απάντησή σας!

Τώρα που όλοι γράψατε την απάντησή σας η επόμενη ερώτηση είναι απλή…  τι θα μου απαντούσατε αν σας ρωτούσα..  τελικά Πόσο ευτυχισμένοι είστε με την επιλογή σας,  τώρα που πέρασε ο καιρός πόσα από αυτά που  ονειρευτήκατε σας προσφέρε η εργασία σας,  πόσο διαφορετικά Ήρθαν τα πράγματα από αυτά που ονειρευτήκατε όταν Ξεκινήσατε;

Τις απαντήσεις τις γνωρίζω και τα ποσοστά τους,  αυτό που θέλω ειναι εσείς να δείτε την απάντηση γραμμένη σε ένα χαρτί….Απαντήστε με πάσα ειλικρίνεια!γράψτε την απάντησή σας στο ίδιο χαρτί!

Σε αυτή τη ζωή που ζούμε σε αυτή την κοινωνία που εμείς εξελίξαμε με την σιωπηλή συναίνεση μας και την απραξία.. στον αλλάξουμε την εξέλιξη…. υπάρχουν τεσσάρων ειδών εργασίες!

Είναι η εργασία που ανταλλάσσουμε το χρόνο μας για το χρήμα,  όπου το 80% από εσάς που διαβάζετε ανήκετε σε αυτήν την διαδικασία…

 Η επόμενη εργασία όπου ανήκει το 13%  είναι η εργασία που πολλαπλασιάζουμε τον χρόνο μας και τη γνώση μας μαθαίνοντας σε άλλους να κάνουν κομμάτι από την εργασία μας… Έτσι Έχουμε μεγαλύτερη απόδοση από τον χρόνο των άλλων που τους έχουμε τοποθετήσει στην εργασία χρονου προς χρήμα….οπου με απλά λόγια αυτό ο πολιτισμός της χεστρας το ονομάζει επιχειρηματίας…!

Η τρίτη Κατά σειρά εργασία  είναι η εργασία παθητικού εισοδήματος,  ή αλλιώς εργασία που λαμβάνω έσοδα από κληρονομικά δικαιώματα….  όπου σε αυτήν ανήκει το 6% περίπου….

Και η τέταρτη και τελευταία με το υπολοιπο 1-2 % την ονομάζω  εργασία ή εισόδημα  ουρανοκατέβατο…. το οποίο μπορεί να έρθει από το τζόκερ,  επειδή παντρεύτηκες το χρήμα, Επειδή σου αφέθηκε τεράστια κληρονομιά, επειδή μπορείς και επενδύεις σε μετοχές,  επειδή μπορείς και το ίδιο το χρήμα Το έχεις μετατρέψει σε προϊόν!

Δεν είναι αναγκαστικό ένας άνθρωπος να έχει μόνο μία εργασία, καποιοι από εσάς έχετε κατά κάποιο τρόπο εισοδήματα και από τις τρεις ή τέσσερις κατηγορίες…

Αν απαντήσατε στην προηγούμενη ερώτηση ότι τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως νομίζατε,  οτι αλλά περιμένατε και αλλού βρεθήκατε, ότι αλλιώς ξεκίνησαν τα πράγματα και αλλιώς εξελίχθηκαν… θα πρέπει να κάνετε μία μεγάλη αναθεώρηση  για το τι είναι η επιτυχία,  πόσο αξίζει ο χρόνος σας;,  Τι είναι η ελευθερία;,  αν πότε μπορεί να υπάρξει οικονομική Ελευθερία;…. και Πού θέλετε να πάτε από δω και πέρα;!

Αν είμαστε ειλικρινείς θα δούμε ότι  το καλύτερο εισόδημα και εργασία είναι αυτό που μας πληρώνει με κληρονομικά δικαιώματα… η κατηγορία 3 δηλαδή…. για την κατηγορία 4 δεν μπορώ να αναλύσω Μιας και το χάος της τύχης του κάθε ανθρώπου θα είναι δύσκολο να μπει σε ένα κείμενο με γράμματα!

Πάμε τώρα στην επόμενη ερώτηση και θέλω να απαντήσετε με πάσα ειλικρίνεια,  θυμάστε πότε στο σχολείο σας,  στο Λύκειο ακόμα και στο πανεπιστήμιο…. να σας μίλησε κανείς,  να σας έγινε κάποιο μάθημα στόχου,  εκπαίδευση να κοιτάξετε προς τα κει… που να σας έδειχνε ότι η καλύτερη επιλογή Εργασίας στη ζωή σας θα πρέπει να είναι μία εργασία που θα σας πληρώνει με κληρονομικά δικαιώματα;

Πριν απαντήσετε να εξηγήσω λίγο τι σημαίνει κληρονομικό δικαίωμα,  κληρονομικό δικαίωμα στην εργασία είναι τα πνευματικά δικαιώματα,  είναι αυτό που κάνεις μία φορά και αυτό μπορεί να συνεχίζει να σου αποφέρει χρήματα για πάρα πολλά χρόνια,  σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι συγγραφείς, οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί… και όλοι όσοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα προϊόν ή μία υπηρεσία που μπορεί να τους αποφέρει για μεγαλύτερο χρόνο από ότι οι ίδιοι σπατάλησαν κέρδη!Γενικα ειναι μια αργασια οπου πρπεει να εχεις εκπαιδευτει να εισαι δημιουργος !!!!

Αν απαντήσατε Με ειλικρίνεια είμαι σίγουρος ότι τα 95% +  έγραψε τώρα στο χάρτι του ότι κάνεις  στην ηλικία εκπαίδευσης και στην παιδεία δεν τους έδειξε η δεν τους έμαθε τον τρόπο να κοιτάξουν και να επιλέξουν να έχουν εργασία με κληρονομικά δικαιώματα!

Αναναρωτηθείτε τώρα γιατί αυτό συμβαίνει  η απάντηση είναι απλή και καθόλου συνωμοσιολογική και ξεκαθαρίζει μία και καλή πλέον τι είναι η έννοια παιδεια  και ποιους εξυπηρετεί…!  Τα σχολεία μας,  την παιδεία μας  την ελέγχουν κατά καιρούς διάφορες εξουσίες,  διάφορα οικονομικά λόμπι και συμφέροντα…. για να μπορέσει να συνεχιστεί σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας το νούμερο 2 μοντέλο εργασίας που έχει υιοθετήθει παγκόσμια  ως το μοντέλο επιχειρηματικότητας  θα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρεθεί Το φυτώριο να εκπαιδεύσει τους εργάτες…. δηλαδή το πρώτο μοντέλο εργασίας πού είναι η ανταλλαγή χρόνου με χρήμα!

Αν δεν Το έπιασες θα στο ξαναπώ,  δεν σε εκπαίδευσαν  στην πραγματική εξέλιξη της εργασίας και του εισοδήματος… Γιατί σε ήθελαν να επιλέξεις μόνο το πρώτο μοντέλο… γιατί αυτό εξυπηρετεί την πυραμίδα εξουσίας τους!

Είμαι κατανοητός;  γράψτω στο χαρτι  ο στρειντζερ έγινε απόλυτα κατανοητός  για το θέμα του πώς επέλεξα  να βλέπω μόνο ένα μοντέλο εργασίας!

Στην απάντηση που έδωσες την 2η  όπου το μεγαλύτερο ποσοστό από εσάς στο χαρτί του χει γράψει ότι δεν πήγαν έτσι όπως περίμενετα πράγματα και τα όνειρά του δεν ειναι αναγκη να φταίει Μόνο  η επιλογή του μοντέλου εργασίας…. αλλά σίγουρα έχει βοηθήσει…. Ή τουλάχιστον το έχουμε σαν δικαιολογία μέσα μας για να κατηγορούμε κάποιον…. και η εκάστοτε εξουσία και οι νόμοι της… Όπως και οι θεωρητικοί οικονομική παγκόσμια κρίση!

Επόμενη ερώτηση λοιπόν.. θεωρείς ότι η ζωή σου, ο χρόνος σου και τα όνειρά σου  δεν πήγαν εκεί που ήθελες η δεν έγιναν πραγματικότητα επειδή οι αποφάσεις της πολιτικής εξουσίας δεν ήταν οι κατάλληλες για να σε αφήσουν να εξελιχθείς; Απάντησε σε παρακαλώ Με ειλικρίνεια…. γράψε Με ειλικρίνεια στο χαρτί σου αυτό που πιστεύεις!

Είμαι σίγουρος παλι οτι το μεγαλύτερο ποσοστό έχει γράψει  ότι ναι φταίει η παγκόσμια πολιτική κρίση και οικονομική… Ναι φταίει αυτό που η Ελλάδα τραβάει τα τελευταία 8 χρόνια… Ναι είναι υπεύθυνοι αυτοί που πήραν αποφάσεις για την οικονομία της χώρας!

Εδώ και 400 χρόνια το μοναδικό πράγμα που δεν έχει εξελιχθεί σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας είναι ο τρόπος που εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας στα σχολεία,  ενώ τα πάντα γύρω μας έχουν εξελιχθεί από τα στυλό που γράφουμε μέχρι τα αεροπλάνα που πετάμε….. η παιδεία παραμένει στάσιμη… μπορείς να αναρωτηθείς γιατί; 

Θα σου απαντήσω γρήγορα και απλά να μη σε κουράσω…. δεν αλλάζεις κάτι όταν Αυτό το κάτι κάνει το έργο το οποίο του έχει ανατεθεί  …ΤΕΛΕΙΑ!  Ποιος θα χάλαγε μία καταπληκτική συνταγή με το ρίσκο κάτι νέου;

Στο σχολείο σου έμαθαν ότι αυτός ο πολιτισμός της χεστρας ένας πολιτισμός ο οποίος σε σέβεται και σε σε προστατεύει,  ότι λειτουργεί για σένα και τα συμφέροντά σου,  ότι οι νόμοι και οι κανόνες του υπάρχουν για να υπάρχει και η δικαιοσύνη σου… σε εκπαίδευσαν  να εμπιστεύεσαι αυτό το σύστημα!

Σε εκπαίδευσαν να επενδύεις σε αυτό το σύστημα,  να προσφέρεις το χρόνο και την ελευθερία σου αλλά και κατά επέκταση την προσωπική σου ευτυχία… για να σου δίνει προς τα πίσω συγκεκριμένες αξίες, ελευθερίες, ιδανικά, κεκτημένα δικαιώματα από αγώνες!

Μετα απο αυτη την εκπαιδευση σημερα μπορεις να μου πεις αν εχεις την ιδια πιστη οτι εισαι καπου ΚΥΡΙΟΣ….οτι σου ανηκει κατι; Οτι εχεις κατι δικο σου ; Η οτι τελικα εισαι μονο διαχιεριστης ..κατα επιλογη των αποφασεων … απο τα αφεντικα της στανης;

Στην προηγούμενη ερώτηση που σου έκανα αν πιστεύεις ότι φταίνε αυτοί που είναι στην εξουσία…. Έντεχνα… και συγνώμη αλλά εδώ θέλω να σου δείξω ότι η ζωή δεν είναι Δίκαια…. δεν έβαλα μέσα και την υπόερωτηση… Ή αν φταις εσύ;

Ποιος σου έμαθε να εμπιστεύεσαι το σύστημα; η ποιοι δεν έμαθαν να εμπιστεύονται το σύστημα..οπως πχ κανει ένας πολιτικός του σήμερα!… Ενώ εσύ έχεις χάσει τον χρόνο σου τη ζωή σου και τα όνειρά σου… θεωρείς ότι αυτοί που βρίσκονται στο επίπεδο της πυραμίδας και παίρνουν τις αποφάσεις… Ότι απέτυχαν στα όνειρά τους;

Γεννήθηκες απο τύχη  θεωρητικά ελεύθερος σε ένα πλανήτη ο Όποιος έχει έναν πολιτισμό  που ζει και κινείται μέσα από την αρπαγή, τον πόλεμο, την αδικία, την ιστορία του νικητή, και την απάτη….. γιατί εμπιστευτικές αυτόν τον πολιτισμό….;  Ποιος σου έμαθε να τον θεωρείς τον καλό μπαμπά σου;

Αυτοί που βρίσκονται στο επίπεδο της πυραμίδας που εκτελούν τις εντολές των κρυφών αρχηγών του κόσμου μας  δεν είναι πιο έξυπνοι από μας,  Ούτε πιο σπουδαγμένοι από μας…. δεν έχουν κάν ιδιαίτερα χαρίσματα… είχαν απλά την τύχη  να ανήκουν σε οικογενειακά δέντρα  και συγκεκριμένο αίμα…. Έτσι ώστε η εκπαίδευση τους να μην έχει όλα όσα έπρεπε να έχεις εσύ ώστε να μην γίνεις το επόμενο θύμα τους!

Αν γεννιόσουνα σε μία ζούγκλα, όπου ανά πάσα στιγμή ένα άλλο ζώο θα μπορούσε να σε φάει  θα επέτρεπες στον εαυτό σου να κάνει το παραμικρό λάθος στο θέμα εμπιστοσύνης;  θα επέτρεπες στον εαυτό σου να βρίσκεσαι Σε μία λιμνούλα να πιεις νεράκι και να αμολλάς αετό από προσοχή;… Όταν ανά πάσα στιγμή το ένα και μόνο λάθος θα σου στερούσε τη ζωή;

Είμαι βέβαιος πως δεν θα το έκανες!  Ποιος σε εκπαίδευσε λοιπόν ότι δεν βρίσκεσαι στη ζούγκλα;  Ποιος Μάλλον δεν σου είπε ότι μπορεί το θέμα να σε φάει ένα ζώο να μην έχει  πιθανότητες… αλλά ότι τα ζώα άλλαξαν μορφή…. εφόσον πλέον έχουν άλλους τρόπους… να αγοράζουν την τροφή τους!!!!!… και μάλιστα η νέα μορφή αυτή είναι χειρότερη ζούγκλα…. Γιατί η μορφή του να συλλέγω…. η αρρώστια της συλλογής… δεν σταματάει όπως η πείνα ενός ζώου!

Είσαι σε ένα φυτώριο,  σε ένα εργοστάσιο παραγωγής   συγκεκριμένων μοντέλων….  όταν είναι η εποχή που χρειάζονται εργάτες… θα σε εκπαιδεύσουν για εργάτη…. Όταν είναι η εποχή που χρειάζονται πολεμιστές… θα σε εκπαιδεύσουν για πολεμιστή……  αλλά πρέπει να σου θυμίσω ότι έχεις έρθει σε μία πολύ μεγαλύτερη και επικυνδινη ζούγκλα από την Ελεύθερη ζούγκλα…..  και δεν έχεις καμία δικαιολογία να είσαι ανέμελος και αγαθός   Από τη στιγμή που παρέδωσες το φυσικό σου δικαίωμα επιβίωσης… στο ίδιο το εργοστάσιο παραγωγής σκλάβων!

Κοίτα λίγο γύρω σου,  αναρωτήσου τι γίνεται με το διαμοιρασμό όλων μας,   αναρωτήσου τι γίνεται  με τα ιστορικά θέματα των κρατών,  αναρωτήσου γιατί το ψέμα είναι πλέον τόσο μεγάλο…. και θα βρεις σε ποια στάδια παραγωγής και σε ποιο μοντέλο είμαστε σήμερα!

Όταν σε ένα κοινωνικό ιστό το εμφυτευμένο ψέμα ξεπεράσει τα όρια διαχείρισης στις συνειδήσεις των ανθρώπων  τότε αναγκαστικά οι άνθρωποι οδηγούνται προς τα άκρα….  έτσι όπως ακριβώς κάνει και το Γράφημα μιας έκρηξης!!.. πρώτα εκτονώνει προς τα έξω και μετά επιτίθεται με βία προς τα μέσα!

Αυτό το μήνυμα Είναι για εσάς που πλέον Έχετε δει  την σχιζοφρένεια και αναρωτιέστε Μα τι γίνεται… τι άλλαξε;….. και αν όλο αυτό είναι μία νέα πραγματικότητα…. μία εικονική  πραγματικότητα μεσα σε ενα πρόγραμμα!

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα πια  να είσαι αφελής  γιατί έχει να κάνει με την επιβίωση σου σε αυτή τη ζωή!

Εισαι στην εποχη της συγκομιδης , εισαι το μοντελο του πολεμου … !

Τωρα μπορεις να θυμωσεις ελευθερα …

Stranger…

Loading...

8 thoughts on “O θυμός είναι ένα καλό σημάδι ότι βρίσκεσαι κοντά στην αλήθεια..

 1. χρήστος says:

  Όλα αυτά που γράφεις είναι πραγματικότητα και να φανταστείς ότι στο σχολείο κάναμε μάθημα επαγγελματικού προσανατολισμού κατάντια όπως λες κι εσύ στον πολιτισμό της χέστρας στημένο παιχνίδι πάντα σε αυτή την ψεύτικη ζωή.

 2. Αgela says:

  Πολυ ευστοχα ολα οσα ειπατε,η αληθεια ειναι οτι απο την ωρα που γεννιεται καποιος μπαινει σε ενα καλουπι φτιαγμενο απο αλλα χερια ,κανεις ανθρωπος δεν εχει την ελευθερη βουληση να ζησει την πραγματικη ηρεμη ζωη με τις δικες του επιλογες,μπαινει σε ενα συστημα
  που τον μετατρεπει εναν αβουλο δουλο,δεν υπαρχει παιδεια παρα μονο εκπαιδευση.Ο ανθρωπος δεν ενδιαφερθηκε ποτε να καλληεργεισει το πνευμα του ,ωστε ετσι να ανοιξει ο νους και να εξελιχθει προς το καλητερο,διοτι ετσι θα μαθαινε να ζει αληθινα ,θα ξεχωριζε την αληθεια απο το ψεμα.Εχω την αιαθηση οτι σαυτην την μικρη μας ζωη την παιρναμε με ασκοπα,ανουσια πραγματα γυρευοντας απελπισμενα αυτο το κατι που δεν ξερουμε και ταυτοχρονα η απληστια μας μεγαλωνει διχως να γνωριζουμε τι θελουμε,τι ψαχνουμε και το μαθαινουμε την ωρα του θανατου μας.Ο θεος μας εδωσε το νου την δυναμη του μυαλου μας αγαπησε περισσοτερο απο ολα του τα δημιουργηματα ,αρα η αυτογνωσια και η καλληεργεια του πνευματος ειναι το μυστικο της ζωης,Ο θυμος ειναι ενα συναισθημα που σε πιανει απροετοιμαστο για οτι κι αν παθεις,πηγαζει απο την απογοητευση και την αμαθεια,λογικο ειναι οταν θυμωσεις θα μαθεις καποιες αληθειες ετσι δεν εχεις δικαιωμα στα ιδια λαθη.

 3. Αργυρώ says:

  Απόλυτα σωστά αυτά που λες Stranger, σε μια στάνη μας πέταξαν και τα θηρία καραδοκούν συνέχεια να μας φάνε, η εκπαίδευσή μας είναι αυτή και μόνο που συμφέρει το σύστημα, γιατί αυτό δεν θέλει ελεύθερους ανθρώπους αλλά αναλώσιμους σκλάβους που τους χρησιμοποιεί και τους καταστρέφει συνέχεια. Ο άνθρωπος όμως που συνέρχεται από το λήθαργο και καταλαβαίνει τι ακρβώς συμβαίνει θυμώνει και στεναχωριέται ταυτόχρονα, γιατί βλέπει πια τα κάγκελα της φυλακής του. Το θέμα είναι να μπορέσουμε (όσοι συνερχόμαστε από το λήθαργο) να μετατρέψουμε αυτό το θυμό σε κάτι που θα φέρει λύση και να μην αφήσουμε τη στεναχώρια να γίνει παθητική αποδοχή της μοίρας μας. Ίσως ζούμε σε ιστορικές εποχές όπου, αν καταφέρει να συγκεντρωθεί η κρίσιμη μάζα, θα είναι η πιο κρίσιμη καμπή στην ιστορία της ανθρωπότητας “ή αυτοί ή εμείς”, είναι φανερό πλέον ότι δεν χωράμε στον ίδιο πλανήτη όσοι θέλουμε την ομορφιά, την καλοσύνη, τη δημιουργία, την ειρήνη (με την κυριολεκτική της σημασία και όχι με το λερωμένο όνομα που της έδωσαν τα πιόνια των επικυριάρχων με τα δήθεν ειρηνιστικά κινήματά τους), την ισορροπία, την ανιδιοτελή αγάπη, με αυτούς που θέλουν το μίσος, τον πόλεμο, την εκμετάλλευση, την καταστροφή, τον αφανισμό του ανθρωπίνου είδους…

 4. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Εγω συμφωνω οτι βασικα πρεπει να γινει αυτο που θελει ο Ελληνικος λαος και δηλαδη ΠΟΛΕΜΟΣ. Πρεπει να περασει αυτη η εντολη καθως αλλωστε η δημοκρατια εχει αποδειχθει πολλακις αλανθαστη.

  Δεν πρεπει βασικα να υπαρξει σταθεροτητα στα Βαλκανια.

  Ιδανικο σεναριο η αποσταθεροποιηση καθως τωρα ειναι η ωρα για να γινει η μεγαλη θυσια και εδω που τα λεμε δεν προκυπτει και κανενα λαθος.

  Ιδανικο σεναριο για να περασει το μηνημα στο παγκοσμιο οτι αυτος ο κοσμος δεν εχει κανενα μελλον ειναι να πεσουν οι κυβερνησεις τοσο του Τσιπρα οσο και του Ζαεφ. Αυτο θα ηταν το ΙΔΑΝΙΚΟ που θα μπορουσε να ευνοησει την σαπια δεξια και των δυο πλευρων και ετσι να οδηγηθουν και οι δυο χωρες με ασφαλεια στην κολαση.

 5. Αριστόδημος says:

  Η διπλή “Αφύπνιση” … Να αφυπνιστείς μέσα στο όνειρο του ονείρου … Γνωρίζεις φυσικά ότι αναφέρομαι στην διδασκαλία του Δον Χουάν Μάρκος … Και εν προκειμένω σχετικά με την ανάρτησή σου ενθυμούμαι τον “μικρό τύρρανο”! Την καλημέρα μου!

 6. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  MEA CULPA!

  ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!

  Δεν υπαρχει κανενας λογος για κανενα να προσπαθει να αναχαιτησει την ενεργειακη σαπιλα και το εθνικιστικο κτηνος που πρεπει και συμφωνα με το θελημα του να οδηγηθει στο σφαγειο. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

  Αυτη η θυσια ΠΡΕΠΕΙ να γινει συμφωνα με την δημοκρατικη θεληση της ενεργειακης σαπιλας! Δεν υπαρχει αλλος δρομος. Αποδεχομαι το θελημα σας για εσας.

  Πρεπει να συνεχιστει το παραλληρημα μεχρι τελικης πτωσης και μεχρι να κατεβουν τα τανκς!

 7. ΚΩΔΙΞ ΠΕΡΣΕΥΣ says:

  Εκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος να προσπαθω να σταματησω το κακο μεσα στην δεξια. Το κακο ΕΙΝΑΙ η δεξια που με τοση ευκολια προσπαθει να περασει την εντολη της θυσιας για τους “αλλους” που δεν υποτασσονται στο εθνικιστικο κτηνος που εκφραζει την ενεργειακη βρωμια των αιωνων και που ψαχνουν βασικα για λιγο οξηγονο μεσα στην πραγματικοτητα της δεξιας που εκφραζει τις male-volent πατριαρχικες δομες που φτανουν μεχρι την αρχαια Ρωμη και την αρχαια Ελλαδα.

  Εδω περα μιλαμε για την ενεργειακη και κοσμικη συγκρουση των αιωνων. Μιλαμε για την συγκρουση του Υδροχοου με το κτηνος και την ενεργειακη σαπιλα που εχει συσσωρευθει μεσα στους αιωνες.

  Βαλτε ΕΝΤΑΣΗ για να μην προλαβετε να πατε σε εκλογες καθως αλλωστε το αποτελεσμα των εκλογων ειναι παντα λανθασμενο κι η θυσια σας ΠΡΕΠΕΙ να γινει συμφωνα με την δικη σας εντολη. Σπαστε τα ολα να ξεθυμανετε. Ακουστε τι σας λεει ο ψευδοπροφητης και μην προσπερασετε ουτε μια εντολη του αφεντικου σας που εκφραζει την ενεργειακη σαπιλα των αιωνων. Δωστε τα ολα ηρθε η ωρα της μεγαλης συγκρουσης!

  Πρεπει να κανετε ακριβως αυτο που λεει ο θυμος σας για να πλησιασετε την Αληθεια που σας περιμενει στην αντιπερα οχθη με ενα τεραστιο καθρεφτη.

 8. ανωνυμος says:

  Αυτό που απάντησα και πριν , ότι έχουμε επιλέξει έχει βγει. Είτε είναι καλώς είτε κακώς. Το θέμα δεν είναι η δουλειά αλλά το περιβάλλον που συναστρέφεσαι. Όταν δεν μπορούν να συγχρονιστούν με το μυαλό σου. Τότε λες, κάτι δεν πάει καλά.
  Και το μόνο που λες , ότι πεις.. αν δεν μπορείς να το καταλάβεις άστο .
  Σωστά διάβασα, μάλλον σε ένα παράλληλο σύμπαν , μου έδειξε την έκβαση της πιθανότητας μόνο λάθος έκανε , στην αγκαλιά.
  Μάλλον ήθελε αγκαλιά …. να τελειώνει η ιστορία.

  ΗΡΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *