Ο Μπαμπας εχει μπλεξει ..

5
15

Ο Μπαμπας εχει μπλεξει ..

ezoic

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία, τα λέτε. Αν τα πείτε στα Αρχαία.. Έλλην, δεν καταλαβαίνουν. με. Αν τα πείτε στα Νέα Ελλην/κα, θα πρέπει να γίνετε πολύ αναλυτικός και πάλι θα αδιαφορησουν, όπως φαίνεται..Αλληγορικα με χιούμορ; Μπαμπάς; Ε όχι.. Αρνούμαι να καταλάβω.. Άλλη ώρα το βλέπω.Νομιζω ότι θέλει λίγο καιρό ακόμη η Μεγάλη Αφυπνιση η όχι? Όπως και να χει εγώ χαμογέλασα.. Και εύχομαι Καλή Συνέχεια. Τώρα άρχισαν τα Δύσκολα Όντως. Γειά σας. Ευχαριστώ.

  2. αυτο ακριβως σκεφτωμουν το πρωι,αιτια καποια σελιδα στο διαδικτυοο που διαβασα δειλωσεις του χαραρι…γκεμπελιστες προπαγανδιστες ψυχασθενεις μεγαλομανεις και τελικα γελιοι ολοι αυτοι του καφενειου,,γελωτας και απαξιωση σε αυτους και ολους του θαμωνες μπαμπαδες θειους συμπεθερους κ.λ.π..τωρα που εχρονατι εκλογες θα παω στην λαχαναγορα για να προμηθευτω χαλασμενα φρουτα μαλλον θα τα χρειαστω!!!

  3. επιδει φαινεται οτι εχουν παθει θα πρεπει να τους κανουμε το μπολι της πφαιζερ (και τις πεντε μονοκουκι ) και μετα να τον αφησουμε να βλεπει ποσο γρηγορα θα βλεπει τα ραδικια!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ