Νορβηγικό τρένο σκοτώνει 17 τάρανδους στην Αρκτική και το πεδιο ενημερωνει..!

Και από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί πάνω από 3.000 τα στη συγκεκριμένη γραμμή εμείς με τον δικό μας τρόπο αποκωδικοποίησης του πεδιου …. Βλέπουμε ένα είναι το τρίτο τρένο στη σειρά το οποίο θέλει να μας δώσει μία πληροφορία… Η οποία για μας έχει να κάνει με τα Χριστούγεννα και τις απειλές των Τζιχαντιστών για επιθέσεις μέσα στις γιορτές!

Προσπαθεί το πεδιο κινούμενο από μαύρη ενέργεια να ενισχύσει και να ενσωματώσει στη μελλοντική μας πραγματικότητα γεγονός σοκ και δέους!

Ταυτόχρονα υπάρχει ελικόπτερο που είχε πέσει, 3 τρένα στη σειρά…. Τις τελευταίες μέρες… Υπήρχαν και θύματα… Και αυτή τη λούπα πρέπει να την δούμε με προσοχή!

Ίσως να έρχονται τα λεωφορεία, ίσως να έρχονται ατυχήματα μεταφορικών μέσων!

Είναι δύσκολη η συνέχεια του άρθρου γιατί προσπαθούμε ταυτόχρονα να ενημερώνουμε αλλά να μην φανερώνουμε με τον κώδικα…

….Η Βασιλική θα κατηγορήσει άδικα τον συνάνθρωπό της… Και ο κόσμος θα συμφωνήσει… Για μία ατυχία- ατύχημα… Που στην ουσία όμως δεν έγινε ποτέ..!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

… Στο Πεδίο οι λέξεις καταγράφουν εντολές!

Stranger…

Loading...

One thought on “Νορβηγικό τρένο σκοτώνει 17 τάρανδους στην Αρκτική και το πεδιο ενημερωνει..!

  1. αρχω says:

    Ειναι καθρεφτης.οι ταρανδοι του αι βασιλη ηταν 8…..το 1939 προστεθηκε ο ρουντολφ….καθρευτης του 8 ειναι +τον ρουντολφ…..8+8=16+ρουντολφ 17…….μας παει στο ετος πριν τον δευτερο παγκοσμιο….λεξαριθμικα «ο ρουντολφ» λεει πολλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *