Nα σου το κάνω λιανά για να καταλάβεις τι χάνεις….

Έτσι ώστε να έρθεις να ενωθείς με όλους μας  για να δημιουργήσουμε μία μεγάλη βάση με την οποία στο μέλλον θα δημιουργήσουμε πολύ μεγάλα πράγματα προς όφελός μας!

Δεν με νοιάζει πια αν θα ενωθεις για το συμφέρον σου,  ξεπέρασα πια τις ουτοπίες ενός αφυπνισμένου κόσμου  που θα καταφέρει να αλλάξει την ροή της ιστορίας… 

Μάλιστα αρχίζω και κατανοώ ότι το να καταφέρεις μία ένωση με οποιοδήποτε  τρόπο  και να καταφέρεις εξαιτίας αυτού του τρόπου να καταρρίψεις στις ταμπέλες που μας διαχωρίζουν είναι μία καλή Νίκη και μία καλή αρχή…!

Πάμε όμως λίγο λίγο να καταλάβεις τι χάνεις που ακόμα δεν έχεις έρθει να κάνεις όλα όσα κάνουμε τις τελευταίες 20 μέρες..

Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις είναι να κάνεις σωστές ερωτήσεις μέσα σου,  μία ερώτηση σημαντική Λοιπόν είναι…. πιστεύεις ότι αύριο θα υπάρξει κάποιο κομμα,  κάποια ιδεολογία  η ομάδα  που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ουσιαστικά τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να τα σταματήσει;

Αν απαντήσεις  αληθινά και με λογική θα απαντήσεις ότι όχι δεν θα υπάρξει!

Πιστεύεις ότι για κάποιο λόγο η νέα τάξη πραγμάτων που ενώ καθημερινά νικά και κερδίζει έδαφος θα μετατραπεί από μία τάξη της ελίτ που δεν δίνει καμία σημασία στον άνθρωπο στην Ελευθερία του και την ζωή του…. και θα γίνει μία νέα τάξη πραγμάτων δίκαιη, που θα θέλει να φροντίσει τα ιδανικά σου,και τα δικαιώματά σου;

Η απάντηση και εδώ με λογική και αλήθεια είναι ότι Όχι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ!

Γνωρίζεις ότι βοηθάει τη νέα τάξη πραγμάτων το να είσαι φτωχός και κατά επέκταση να είσαι πιο εύκολα χειραγωγούμενος σε αποφάσεις που θα σε βάλουν αύριο να πάρεις με το μαχαίρι στο λαιμό;

Η λογική απάντηση είναι ότι ναι  το γνωρίζεις πλέον,  καταλαβαίνεις πλέον ότι όσο πιο αδύναμος είσαι όσο πιο πολύ ανάγκη τους έχεις τόσο πιο πολύ εύκολα αύριο θα αποδεχθείς την οποιαδήποτε απόφαση τους… και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις λόγω φόβου αλλά και ανάγκης θα συναινέσεις σχετικά  σε πράγματα που οι πρόγονοί σου είχαν χαρίσει τη ζωή τους να μη συμβούν!

Δεν θέλω αυτό το άρθρο να πάει στη λεγόμενη ανάλυση της τρελής φιλοσοφίας που έχω σαν άνθρωπος, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω το σκεπτικό μου και τη θέση μου για αυτό τον πολιτισμό της χεστρας… Ακριβώς Μέσα από αυτά καταφέρνω και διαχειρίζομαι και δημιουργώ νέα εργαλεία που τουλάχιστον προσωπικά θα με οδηγήσουν στο να πηδήξω το μαντράκι που μου στήνει η παγκόσμια ελίτ!

Δημιουργήσαμε Λοιπόν τη σελίδα airdrops.Gr  Με σκοπό να δυναμώσουμε οικονομικά μέσα από τους τρόπους που ο ίδιος ο Πολιτισμός της χεστρας έχει εφεύρει για να κινεί τα προϊόντα του η να μπορεί να διαφημίζει την οποιαδήποτε προσπάθεια του…. με δικά τους όπλα…. τα οποία είναι δωρεάν και αυτή τη στιγμή φροντίζουμε όλοι όσοι συμμετέχουμε να αυξήσουμε την οικονομική μας δύναμη!

Γιατί θα το λέω συνέχεια να το καταλάβεις,  αν σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις σε ποιο επίπεδο της πυραμίδας βρίσκεσαι τότε Επιβάλλεται να το κάνεις γιατί βρίσκεσαι μέχρι αυτή τη στιγμή σε έναν τεράστιο οικονομικό Παγκόσμιο Πόλεμο,  Αν δεν κάνεις τα πάντα να το αλλάξεις και να αμυνθείς τότε Απλά συναινεις στον παγκόσμιο Έγκλημα που έχουν στήσει τα αφεντικά και οι μαριονέτες τους!

Έχουμε βρει τον τρόπο αλλά και έχουμε οργανωσει και την εκπαίδευση του τρόπου ωστε οποιος αποφασίσει  να μπορεί να κερδίζει καθημερινά δωρεάν κρυπτονομίσματα… και εδώ θα κάνω μία παύση να εξηγήσω αυτά που είναι μπροστά στα μάτια σας αλλά δεν έχετε ακόμα την ικανότητα να τα δείτε!

Ξανά με ερώτηση θα σε πάω λοιπόν, γνωρίζεις κανέναν ηγέτη, κάποια θρησκεία, κάποιον πνευματικό, κάποιον που έχει τη δύναμη, πού θα σταματήσει αύριο τη νέα παγκόσμια τάξη Από το να φέρει την αχρηματη κοινωνια που είναι ένα από τα πιο σκληρά και σημαντικά σκαλοπάτια της για να πετύχει την παγκόσμια κυριαρχία της;

Όχι δεν το γνωρίζεις!  Όχι γιατί δεν υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι καθαροι  με καρδιά  Μάλαμα… αλλά επειδή κανείς από όλους όσους θα μπορούσαν να το κάνουν Δεν έχουν την δύναμη,  την προώθηση,  την βάση,  τον κόσμο να τους ακολουθήσει για να κάνουν πράξη τα όποια σχέδια αντίστασης!

θέλουμε δεν θέλουμε,  καλώς ή κακώς,  αυτή τη στιγμή η αγορά των κρυπτονομισμάτων ξεπερνάει τα μερικά τρισεκατομμύρια την ημέρα,  αυτή τη στιγμή αυτή η αγορά κινείται όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί για να φέρει το Fiat σύστημα Στην κατάσταση που θα αναγκαστεί να γονατίσει…. Θυμήσου τι σου έχω πει πριν έρθει ο μεγάλος πόλεμος είναι αναγκασμένοι να κάνουν δύο πράγματα… την επισιτιστική κρίση  και το μεγάλο οικονομικό κραχ…!

θέλεις δεν θέλεις λοιπόν, Συμφωνείς Δεν συμφωνείς… τα επόμενα χρόνια τα κρυπτονομισματα είναι αυτά που θα έχουν την αξία για αυτό που σήμερα έχεις ανάγκη να φας… σωστό ή λάθος το έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές… αν θα πρέπει στο τέλος να φτάσουμε στην αχρηματη κοινωνια το έχω εξηγήσει εκατοντάδες φορές….τι ειναι το χρημα το εχω εξηγησει πολλες φορες … εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μία ροή ενός πολέμου… με τους τρόπους και τους σχεδιασμούς… αλλά και την καθημερινή ανάγκη να επιβιώσουμε και να προλάβουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα του πολιτισμού της χεστρας ώστε να φτάσουμε στην προσωπική μας αυτάρκεια τη στιγμή που θα μας ζητηθεί πλέον Η απόφαση για το σε ποια κοινωνία θα θελουμε να συμμετέχουμε!

Πριν έρθει η ώρα λοιπόν που αναγκαστικά θα σου πει μία Παρασκευή τράπεζα η κουμπώνεις το τσιπάκι η τρως μόνο ραδίκια στους αγρους…   βρήκαμε τον τρόπο να εκμεταλλευτούμε τα δικά τους όπλα ώστε για μία φορά να δυναμώσουμε…. Ώστε για μία φορά όλοι μαζί να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε την αυτοχρηματοδότηση μας.. σε οτι επιλέξουμε αύριο να κάνουμε!

Γνωρίζεις ότι ένα από τα πράγματα που έχω κάνει είναι και η πολλυσυμμετοχική Γεωργία-κτηνοτροφία και προστασία… Ένας νόμος χρειάστηκε Απλώς για να με σταματήσει στο να έχω επικοινωνία με όλα τα μέλη και να προσπαθώ να ενώσω όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται όπως εγώ μεταξύ τους…. Εδώ και 1,μιση μηνα Πλέον δεν μπορώ να προσφέρω σε αυτήν την ομάδα αυτό που έκανα από την αρχή… να φέρνω Λοιπόν νέους ανθρώπους να ενώνονται με άλλους ανθρώπους για να περάσουν στη δική τους καλλιέργεια, στην δική τους παραγωγή τροφής και να περάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην προσωπική αυτάρκεια για να γλυτώσουν αυτά που έρχονται!

Αύριο δεν γνωρίζω ποιο νόμο θα βγάλουν,  με ποιον τρόπο θα σταματήσουν τους ανθρώπους να μπορούν να κάνουν πράγματα μαζί,  αν και έχω γράψει σε παλιά μου άρθρα ότι ένα από τα μελλοντικά μεγάλα εγκλήματα θα είναι να μπορείς να ανταλλάσσεις ο ένας με τον άλλον… και αυτός που σήμερα μπορεί να καταδικαστεί για λαθρέμπορος ναρκωτικών  και όλοι Να έχουμε μία άποψη για αυτό το έγκλημα άσχημη… Σε μερικά χρόνια οι νέοι άνθρωποι θα έχουν την πιο άσχημη εντύπωση… για τον εγκληματία συνάνθρωπό τους που τόλμησε να ανταλλάξει ένα προϊόν.. αντί να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αλλά και το νόμισμα που θα υπάρχει τότε!

Γνωρίζω όμως ότι σήμερα αυτή τη στιγμή,  άνθρωποι οι οποίοι είναι άνεργοι μπορούν να βγάλουν από 10 έως και χιλιάδες ευρώ μέσα σε μία μέρα…. μη σου κάνει εντύπωση δεν σου θα σου το αναλύσω εδώ το πώς γίνεται… αλλά από την άλλη μην την πατήσεις από τον τρόπο που το σύστημα σε εκπαίδευσε  να πιστέψεις ότι δεν γίνεται… Ότι δεν υπάρχει τρόπος δωρεάν να είναι αυτό εφικτό… Ότι κάποιοι από μας εκμεταλλευόμαστε μία κατάσταση στην πλάτη σου… η ότι όλο αυτό Είναι απάτη!

Ξανα λέω ότι όταν καταλάβεις  την ανάγκη στους σχεδιασμούς του πολιτισμού της χεστρας ότι μπορείς να τους εκμεταλλευτείς…(όχι για πάντα βέβαια αν έχεις σταθερή και δυνατή ιδεολογία)  για να κερδίσεις όπλα που Αλλιώς δεν θα τα είχες με κανέναν άλλο τρόπο!

Bρίσκουμε μετοχές στο δρόμο βασικά στην airdrops.Gr,  μετοχές που σήμερα μπορεί να κοστίζουν cents.. η και  Μερικές δεκάδες δολάρια…. αλλά βάζω στοίχημα Με όποιον θέλει ότι μέσα σε αυτές τις μετοχές Που βρίσκουμε καθημερινά… και τις παίρνουμε καθημερινά στα πορτοφόλια μας.. υπάρχουν κάποιες.. οι οποίες σε μερικούς μήνες.. η σε λίγα χρόνια… θα κοστίζουν η καθεμία χιλιάδες ευρώ!

Έκανα όλα αυτά που οφείλα να κάνω,  σε κάτι που βρήκα και το κάνω προσωπικά για μένα και θα το κάνω κάθε μέρα μέχρι τη στιγμή που θα μου προτείνουν την αχρηματη κοινωνια…. Ώστε εκείνη τη στιγμή να έχω καταφέρει να έχω την δύναμη που να μπορώ να τους πω ότι εγώ έχω την αυτάρκεια μου και δεν συμμετέχω…. δημιούργησα την πλατφόρμα… καθημερινά δημιουργώ την εκπαίδευση…. την υποστηρίζω.. και δείχνω σε όλους τους συνανθρώπους μου Με ποιον τρόπο όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μεγαλύτερη βάση για να φτάσουμε γρήγορα να κάνουμε και πολύ περισσότερα πράγματα πριν κλείσει η στρόφιγγα αυτής της Βρύσης!

Δεν σου πουλάω τίποτα,  μέχρι στιγμής ο Θεός και η τυχη μου με βοήθησε να μη γίνω ακομα ζήτουλας, η απόφασή του να καταλάβεις όλο αυτό που σου είπα,  να ερευνήσεις και να μελετήσεις σε βάθος το γιατί,  να το πράξεις ή όχι  είναι όπως πάντα δική σου…. Ή τουλάχιστον φρόντισε να είναι μόνο δική σου και όχι κάποιου ή κάποιων που  ηθελημένα Σε θέλουν να παραμένεις γονατιστός!

https://airdrops.gr

Stranger…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

8 thoughts on “Nα σου το κάνω λιανά για να καταλάβεις τι χάνεις….

 1. johny says:

  Κατι θυμαμαι περι affiliate marketing που ειχες ξεκινησει και ειχες γραψει οτι θα ανεβαζεις μαθηματα και βοηθηματα στα βιντεο σου.Και μαλιστα υπηρχε και συνεργασια με καποιο ιστοτοπο…..τι εγινε με αυτο το θεμα???

  • Κατοχικά Νέα says:

   αυτο το θεμα δεν εγινε γιατι προελυψαν προβληματα με το κατοχικα νεα για εξι μηνες … αλλα απο την αλλη το τωρινο θεμα εχει μεσα ολα τα υπολοιπα και ειναι πολλες φορες ανωτερο σε αποδοση αρα εγινε το προηγουμενο θεμα με καλυτερο τροπο

 2. ολαρια ολαλα !!! says:

  Φιλτατε Stranger !
  Συμφωνω μαζυ σου, αλλα …. η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι μπορεσουμε να κανουμε, θα μπορεσουμε να το κανουμε μεχρι τελος Σεπτεμβριου 2018….
  Δηλαδη βγαζουμε οσα μπορουμε, και το μετατρεπουμε σε χρησιμα εφοδια….
  Μετα, εκτιμω οτι οι …….. θα τα κανουνε ολα Οικονομικο Μπαχαλο…..

 3. Agis Nikolis says:

  καλησπέρα σας… εχω ήδη λογ/μό στο gmail…κεντρικό…
  όταν δημιουργώ ένα καινούριο μαιλ… μου ζητά τον αριθμό του κινητού μου..
  που ειναι ηδη καταχωρημένος αυτός… στο κεντρικό μου εμαιλ…
  πώς ξεπερνώ αυτό το εμπόδιο???

  • Κατοχικά Νέα says:

   Δινεις ξανα το ιδιο τηλεφωνο ..δεν κρυβεσαι αποτ ην γοογλε με τιποτα κρυβεσαι απο τους χακερς

 4. Μαρια Τζανετοπουλου says:

  Καλησπέρα σας . Ενδιαφερομαι να μαθω περισσοτερα. Διαβασα καποια πραγματα , αλλα…….δεν καταλαβα τιποτα……υπαρχει καποια βοηθεια????? Ειμαι πολύ αρχαρια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *