18:11 - 02/10/2017

Μπορείς και εσύ να γίνεις ένας Αχμέτ Αν το θελήσεις..

Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και σίγουρα Υπάρχουν χιλιάδες επιλογες που μπορείς να παρεις ανά πάσα στιγμή !

Στην προκειμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για τον Αχμετ , προφανώς με κάποιον τρόπο βρέθηκε στην πατρίδα μας ειτε επειδή ήταν πραγματικός πρόσφυγας είτε επειδή ήταν ένας μετανάστης ο οποίος πέτυχε την εποχή που πρόσφυγες πολέμου μπαίνουν στην πατρίδα μας από όλες τις γωνιές να μπηκε και αυτος!

Να ξανά θυμίσω ότι πριν 10 χρόνια το έγκλημα της λαθραιας εισαγωγης ατομων στην χωρα μας τιμωρούνταν με 20 χρόνια φυλακή Σαν να ειχες κάνει φόνο!

Σήμερα όμως αυτό έχουν φροντίσει οι ΜΚΟ και έχει γίνει πλέον κατά κάποιο τρόπο νόμιμο και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιχορήγηση σε κάθε κεφάλι!

Και παλιά υπουργοί τα παίρνανε αλλά ρίσκαραν τους συνεργάτες βιτρίνες που μπαίνανε φυλακή και σήμερα υπουργοί τα παίρνουνε ρισκάροντας πολύ πολύ πιο λίγο!

Πάμε στον Αχμετ , έχει ιδιαίτερη πίστη η οποια τον καθοδηγεί σε όλη του τη ζωή και πολλές φορές Του δίνει και εντολές τι πρέπει να κάνει και πως πρέπει να το κάνει και σε ποια στιγμή θα το κάνει. Η φυλη του Αχμέτ πολλαπλασιάζεται με ένα ρυθμό ανάπτυξης οκτώ παιδιά ανά οικογένεια, η φυλη των ελλήνων πολλαπλασιάζετε με ρυθμό ανάπτυξης 0,75… Ένας αριθμός σοκαριστικός Και ανατριχιαστικός για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει μιας και όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο γνωρίζεις ότι σε 80 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει η φυλη σου !

Απλά και κατανοητά αν έχεις σήμερα μικρά παιδιά τα εγγόνια σου κάποια στιγμή στη ζωή τους δεν θα λέγονται Έλληνες!

Ο Αχμετ και το αίμα του αυτή τη στιγμή έχει μεταναστεύσει σε όλη την Ευρώπη εκμεταλλευόμενος νόμους και κανόνες οι οποίοι δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα με μία οικονομικη κρίση και με την έναρξη και ύπαρξη της ενωμένης Ευρώπης!

Ο Αχμέτ σήμερα στην ελλάδα παίρνει επίδομα πρόνοιας 2174 ευρω ! Την ίδια στιγμή που συνταξιούχοι και οικογενειάρχες άνεργοι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, την ίδια εποχή που ανα δυο μηνες οι Έλληνες βρίσκονται κάτω από συνεχή ψυχολογική πίεση για το αν θα πάρουν την επόμενη δόση ή όχι!

Την ίδια στιγμή που το σπίτι σου από δικό σου έγινε ενοικιαζόμενο λόγω του ΕΝΦΙΑ την ίδια στιγμή που η εφορία ξεπέρασε το όριο του συνεταίρου 50% και σου κλείνει την επιχείρηση!

Ο Αχμέτ και η κληρονομιά του στα άμεσα χρόνια που έρχονται θα πάρει την εντολή να διεκδικήσει κομμάτια της χώρας που βρίσκεται, είτε Αυτή είναι η Γαλλία η Ιταλία η Ισπανία είτε η Ελλάδα!

Ο Αχμέτ Αύριο θα χρησιμοποιηθεί σαν ψηφοφόρος και μέχρι να κυριαρχήσει το πλήρωμα του Αχμέτ όσο βολεύει θα τον εξυπηρετεί η κάθε κυβέρνηση για να δημιουργεί το δικό της κομματικό στρατό ένα κομματικό στρατό όμως που δημιουργείται μέσα στη δικιά σου πατρίδα και μόνο στο άκουσμα Στράτος μεσα στη δικιά σου πατρίδα θα επρεπε να σε πιάνει ανατριχίλα!

Δεν σου μιλάω για έναν πόλεμο συνωμοσιολογικό η προφητικό μιλάω για έναν μαθηματικά αναμενόμενο πόλεμο!

Οι ίδιοι που δημιούργησαν την οικονομικη κρίση στην ευρώπη είναι και αυτοί που δίνουν τα προνόμια στους μετανάστες, στους πρόσφυγες! Φαίνεται λοιπόν ότι σήμερα βολεύει πιο πολύ να γίνεις πρόσφυγας παρά να παραμείνεις στην πατρίδα σου! Αν δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο παγκόσμιας τάξης η οποία θέλει να μην υπάρχουν κράτη σημαίες σύνορα και πίστη αυτό το άρθρο δεν θα ειχε και τόσο πολύ μεγάλη σημασία!

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι εάν δεν υπάρξει ένα εξωτερικό γεγονός ο θάνατος της χώρας σου είναι σίγουρος Θα πρέπει με λογική και χωρίς δόγμα να κάνεις μία μεγάλη προσπάθεια να το αλλάξεις… Αν βέβαια μετά από τόσα χρόνια αποδομησης και υπνωτισμού που σου έχει προσφέρει απλόχερα το σύστημα πληροφορίας ακόμα έχεις μέσα σου λίγο αγάπη για την Ελληνική πατρίδα σου!

Αν δεν έχεις μπορείς εύκολα και εσύ να επιλέξεις τον δρόμο του Αχμέτ, βέβαια θα σου λείπει η ισχυρή παρουσία της πίστης που θα μπορούσε να σε κάνει φανατικό στο να θες να κερδίσεις για την χώρα σου, θα σου λείπει η σωστή πολιτική ηγεσία που θα ήθελες να ακολουθήσεις σε έναν αγώνα πραγματικό, θα σου λείπει η απόλυτη ταύτιση με τους συμπατριώτες σου!

Κάτσε σκέψου Γιατί Σου λείπουν αυτά, γιατί ξαφνικά όλα αυτά που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τα αντίμετρα στην επίθεση που δέχεται η πατρίδα σου έχουν σιωπήσει η απαξιωθεί!

Όσο εσύ διαχωρίζεται όσο Ακολουθείς δόγμα και ταμπέλα ο Αχμέτ και η κληρονομιά του δυναμώνει.

Έτυχε βλέπεις σε αυτούς που θα κάνανε τα ταξίδια κατακτησης να μην απαξιωθούν τα παραπάνω που σου είπα!

Αν όμως έχεις ακόμα μέσα σου την αγάπη για την πατρίδα σου τότε οι στιγμές λιγοστεύουν στο να ενώθεις με το συνέλληνα δίπλα σου και να βρεις ένα τρόπο να πετύχεις το ακατόρθωτο!

Η επιλογή είναι δικιά σου… H γίνεσαι Αχμέτ η κάνεις την υπέρβαση ΤΩΡΑ !

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

 1. Παρατηρήσεις 2 Οκτωβρίου 2017 @ 18:43
  5
  35
  Έχει αλλάξει όνομα και λέγεται ΚΕΑ Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης και τα νέα νούμερα είναι. Αυτά τα δικαιούνται όλοι (Αχμέτ και Θανάσηδες) που πληρούν τις προδιαγραφές. Η εισοδηματική ενίσχυση θα καταβάλλεται μηνιαίως στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου ο οποίος αν ανήκει στην κατηγορία του μονοπρόσωπου νοικοκυριού θα λαμβάνει 200 ευρώ τον μήνα. Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού, επιπλέον 100 ευρώ τον μήνα. Για κάθε ανήλικο μέλος, προσαύξηση του ποσού κατά 50 ευρώ κάθε μήνα.
  • Κατοχικά Νέα 2 Οκτωβρίου 2017 @ 18:49
   46
   3
   Σε ενα live stock με περιορισμενη παραγωγη τροφης βαζεις μεσα στο κοπαδι το μισο του πλυθησμου, ταυοττοχρονα δημιουργεις στον τσοπανη τεχνιοτ προβλημα ροης χρηματων … πρεπει να τα ταισει τα ζωντανα… εσυ του δινεις οσο χρειαζεται για να τα ταισει αλλα παντα τον εχεις στο πιστολι οτι αν δεν κανεις οτι τους πεις ..δεν θα του δωσεις την τροφη …ξεχνα τα νουμερα ..τα νουμερα συναλλαγης ειναι για το στοκ ..δεν τους νοιαζουν τα νουμερα ..δεν εχουν χρημα πια αυτοι δεν συναλλασονται με χρημα αυτοι… τους νοιαζει μονο ο τροπος να εχουν στο πιστολι τον καθε τσοπανι και δεν τους νοιαζει αυτο να κοστισει και τρις …δεν εχουν αξια τα χρηματα πια για αυτους …αυτοι χωρισαν πια την γη σε ποντους ..!
   • Τρικυμία εν κρανίω 2 Οκτωβρίου 2017 @ 23:07
    6
    10
    Παραθέτω στοιχεία για το τι ισχύει και εσύ ανεβαίνεις στα κάγκελα. Κατανοώ το νόημα της ανάρτησης σου και σε διορθώνω γιατί δεν υπάρχει σήμερα Αχμέτ που να παίρνει 2000 και να κάθεται.
  • 66
   2
   ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΩ 2 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΕΡΑ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΓΩ..ΔΗΛΩΝΩ 4000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΤΑ @ΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ.. ΓΙΑΝΝΗΣ !!! Η ΜΑΛΛΟΝ ΥΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΔΕΣ???
   • 5
    15
    Γιατί δεν είσαι άνεργος και έχεις και ακίνητη περιουσία.
    • 12
     2
     ΗΛΗΘΙΕ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΑΡΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ Γ@ΜΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΩΡΟΥΣ ΕΝΦΙΑ ΚΤΛ..ΚΤΛ.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΑΧΜΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝ..
  • 25
   1
   Φίλε είμαι ανεργος 6 χρόνια αναγκάστηκα να ζω με τους γονείς μου, δεν παίρνω κανένα επίδομα γιατί δεν είμαι μετανάστης και δεν λεγομαι ουτε Αχμέτ ούτε Θανάσης!!
  • 11
   1
   Πιο κέα ρε μπινέ , εδώ ουτε κάρτα σίτισης δεν μας δίνουν
 2. 13
  9
  Στο δίαολο λοιπόν ενας τέτοιος λαος ραγιαδων και προδότων μας αξίζει αφανισμος και μονο
 3. Παρατηρήσεις (συνέχεια) 2 Οκτωβρίου 2017 @ 18:46
  2
  13
  Τον Σεπτέμβριο θα πληρωθούν 64 εκατομμύρια σε 275000 δικαιούχους (Έλληνες και ξένους), δηλαδή 230 ευρώ ο καθένας. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/175036/kea-pliromi-gia-273-913-dikaioyxous
 4. 36
  26
  Γιαυτο Χ.Α να καθαρισει ο τοπος…. τι ποιο απλο..
 5. 12
  11
  η ομάδα “υψηλης” αστυνομευσης τι εχει να πει για ολα αυτα;;
 6. 20
  3
  Επείδη δεν θέλω να καταλάβω, δηλαδή οι λάθρο παίρνουν 2000 ευρώ τον μήνα νόμιμα από το κράτος;
  • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ σΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 3 Οκτωβρίου 2017 @ 22:07
   5
   1
   ναι ρε φιλε γιωργο παιρνουν 2 χιλιαρικα τον μηνα και κατσε εσυ να σκιζεσε αν θα πρεπει να κοβουν το πουλι τους η οχι τα 15χρονα αλλα τα πακιστανα και πουλι θα εχουν και 2000 χιλιαρικα τον μηνα μετα απο αυτο δεν νιωθεις λιγο μαλακας γιατι εγω νιωθω παρα μα παρα πολυ μαλακας με ολα αυτα
 7. σκατα στον αχμετ 2 Οκτωβρίου 2017 @ 22:43
  34
  3
  τον αχμετ για οσους θυμουνται εχουν προσπαθησει να τον λανσαρουν απ τη δεκαετια του 80..φαινεται πως εχουμε μια επαναλαμβανομενη επιθεση απο αρχαιοτατων χρονων και ειναι αναποφευκτη…τοτε ειχαμε τους 300 του Λεωνιδα και μετα Μεγα Αλεξανδρο και αργοτερα κολοκοτωνη καραισκακη..τωρα εχουμε τους 300 ουρακοταγκους της βουλης και 10 εκατομυρια μαλακες που αυτοαποκαλουνται ελληνες,η μαλλον νεοελληνες..και μερικες εκατονταδες χιλιαδες ελληνοψυχους που το λεει η καρδια τους…
 8. 15
  1
  Η αριστερά ζμπρώχνει τους λαούς προς τα δεξια και ακόμη παραπερα.Εχει ξαναγίνει αυτό και μετά αιματοκιλήστηκε όλη η Ευρώπη.
  • 40ος κλέφτης του Αλί Μπαμπά 3 Οκτωβρίου 2017 @ 00:01
   14
   1
   Tα ίδια και χειρότερα θα χουμε και θα δεις, ότι οι επικυρίαρχοι, πάλι θα ξαναλάξουν μάσκα, όπως κάνανε τότε, που πρωθήσαν τον Χίτλερ στην εξουσία, ενώ και οι προηγούμενοι και αυτός και οι μετέποιτα, δικοί τους ήταν και να σαι σίγουρος, ότι πολλοί ”εθνικιστές” θα πέσουν στην παγίδα. ”Ράβε ξήλωνε, διέρρεε και βασίλευε” Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, ότι οι επικυρίαρχοι δεν πιστεύουν σε τίποτα και πως απλά εκμεταλλεύονται τα πάντα, στο όνομα της στρατηγικής τους…
  • 40ος κλέφτης του Αλί Μπαμπά 3 Οκτωβρίου 2017 @ 00:05
   19
   1
   Αγκάθινο στεφάνι θα φορέσουν και σταυρό θα κουβαλήσουν, μόνο και μόνο για να μας πείσουν ότι είναι ο Χριστός. Δεν έχουν τιμή, είναι δόλιοι και πιστεύουν μόνο σε ένα πράγμα: Στην κυριαρχία και είναι ικανοί να κάνουν τα χειρότερα εγκλήματα, ενώ παραέξω θα φαίνονται αθώοι. Εδώ όταν βγήκε η βρώμα για την γυναίκα του Ομπάμια ότι είναι τρανς και το επιβεβαίωσε μια ηλικιωμένη, τσέκαρε, πόσες μέρες αργότερα πέθανε ”τυχαία”
 9. 6
  6
  Σε ποιους τα λες αυτα; σε αυτους που ηρθαν στην Ελλαδα παριστανοντας τους Ελληνικης καταγωγης προσφυγες απο την Μικρα Ασια και τον Ευξεινο ποντο; Η πολυπολιτισμικοτητα και το φυλετικο ανακατεμα εχει ηδη συντελεστει στην Ελλαδα , ιδου τα αποτελεσματα… Φυγε συ , ελα συ , αυτο γινεται με τον πληθυσμο που κατοικει σε αυτον τον χωρο απο την εποχη της βυζαντινης αυτοκρατοριας
 10. 0
  0
  Εγώ πάντως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω συριζα έτσι για να την μπω στο μάτι αυτόν που τους ψήφισαν την προηγούμενη φορά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί