00:00 - 08/11/2023

Μουσικουλα για ομορφο βραδυ … με τα ματια ανοικτα! Παιζοντας με το κουτσο ρολοι …Τικ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μουσικουλα για ομορφο βραδυ … με τα ματια ανοικτα!Παιζοντας με το κουτσο ρολοι …Τικ!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Δεν γίνεται αυτό,,,,
  Τόσο καιρό να υπάρχει αυτή η Συγχρονικότητα,
  Είναι σαν να βλέπεις* αυτό που γίνεται,
  Όχι τυχαία, αλλά να έχει σχέση,,,
  ///
  Άλλος θα μπει,
  Άλλος θα βγει,

 2. Ο Σούπερ Αριθμός της Διαφήμισης 11/08/2023 @ 7:30 ΠΜ

  Σήμερα είναι ωραία κι ευλογημένη από το Θεό ημέρα. Μοναδική ενέργεια στον αέρα. Φως λάμπει στον ουρανό κι είναι το λιβάνι καθαρό. Η πόρτα ανοίγει στον πετεινό και προχωρά στο δειλινό. Η κατσαρόλα πλέον βράζει, το φαγητό να γίνει ετοιμάζει. Δεν θα πετάξει ξανά κι ας φυσάει, ο πετεινός τώρα πάει κι όλα είναι εντάξει. Κόσμος κοιτάει το αεροπλάνο στην τηλεόραση επάνω. Το γεγονός έχει τελειώσει, την πείνα του μαύρου έχει λυτρώσει. Ο αριθμός κοιτάει οχτώ στο ρολόι, σα να ταν ενδέκατο κομπολόι. ΟΛΑ ΕΝΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*