22:25 - 05/09/2019

Μιας και λατρευεις τις “συμπτωσεις” παμε ..3-6-9 και Μαικλ Τζορνταν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πολλοι λενε για αυτους που ασχολουνται με τα νουμερα οτι ειναι απλα πυροβολημενοι…μερικοι δεν αντιλεγω εχουν φαει την σφαιρα τους αλλα οχι ολοι ..!

Στο παρακατω βιντεο θα δεις καποια στοιχεια τα οποια δεν ειναι ευκολο να τα τοποθετησεις στην απλη συμπτωση …και εκει αρχιζει και γινεται το θεμα αρκετα ενδιαφερον..!

Φανταζεσαι να εχουν δικιο μερικοι πυροβολημενοι; …μπουα χα χα χα χα χα !!!

Stranger…

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Αυτές είναι συμπτωσεις 09/05/2019 @ Σεπτέμβριος 5, 2019 11:12 μμ

  Αβραάμ Λίνκολν – Τζον Κένεντι: Οι «περίεργες» συμπτώσεις γύρω από την ζωή τους….
  Ο ένας είναι ίσως ο σημαντικότερος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο άλλος θα μπορούσε να γίνει αν δεν τον δολοφονούσαν. Ωστόσο και τον πρώτο τον δολοφόνησαν. Οι συμπτώσεις γύρω από την ζωή του Αβραάμ Λίνκολν και του Τζον Κένεντι δεν ξεκινούν εδώ, ούτε σταματούν εδώ. Ας δούμε μία λίστα σχετικά με γεγονότα και πράξεις των δύο ιστορικών προέδρων η οποία προκαλεί ερωτηματικά και εξάπτει την φαντασία των απανταχού συνομωσιολόγων.

  Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846
  Ο Τζον Κένεντι εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1946
  Ο Λίνκολν εκλέχθηκε πρόεδρος το 1860
  Ο Κένεντι εκλέχθηκε πρόεδρος το 1960
  Τα επίθετα Λίνκολν και Κένεντι αποτελούνται από επτά γράμματα Και οι δύο ασχολήθηκαν με τα αστικά δικαιώματα Και των δύο προέδρων οι σύζυγοι έχασαν τα παιδιά τους όσο διέμεναν στον Λευκό Οίκο Και τους δύο προέδρους τους πυροβόλησαν ημέρα Παρασκευή Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι
  Η γραμματέας του Λίνκολν ονομαζόταν Κένεντι
  Η γραμματέας του Κένεντι ονομαζόταν Λίνκολν
  Ο Άντριου Τζόνσον που διαδέχθηκε τον Λίνκολν γεννήθηκε το 1808
  Το Λίντον Τζόνσον που διαδέχθηκε τον Κένεντι γεννήθηκε το 1908
  Ο Τζον Γουίλκς Μπουθ που δολοφόνησε τον Λίνκολν γεννήθηκε το 1839
  Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ που δολοφόνησε τον Κένεντι γεννήθηκε το 1939
  Και οι δύο δολοφόνοι έμειναν γνωστοί με ολόκληρο το ονοματεπώνυμό τους
  Και τα δύο ονόματα αποτελούνται από 15 γράμματα
  Ο Μπουθ έτρεξε από ένα θέατρο και συνελήφθη σε μία αποθήκη
  Ο Όσβαλντ έτρεξε από μία αποθήκη και συνελήφθη σε ένα θέατρο
  Και οι δύο δολοφονήθηκαν πριν τις δίκες τους
  Μία εβδομάδα πριν δολοφονηθεί, ο Λίνκολν βρισκόταν στο Μονρόε του Μέριλαντ
  Μία εβδομάδα πριν ο Κένεντι δολοφονηθεί, βρισκόταν στην Μέριλιν Μονρόε

 2. Αυτές είναι συμπτωσεις 09/05/2019 @ Σεπτέμβριος 5, 2019 11:35 μμ

  Οταν ο βασιλιας Ουμπερτο γνωρισε τον αλλο του εαυτο…
  Ο βασιλιάς, ο Humberto I της Ιταλίας.

  Στις 28 Ιουλίου 1900, ο βασιλιάς Humberto I βρισκόταν σε δείπνο σε ένα εστιατόριο στην πόλη Monza, όπου είχε επικεφαλής να προεδρεύει σε αθλητικό διαγωνισμό. Ο ιδιοκτήτης της ταβερνας ήθελε να τον καλωσορίσει για την τιμη που του εκανε. Οταν βγήκε για να τον χαιρετήσει όλοι οι παρόντες ήταν έκπληκτοι να δουν ότι αυτός ο άνθρωπος και ο βασιλιάς ήταν απολύτως ίδιοι. Περισσότερο και από  δίδυμοι,ηταν δύο σταγόνες νερού, αδύνατο να διακρίνει την διαφορα κανείς. Εκπληκτος από τη συνάντηση ο βασιλιάς άρχισε να του ζητάει λεπτομέρειες για τη ζωή του. Οι συμπτώσεις ξεπέρασαν τη φυσική ομοιότητα: οι δύο αποκαλούνταν Humberto, γεννήθηκαν την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη (Τορίνο), είχαν παντρευτεί την ίδια ημέρα με μια γυναίκα που είχε το ίδιο όνομα (Margherita), ο άνδρας είχε ανοίξει το εστιατόριό του την ίδια μέρα που ο Humberto I είχε στεφθεί ως βασιλιάς. Όλα αυτά διασκεδάσαν πολύ τον μονάρχη, ο οποίος κάλεσε τον εστιάτορα  διδυμο του να τον συνοδεύσει στην αθλητικη εκδηλωση και να καθισει διπλα του .

  Την επόμενη μέρα ο βασιλιάς ξαφνιαστηκε το γεγονός ότι η καρέκλα που κρατήθηκε για τον ειδικό του φιλοξενούμενο παρέμεινε κενή. Λίγο αργότερα του είπαν ότι το alter ego του είχε σκοτωθεί το ίδιο πρωί στις πύλες του γηπέδου. Λίγες ώρες αργότερα, όταν ο Humberto Α άφησε το στάδιο και κατευθύνθηκε για τη μεταφορά του, πυροβολήθηκε από έναν Ιταλό-Αμερικανό αναρχικό που ονομάστηκε Gaetano Bresci. Παρεμπιπτόντως, ήταν η τρίτη φορά που ο Humberto I υπέστη τρομοκρατική επίθεση.

 3. 889+246 = 1135
  689+246 = 935
  ΧΡΙΕΣθΑΙ=935
  Ἀνάγκη δέ ἐστι καὶ χρίεσθαι τὸν βεβαπτισμένον, ἵνα, λαβὼν χρῖσμα, μέτοχος γένηται Χριστοῦ. Ἁγιάσαι δὲ ἔλαιον οὐ δύναται ὁ αἱρετικός, ὁ μήτε θυσιαστήριον ἔχων, μήτε Ἐκκλησίαν. Ὅθεν οὐ δύναται χρίσμα τὸ παράπαν παρὰ τοῖς αἱρετικοῖς εἶναι.

 4. Η ΜΟΝΑΣ = ΘΕΜΕΛΙΟΣ = 369…ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΑΣ [ ΘΕΟΣ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…Ο ΑΡΙΜΟΣ 369 ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ …ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ…

  ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ = 360 [ ΜΟΙΡΕΣ ] Ο ΚΥΚΛΟΣ …ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΕΝΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ = 180 [ = 9 ] …ΚΑΙ ΤΩΝ 360 [ = 9 ] ΜΟΙΡΩΝ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ…9 ΣΥΝ 9 [ = 3-6-9 = 18 = 9 ]…

  ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ [ 12 ] ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΝΕΑ [ 9 ] ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ …180 [ = 9 ]…45 [ = 9 ] …22,5 [ = 9 ]…12.25 [ = 9 ]…ΚΛΠ ΚΛΠ…

  ΕΝΝΕΑ [ = 111 ] ΛΕΞΑΡΙΜΙΚΑ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ… ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ [ ΠΡΟΣΩΠΑ ] …ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΣ-ΥΛΗ [ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ] ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΔΥΚΟΤΗΤΑ…

  369 = ΜΟΝΑΣ ΘΕΜΕΛΙΟΣ…ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ…Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ…

  Ο [ ΟΜΙΚΡΟΝ ] = 360 ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ…ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΥΓΟ…

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΥΚΟ ΟΝ [ = 120 ] ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΑ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ 12 [ Ο ΚΥΚΛΟΣ = 360 = 36 = 9 = 3-6-9 ] ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ….

 5. Σπάσε τόν κύκλο=486+420+540 = 1446=6
  1446=ΑΛΓΕΒΡΙΚΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ
  1446=ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
  1446=ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
  1446=ΖΩΗ ΘΑΝΑΤΟΣ
  1446=ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ
  1446=ΜΟΙΡΑ ΕΝΟΣ ΤΟΞΟΥ
  1446=Ο ΑΡΙθΜΟΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑ
  1446=ΠΕΡΙΤΤΟΝ ΑΡΤΙΟΝ
  1446=ΣΦΑΙΡΟΜΕΤΡΟΝ
  1446=ΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΤΕΚΑ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΜΙΛΙΑ
  1446=ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΙΑΧΒΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*