Μια καλή κίνηση από όλους αυτή την στιγμή θα ήταν …

Να βρούμε στην περιοχή μας τα γραφεία οι ανθρωπους της Λεφεδ και να εγγραφούμε ..!

Έτσι θα έχουμε ..και εκπαίδευση που θα μας θυμίσει πράγματα και νέα πληροφορία σε σχεδιασμούς Άμυνας σε οποιοδήποτε πρόκληση που μπορεί να προέλθει από εσωτερικούς «εχθρούς»…αλλά και την γνώση στο που ποιος τι και ποια ομάδα έχω για να συνεργαστώ σε περίπτωση κινδύνου!

Για τους Αχιλιης της Ελλάδας θα έλεγα αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλες ομάδες και να δημιουργήσετε σχεδιασμούς Άμυνας και προστασίας !

Και τίποτα να μην συμβεί όλη αυτή η πληροφορία , η επαφή με νέους ανθρώπους στον κύκλο σας αλλά και οι σχεδιασμοί στο που πως τι την τελευταία στιγμή θα σας είναι πάντα χρήσιμα για το υπόλοιπο της Ζωής σας!

Να αναφέρω ξανά αν και αυτή την στιγμή μου ακούγεται κάπως αστείο ..οτι ιδίως αν ζείτε σε περιβάλλον μεγάλης πόλης αυτό που πρέπει πάνω από όλα να αποφύγετε είναι ο πανικός της πρώτης στιγμής !..Για αυτό τον λόγο χρόνο με τον χρόνο και με γνώση της οικονομικής κατάστασης του μεγαλυτέρου πληθυσμού επιμέναμε τόσα χρόνια να σας λέμε ότι σιγά σιγά μήνα με τον μήνα να κάνετε μια μόνιμη αποθήκη την όποια θα την ανακυκλώνετε με την πάροδο του χρόνου !

Αυτή την στιγμή οι αγορές σας θα πρέπει να είναι έξυπνες με βάση τα οικονομικά σας , τον χρόνο που απομένει να δημιουργήσετε αποθήκη και τον χρόνο που θα χρειαστεί να την έχετε εν ενεργεία την αποθήκη….ΠΧ … η αγορά καρπού καλαμποκιού και ενός χειρόμυλου είναι μια έξυπνη λύση σε περιπτώσεις που θα δημιουργηθεί ενα πρόβλημα που θα διαρκέσει αρκετό διάστημα (πανω από την αντοχή του αλευριού μέσα στον χρόνο) .. Κονσέρβες μακριάς διάρκειας. λάδι , αλάτι ,ζάχαρη ,μακαρόνια , μέλι …μπορούν να ειναι τα μοναδικά που χρειάζεστε αυτή την στιγμή !

Καλό θα ήταν να είσαστε σε μόνιμη επαφή με τον φαρμακοποιό σας όσοι έχετε κάποιο ιδιαίτερο νόσημα και αν η φαρμακευτική αγωγή σταματήσει να κινδυνεύσει η Ζωή σας …μπορείτε από τώρα να έχετε συνεννοηθεί να έχει αποθέματα του φαρμάκου σας !!Αλλά και τον τρόπο να μπορείτε να είστε άμεσα σε επαφή μαζί του ..ότι και αν έχει συμβεί! …

Έχουμε γράψει εκατοντάδες άρθρα για θέματα επιβίωσης , αυτάρκειαςς , αποθήκευσης και δεν θα εξαντλήσουμε άλλο εδώ τον χρόνο σας ..μιας και αυτό το άρθρο έγινε για να σας δώσει την συμβουλή της οργάνωσης και εκπαίδευσης !

Μην αμελησετε να κοιτάξετε αύριο κιόλας αν υπάρχει η πόσο κοντά υπάρχει ομάδα Λεφεδ κοντά στην περιοχή σας και να πάτε να μιλήσετε μαζί τους !

Ακόμα και αν δεν υπάρχει μια ομιλία μαζί τους η με τους φίλους σας στην περιοχή μπορεί να την κάνει δυνατή να υπάρξει στην περιοχή σας …!

Stranger…

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Αλλάξτε το μέλλον σας

Ένστικτα, διαισθήσεις και προαισθήματα πηγάζουν από μια βασική ιδιότητα του χρόνου, η οποία καθίσταται προφανής μέσω της πρόσφατης επιστημονικής εργασίας (1996-2000) του δρ. Garnier Malet. Η ροή του χρόνου δεν είναι σταθερή. Επιταχύνεται μέσα σε μη αντιληπτά ανοίγματα, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών με το παρελθόν και το μέλλον. Καρπός αυτής της ανακάλυψης, το βιβλίο «Αλλάξτε το μέλλον σας μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου» των Lucile και Jean-Pierre Garnier Malet, μας παρέχει τη γνώση για να δημιουργούμε και να επιλέγουμε, ανά πάσα στιγμή, το βέλτιστο μέλλον μας.

Με πρακτικές οδηγίες, οι συγγραφείς καθοδηγούν τον αναγνώστη στην αξιοποίηση αυτής της θεμελιώδους ιδιότητας, της Διττότητας του Χρόνου, έτσι ώστε όχι μόνο να ανακαλύψει τον σκοπό της ύπαρξής του, αλλά και να βρει μια νέα ισορροπία, τροποποιώντας κατάλληλα το μέλλον του πριν ακόμη το ζήσει!

Ένα επιστημονικό βιβλίο μεγάλης εμβέλειας, ωστόσο απλό και πρακτικό. Για τον Έλληνα αναγνώστη, το έργο του δρ. Garnier Malet έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον: δείχνει ότι τα γράμματα της αρχαίας ελληνικής γλώσσας αντιστοιχούν στις γεωμετρικές μορφές των μαιάνδρων του χρόνου, σύμφωνα με τη θεωρία της Διττότητας. Eπομένως, η γλώσσα αυτή έχει συμπαντικές καταβολές -άρα δεν μπορεί παρά να είναι προγενέστερη όλων των άλλων-, γι’ αυτό και κάθε λέξη της κωδικοποιεί το βαθύ νόημα αυτού που εκφράζει.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

17 thoughts on “Μια καλή κίνηση από όλους αυτή την στιγμή θα ήταν …

 1. T says:

  Ο «ΠΡΟΦΗΤΗΣ» ΛΟΓΟΣ

  Και σάλπισε ο Λόγος και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη.

  Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά.

  Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.

  Αδέρφια μου, Θεοί εστέ ! Αυτό το μέγα φόρτωμά σας … και ο Λόγος Χριστός ξελαφρώνει την ψυχή από τα παρά φύσιν βάρη της, βιώνοντας ο άνθρωπος τη φύση του πατέρα Θεού ως υιός Του.

  Και σάλπισε ο Λόγος φωτίζοντας στους ανθρώπους τη Νέα Γη και το Νέο Ουρανό.

  Τόσο πολύ αγάπησε ο Πατήρ τον κόσμο, ώστε έστειλε τον μονογενή Του Υιό, ως άνθρωπος θνητός, να θεάσει τις εικόνες προς το καθ’ ομοίωσιν Του!

  Και σάλπισε ο Λόγος και τόσο πολύ αγάπησε ο πατέρας Θεός την Ελλάδα, που έστειλε ξανά στη γη τον αγαπημένο του Ιωάννη, της αγάπης τον βασιλιά… για να κηρύξει την Ουσία του Λόγου = ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  Η Νέα Γη είναι η επανεκκίνηση της Αγάπης στο εντός ημών των ανθρώπων στον ένα Ουρανό της Αγίας του Θεού Σοφίας.

  ***

  ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = σπέρνω τα γεγονότα πριν να συμβούν.

  Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

  Λέγει ο Πατήρ ημών Θεός, » αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν «, διότι αυτό που ο κάθε εαυτός είναι ό,τι είναι όλοι οι άλλοι οι αλλήλοι.
  Και αυτή η αγάπη εστί ο Θεός προς το καθ’ ομοίωσιν του προς τους ανθρώπους.

  Στο Ένα το Πνεύμα όποιος κατοικεί, ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του. Και ουδείς άνθρωπος κατώτερος του Κυρίου Του.

  Το ένα το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι η Αγία Του Εκκλησία.

  Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
  Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

  Θωράκιση των Ελληνικών Συνόρων και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Να συλληφθούν όλοι οι κλέφτες. Κατάσχεση των κλεμμένων τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.

  Και η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες, ακολουθώντας το Σύνταγμα του Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατάτζη.

  Τα πάντα των Ελλήνων στους Έλληνες. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ να μην ξαναφύγει.

  Τα Ίμια να χαριστούν στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς να αναλάβει και τον ορυκτό πλούτο των Ιμίων για το καλό της ανθρωπότητας.

  Η Ελλάδα να τιμωρήσει την ΕΟΚ για την απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Να γελοιοποιηθούν τα έθνη που τα γράμματα των νομισμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τόλμησαν να τα ονομάσουν γιουγκοσλαβικά.

  Στους μη έχοντες γη, να τους χαριστεί, ώστε να ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί.

  Να αναστηλωθούν όλοι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί.

  Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος με τάξη και ειρήνη να μοιράζεται δωρεάν στον λαό.

  Δωρεάν ενέργεια, νερό και, προς ταπείνωση και εξευτελισμό των νόμων των εβραίων, για 10 χρόνια φοροαπαλλαγή σε όλους τους Έλληνες.

  Με τις ευλογίες της αγάπης της μητέρας μας Παναγίας, της Βασίλισσας του Έθνους των Ελλήνων, σας κρούω την πόρτα της αγάπης σας αδέρφια μου, να σας προσφέρω τη δύναμη και την εξουσία του Θεού και Πατέρα μας προς Ανάσταση του Χριστού Λαού Του.

  Ιωάννης εν Χριστώ Βασιλεύς των Πένητων

 2. Γ.Τ.Χ.Σ. says:

  η αιλαδα οπως την ξερετε θα υπαρχει μεχρι τις 12.Μαιου. Οποιος καταλαβε καλως, οποιος οχι θα το καταλαβει εκεινη την ημερα. και θα το καταλαβει πολυ αποτομα. στην αρχη θα το παρεις σαν πλακα,σαν τρολια, οσο θα περνανε οι ωρες ομως και θα ξημερωνει κυριακη… coming soon 1926

 3. Anataxia says:

  «Μέλος στη Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Αττικής μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε άνδρας ή γυναίκα έχει υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις
  της Πατρίδας μας η έχει τύχει νόμιμης απαλλαγής.»
  …Εμείς που δεν έχουμε υπηρετήσει;

  • Βασιλης says:

   Ναι φίλε. Σε όλη την Πελοπόννησο. Συλλογος Εφεδρων Πελοπόννησου Σ.Ε.Π. Και με πολλά μέλη από Αχαΐα. Δυνατός συλλογος. Μπείτε στην σελίδα του Facebook..
   Ελάτε να οργανωθουμε μάγκες. Ο χρόνος περνάει και είναι εις βάρος μας!!

 4. Παναγιωτης says:

  Καποτε εγινε ενα ναυαγειο και εμεινε ζωντανος μεσα στη θαλασσα μονο ενας προσευχοτανε συνεχεια και ελεγε Θεε μου ας με βγαλεις σε ενα νησι να σωθω.Μετα απο 3 ωρες στη θαλασσα περασε ενα κα’ικι σχετικα κοντα ομως ο ναυαγος αν και το ειδε δεν σηκωσε ουτε χερια ουτε φωναξε και το κα’ικι περασε το ιδιο εγινε και αλλες 2 _3φορες περναγανε πλοια αυτος απλα κοιταγε για νησι στο τελος πνιγηκε.

 5. Βασιλης Ν says:

  Για Πάτρα ή γύρω περιοχές. Υπάρχει ο Σύλλογος Εφεδρων Πελοπόννησου. Σ.Ε.Π.
  Έδρα είναι στην Κόρινθο. Είναι πολύ δυνατός συλλογος. Και εχουμε πολλά μέλη από πατρα μαχιμα και έτοιμα!!
  Βρήτε το στην σελιδα στο Facebook και επικοινωνιστε με κάναν πατρινο που θα βρείτε από του φίλους στην σελίδα για περισσότερες πληροφορίες. Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μεταξύ μας ποιον μπορούμε να εμπιστευτουμε σε αυτές τις στιγμές που είναι πιθανό και πολλοί περιμένουμε να έρθουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *