Mε ένα ταγκό ο Ταγίπ θα κάνει τις φιγούρες της ζωής του..

Tώρα που δήθεν ξεφεύγει  και απειλεί… τώρα που όλως τυχαίως έχουμε πρόβλημα στον τομέα της Κύπρου…. Οπου και άλλες χώρες έχουν συμφέροντα εκεί… είναι λίγο παράξενο  ο Ερντογάν  να θέλει να τα βάλει με όλο τον κόσμο!

Ίσως να την είδε ο Mr Forte της περιοχής… η να του είπαν να το παίξει έτσι…!

Παγκόσμια σκακιέρα είναι αυτή και ποτέ δεν ξέρεις ποιος κούνησε τον τρελό αξιωματικό!

Όλα αυτά λοιπόν τα παραπάνω για να έχουμε μία πιο ανοιχτή εικόνα του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή!

Μία κίνηση στο τώρα μπορεί να είναι μία κίνηση σε μία παρτίδα σκάκι που θα τελειώσει σε 60 χρόνια από σήμερα… Άρα εγώ και εσύ δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι κινήσεις!

Από την άλλη στο τώρα, που θεωρητικά κινδυνεύει η χώρα να εμπλακεί σε ένα πολεμικό επεισόδιο θα πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν και οι δυνάμεις της Ελλάδας που βρίσκονται σε άλλα επίπεδα…

Δυνάμεις που από ότι φαίνεται οι γραμμικοι ηγέτες και παίκτες του σκακιού σε αυτό τον κόσμο δεν έχουν προλάβει να ανακαλύψουν… Ή δεν θέλουν να πιστέψουν!

Νομίζω λοιπόν ότι εάν η σκακιέρα έχει να κάνει με πραγματικό κίνδυνο του τώρα και όχι με λόγια μεγάλα η με εντυπώσεις για να γράφονται στα κιτάπια της ιστορίας.. τότε  υπάρχουν πολύ μεγάλες περιπτώσεις… Όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή τη σκακιέρα… κρυφοι και φανεροι…. να δουν αυτές τις δυνάμεις της Ελλάδας  να ενεργοποιούνται!

Αμα Δηλαδή ο Ερντογάν  χορέψει κάνα τάνγκο γερό αυτή τη στιγμή μέσα στη χώρα του  θα του πέσουν τα  φτερακια  και οι κρυφοι του σύμμαχοι και σύμβουλοι του ίσως να ξανασκεφτούν με ποιον τρόπο ακριβώς θέλουν να περάσουν μέσα στο Ελληνικο πεδίο…Ή ακόμα να συμβεί σε κάποιον από τους βασικούς συμμάχους του Έτσι για να τον ζητήσει σαν ντάμα παρτενέρ στο χορό!

Θα παρατηρήσουμε Λοιπόν την εξέλιξη και αυτού του σεναρίου…  στοχεύοντας το νερό!

Stranger…

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Κοσμικό Ταξίδι

Η επιστημονική μέθοδος ψυχικής παρατήρησης εξ αποστάσεως (ΠΕΑ) οπως αναπτυχθηκε απο τον αμερικάνικο στρατό..

Το Κοσμικό Ταξίδι είναι μια λεπτομερής εξέταση δύο γνωστών εξωγήινων ευφυών κοινωνιών. Συγκεκριμένα, αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της παρατήρησης, επί χρόνια, εξωγήινων πολιτισμών των οποίων οι δραστηριότητες εδώ στη Γη είναι ιδιαίτερα έντονες και καταφανείς.

Επιγραμματικά το Κοσμικό Ταξίδι περιγράφει την ιστορία δύο εξωγήινων κόσμων οι οποίοι πέθαναν και πώς ορισμένοι από αυτούς που επέζησαν από το θάνατο της πατρίδας τους προσπάθησαν να φτάσουν εδώ, στη Γη

ΤΙΜΗ 15,90€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

10 thoughts on “Mε ένα ταγκό ο Ταγίπ θα κάνει τις φιγούρες της ζωής του..

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    εγω λυπαμαι τις αθωες ψυχες που δεν εφταιξαν σε τιποτα και δεν εκαναν κανενα κακο ο θεος να τους συγχωρησει

  2. VanGel says:

    έκανε τώρα έναν μικρό σεισμό κοντά στη Λήμνο το νησί του Ηφαίστου? Ετοιμάζονται οι ενέργειες για να απλωθούν προς Ανατολάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *