21:05 - 19/09/2017

Λίγο η ευκολία , λίγο ο φόβος , λίγο η “ασφάλεια” …θα σε βάλουν στο κλουβί !

Λίγο η νέα κουλτούρα …λίγο το φιλελε της επιφάνειας και το αριστερό σοφιστικέ της παγκόσμιας αγάπης και του σεβασμού στην διαφορετικότητα ..!

Λίγο η άγνοια , λίγο η κόντρα , λίγο η ανυπαρξία ενημέρωσης, λίγο το ιερατείο που έχει γίνει γραφικό ..ίσως και επίτηδες!!!! , λίγο η τεχνολογία , λίγο η αμνησία , λίγο η αδιαφορία, λίγο η στημένες “ανάγκες” που μας δόθηκαν μέσω προγραμματισμό του νου μας … … και θα έρθει η γένια που θα έχει χάσει ότι ελευθερια βίωσαν οι προηγούμενες γενιες αλλά οι ίδιοι δεν θα το γνωρίζουν και θα χαμογελούν σαν αιδονακια στο κλουβί !

Στα νεογέννητα μπήκε το barcode τώρα που αυτό το barcode δίνει πληροφορία , σε ποιον σερβερ, τι φακέλους ανοίγει αυτό το barcode , τι “εταιρίες” ανοίγει αυτό το barcode και πόσα ακόμα που θα ακολουθούν πάντα ένα παιδί …κανείς δεν κάθεται να ψάξει!

Τώρα το barcode καταγράφει και αποθηκεύει εύκολα σε μια βάση δεδομένων τα πρώτα στοιχεία … ποια στοιχεία κανείς δεν γνωρίζει όμως…ίσως και ολόκληρο το γονιδίωμα του ανθρώπου πλέον να καταχωρείτε στην βάση δεδομένων…ποιος έχει την μεγάλη βάση; Ποιος την εκμεταλλεύεται ; Τι θα κάνει αύριο με αυτά τα δεδομένα ; …. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ..

Σε μια παγκόσμια αγορά όπου το κέρδος υποστηρίζεται πιο πολύ από τους νόμους από ότι η ίδια η Ζωή ….δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα κάποτε ότι κάποιοι “κακοί” άνθρωποι με πληροφορίες που έλαβαν επέλεγαν ποιους θα απαγάγουν η σε ποιους θα κάνουν κακό με βάση την συμβατότητα των οργάνων τους με διαφόρους ισχυρούς του κόσμου !!!

Θα πεις ότι είναι επιστημονικά σενάρια αυτά εε…. Λυπάμαι …πήγαινε ξανά στην αρχή ..λίγο η άγνοια , λίγο η αδιαφορία ….

Καλώς ορίσατε στην σκοτεινότερη εποχή της ανθρωπότητας ….

Stranger…

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 15
  1
  Θέλω ελεύθερος να ζω και όχι με μεγάλο αφεντικό
 2. 2
  3
  Γεια σου νικο εισαι μεσα σε αυτα που λες κ εκφραζεις, πολυ καλα κιολσς τα λες αλλα να σε ρωτησω μηπως καθως θα φτανουμε προς τα εκει θα εχει χωρισει σε 2 κοινωνιες κ μετα το νερακι θα κανει με το χωμα κτλ κανει την δουλεια του? ετσι μου ηρθε… καλο βραδυ
 3. 11
  0
  Πολυ σκοταδι….που κανεις δεν το βλεπει γιατι τυφλωθηκε….
 4. πρωην μισθοφορος 19 Σεπτεμβρίου 2017 @ 23:02
  3
  3
  ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΛΕΝΕ….!! ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΜΕΣΑ…….!!!!
 5. 5
  0
  ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!
 6. 3
  1
  θα ξεκινήσω από το τέλος.. Καλώς σε βρήκαμε..στον σκοτεινό κόσμο. επιστήμονικά σενάρια δεν είναι ,αλλά όποιος δεν τα πιστεύει δεν τα ελκύει. πάντα θα αλλάζει χρώματα και θα ξεφεύγει. σκεφτόμουν εχτές η καταγραφή μιας πρότασης πάντα ενεργή είναι. Τι μας σταματά , φυσικά ένας λόγος πάντα θα ισχύει. αυτό χρειάζεται αναβάθμιση. Ότι άτυπα σε καθυστερεί , το μεταμορφώνεις. τα δεδομένα καταγράφονται , σωστός σε βρίσκω. Αλλά μερικά διαγράφονται ή δεν μπορούν να καταγραφούν. Εσύ είσαι ο κάτοχος του κλειδιού και όχι αυτοί. Αν δεν έχεις το κλειδί , νομίζεις ότι το έχουν αυτοί; και γυρνώ στην προηγούμενη πρόταση – απάντηση. Νομίζεις ότι αν σε τελειώσουν θα πάρουν το κλειδί; Βρε , βρε… αυτήν η άγνοια και η αδιαφορία.. η συνέχεια με τα εμβόλια.. Η αδιαφορία συμμέτοχος στα εμβόλια..Να ένα και θετικό μέσα στην αρνητικότητα. ότι αρνητικό υπάρχει εάν ψάξεις βαθειά πάντα θετικά θα βρίσκεις. Έτσι σε ένα σκοτεινό κόσμο που υπάρχει κάποιο φως θα έχουν ξεχάσει να σβήσουν..Είναι αρκετό αυτό το φως ; Ή θα σβήσει και αυτό; Ποιος ξέρει..σαν αξιόλογη σκέψη που είχε κατατεθεί.. πιστεύω ότι όλα γίνονται για ένα μοναδικό σκοπό , να γίνεις ανθεκτικός σε αυτά που δεν έχεις μάθει να τα ελέγχεις και να τα χρησιμοποιείς σωστά και λειτουργικά. με μια νέα πνοή κάθε φορά ξεκινάς μια νέα μέραν.
 7. Θανασης Γιαννιτσα 21 Σεπτεμβρίου 2017 @ 09:05
  1
  0
  Λευτερια στους ισοβιτες του Αρκα τωρα!!..
 8. 0
  0
  ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ Stranger !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί