in

Κίνημα Ενωση Ελληνισμου Ελευθερία – πρώτη ενημέρωση Stranger

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Χθες έγινε το πρώτο κάλεσμα και ανακοίνωση της απόφασης δημιουργίας πολιτικού κινήματος απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων. Η ροή ενδιαφέροντος είναι αργή και σταθερή δεδομένου ότι είμαστε μέσα στο καλοκαίρι,  μία εβδομάδα πριν τις εκλογές της δημοκρατίας τους και η ζέστη οδηγεί τους περισσότερους στις παραλίες.

Στην πρώτη ανακοίνωση ζητήσαμε 400 άτομα τα οποία θα είναι έτοιμα και διαθέσιμα να σηκώσουν στους ώμους τους την ευθύνη δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων. Μετά από υπολογισμούς που έκανα θα χρειαστούμε 600 άτομα για αρχή, για να είμαστε σίγουροι ότι μέχρι τη στιγμή της υπογραφής και της κατάθεσης του καταστατικού της πολιτικής μας κίνησης, θα έχουμε μείνει τουλάχιστον 400.

Έχω δεχτεί δεκάδες μηνύματα υποστήριξης με την φράση “μαζί σου”. Πρέπει να σας θυμίσω κάτι, όταν αποφασίσεις να διεκδικήσεις πίσω τη χώρα σου και τα δικαιώματά σου που ένα ανώτερο σύστημα από σένα στα εξαφάνισε,!, τότε δεν είσαι με κανέναν, είμαστε όλοι μαζί με την Ελλάδα, οπότε αν θέλεις να μου στέλνεις την υποστήριξή σου θα μου λες είμαι με την Ελλάδα. Θα σας πω δύο λόγια για να καταλάβετε το σημαντικό σας καθήκον και γιατί πρέπει άμεσα να σηκωθείτε όρθιοι και να αναλάβετε την ευθύνη σας.

Κανείς μα κανείς από τους πολιτικούς σας μέχρι σήμερα δεν έχει δηλώσει ότι βρίσκεται απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων. Για να μην λοιπόν κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, με τις λέξεις που δημιούργησαν για να δώσουν το συγχωροχάρτι στα παγκόσμια εγκλήματά τους, από δω και στο εξής πλέον δεν θα μιλάμε για νέα τάξη πραγμάτων αλλά θα μιλάμε για την παγκόσμια ελίτ, η οποία εφόσον θεωρεί ότι κέρδισε τη γη, τα κράτη και τους νόμους ήρθε η ώρα να σκλαβώσει και τους ανθρώπους. Σαν άνθρωπος, σαν απλός πολίτης αυτή τη στιγμή θα έπρεπε ήδη να έχεις καταλάβει ότι μέσα στη Βουλή υπάρχουν μόνο υπάλληλοι της ελίτ.

Πρέπει λοιπον οπωσδήποτε να εμφανιστει και να διεκδικησει θεση στο κοινοβουλιο μία ομάδα ανθρώπων που έχει τη γνώση και την αντίληψη για το ποιος είναι ο ουσιαστικός εχθρός αυτή τη στιγμή. Τόσα χρόνια σας παρουσιάζουν μία κατάσταση όπου δείχνει αυτό τον πολιτισμό της χέστρας να έχει την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι αμέτρητα τα βίντεο των πολιτικών που το αναφέρουν και είναι και αμέτρητοι οι ψήφοι των ανθρώπων – πολιτών που συναινούν σε αυτή την τραγική θέση των υπαλλήλων της ελίτ. Δημιουργούν το πρόβλημα για να φέρουν τη λύση… το κλασικό τάξη μέσα στο χάος.. η παγκόσμια ελίτ θέλει κράτη εταιρείες οι οποίες θα είναι απόλυτα αστυνόμο κρατούμενες οπου για να το πετύχουν αυτό έχουν ήδη κατασκευάσει τα ψευδή φαινόμενα και γεγονότα, ώστε εσύ πια να θεωρείς ότι είναι ανάγκη να προστατευτείς και να δεχθείς να ζεις κάτω από την μπότα και το πιστόλι.

Ενώ λοιπόν τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που μας δείχνουν καθημερινά, οι ίδιοι  επιμένουν να σε κάνουν να ταυτίζεσαι με προβλήματα τα οποία έχουν λύση αλλά αυτοί πληρώνονται για να στα δείξουν ως ανυπέρβλητα. Η παγκόσμια Ελίτ ξεκίνησε την επίθεση της στην Ελλάδα γιατί είχε λόγους να το κάνει και ο οικονομικός πόλεμος που βιώνουμε, είναι τα πρώτα της βήματα στο παγκόσμιο σχέδιο της. Αν σε πείσουν να κοιτάς μόνο το πρώτο βήμα τότε είναι σίγουρο ότι το μέλλον σου θα τους ανήκει πολύ σύντομα. Αυτός είναι ο πιο ουσιαστικός λόγος που αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε μία ομάδα που θα γνωρίζει τι συμβαίνει και θα πρέπει να φροντίσει να βάλει εμπόδια για να σταματήσει την παγκόσμια λαίλαπα κατά της ανθρωπότητας.

Θέλεις να συνεχίσεις σε όλη σου τη ζωή να μη γνωρίζεις για ποιο λόγο αεροπλάνα χωρίς διακριτικά πετάνε πάνω από τον ελληνικό ουρανό και αφήνουν αυτήν την λεγόμενη χημική ουρά;

Σκέψου αν θέλεις να συνεχίσεις να υποστηρίζεις ανθρώπους που δεν έχουν τη γνώση να κατανοήσουν ότι στο παγκόσμιο παιχνίδι υπάρχουν τεχνολογίες οι οποίες μπορεί να έχουν δημιουργηθεί με σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας, το οποίο είναι και το πιο ευγενές σενάριο γιατί ίσως κάποιες τεχνολογίες να έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την μείωση της.

Θέλω να σκεφτείς εάν αυτή τη στιγμή υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος, ένας πολιτικός στο κτίριο που ονομάζεις Βουλή της Δημοκρατίας ο οποίος να γνωρίζει την βαθιά και ουσιαστική στρατηγική που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για να κάνει τα σχέδια της πραγματικότητα. Έναν πολιτικό ο οποίος τολμά να αμφισβητήσει τον τρόπο ανάπτυξης αυτού του πολιτισμού της χέστρας, τολμά να μην αποδεχθεί το μπάχαλο το οποίο έχει επέλθει σε αυτόν τον πολιτισμό. Έναν πολιτικό που μπορεί να δει την πραγματική ανισότητα και το άδικο που όλα τα κόμματα της γης έχουν εντολή να στηρίζουν σαν μία κατάσταση η οποία δεν μπορεί να αλλάξει ή σαν μία κατάσταση η οποία είναι το μόνο καλύτερο που μπορεί να υπάρξει πάνω στη γη.

Ανάλυσε τους και θα δεις ότι κανείς από αυτούς σε όλο τον κόσμο δεν τολμά να πει την πιο φανερή και μοναδική αλήθεια. Ότι αυτός ο πολιτισμός είναι άδικος, ότι ζούμε καθημερινά με το να σκοτώνουμε άλλους, ζούμε καθημερινά, τρώμε και καλύπτουμε τις καθημερινές μας ανάγκες με τρόπο τέτοιο που ενισχύουμε το θάνατο κάποιου παιδιού που εργάστηκε για να παράγει φθηνό προϊόν. Όλα αυτά και ακόμα τόσα πολλά κανείς μα κανείς πολιτικός δεν στα δείχνει, απλά σου δείχνουν μόνο το κομμάτι του πως να συμμετέχεις στο βούρκο και όχι για το πώς θα τον αλλάξεις.  Κανείς μα κανείς δεν σου δίνει το δικαίωμα της επιλογής στο δικό σου χρόνο, στην δική σου διαδρομή να είσαι αυτός που θα θελήσει να αλλάξει αυτή την κόλαση που ονομάζουμε ζωή στη γη.

Σύντομα θα βγει το πολιτικό μανιφέστο του κινήματος Ελευθερία και πρέπει να γνωρίζεις ότι το κίνημα αυτό δεν είναι ούτε κληρονομιά, ούτε marketing, ούτε business, είναι η απόλυτη και ξεκάθαρη αλήθεια για το βούρκο στον οποίο έχει βυθιστεί η  ανθρωπότητα και δημιουργήθηκε για να αναζητήσει ανάμεσα σας τους ικανούς ακόμα ανθρώπους, με ενθύμηση ψυχής και αποστολής για να καθαρίσουμε αυτό τον στάβλο.

Αν ανήκεις σε αυτούς τους ανθρώπους περιμένω στο e-mail katohika@gmail.com να μου πεις είμαστε όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε πίσω την Ελλάδα μας και να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα να ξανασταθεί στα πόδια της.

Stranger

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. παρακαλω να με ενημερωσεται για το κινημα που ετοιμαζεται, ειμαι μαζι στην προσπαθεια να εμποδισουμε την επελαση των δυναμεων του κακου

 2. Νικολα να ξερεις οτι το “μαζι σου” που γραφουμε το εννοουμε.Απλα υπαρχουν ατομα αναμεσα μας που μπορουν να λειτουργησουν σαν μπροσταρηδες και αλλοι που γνωριζοντας τις δυνατοτητες τους σου δινονται σαν στρατιωτες.Ειναι ολοι αξιοι επαινου ομως γιατι βλεπω οτι κανενας απο εμας δεν “το παιζει”.Ειμαστε μαζι σου λοιπον περιμενοντας εντολες.Καλη συνεχεια.

 3. Αν και πολύ καλά γνωρίζουμε τό αντίτιμο αυτής της υπέροχης ιδέας, θα σου πω πως επιτέλους το τόλμησες… γνωρίζω πολύ καλά την καθαρή και χωρίς σκοπιμότητες εμμονή σου στην προσφορά στο συνάνθρωπο… Γνωρίζουμε καλά ότι η ανθρωπότητα είναι σέ καθεστώς ομηρίας και κατοχής εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν είναι εφικτό η απελευθέρωση…με αυτή σου την ενέργεια θα το μάθουμε και αυτό… ξέρω ότι λατρεύεις την έννοια εμείς και απεχθανεσαι την έννοια εγώ… αλλά καλέ μου φίλε εδώ χρειάζεται να θυμηθούμε ποιοί είμαστε και να υπάρχουν ιεραρχίες βάση τών ικανοτήτων και τής θέλησης για προσφορά τους άρα θα σου πω αυτό που δεν θες νά ακούς….. Μαζί σου Νίκο πάμε γερά για απελευθέρωση της ανθρωπότητας….
  Υστρ… σήκωσε το τηλέφωνο καμία φορά έχω να σου πω προτάσεις και πρόσωπα που θεωρώ ότι θα βοηθήσουν….

  • Η αληθεια κυριε τηλιγαδα ειναι μια και ποτε δεν ειναι θεση η αποψη του ενος , η αληθεια δεν συνοδευεται με προωθηση μιας αλλης ιδεολογιας η κομματος , εγω κυριε τυλιγαδα δεν ηρθα στο σπιτι σας να διαφημισω το κομμα μου εσεις ομως το κανετε και απο οτι βλεπω εχετε κα την απατηση να σας εγκρινουμε το σχολιο σας που δεν ειναι αληθεια αλλα αποψη με διαφημιστικο περιεχομενο… μην καιτε τον εαυτο σας απεναντι μας δεν ειναι συννετο αυτη την στιγμη ..!

 4. Περιμένω με αγωνία να δω τον Νίκο να εξηγεί στον Χατζηνικολάου τα παράλληλα σύμπαντα.

 5. Και εγώ μαζί σου!!! Εννοείται…!!! Μακάρι όλα να σου πάνε καλά!!! Σίγουρα πολλοί δεν θα θέλουν να γίνει ένα σωστό Κόμμα μη ελεγχόμενο αλλά ξυδακι!!!

 6. Περιμένω με αγωνία να δω τον Νίκο να εξηγεί στον Χατζηνικολάου τα παράλληλα σύμπαντα.

  • Φίλε αυτοί οι δημοσιοκαφροι έχουν φάει τέτοιο πλυσιμο εγκεφάλου με την πολιτική που δεν βλέπουν τπτ παραπέρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Τρόμος στο Facebook: Εντοπίστηκε δέμα με το θανατηφόρο αέριο σαρίν

Πρώην Διοικητής Εθνικής Φρουράς: «Δεν έπληξε S-200 τα Κατεχόμενα – Ισως είναι “στημένο” το κτύπημα»