in

Κάτι από το λίγο της ζωής μας..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πολλά χρόνια με βασανίζει ένα ερώτημα, πώς θα μπορούσαμε να δώσουμε λύση σε αυτή την τεράστια συνωμοσία που συμβαίνει ανάμεσά μας.

Τόσα χρόνια δίνουμε την πληροφορία που χρειάζεται να έχει ο συνάνθρωπός μας ώστε να δει με άλλη ματιά μία πραγματικότητα που συγκεκριμένη φάρα πάνω στον πλανήτη έχει αποκρυψει με μεγάλη μαεστρία.

Αυτό επί της ουσίας είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία πάνω στη γη,είναι το μεγαλύτερο κόλπο grosso που έκανε την γη να γονατίσει σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Βρίσκονται παντού, βρίσκονται δίπλα σου, τους μιλάς καθημερινά αλλά δεν γνωρίζεις ποιες είναι οι εντολές τους, ποια είναι τα σχέδιά τους.

Ακόμα και σε μία υπηρεσία όταν πας για να ζητήσεις ένα χαρτί περνάς από τον έλεγχο τους, το όνομά σου το ίδιο περνάει από τον έλεγχο τους, αν ανήκεις στη δική τους κληρονομιά, αν το όνομα σου είναι σε δέντρο πού έχει περάσει τον έλεγχό τους τότε έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες η δουλειά που πήγες να κάνεις να βγει με ευκολία αν το όνομα σου είναι στη λίστα που πρέπει να είναι καταδικασμένο σε όλη σου τη ζωή θα συναντάς δυσκολίες.

Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν παντού γύρω μας, κάποτε ίσως να ήταν οι φίλοι σου που μίλησαν άσχημα για σένα, κάποτε ίσως να ήταν ένας διευθυντής που νόμιζες ότι ήταν απλά ηλίθιος ή αδικος που συμπεριφέρθηκε έτσι, τις περισσότερες φορές όμως ούτε που κατάλαβες πώς σε αποδομησαν!

Δεν έμαθες και ούτε θα μάθεις ποτέ αυτον τον άγνωστο κύριο που για σένα φρόντισε με μαεστρία να επηρεάσει κοντινούς σου ανθρώπους , την γειτονιά σου τους φίλους σου τους συνεργάτες σου.

Έτσι απλά δημιούργησες την πεποίθηση ότι είσαι άτυχος η ότι είσαι ανίκανος.

Είναι πλέον παντού, είναι σε όλες τις σκάλες και τα επίπεδα της πυραμίδας, μόνος τους στόχος είναι να εισχωρήσουν μέσα στον κοινωνικό ιστό και να τον διαβρώσουν έτσι ώστε με το διαίρει και βασίλευε να μπορούν να ελέγχουν τα κεντρικά σημεία εξουσίας σε όλα τα επίπεδα, media, στρατός, αστυνομία, κρατικές υπηρεσίες…. Τα πάντα

Δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις, μοιάζουν με Έλληνες, έχουν χαρτιά ότι είναι Έλληνες, έχουν ονόματα ελληνικά, έχουν οικογενειακό δέντρο ελληνικό, μοιάζουν με σένα.

Αλλά δεν είναι Έλληνες, δεν είναι συμπατριώτες σου, δεν αγαπούν αυτό τον τόπο, στόχος τους και σκοπός τους ήταν και θα είναι να διαλύσουν τον Έλληνα και την Ελλάδα.

Πώς λοιπόν μπορείς μέσα στο όμοιο να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο εχθρός και ποιος όχι, πώς μπορείς να καταφέρεις όταν Όλα μοιάζουν να δεις τις μικρές διαφορές της μόλυνσης που υπάρχει μέσα στην κοινωνία μας και να δώσεις το κατάλληλο φάρμακο για να την γιατρέψεις μία για πάντα;

Πράγματι είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία και η πιο επικίνδυνη, ειναι τεράστια σημαντικό να έχεις χάσει τη χώρα σου χωρίς καν να το γνωρίζει κανείς.

Εμείς απλά τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της μάχης, κατανοούμε από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ότι τον πόλεμο αυτόν τον χάσαμε και δυστυχώς ακόμα η λύση για το φάρμακο δεν έχει βρεθεί…

Είναι σαν τις ψείρες που οσα και μικρά κεφαλιά να κουρέψεις οσα και φάρμακα να βάλεις πάντα αυτές βρίσκουν τον τρόπο να είναι στο επόμενο κεφάλι ενός πιτσιρικά.

Άλυτος γρίφος,…

Γιατί άραγε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο;… Γιατί οι άνθρωποι δεν μπορούν να αποφασίσουν να κάνουν κάτι μεγάλο στη ζωή τους;….. Όλοι μαζί.

Δεν θα έλεγες ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ζει μία κινηματογραφική ζωή γεμάτη σασπένς και συναισθήματα ώστε να πεις δεν το κάνουν γιατί είναι ολοκληρωμένοι.

Το μεγαλύτερο ποσοστό σχεδόν το όλο ζει μία ζωή λίγη.., μία ζωή συμβιβάζομαι…. Δέχομαι, υπακούω, συναινώ σε ότι δεν αντέχει η ψυχή μου να δεχθεί…. Κι όμως δεν αποφασίζω ποτέ να κάνω κάτι μεγάλο.

Ενώ έμπρακτα αυτά που πραγματικά χρειάζεται ένας άνθρωπος είναι τα δυνατά συναισθήματα που θα του ταΐσουν την ψυχή ώστε να του δώσουνε μεγαλύτερη δύναμη…. Όλοι εμείς επιλέγουμε οτιδήποτε άλλο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να μη βιώσουμε το μεγάλο το μεγαλύτερο το ανώτερο…γιατί;

Επιλέγουμε το κουτί, το κλουβί του διαμερίσματός μας, την διαίρεση και την απομόνωση….. Επιλέγουμε την αδυναμία μας..,.. ποιος φρόντισε ώστε ένας ολόκληρος λαός να συμπεριφέρεται τόσο αλλοπρόσαλλα τόσο οξύμωρα;

Ο μοναδικός λόγος που μπορώ να δεχτώ ότι ένας υγιής νους επιλέγει πάντα τη λάθος απόφαση και όχι αυτή που θα τον κάνει ανώτερο είναι ότι αυτός ο νους δέχεται και επηρεάζεται με πληροφορίες από άτομα ή στοιχεία που με κάποιον τρόπο τα υιοθέτησε μέσα του ως αυθεντικά και έμπιστα.

Αν Αναρωτιόμαστε λοιπόν για ποιο λόγο δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, γιατί δεν επιλέγουμε το πολύ από τη ζωή μας αλλά μόνο το λίγο από αυτή…… Τότε πρέπει με πολλή σοβαρότητα να δούμε ποιος μέσα στο κοινωνικό ιστό μας κατάφερε σαν αράχνη να εισχωρήσει και να αλλοτριώσει την πληροφορία Με σκοπό να μας οδηγήσει στη διαίρεση μας.

Αν σκεφτείς μαθηματικά και απλά με λογική δεν υπάρχει καμία συνωμοσία, είναι εδώ και εκτελούν τις εντολές τους η μόνη ερώτηση που πρέπει να υπάρχει μέσα σου είναι με ποιον τρόπο θα λύσουμε αυτή την ασθένεια!!

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

10 Comments

Leave a Reply
 1. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ.
  ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ,
  ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,
  ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ,
  ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΑΡΕΤΕ,
  ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ,
  ΚΑΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΕΟΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ.
  Ε ΚΑΙ; ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;
  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ;

 2. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ;
  AYTO ΘΕΛΕΤΕ; ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
  OTI EXETE ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΘΕΜΙΤΟΥΣ Η ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΤΟΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΘΕΟ ΣΑΣ ΓΙΑΧΒΕ.

 3. αυτος ειναι ο κωδικος του blog δεν ξερω τι παιζει…και με το gravatar υπαρχει προβλημα? το blog ειναι ανενεργο

 4. ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ …. ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ??? ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ??? ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ…. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ , ΠΟΣΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΒΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ????? ΠΕΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ … ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 5. EINAI EYKOΛΟ ΤΟ 0,1% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕ$$$Α. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ.
  ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΚΛΠ.ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

 6. αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι απόλυτα όλον τον καιρό . Κατά διαστήματα του χρόνου.
  Σαν κάποιος σε βάζει στην πρίζα…….
  Ή όταν ο άλλος θέλει να σε βγάλει από την πρίζα,,, τι κάνει;
  χάνει τα ίχνη της αιτίας που δημιούργησε η πρίζα και έτσι εσύ δεν έχεις στήριγμα να πατήσεις στην πρίζα.
  Ρ.Ν.

 7. ΟΛΑ ξεκινουν απ`το ΓΝΩΘΙ Σ`ΑΥΤΟΝ !
  Αν δεν το επεξεργασθει κι εαφαρμοσει ο καθε ανθρωπος προκειμενου ν`απελευθερωθειο νους του απο καθε εννοια υποταγης , θα παραμεινει δειλο πιονι/αναλωτης ολων των σκατων κι ετσι θα τελειωσουμε ως ειδος στη Γη . Ηδη στο 1/3 του πλανητικου πληθυσμου πεσαμε εμεις οι ανω θρωσκωντες υ’ι’οι Θεου -τα αλλα 2/3 δεν ειναι ανθρωποι αλλα μπασταρδεμενα υβριδια κι αλλοειδη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανατριχιαστικό: Ψάρι με μάτια… δεινοσαύρου βρέθηκε στη Νορβηγία-Ποσο χρονων ηταν ο Ψαρας;

Πως να γίνεις ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον πλανήτη..