18:15 - 04/07/2020

Καθιστές πάπιες στο κυνηγετικό όπλο της Υπεροντοτητας

Στον επόμενο τόνο της παγκόσμιας χούντας το καθεστώς θα αποφασίσει ότι παρά πήγε το πρόβλημα με την ελευθερία του λόγου από τον καθένα από εμάς.

Με πιο απλά λόγια όσοι παρακολουθείτε σήμερα που δεν γνωρίζετε το παρελθόν τους και κάνετε like να σας λένε τις μαλακίες τους είναι στημένοι πράκτορες του συστήματος να σας παρασύρουν σε καταστάσεις που θα θυμίζουν orwell.

Το σύστημα έκλασε Μέντες με το αφυπνιστικό κίνημα και ο μόνος τρόπος να νικήσει ήταν να βάλει μέσα σε αυτό το κίνημα τα δικά του πρακτορεία για να γεμίσουνε ψευδώς όλη την πραγματική αληθινή πληροφορία.

κάθε παλαμάκι σας και κάθε σας ανάγνωση είναι ακόμα ένας Πόντος που χάνεται από την ελευθερία σας και δεν το καταλαβαίνετε… Μόνοι σας θα βγάλετε τα μάτια σας και δεν βάζω μέσα τον εαυτό μου γιατί έχω προετοιμαστεί και γνωρίζω ότι έρχεται μπροστά μου.

Ξυπνάτε σας γ***** το μυαλό Με σκοπό να σας στερήσουν την ελευθερία του λόγου, μην δίνετε δύναμη σε αυτούς που σας πουλάνε πράσινους δράκους γιατί αυτή οι πράσινοι δρακοι θα μεγαλώσουν και θα σας φάνε..

δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να κρίνετε τους ανθρώπους μέσα από τις συμπεριφορές τους μέσα στο χρόνο, δεν θέλει δα και τόσο μεγάλη παιδεία και κανονισμούς να κατανοήσεις αν ο απέναντί σου από τη συμπεριφορά του είναι ένας σωστός άνθρωπος ή ένα φίδι που μεγαλώνει μέσα από τη δική σου προσοχή.

Γέμισε το ίντερνετ με νέους γκουρού, με νέους που χρησιμοποιούν πληροφορία του παρελθόντος copy-paste και ανακατα τα παζλ να σας πουλήσουν νέο παραμύθια χρησιμοποιώντας και αλήθεια και ψέμα έτσι όπως τους έχει διδάξει η στοά τους..

Όλα αυτά συμβαίνουν για ένα μονό λογο και να τον αναμένεται, να αναμένεται μέσα στον χρόνο τον κοντό μπροστά μας τα false flag που θα στηθούν υποτίθεται γιατί κάποιοι ακολουθούσαν τις ψεύτικες αφηγήσεις του ίντερνετ…. Εκείνη τη στιγμή θα καταλάβετε γιατί σώπασαν όσοι εδώ και 10 χρόνια σας έδειχναν την αλήθεια.

Είναι η πληροφορία και η γνώση 1 μεγάλο κρεμμύδι, ο φόβος του κορονοιου και της καραντίνας αφύπνισε τους φοβισμένους γραμμικούς του χθες,αυτή η νέα φουρνιά που πιστεύουν ότι πλέον πολύ εύκολα θα μάθουν την αλήθεια μέσα από βίντεο και από άρθρα ανθρώπων που ούτε καν γνωρίζουν το παρελθόν τους….. Θα είναι τα νούμερα που χρειάζεται η νέα τάξη πραγμάτων για να δημιουργήσει χάος κι ύστερα να φέρει την τάξη .

Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα, αναμασημένη τροφή της πρώτης δημοτικού με πληροφορία για αποφοίτους Πανεπιστημίου χρειάζεται μόνο και μόνο για να σας μπερδέψει τελείως τα μυαλά και να μην ξέρετε τι και ποιον να πιστέψετε…..μην πιστεύετε κανέναν αμφισβήτησε τα πάντα και κερδίστε ξανά το χρόνο σας πίσω για να εμβαθύνετε στην πληροφορία, φύγετε από την επιφάνεια πληροφορίας κινδυνεύει η ζωή σας και η ελευθερία σας..

Μην αφήνετε κανέναν να σας δείξει τι πώς πού και γιατί, κατεβάστε τις όποιες ταμπέλες σας τον εγωισμό σας και τις συμπάθειες η μη και γίνεται ερευνητές με υγεία που αμφισβητούν τα πάντα και τα ψάχνουν όλα από την αρχή..

Όσοι παραμείνετε στην επιφάνεια πληροφορίας θα γίνετε πιόνια του συστήματος αργά ή γρήγορα, θα γίνεται φερέφωνά αποδόμησης προς την αλήθεια, θα γίνεται ταλιμπάν πίστης ενάντια σε πρόσωπα και σε ιδεολογίες….. Με απλότητα θα παραμείνετε σκλαβωμένοι στα δίχτυα του παγκόσμιου ιστού της πληροφορίας που σαν υπεροντοτητα πια ελέγχει τη ζωή σας…

Σκεφτείτε βαθιά μέσα σας τον λόγο και την ουσία αφού σταμάτησα να σας μιλάω πια για το πεδίο……. Το πεδίο δεν χάθηκε δεν χάνεται ποτέ…. Απλά άλλοι κοιτούν και περιμένουν μέσα από την πληροφορία να δημιουργήσουν τα νούμερα αντιστάσης και αντί νόησης στην πραγματική έρευνα.

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Καθιστή πάπια- Υπερ Οντότητα!!! 07/05/2020 @ 4:20 ΜΜ

    Απάντηση καθιστης πάπιας – Υπέρ Οντότητας: Ππππππρρρρρρρρττττττςςςςςςςς!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh