19:17 - 24/03/2020

Κατανοήστε άμεσα την μέθοδο του “λόξυγκα” για να σώσετε την κρίση σας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όταν ξεκίνησε αυτή η κρίση η παγκόσμια το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι οι συνωμοσιολόγοι με βάση αυτά που βλέπαμε είχαμε πάρει τη θέση των συστημικών και οι συστημικοί είχανε γίνει οι συνωμοσιολόγοι.

Τα αρχικά νούμερα που έδιναν προς τα έξω ήταν τόσο διαφορετικά από αυτά που υποστήριζαν πλέον τα κράτη που οι συμπεριφορές τους μας έκανε εμας που πάντα είμαστε απέναντι από την πολιτική αφήγηση να φωνάζουμε ότι κάτι δεν πάει καλά τι είναι αυτά που κάνετε;

Στην πορεία της κρίσης είδαμε ανθρώπους να υποστηρίζουν πράγματα που η ιδεολογία τους ποτέ δεν θα τους άφηνε να το κάνουν…..παραδείγματος χάρη είδαμε αριστερούς να ζητάνε άμεσα την επέμβαση του στρατού και τα τανκς στην Αθήνα…

Αυτός ο λόξυγγας είναι μία καλή άμυνα αυτή τη στιγμή της βαθιάς ελίτ να γλιτώσει από αυτό που δεν περίμενε ότι θα τη βρει.

Δεν είχαν ζυγίσει σωστά ότι μπορεί να υπάρξει η περίπτωση άνθρωποι απλοί από όλο τον κόσμο να μπορούν να συνδυάσουν πληροφορία και να βγάλουν στη φόρα τα μεγάλα τους μυστικά.

Σε μία εποχή πριν τον Τραμπ ο συνωμοσιολόγος ήτανε δακτυλοδεικτούμενος ήταν ο πιο γραφικός τύπος και οι περισσότεροι φοβόντουσαν να μιλήσουν για αυτά που βλέπανε μην τους πουν οι άλλοι για τρελούς.

Όταν βγήκε και μίλησε ότι οι αφηγήσεις των συστημικών μέσων είναι οι ίδιες ψευδές ειδήσεις και μίλησε για την προπαγάνδα και τον τρόπο που το σύστημα προωθεί την πληροφορία τότε το κίνημα αν μπορούσαμε να το πούμε έτσι τον συνωμοσιολόγων πήρε τα πάνω του.

Βέβαια ακόμα και η έννοια συνωμοσιολόγος θέλει πολύ μεγάλη επεξήγηση πλέον μιας και στο μυαλό του καθένα από σας έχει μπει με λάθος τρόπο, είναι μία πολυ βιασμένη εννοιολογική τοποθεσία μέσα σας.

Από την άλλη η ευκολία και η διαστρέβλωση των εννοιών εκεί που ο πατριώτης έγινε φασίστας και η διαφορετικότητα γέννησε το αυτό μας έχει κάνει όλους να μπαίνουμε εύκολα μέσα σε τσουβάλια στη συνείδηση των συνανθρώπων μας.

Αν εγώ π.χ. είμαι ένας πατριώτης ο οποίος έχει μέσα του δυνατά την αξία της ελευθερίας και δεν θέλει με τίποτα αυτή την ελευθερία να την ελέγξει κάποιος άλλος και πει ξεκάθαρα εγώ δεν θα λάβω κανένα μηχανικό ηλεκτρονικό μέσο που θα με ελέγχει γιατί απλά είναι επιλογή μου…. Η απέναντι συνείδηση του συνανθρώπου μου θα με κατατάξει πανεύκολα στο σεντούκι με τους χριστιανοταλιμπαν…. Στους γραφικούς που με οδηγό την εκκλησία φοβούνται το τσιπάκι… Δεν θα σκέφτουν ευκολα ότι μπορεί να είμαι ένας ερευνητής ξεκάθαρος που κατέληξα εκεί με βάση άλλες ιδεολογίες μου και άλλες ιδιότητες μου.

Το σύστημα αυτή τη στιγμή θα χρησιμοποιήσει το ναι όχι, θα χρησιμοποιήσει τον παλμό του 369 που σας έδειξα, θα ακούτε μισά ψέματα μισές αλήθειες, μία θα γίνεται πόλεμος μία δεν θα γίνεται, θα σας ρίξουν τόση πληροφορία να σας δημιουργήσουν το λόξυγγα τη συνείδησή σας που θα είναι πολύ μα πολύ δύσκολο να ξεφύγετε στο τέλος από το να σας οδηγήσουν σε λάθος κρίσεις.

Ότι γνώρισα προστατεύω κατακτώ ότι με απειλεί σημαίνει ότι δεν δίνεις καθόλου δικαίωμα στη Νέα πληροφορία που έχουν ετοιμάσει να σου πλασάρουν να μπει μέσα σου και να αρχίσεις τους διακανονισμούς και τις αμφισβητήσεις με την αλήθεια σου για να δεις πού πατάς.

Αν ήμασταν σε ένα παραμύθι μέσα σε ένα δάσος που έχει πράσινους δράκους και έπρεπε να σου εξηγήσω με ποιον τρόπο θα προφυλαχτείς θα σου έλεγα ότι υπάρχει μία μαύρη μάγισσα η οποία κάνει ιδιαίτερα ξόρκια τα οποία βάζουν εναν καθρέφτη απέναντί σου στον ίδιο σου τον εαυτό για να τον βάλουν να αναρωτηθεί για τις προσωπικές του αξίες και ιδιότητες και μέσα από το συναίσθημα του φόβου και της ανασφάλειας να τον κάνει αυτή η μαύρη μάγισσα τον καημένο αυτόν άνθρωπο να βρίσκεται μόνιμα σε μία σύγκρουση, εσωτερική σύγκρουση σημαίνει μόνιμα απώλεια ενέργειας.

Οτι γνώρισα προστατεύω κατακτώ οτι με απειλή σημαίνει δεν αμφισβητώ την ηδη θέση μου μέσα στο σύμπαν, σημαίνει ότι έχω προλάβει πριν συμβούν τα ξόρκια να γνωρίζω την αλήθεια μου και κατά πού είναι ο δρόμος μου..

Δεν είναι τυχαίο ότι φώναζα τόσα χρόνια προετοιμαστείτε μέσα σας και αφύπνισε την κρίση σας πριν έρθει ο φόβος να σας κάνει να το κάνετε

Αυτοί που σήμερα πλέον από φόβο αφυπνίζονται βρίσκονται μέσα σε αυτό το δάσος του παραμυθιού με τους δράκους όπου μπορεί να τους πιάσουν τα ξόρκια της μαύρης μάγισσας.

Αυτοί που είχαν φροντίσει από πριν να θέσουν το πόδι τους πάνω στη γη σαν μία αιώνια σφραγίδα υπάρξης είναι αυτοί που μπορούν κάλλιστα να λένε ότι γνώρισα προστατεύω κατακτώ ότι με απειλεί.

Σας έχω μιλήσει στο παρελθόν ότι στο τέλος δύο δυνάμεις θα συγκρουστούν αυτοί που υπηρετούν την σωστή διαδικασία και αυτοί που υπηρετούν το οποίο αποτέλεσμα.

Να γνωρίζετε όλοι σας ότι ανήκετε στη σωστή διαδικασία έχοντας κλειδώσει το πρόσταγμα ότι γνώρισα προστατεύω κατακτώ ότι με απειλεί.

Είναι το talisman το προσωπικό σας στον μεγάλο “λόξυγκα” της συνείδησης και τις κρίσης σας που θα εμφυτεύσει το μαύρο ιερατείο από δω και πέρα

Δεν νομίζω ότι κανένας ώριμος άνθρωπος χρειάζεται αυτή τη στιγμή να μπει σε αμφισβήτηση του τι ακριβώς συμβαίνει…γιατί αν το κάνει τώρα έχει ανοιχτά όλα τα επίπεδα της Άμυνας του γύρω από την αύρα του.

Συνειδητοποιήστε το “λόξιγκα” της πληροφορίας, συνειδητοποιήστε ότι αυτοί που παράγουν πληροφορία είναι αυτοί που επί της ουσίας δημιουργούν την πραγματικότητα μέσα από την δική σας συγκατάθεση.

Κατανοήστε ότι αν αποκόψεις τον δημιουργό της πληροφορίας θα σταματήσεις αμέσως και την απώλεια ενέργειας σε φόβο και σε ανασφάλεια..

Μην σας φαίνεται τυχαίο που ασχολούνται τόσο πολύ Με νόμους εκβιαστικόυς κατά της ελευθερίας του λόγου….. Αξιολογήστε σωστά την τεράστια μάχη της πληροφορίας γιατί αν τους αποκόψουμε εκεί….. Εάν κερδίσουμε λίγους περισσότερους αριθμούς συνείδησης από αυτούς που χρειάζονται για να δημιουργήσουν την πραγματικότητα τους τότε όλα τους τα σχέδια θα έχουν τελειώσει.

Το έπαθλο είσαι εσύ, μην αφήσεις τον παλμό που ξεκίνησε μεταξύ του ψέματος και της αλήθειας στην πληροφορία που οι ίδιοι δημιουργούν να σε παρασύρει, δεν χρειάζεται να γνωρίζεις τίποτα καινούργιο…. Είναι ικάνα όλα αυτά τα χρόνια της ζωής σου και της αδικίας γυρω σου να σου δωσουν ξεκάθαρα απόδειξη ποιος έπαιξε με τη ζωή σου.

Stranger

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Πολλοί από εμάς δεχθήκαμε ένα σοκ και η συνομοσιολογία και η περιέργεια που έχουμε κάπου μπερδεύτηκε… Πολύ σύντομα το πράγμα ξεκαθάρισε λόγων πολλών συγκυριών και πληροφοριών που δεχθήκαμε και δεν μπορούσες να τις καταπιείς, όπως και με της τόσες μπουρδολογίες που άρχισαν να ξεπηδούν κατά δεκάδες μπροστά μας… Τότε αναγκαστικά κάθισες και ξεκαθάρισες τι μπορεί να γίνεται, που σταματάει το ψέμα και που ξεκινάει η αλήθεια…. Πολλές επιθέσεις εναντίων μας και κυνηγητό από τα χοαξ…..

 2. Πολλές επιθέσεις εναντίων μας και κυνηγητό από τα χοαξ, αυτό είναι ψέμα, εκείνο είναι ψέμα και κάπου είδες που πάνε να σε κατευθύνουν και όπως έχω μάθει τόσα χρόνια… γύρνα από την αντίθετη πλευρά να δεις την αλήθεια… Προσωπικά πιστεύω ότι δεχόμαστε επίθεση σε όλα τα μέτωπα………

 3. απλά πράγματα σταματάς να τους δίνεις τροφή……Αλλά το θέμα είναι ότι όλοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και το 95% τρώει αμάσητο αυτό που τους σερβίρουν.ολη αυτή η τρομολαγνεία πληροφορίας και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι ανέφικτο να αποκοπεί όταν τους έχουν βάλει όλους εκεί που θέλουν.μακαρι να έσβηναν ο λα μονομιάς για 5 λεπτά……για να σταματήσουν να αντλούν τα δεδομένα από εμάς και θα σου λεγα εγώ.αλλα δυστυχώς το διαιρεί και βασίλευε καλά κρατεί.τεσπα καλή δύναμη σε ολου

 4. έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα απο κινηματογραφικές εταιρίες να αγκιστρώνουν τους πολίτες κατά την διάρκεια της νύχτας και να κάνουν αφαίμαξη πληροφοριών. Το αναφέρουν- το ορίζουν- ως διάβασμα βιβλίων δηλαδή τις πληροφορίες που κουβαλάς εσύ ως ψυχή στο ταξίδι στην γή ή ακόμα και τις γονιδιακής πληροφορίες από τους προγόνους σου. Είναι τόσο σημαντικό αυτό που οικογένειες εκλιπαρούν να “κατακτήσουν” τις ομάδες αυτές ώστε να τους έχουν υπο-έλεγχο. βλέπε δράση wd wb and now netflix

 5. Δλδ θα συγκρουστούν οι αφυπνισμενοι με αυτούς που γίνονται τα καραγκιοζάκια και οι ασπίδα του συστήματος της ντπ που και πάλι είναι απλοί άνθρωποι με τον ίδιο σκοπό ύπαρξης αλλα αδυνατούν να κατανοήσουν το παιχνίδι της σπηλιάς ..(;)

 6. Το πνεύμα είναι ελεύθερο και όπου θέλει πάει
  Το πνεύμα υπερτερεί της λογικής.Η λογική είναι τυφλή , κινείται μπουσουλωντας και εμπειρικά αποκτάει γνώση .Η λογική κατοικεί στο φθαρτό μέρος του σώματος στον εγκέφαλο,και πεθάνει μετά τον φυσικό θάνατο.Το πνεύμα όμως συνεχίζει να ζει ,γιατί στερείται λογικής ,γιατί το πνεύμα δεν έχει όρια ,για το πνεύμα όλα είναι δυνατά,υπάρχει μέσα σε όλα ,αυτό δίνει ζωή.Το πνεύμα ζωγραφιζει με εικόνες στην συνειδηση μας ,όταν το υλικό σώμα αναπαύεται αυτό “ζει”.

 7. Ο Άνθρωπος ο οποίος έχει ζωντανό πνεύμα ,και υπερτερεί της λογικής μιλάει πάντα με εικόνες με παραβολές , αλληγορικά ,έχει ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση έναντι των “λογικών”,βλέπει πέρα από από την ύλη
  Αυτό είχε Και ο Ιησούς Χριστός ,καθώς και όλοι οι του πνεύματος.

 8. απο κριση σε κριση…ισως να ερχεται και η ωρα της κρισης…

 9. Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
  κι αν ο κλοιός στενεύει
  ο νους μας ειν’ αληταριό
  που όλο θα δραπετεύει.

 10. Αδερφέ, τον έχεις πιάσει ανορθόδοξα το θέμα. Όταν μιλάμε για λογική, μιλάμε για τον Ελληνικό Λόγο. Ο λόγος είναι το Θείον, είναι ο Θείος λόγος. Λογική Αριστοτελικά είναι η σκέψη η Θεία, που δεν γίνεται να υπάρξει διαφορετικά. Δουλεύει με αξιώματα και είναι αεί ωσαύτως έχοντα αυτά, αναλλοίωτα δλδ στον αιώνα τον άπαντα, και φυσικά στον χωροχρόνο.Όποιος άνθρωποςσκέφτεται λογικά είναι άριστος κι αγαθός και πνευματικός. Μην τα μπερδεύεις με την παρερμηνευμένη δυτική σκέψη περί λογικής.

 11. Το λες πολλά χρόνια μέσα από τα άρθρα σου <> και νομίζω ότι περιγράφεις την αλήθεια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*