in

Καμία δικαιολογία δεν είναι αποδεκτή αυτή τη στιγμή…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πάμε να το δούμε όπως έχει το πράγμα, είσαι σε κατά οίκον περιορισμό και σε περιορισμένη κυκλοφορία…. Με άλλα λόγια είσαι ημιφυλακισμένος.

Ερώτησεις για να ξεκινήσουμε να χτίζουμε μία βάση λογικής..

Σου εγγυάται κανείς ότι αύριο δεν θα είσαι σε πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας;

Όχι..

Σου εγγυάται κανείς ότι αυτό δεν θα διαρκέσει αρκετό καιρό;

Όχι..

Σου εγγυάται κανείς ότι η κανονικότητα μετά από αυτό θα είναι η ίδια με το χθες;

Όχι…

Συζητήσα με φίλους μου για το θέμα κάποιων ομάδων πολύ συμμετοχικής Γεωργίας και κτηνοτροφίας οι οποίες είχαν ξεκινήσει με πολύ δυναμική αλλά στην πορεία είχαν πτώση του ηθικού τους…

Μίλησα και ζητησα να ξεινησουν ξανά οι ομάδες μιας και είναι πιο έτοιμες και σε σχέση με άλλους σε καλύτερη κατάσταση γιατί σε πολύ μικρό χρόνο μπορουν να έχουν την αυτάρκεια τους ξανά..

Άκουσα ότι σαν πρόβλημα υπάρχει το θέμα της μετακίνησης…

Πάμε να το δούμε στην πραγματικότητα του… Για να με διαβάζεις και να έχεις ήδη ξεκινήσει μία ομάδα η μια αποθήκευση σημαίνει ότι έχεις δει όλο το έργο και όχι τους τίτλους της αρχής..

Αν λοιπόν με κάποιον τρόπο σου έλεγα ότι σε μερικους μήνες θα πεινάσεις, θα πεινάσεις πολύ…θα μου απαντούσες ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ελεύθερη κυκλοφορία μέσα στην Αθήνα;

Όχι βέβαια αλλά αυτό θα ήταν ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να συζητηθεί από την ομάδα για το πώς θα λυθεί

Είμαστε σε πόλεμο, όχι η Ελλάδα μόνο η ανθρωπότητα ολόκληρη βρίσκεται σε πόλεμο…. Στην αρχή ενός πολέμου που θα προσπαθήσει να την βάλει στα γόνατα…και συζητάμε αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει πρόβλημα για το πώς θα κυκλοφορήσεις για να μη φας το πρόστιμο;

Κάποιοι από σας έχετε χωριά,στο πίσω μέρος του μυαλού σας θεωρείται ότι αν γίνει η στραβή και χοντρύνει το πράγμα ότι θα πάτε στο χωριό και θα γλιτώσετε…. Σας έχει δώσει κανείς υποσχετική ότι όταν χοντρύνει το πράγμα θα είναι τα διόδια ανοιχτά και δεν θα έχουν τανκς μπροστά;… Πείτε μου ότι έχετε και σχέδιο να περάσετε μέσα από τα βουνά για να πάτε στο χωριό σας..

Άμυνα κάνεις εκεί που βρίσκεσαι, το στρατόπεδο σου ο χώρος που μπορεί να σε προφυλάξει πρέπει να βρίσκεται πολύ κοντά σου…γιατί αυτό το σύστημα δεν θα σου σφυρίξει κοίτα αύριο στέλνω ένα μήνυμα και ξεσηκώνονται εδώ μέσα όσοι είναι να ξεσηκωθούν.

Προβλήματα ναι υπάρχουν τα έχουν βάλει επίτηδες εκεί γιατί σε θέλουν στα γόνατα…. Ρώτα ξεκάθαρα τον εαυτό σου είμαι μαχητής θέλω την ελευθερία μου ή θελω να βρεθώ στα γόνατα σε λίγο καιρό;..

Αν το πρόβλημα είναι πως θα μετακινηθείτε φροντίστε μέσα στην ομάδα σας να υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρεις τέσσερις με ειδικά χαρτιά λόγω επαγγέλματος που μπορούν να κινούνται περισσότερο από όλους….αν κολωνετε γιατί πιστεύετε ότι θα σας πιάσει η αστυνομία που έχετε κότες πρόβατα κατσίκια και κουνέλια. . Τότε ένας δύο τρεις τέσσερις από σας να πάνε από αύριο να δηλώσουν ότι είναι αγρότες…. Βρίσκεσαι σε πόλεμο δικαιολογία δεν υπάρχει ώστε να παραδοθείς…

Δεν κατανοώ γιατί δεν το παίρνετε χαμπάρι,δεν κατανοώ γιατί πολλοί από σας σηκώσατε με τη μία τα χέρια ψηλά και εξαντλήθηκαν οι δυνάμεις σας…. Ενώ επί της ουσίας κανείς από σας δεν στερείται φαντασίας συμπεριφέρεστε λες και αυτό που έρχεται θα είναι αυτό που θα σας χαϊδέψει και θα σας πάρει αγκαλιά να κλάψετε στον ώμο του…. Δεν είναι έτσι..

Έχει περάσει ο χρόνος του κλάματος και της παρηγοριάς, χάσαμε όλοι το δικαίωμα της παρηγοριάς… Γιατί ήμασταν όλοι μαζί ανεύθυνοι άπραγοι και δειλοι.

Αν δεν ερθει φετος θα ερθει του χρονου η του επομενου χρονου …Φωναξτε δυνατα ΓΙΟΥΠΙ μας λυπηθηκε ο θεος και μας εδωσε χρονο!

Στο δείχνει η νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να το πάει και εσύ κάθεσαι σαν το λαγό που του έχουν ρίξει φώτα στα μάτια να τον χτυπήσει το αυτοκίνητο…. Είναι απαράδεκτες συμπεριφορές αυτές..

Πώς θα φτάσετε στα χωριά σας αν αύριο κηρυχθεί μία παγκόσμια οικονομική κρίση ένα παγκόσμιο κραχ; Πού στο διάολο θα βρείτε πετρέλαιο να βάλετε….και σε ποια ουρά εκατομμυρίων αυτοκινήτων θα προλάβετε να βγείτε;ανάμεσα σε αυτούς που θα κυνηγάνε με καλάσνικοφ ο ένας τον άλλον; .. η νομίζετε ότι η κρίση θα είναι γεμάτη ευγένεια…. Με υφάκι αααα δεν καταλάβατε ότι έγινε το μπαμ σας παρακαλώ περάστε σε αυτή τη γραμμή για να πάτε στο στόχο σας….

Καμία δικαιολογία, αν η πόλη.. αν η πρωτεύουσα σου ξαφνικά βρέθει κάτω από την επίθεση δεκάδων χιλιάδων τζιχαντιστών πού πήραν την εντολή να ξεσηκωθούν…. Εσύ έχεις σαν σχέδιο να πας στο χωριό;. Να τους τη δώσουμε την πόλη;.. δεν είχαμε πει από την αρχή ότι η πολυσυμμετοχική Γεωργία και κτηνοτροφία χρησιμοποιεί τις ομάδες και κατά επέκταση την ένωση των ομάδων ώστε μέσω οικονομίας κλίμακος να έχουμε φθηνότερη παραγωγή φθηνότερα υλικά και έτσι με αυτά που γλιτώνουμε να δημιουργήσουμε μία μεγάλη αποθήκη για όλους με υλικα άμυνας;

Πώς θα έχεις το χρήσιμο εργαλείο σου εάν κινδυνέψεις σε ωρα πολέμου; Ποιος θα σου το δώσει αυτός που έβαλε μέσα τους εχθρούς; Αυτός που όταν πέσει η εντολή θα έχει φύγει;… Πού στο διάολο θα βρεις τα εργαλεία να αμυνθείς αν σήμερα δεν κάνεις πολύ συμμετοχικές εταιρείες που θα προσπαθήσουν να σου δώσουν την αυτάρκεια σου αλλά και την άμυνά σου στα δύσκολα..

Δηλαδή όλο αυτό που οργανώθηκε τόσα χρόνια όλη αυτή η πληροφορία σκοπεύει μόνο στο πώς θα σώσουν τον κώλο τους 100 άνθρωποι;η στο πως θα γίνουμε χιλιάδες για να προστατεύσουμε εκατοντάδες χιλιάδες…

Δεν έχω δικαίωμα να φωνάζω,όταν έκανα το πρώτο κάλεσμα πολυσυμετοχικής Γεωργίας και κτηνοτροφίας άλλοι το κατάφεραν και όχι εγώ….. Βλέπεις το χωριό είναι πιο δύσκολο να πείσεις για μία ετοιμότητα και αυτάρκια μιας και σε κλειστές κοινωνίες υπάρχουν πολλοί που δεν γουσταρει ο ένας τον άλλον…. Μιας και στα χωριά όλοι έχουν και από ένα χωραφάκι και όλοι νομίζουν ότι με κάποιο τρόπο θα τη βγάλουνε.

Η διαδικασία να συμβουλέψεις ανθρώπους που δεν θέλουν να ανοίξουν το κεφάλι τους… Σε ομαδικότητα κοινή άμυνα και όλα τα παραπάνω είναι δίπλα δύσκολη η τρίπλα σε σχέση με την πρωτεύουσα η μία μεγάλη πόλη….Εδώ ποιος είσαι; ο κοντοχωριανός που ο άλλος σου λέει γεια… Ποιος είσαι εσύ αυτός που θα του δείξεις το αύριο!!

Όταν έγιναν οι ομάδες σε πόλεις ένιωσα πολύ περήφανος,όταν επισκέφτηκα ομάδα στην Αθήνα πραγματικά ζήλεψα και θεώρησα ότι αυτή η ομάδα έχει κάνει το άπιαστο όνειρο… Από το μηδέν είχε περάσει στο 1.. από την ιδέα στην πράξη… Δεν μπορούσα όμως να επέμβω ή να επιμείνω στο ότι θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει και στα επόμενα βήματα…. Κι άλλες ομάδες συνεργασίες ομάδων κοινή εξοικονόμηση κοινή αποθήκη εργαλείων και άμυνας

Στη νέα προσπάθεια αυτή που είναι ολοφάνερο γιατί χρειάζεται,στην προσπάθεια που μπορεί να σου δώσει αύριο την ευκαιρία να πεις όχι δεν δέχομαι να μου πέρασεις εμβολιασμό με το ζόρι, όχι δεν δέχομαι να μου πάρεις τη Θράκη επειδή πεινάω, όχι δεν συναινώ στο να δώσουμε νησιά…. Και πόσο ακόμα όχι δεν γνωρίζω… Θα είμαι αυστηρός όσο δεν πάει άλλο.

Η βλέπετε ένα μέλλον να έρχεται ή δεν το βλέπετε το ενδιάμεσο, το χαριτωμένο, το φιλικό δεν θα σώσει κανέναν μας…. εσείς είστε η διαφορά του πολιτισμού μας, εσείς θα είστε η διαφορά του Έλληνα που κοιμάται, σε εσάς πέφτει η ευθύνη να πάρετε στους ώμους σας χιλιάδες ανθρώπους…. Από τη φύση του λοιπόν το εγχείρημα δεν περιέχει μέσα χάδια, δεν μας παίρνει να λυγίζουμε, δεν μας παίρνει να είμαστε αρνητικοι…. Παρά μόνο να στοχεύσουμε σε ένα πράγμα, πόσο πιο γρήγορα μπορεί να καταφέρει ο Έλληνας να δημιουργήσει ομάδες αυτάρκειας και άμυνας από δω και πέρα

Σε όλο αυτό δεν υπάρχουν προβλήματα παρά μόνο μικρά παζλ που πρέπει να λύσουμε….δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να πεις ότι είναι πρόβλημα να σε εμποδίσει από το να σώσεις τον εαυτό σου και κατά συνέπεια το συνάνθρωπό σου αύριο.

Αυτή τη στιγμή αποφασίζεις αν θες να παραμείνεις ένας πολιτης σε έναν πολιτισμό της χεστρας ο οποίος είναι ανήμπορος και αύριο θα δεχτεί την οποιαδήποτε εντολή της παγκόσμιας χούντας ή αν θες να συστρατευτείς στο σώμα αμυνας ένωσης και ασφάλειας των Ελλήνων.

Η ιστορία θα έρθει, είναι επιλογή μας με ποιον τρόπο θα συμμετέχουμε μέσα της… Αν θα είμαστε τα θύματα ή αυτή που την άλλαξαν

Η Ομαδα της πολυσσυμετοχικης εδω https://www.facebook.com/groups/221995478382766/ Δινεις ονομα επιθετο , περιοχη , τηλεφωνο επικινωνιας ωστε οι υπολοιποι απο ολη την Ελλαδα να μπορουν να σε βρουν για να ενωθεις ..!

Stranger..

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΠΟΥ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ.ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

 2. Μέχρι το πολύ προς τα τέλη Απριλίου να δώσει το pick επιπλοκών από τους φορείς και τα κρούσματα (δεν είναι γνωστό πόσοι είναι πραγματικά) που κάποιοι θα χρειαστούν νοσηλεία, ή αυτών που θα εξεταστούν και θα βρεθούν θετικοί. Μετά θα αρχίσουν να είναι τα πράγματα πολύ ύποπτα.

 3. Νίκο καλησπέρα. Αυτό το θέμα φαίνεται έχει απασχολήσει τους πάντες και δεν μπορώ να το χωνέψω. Σε κρίσιμες καταστάσεις επιλέγεις το λιγότερο κακό, αυτό ξέρω εγώ και εμείς πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό. Δηλαδή αν κυκλοφορούσαν και ντρονς και μας κυνηγούσαν ενώ προσπαθούσαμε να επιβιώσουμε τι θα γινόταν;
  Θυμάμαι αυτό που είπες. Όποιος καταλάβει πρώτος ότι οι νόμοι κατέπεσαν, θα επιβιώσει!

 4. Ποιο ειναι το επομενο σταδιο .Το σημερινο ειναι φοβος και απομόνωση ,το επομενο ειναι πεινα και εξεγερσεις .Ολοι εναντίον ολων.. Ή ΠΈΊΝΆ ΈΊΝΆΊ ΤΌ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΌΠΛΌ…
  Σε ενα μηνα απο σημερα στις ,θα δουμε πιο καθαρά το τι μας εχουν ετοιμασει …Σε ενα μηνα θα γνωριζουμε και για την πορεια της μεταδοσης του ιου , τι περαιτερω μετρα θα εχουν επιβληθει και ποσο η οικονομια οχι μονο της Ελλαδας αλλα και παγκοσμιως θα εχει πληγει ανεπανόρθωτα ,οπως και πως βρισκεται οικονομικα πλεον ο καθενας

 5. Live Updates

  2h agoMarch 31, 2020

  Virus could cause global food shortage

  Oliver Murray

  The UN Food and Agricultural Organisation predicts there could be a global food shortage in April and May because of coronavirus panic buying.

  The pandemic could seriously affect food supply lines.

  “Disruptions at borders and in supply chains may cause an echo in the food system with potentially disastrous effects”, the UN Committee on World Food Security said.

 6. And the United Nations Food and Agriculture said ”already seen signs that pressures due to lockdowns are beginning to impact supply chains, such as the slowdown in the shipping industry”.

  It would impact nations that import staples from one of more sources, which would mean Australia would be largely unaffected.

 7. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΤΟΤΕΡΗ ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ .ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΛΊΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ..ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ..ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΕΊΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΈΣΤΕΡΕΣ ΧΏΡΕΣ..
  ., ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ …ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ..Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ .

 8. Νίκο με δύο παιδιά τ ένα νεογέννητο σε λίγες μέρες σε πια πόλη να μείνεις μην λέμε βλακιες στο χωριό. δεν θα κρατήσουν οι πόλεις με 10 20 30 50 ομάδες θα γίνει πανικός εκτός κ αν είμαστε όλοι ραμπο αμφιβάλω αν μαζευτούν 500 1000 άτομα αν η 100 θα είναι με μάτι που γιαλιζει ο άνθρωπος αλλάζει σε τέτοιες καταστάσεις ακόμα κ ο δικό σου μπορεί να σε φάει παίζει περίεργα παιχνίδια το μυαλό σε ακραίες καταστάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Προσπάθεια Ένωσης ανθρώπων πανελλαδικά για πολύ συμμετοχική Γεωργία και κτηνοτροφία

Κυπρος.. ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα αυστηρά μέτρα- Μια φορά τη μέρα η μετακίνηση – Πρόστιμο 300 ευρώ – Mετά τις 9 το βράδυ καθολική απαγόρευση για όλους