Ήρθε η ώρα να περάσουμε στις πράξεις..

Όπως σου υποσχέθηκα με προηγούμενο άρθρο μου  θα περάσω στη δική μου “πολιτική” κίνηση, για όσους διαβάζουν όλα όσα έχω πει τόσα χρόνια θα είναι εύκολο να κατανοήσουν ότι για την δική μου  ιδεολογία  το πολιτικό δεν είναι αναγκαστικά η ψήφος και η Βουλή… ιδίως όταν Βρίσκεσαι σε ένα σημείο μέσα στην ιστορία  όπου δεν υπάρχει κανένα γερό σανίδι να πατήσεις από την σαπίλα της εξουσίας!

Για μένα πολιτική είναι η οποιαδήποτε πράξη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα μιας χώρας και την ζωή και την εξέλιξη των ανθρώπων αυτής,  για μένα πολιτική είναι να μπορείς να στηρίξεις μία εξολοκλήρου νέα θεωρία και ένα όραμα που να μπορείς να το κάνεις πράξη βήμα βήμα για να φέρεις ουσιαστικές αλλαγές!

Και αυτό πρόκειται να κάνω,  σε αυτό το σημείο Λοιπόν είναι η στιγμή που δοκιμάζονται όλοι,  η στιγμή που τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξεις, η στιγμή που και εγώ καταλαβαίνω αν τελικά όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να  αφυπνίσω  και να κάνω κτήμα στην καρδιά σας την ανάγκη της Ένωσης και τις πράξεις  των ευθυνών μας για να αλλάξουμε σχέδια που έχουν κρατήσει εκατοντάδες χρόνια!

Μπορεί σε κάποια γραπτά μου να έχεις καταλάβει ότι μου αρέσει να χαμογελώ, μου αρέσει να πειράζω, μου αρέσει η ζωή που μέσα της  περιέχει τη φιλία την ισότητα τον έρωτα την δικαιοσύνη και μπορεί να κυλάει όμορφα με ασφάλεια και με όνειρα για το μέλλον… για λίγο καιρό όμως από δω και πέρα αναγκαστικά θα γνωρίσεις τον εαυτό μου όποιος θα χει μπει στην πρέσα για να πετύχει έναν στόχο  τον οποίο κανένας άλλος παγκόσμια δεν τόλμησε να τον πράξη… Αν και είναι ο μόνος στόχος ο οποίος ουσιαστικά θα μπορούσε να φέρει αλλαγή στο θεατρικό έργο που μας ταΐζουν καθημερινά!

Πρόκειται να διαχειριστώ χρήματα σου,   και απευθύνομαι από δω και πέρα στους ανθρώπους που μπορεί να έχουν το μυαλό να κατανοήσουν οτι ο στόχος μου  δεν ειναι να φάω  ενα δεκάρικακι  από τον καθένα σας το μήνα  και μάλιστα να καταφέρω να σας δουλεύω όλους σας Για πολλούς μήνες έτσι ώστε να έχει ουσία και η απάτη που θα στήσω…. απευθύνομαι στους ανθρώπους που κατανοούν την ανάγκη να περάσουμε όλοι μαζί στην δημιουργία του μέλλοντός μας…. να μπορέσουμε όλοι μαζί να καταλάβουμε ότι μόνοι μας μπορούμε…. και να σεβαστούμε την ειλικρίνεια που ένας άνθρωπος σήμερα σας ζητά ξεκάθαρα να εκπονήσουμε όλοι μαζί ένα συγκεκριμένο σχέδιο και δεν σας δουλεύει για να του παραχωρήσετε εξουσία για τα επόμενα χρόνια!

Ακριβώς για τον  λόγο Λοιπόν που θα σας ζητήσω χρήματα να τα διαχειριστώ για να δημιουργήσω Το σχέδιό  της αυτάρκειας μας αλλά και τις εξελίξεις όλου του σώματος ώστε να περάσουμε σε δημιουργία δικων μας Υποδομών για να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται… θα πρέπει να γίνω απίστευτος τσιγκούνης κάτι που ο πραγματικός μου χαρακτήρας δεν το έχει στο βιογραφικό του!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μην ανησυχείς είμαι πολύ καλός στο να υιοθετώ ρόλους και στρατηγικές και να τις τηρώ  κατά γράμμα Μιας και ο στόχος και ο σκοπός είναι τεράστια μεγάλος  όσο είναι και η αγάπη μου για την Ελλάδα!

Προς το παρόν Λοιπόν τώρα  Ζητάω από εσάς  να βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα μας χορηγήσουν την έδρα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας μας,  για το δικό μου μυαλό,  Για το σχέδιο της πολυσυμμετοχικής  προσπαθειάς μας,  για το σχέδιο  του οργανωμένου εθελοντισμού  και ολα οσα ακόμα θα σας εξηγηθούν  με το νι και με το σίγμα για το ποια είναι η “πολιτική” αυτή η κίνηση… θα ήταν παράλογο να ψάξω να βρω έναν χώρο και να τον νοικιάσω χρησιμοποιώντας χρήματα!! 

Αν θυμάστε καλά Σας είπα  ότι ψάχνω Ανάμεσά σας τους ανθρώπους της προσφοράς και αυτούς τους ανθρώπους θα τους “φορολογήσω” ένα μικρό αντίτιμο για να δημιουργήσω τη μεγαλύτερη πολιτική κίνηση στον κόσμο…!

Γνωρίζω ότι εκεί έξω Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που με γνωρίζουν προσωπικά  και με εμπιστεύονται απόλυτα, γνωρίζω ότι ακόμα υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι που ήθελαν  αλλά ακόμα δεν πρόλαβαμε  να γνωριστούμε…. αναγκαστικά λοιπόν αυτή τη στιγμή Μιας και δεν έχει δοθεί ακόμα το ολοκληρωτικό σχέδιο  της προσπάθειας  αυτής… Ζητάω από εσάς που πλέον γνωρίζετε μέσα στην καρδιά σας τους στόχους και τους σκοπους μου  να χορηγήσετε την προσπάθειά μας με έναν μικρό χώρο στην Αθήνα  ή αν δεν έχετε εσείς κάποιο χώρο να κάνετε ότι μπορείτε ώστε να μας δοθεί δωρεάν ένας χώρος στην Αθήνα ώστε να γίνει η νομική έδρα μας για να ξεκινήσουμε την μη κερδοσκοπική επιχείρηση μας…. που επί της ουσίας είναι μία “πολιτική” κίνηση!

Αυτά προς το παρόν γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,  περιμένω στο e-mail μου και στο τηλέφωνο μου να ακούσω οτι το καταφέραμε,  με το που επιτευχθεί αυτός ο στόχος ο δικηγόρος μας ξεκινάει την κατάθεση  των χαρτιών και αν βιαστούμε μέσα στο Σεπτέμβριο ανακοινώνεται όλο το πρόγραμμα και ο σχεδιασμός….. σαν να λέμε το πολιτικό μανιφέστο μας…. σαν να λέμε η εξαγγελία του κομματος… μόνο που όλες αυτές οι λέξεις δημιουργήθηκαν για να σας διαχωρίζουν…. οι έννοιες νικήθηκαν στις εννοιολογικές τοποθεσίες  εδώ και καιρό!

Να προσθέσω σαν τυράκι  ότι οι μπροστάρηδες θα έχουν αναγκαστικά  και την μπροστινή σειρά στις απολαβές σε όλο αυτό που θα πετύχουμε,   Άρα ότι ζητάμε επί της ουσίας  δεν είναι μία προσφορά απο εσας αλλά μία μεγάλη επένδυση για εσας…. Απλά θέλει λίγο ανοιχτό μυαλό,  θέλει να έχεις καταφέρει να ξεφύγεις από το ψέμα της εκπαίδευσης του πολιτισμού της χεστρας…. σε αυτό που εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε η προσφορά σας Θα είναι η μεγαλύτερη επένδυση της ζωής σας!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας..

To facebook μου ειναι εδω μιληστε μου https://www.facebook.com/nikolaos.gonos

Stranger…

Loading...

13 thoughts on “Ήρθε η ώρα να περάσουμε στις πράξεις..

  1. ΣΩΤΗΡΙΑ says:

    δεν βρίσκομαι στην αθήνα ούτε διαθέτω χώρο δυστυχώς, αλλά περιμένω με ενδιαφέρον να μάθω περαιτέρω για την “πολιτική” – και το βάζω σε εισαγωγικά για να μην υπάρχει παρεξήγηση- κίνηση που λες νίκο…την αγάπη μας από θεσσαλονίκη

  2. GEO says:

    Πάμε λοιπόν. Αφου δεν έχω χώρο στην Πρωτεύουσα Θα προσφέρω τον οβολόν μου να εξευρεθεί χώρος. Θα σου στείλω και εμαιλ. Είμαι δίπλα σας τόσα χρόνια και σας στηρίζω με την θετική μου ενέργεια ας γίνει τώρα και με πράξεις, άλλωστε τόσα χρόνια μας έχουν τρελάνει και καταστρέψει οι δήθεν τάχα τάχα κυβερνώντες δημοκράτες μας, τώρα ας κάνουμε ένα βήμα. Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *