ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η τσικνοπεμπτη του ξεπεσμενου Ελληνα …!

· Stranger

Μεσα στο κοινωνικα δικτυα γινεται ενας χαμος απο φωτο με ψησταριες που βαρανε καργα ψησιμο , ενας διαγωνισμος τραπεζιων με το ποιο εχει τα περισσοτερα κρεατα απανω…!

Ταυτοχρονα ο Ελληνας θα βγει σημερα εξω να διασκεδασει, να συμμετεχει στο εθιμο , να ειναι και αυτος εκει , αλλος για να ξεχαστει αλλος για να πνιξει τους καημους του , αλλος απλα να γεμισει στομαχι για αλλη μια φορα …!

Δεν θελω να το παιζω μαλακοπιτουρας αλλα ειναι λιγο μαλακια σε μια χωρα που η φτωχεια εχει αναγκασει περηφανους ανθρωπους να τρωνε απο τα σκουπιδια ..εμεις να βγαζουμε φωτο με λαχταριστα παιδακια …!

Ειναι λιγο χαμηλης ηθικης ενω αυτη την στιγμη υπαρχουν οικογενειες που δεν τρωνε κρεας για μηνες και το βερεσε στο μινι μαρκετ της γειτονιας εχει φτασει στο θεο .. εμεις να ειμαστε και να παραμενουμε τα ιδια ζωα του χτες , τα ιδια απραγα και ανευθυνα ζωα που δεν καναμε ουτε μια πραξη να ισοροπησουμε την διαχυτη ανισοτητα του μπουρδελου που σημερα ειμαστε χαρουμενοι που θα φαμε παιδακια !!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εχεις εναν πολιτισμο χιλιαδων ετων που η γη του χρωσταει το φως της και το μονο που επιδεικνύεις πλεον ειναι το Μαστερ Σεφ και οι συνταγες , οι φωτο απο την μασα και το τραπεζι ..!

Καπου λοιπον υποσυνειδητα γιορταζεις την φυλακη σου , γιορταζεις την ευκαιρια που εχεις ακομα σαν σκλαβος να τρως ..γιατι περι αυτου προκειτε …και αντι να το καταλαβεις οτι η ψυχη σου δειχνει σε τι δρομο εισαι και που μπορεις να φτασεις αυριο για πλακα … εσυ απο αυριο μετα την μεγαλη γιορτη της μασας θα γυρισεις στο κλουβι σου , αποκομενος απο ολους κοιτωτας την παρτι σου ξανα και κατα επεκταση να γινεσαι αδυναμος μερα με την μερα γιατι δεν εχεις αληθινες σχεσεις να σου δημιουργησουν το σθενος σου !

Ουτε μια γ#μημενη ευθυνη , ουτε μια προσπαθεια να σκεφθεις εγω σημερα εχω ..ο αλλος εχει ; .. Μπορω αυτο που σημερα εχω να το μοιραστω ; ..Μπορω να κανω κατι ωστε ολοι να εχουν στην Ελλαδα του 2019 ..;..

Εισαι ξευτιλας Ελληνακο για επιτρεπεις τον εσωτερικο σου εχθρο να εχει φερει στην φτωχεια τον πατερα σου , τον παππου σου ,τον φιλο σου … γιατι επετρεψες να εχεις δεκαδες χιλιαδες αυτοκτονιες , γιατι αφηνεις καθε μερα να σου φευγουν οι νεοι στο εξωτερικο , γιατι δεν εχεις το θαρρος να γ@μησεις για να φερεις νεους ελληνες στην ζωη φοβουμενος την κριση …αλλα μπορεις να κανεις μια γ@ματη τσικνοπεμπτη !

Καλη ορεξη ξεπεσμενε ηθικα και πνευματικα Ελληνα,καλη ορεξη κοιμισμενε , καλη ορεξη δειλε , καλη ορεξη φλουφλη … !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειναι μεγαλη φτωχεια να εισαι ηλιθιος για αυτο και συγχωρησε …!

Stranger….

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

ΗΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝ — ΤΟ LOS / CHAOS ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ: Δεν φτιάξαμε άλλη μία Τεχνητή Νοημοσύνη… φτιάξαμε κάτι που μέχρι χθες δεν υπήρχε!

STRANGER-VOICE

NeuMist™ Relax: Η νέα προσέγγιση της Neumi για τη βραδινή χαλάρωση και έναν πιο ξεκούραστο ύπνο

STRANGER-VOICE

Ενας “Εκδοτης” θα “πεθανει” στις επομενες 72 Ωρες

12 απαντήσεις στο “Η τσικνοπεμπτη του ξεπεσμενου Ελληνα …!”

  1. Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν πονάει.Οι Έλληνες είμαστε ένας αλλοπρόσαλλος λαός που δεν ξέρει τι του γίνεται

  2. Νικόλαε,σου διέφυγε κάτι πιο σημαντικό.Θεσμοθετήσανε την Τσικνοπέμπτη στα Δημοτικα-Γυμνάσια-Λύκεια να βγάζουν ψησταριές τις τελευταίες ώρες των μαθημάτων και να μετατρέπουν τα σχολεία σε ταβερνες με μουσικές και χορούς.Πρόσεξε! Εν ώρα υπηρεσίας δάσκαλος και μαθητής μετατρέπονται απο όντα πνεύματος σε όντα “οινοπνεύματος”.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΚΟΝΗ,Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 5 ΜΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 50%

  3. η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ του ”ελλληνακου”// το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ
    του ΕΠΙΠΕΔΟΥ του // η ΦΤΗΝΕΙΑ ΤΟΥ// βγηκε να ΤΣΙΚΝΙΣΤΙ το
    ΠΕΙΡΑΜΑΤΟζωο της Ευρωπης// ο ”τουρκοεληνας”
    γεμΙσε τις ταβερνες , τα γυραδικα , βγηκε να το ΡΙΞΙ ΕΞΟ
    απο αυριο τα ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@ ”η χωρα της χεστρ@ς”
    Ω!! ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ!! // τα ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ 666ΙΩΝΙΣΜΟΥ
    δεν γινονται ΚΟΠΑΔΙ // οδηγουμε τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@

  4. ΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ,,,,,,,,,,,

  5. Περασε ΚΑΙ απο την Ελλαδα η εποχη της αφθονιας , οταν η πλειοψηφια των ραγιαδων επαιρνε τα καταναλωτικα δανεια το ενα μετα το αλλο , δανεια διακοπων , δανεια βαπτισης , δανεια γαμου , δανεια αρραβωνα , δανεια για να πηγαινουν κατα χιλιαδες να κανουνε shopping στο Ντουμπαι….. μας κοροδευαν εμας τους μερμηγκες , που σκεπτομενοι οτι μετα το πανηγυρι ισως ερθουν δυσκολοι καιροι , δημιουργουσαμε ” σωσιβια” αντι να καταναλωνουμε δανεια , ειμασταν τα κοροιδα ….. Σημερα δηλαδη , εμεις που φροντισαμε να εχουμε δυο πα’ι’δακια για τις τσικνοπεμπτες , πρεπει να δωσουμε σε αυτους το ενα για να εχουμε ολοι απο ενα ;;;;;;;;;;;;;; Σιγα μην τους καλομαθουμε για να κανουν στο μελλον τα ιδια …πφφφφφφφ!!!!

  6. Φυσικα και θα κανουν τα ιδια! εγω ξερω πολλους που ακομα ονειρευονται να ξαναγυρισουν αυτες οι εποχες για να παρουν οσα περισσοτερα δανεια μπορουν με καθε τροπο,ακομα και παρανομος,εννοειτε πως δεν εχουν σκοπο να επιστρεψουν τπτ πισω…
    Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου…Δεν τα βαζω με εμας τους Ελληνες οπως κανει ο αρθρογραφος πιο πανω γιατι αυτο γινεται παντου στον κοσμο,παντου υπαρχουν φτωχοι και πλουσιοι και η μεση κατασταση,τι θελει στο τελος δλδ να κανουμε…?να αρχισουμε να καθαριζουμε ο ενας τον αλλον λογο διακρισεων στο βιωτικο επιπεδο του καθενος? Ενα καλο παραδειγμα ειναι η Αμερικη η οποια ειναι η μεγαλυτερη οικονομια στον κοσμο αλλα ταυτοχρονα εχει και τους περισσοτερους αστεγους στον κοσμο,οι φυλακες τους ειναι ολοκληρες πολιτειες και οι ποινες πεφτουν βροχη και ισχυουν πραγματικα.Αν καποιος ονειρευεται εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο οπου ο εχων 2 χειτονες να δινει τον εναν αυτα μονο στο κατα λουκα ευαγγελιον παιδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά