Η λαθος οπτικη γωνια μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση..

Θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις όλο αυτό το άρθρο και να μην την πατήσεις από την επιφάνεια πληροφορίας…

Πριν λίγες μέρες δώσαμε ένα link για το Crypto tab mining browser το οποίο  χρησιμοποιούμε από την ομάδα δωρεάν κρυπτονομισματων  της airdrops.Gr.

Προχτες φτιαξα ένα άρθρο και εξηγούσα λίγο τα μεγάλα νούμερα του ίντερνετ και κατά πόσο μπορεί ένα δίκτυο να εξελιχθεί έτσι ώστε στο τέλος να μην το πιστεύουμε ότι έφτασε να γίνει τόσο μεγάλο..

Πήρα κάποια νεα σχολια που τελικά αποφάσισα να  απαντήσω προσπαθώντας να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου να καταλάβουν μερικά πράγματα σε βάθος….

Τα σχολία έλεγαν μερικά παράπονα στο ότι το Crypto tab δεν κόβει πολύ κρυπτονόμισμα και ότι δεν είναι ευχαριστημένοι….

Είναι λογικό να μην κόβει κρυπτονομισμα,  δεν είναι miner  Bitcoin,  για να έχεις τη δυνατότητα να κόβεις σήμερα Bitcoin χρειάζεσαι πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ… είναι ένας browser  και μάλιστα ταχύτατος  που έχει και τη δυνατότητα να κάνει browser mining  και να σου προσφέρει  Sеnts κάθε μέρα αλλά και τη δυνατότητα μέσω δικτύου να το κάνεις να είναι συμφέρον  χωρίς να αλλάξεις τίποτα από αυτό που έκανες Μέχρι χτες!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σήμερα τον Chrome το χρησιμοποιούν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι,  Όταν ξεκίνησε αυτός ο browser την σταδιοδρομία του οι αρχικοι άνθρωποι που τον υποστήριξαν κέρδισαν… και σήμερα  Ανήκουμε Όλοι σε αυτό το δίκτυο που δημιούργησαν!

Άρα η οπτική γωνία να κοιτάς ποσά σου χει κόψει σήμερα ένας browser είναι από την αρχή λανθασμένη και έτσι χάνεις τη δυνατότητα να  δεις αυτό που σου λέω…. δεν πρόκειται ποτέ να σου κόψει ένας browsers κρυπτονομισμα αυτής της αξίας!

Προσωπικά  ο Crypto tab  από τη δική μου ας πούμε εξόρυξη  μου έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στις 8 νομίζω μέρες 14 σεντς του δολαρίου…. δηλαδή ούτε καν 2 cents την ημέρα…. το δίκτυο από την άλλη έχει κόψει  3,40 δολαρια…!

Αν το έβλεπα σαν μάινερ,  Αν ήθελα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου δηλαδή από την αρχή  Θα πρεπε να σπάσω και το laptop μου,  επειδή όμως θέλω να δεις την έννοια δικτύου και τα μεγάλα νούμερα του ίντερνετ συνεχίζω να γράφω άρθρα για να σου εξηγήσω τα απλά πράγματα…!

Κάθε προσπάθεια σε αυτό το σύστημα που έχουμε εχει από τη γέννησή της τη συγκεκριμένη δυναμική της,  όπως δηλαδή Ξεκίνησε και ο Chrome και το πρώτο καιρό ήταν με  χιλιάδες χρήστες αλλά έγινε στο τέλος με δεκάδες εκατομμύρια έχουν ξεκινήσει και άλλες εταιρείες…

Παραδείγματος χάρη θυμάμαι την ιστορία ενός Έλληνα του εξωτερικού ο οποίος έβγαλε 200 εκατομμύρια ευρώ Αν θυμάμαι καλά επειδή Όταν ξεκίνησε το Twitter πήρε τις οικονομίες του και επένδυσε πάνω του….. δεν επένδυσε Όταν είδε το τουίτερ να εχει  πετύχει… απλά το είδε σαν όραμα σαν καλή εξέλιξη και έκανε την κίνηση του.

Δεν θέλω να σου πω ότι το  Crypto tab θα κάνει το ίδιο  Και να σου πω και την αλήθεια δεν καίγομαι για το αν θα βγάλω αλλά 5 ευρώ το μήνα,  θα θεωρήσω Μεγάλη μαγκιά Από το τίποτα και την καλή εξήγηση να γίνουν 100 και 500 ευρώ το μήνα  με κάτι που δεν άλλαξα, δεν πλήρωσα,  δεν ρίσκαρα… Απλά προσπάθησα να εξηγήσω την δύναμη των δικτύων,  και την δυναμική που μπορεί να κρύβει η οποιαδήποτε προσπάθεια σήμερα.

Αν γνωρίζαμε τι θα πάει αύριο,  αν γνωρίζαμε τι θα ήταν επιτυχία αύριο τότε όλοι θα ήμασταν επιτυχημένοι,  Η ζωή είναι ένα μεγάλο στοίχημα,  στοίχημα είναι ο γιατρός που θα επιλέξεις, ο δικηγόρος σου ο λογιστής σου, στοίχημα είναι η γυναίκα που θα παντρευτείς… Όλα είναι ένα στοίχημα!

Η καλύτερη λύση και έξυπνη Λοιπόν είναι να φροντίζεις σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται ζωή είτε να έχεις μόνιμα μάρκες να ποντάρεις ή όταν ποντάρεις το κόστος σου Να αγγίζει το μηδέν… Έτσι ώστε να μπορείς να δεις και μαθηματικά την απόδοση του στοιχήματος σου! …με καλύτερη οπτική γωνία!

Έτσι κι αλλιώς τον τρόπο να βγάζω κρυπτονομίσματα τον έχω δημιουργήσει στην https://airdrops.Gr,  για μένα αυτή τη στιγμή δηλαδή το Crypto Tab είναι πιο πολύ ένα κοινωνικό πείραμα στο πόσο μπορώ να επηρεάσω με το λόγο μου ανθρώπους παρά η ίδια η ανάγκη tού να παραχθούν νομίσματα,  με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα του δικτύου και το πόσο μπορεί μπορεί να εξελιχθεί  παρά το τι θα κάνω σήμερα και πόσα θα χει γράψει το κοντέρ αύριο!

Ξαναλέω για να το καταλάβουμε όλοι  ότι τα έργα που κάνουμε Θα πρέπει να έχουν στόχους που θα μας γεμίσουν με περηφάνια και χαρά,   οι στόχοι μας είναι οι περιπέτειες μας  είναι αυτά τα στοιχεία που ομορφαίνουν τη ζωή μας…..  τα παλιά τα χρόνια τις εταιρείες τις έλεγαν περιπέτειες…  όπου εκεί μαζευόντουσαν οι τυχοδιώκτες  για να μπορέσουν να φύγουν σε ξένα μέρη και να ανακαλύψουν μία νέα τύχη μία νέα γη!

Δεν είναι κατά ανάγκη πάντα ο στόχος το κέρδος, έχω γράψει τόσα πολλά άρθρα ότι ανήκω στη φιλοσοφία της σωστής διαδικασίας και όχι του αποτελέσματος,  για μένα θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η αύξηση ενός δικτύου για κάτι το οποίο ήδη κάνουμε και δεν θα αλλάξει τίποτα Σε αυτό που κάνουμε κάθε μέρα!

Για αυτό λοιπόν θα έλεγα σε όλους σας να ρισκάρετε το θέμα των μεγάλων αριθμών του ίντερνετ και να αλλάξετε   browser,  η να βάλετε και αυτόν τον browser…  να ξεχάσετε μία και καλή ότι αυτός ο browser κόβει κρυπτονομίσματα…. θεωρείστε ότι σας πληρώνει βάσει δικτύου… και συνεχίστε να ενημερώνετε τους φίλους σας…. κάπου εκεί έξω κάποιος ή κάποιοι είναι ικανοί να δημιουργήσουν ένα τεράστιο δίκτυο….και έτσι κάνοντας αυτό που κάνετε κάθε μέρα να αρχίσετε να κερδίζετε έστω και ένα cents μέσα από μία κοινή προσπάθεια και πορεία πολλών ανθρώπων μαζί!

Εγώ στη θέση σας θα έγραφα  σε ένα χαρτάκι τον προσωπικό κωδικό μου  και όταν ήμουν έξω με φίλους θα τους συνέστηνα να βάλουν αυτόν τον γρήγορο browser… με την προοπτική αν το δίκτυο μεγαλώσει να έχουν να κερδίζουν έστω και ένα σεντς…

Είναι όμορφο να μπορείς να διαχειρίζεσαι έργα και στόχους ταυτόχρονα….  σε  εξελίσσει να μπορείς να διαχειρίζεσαι ταυτόχρονα πολλά πράγματα…  και αυτό είναι ένα πολύ πολύ απλό πραγματάκι… για να το πεις στον επόμενο χρόνο σε πάρα πολλούς ανθρώπους χωρίς όμως να τους δημιουργείς την οπτική γωνία του κέρδους… ξέχνα το κέρδος.. πήγαινε για το στοίχημα σαν να παίζεις ένα παιχνίδι στο ίντερνετ με φατσούλες… και πες αυτό το δίκτυο που βλέπω εγώ το προσωπικό μου εδώ γουστάρω να το δω 10.000 άτομα…. Δεν θα είναι απλό… είναι ένας καλός στόχος  να ασχοληθείς σε χρόνο που τον έχεις για διασκέδαση!

Και γιατί ανέφερα στο τέλος τη διασκέδαση;  για φανταστείτε να φτάνετε κάποια στιγμή στη ζωή σας Στη μοναδική δυνατότητα και του ότι κάνετε για να γίνεται καλύτεροι η να δημιουργήσετε καλύτερη οικονομική επιφάνεια να το κάνατε μέσα τη διασκέδασή σας;

Ένα από τα μεγάλα μυστικά που να μπορείς να είσαι δημιουργός Είναι να μπορείς να ταυτισεις το συναίσθημα απο αυτό που θέλεις να κάνεις με τον στόχο σου, στις  ενεργειακές θεραπείες  χρησιμοποιούν ήδη το συναίσθημα του ήδη έχει συμβεί…. για να θεραπεύσεις έναν  συνάνθρωπο σου πρέπει να βιώνεις το συναίσθημα σαν να το έχεις ήδη πετύχει….!

Για οποιοδήποτε στόχο και όνειρο έχουμε στη ζωή μας Θα πρέπει να συντονιστούμε με τη δόνηση του ίδιου του στόχου,  πώς θα νιώθουμε τότε,  πώς θα χτυπάει η καρδιά μας τότε όταν ήδη έχουμε πετύχει το στόχο!

Είναι μεγάλο μαγικό μονοπάτι να καταφέρεις να κάνεις τα μικρότερα πράγματα σήμερα  μέσα από το παιχνίδι της ευτυχίας και της διασκέδασης Γιατί αυτός σε δονει και σε Συνηθίζει  να συντονίζεται σε μία συγκεκριμένη ενέργεια σαν σώμα πνεύμα και ψυχή,  ένα σώμα που είχες συνηθίσει στην διασκέδαση και στην ευτυχία και ζητάει πολύ πιο εύκολα έναν στόχο για το αύριο….. και αυτός ο συντονισμός είναι που φέρνει της συγχρονικότητες  να μπορείς να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τους στόχους σου!

Σε ξαναρωτάω Λοιπόν ξεκάθαρα,  νομίζεις ότι καίγομαι το Crypto Bot να κάνει επιτυχία,  Νομίζεις ότι αν θέλω Δεν Το κατεβάζω τώρα;  νομίζεις ότι έχω εκεί επενδύσει τα όνειρά μου;  όχι και το ξέρεις πολύ καλά…. αλλά είναι το παιχνίδι μου που με διασκεδάζει να το νικήσω γιατί είναι τόσο ιδιαίτερα δύσκολο σε αυτό το κοινωνικό πείραμα που με ενδιαφέρει!

Θα με θεωρήσω τεράστιο μάγκα και περήφανο αν καταφέρω 100 από εσάς με αυτή τη χαζομάρα να εξασφαλίσετε τις μπύρες σας και τα τσιγάρα σας!

Μπες στο σκεπτικό μου λοιπόν,  άρχισε να Το διασκεδάζεις  και θα δεις ότι το γέλιο και το δωρεάν… το παιχνίδι και η Ένωση μπορούν στο τέλος να σου κόψουν πολλά παραπάνω κρυπτονομισματα από ότι θα σου έκοβε Ο πιο ακριβός minеr της γης!..

Κλεινωντας … γινε εσυ συντονισμενος στην διασκεδαση και την χαρα και μην σε νοιαζει απο που και με ποιον τροπο θα πληρωθεις .. θα εχεις ηδη στειλει λογαριασμο και εντολη για την πληρωμη σου …!

Stranger..

Loading...

One thought on “Η λαθος οπτικη γωνια μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση..

  1. Pingback: Πάμε να ανεβάσουμε τον πήχη για το Crypto Tab browser

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *