14:14 - 04/01/2021

Η χουντα σας βρωμαει συμφερον …

Η χουντα σας βρωμαει συμφερον …

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Υπομονή και μεταστροφή στο Χριστό παιδιά ταπεινά και με μετάνοια, δεν θα ανακόψουμε αυτά που είναι να γίνουν μόνο με τον Χριστό να είμαστε

  2. χρήστος Τσιάκας 01/04/2021 @ 4:42 ΜΜ

    Επειδή σε παρακολουθώ από παλιά συγκεκριμένα από το 2012, τα ίδια σου έκαναν από το τότε. Εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε φεισμπούκ, ούτε τουίτερ και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όλα αυτά. Εάν θέλω να διαβάσω μια είδηση μπαίνω στα κατοχικά νέα και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες τις οποίες θεωρώ αξιόπιστες, ας το ακούσει ο υπόλοιπος κόσμος και να σταματήσει να στηρίζει όλες αυτές τις πλατφόρμες που βγάζουν δισεκατομμύρια στις δικές μας πλάτες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh