Η αληθινή προφητεία για το μέλλον σου και για το μέλλον των παιδιών σου…

Χρόνια τώρα που επικοινωνούμε μαζί με αυτον τον τρόπο  σεβάστηκα όλους τους ανθρώπους και όλες τις ιδέες για την πίστη που έχει ο καθένας… το ίδιο εχω κάνει και σε όλη μου τη ζωή… Έμαθα να σέβομαι την επιλογή των ελεύθερων ανθρώπων!

Σε αυτό τον καιρό που είπαμε τόσα μα τόσα πολλά  ποτέ δεν σας μίλησα για τον δικό μου πατέρα,  για την δική μου πίστη,  για αυτόν που εγώ γνωρίζω ως Θεο…  σεβόμενος πάντα την διαφορετική άποψη και πίστη του καθενός…

Ο δικός μου θεός  δεν έχει όνομα,  δεν έχει επιλέξει να έχει  οπαδούς  και είναι πατέρας όλων μας,  είναι η μοναδική πηγή που από κει εκφράζονται όλα! 

Είναι  ο μοναδικόςθεός της αγάπης,  δεν κρίνει και δεν τιμωρεί,  δεν αναγνωρίζει η αγάπη του την έννοια αμαρτία  δεν αναγνωρίζει την έννοια τιμωρία  μιας και είναι τόσο εύκολο για αυτόν να κάνει όσες επαναλήψεις χρειαστεί στην ζωή σου  ώστε κάποια στιγμή από μόνος σου να επιλέξεις τον καλύτερο δρόμο!

Δεν τα γράφω όλα αυτά για να  ανοίξω συζήτηση η να έχω αντιπαράθεση με οποιονδήποτε από σας,  μας έμαθε ο πατέρας μας  ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά.. Απλά Μερικοί το Έχουν ξεχάσει..!Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Οι άγιοι της γης  που ονομαστικάν αγιοι από το σύστημα της πίστης που η γη εδραίωσε έχουν μιλήσει για συγκεκριμένα γεγονότα μέσα στο μέλλον της ανθρωπότητας..!

Οι Έλληνες άγιοι και προφήτες έχουν μιλήσει σχεδόν για τα ίδια σημάδια και γεγονότα αλλα έχουν και πιο πολύ   ασχοληθεί με την Ελλάδα και το μέλλον της..

Ο πατέρας μου,  ο πατέρας μας  δεν ξεχωρίζει καμία φυλη,  δεν αγαπά κάποιους λιγότερο ούτε κάποιους περισσότερο…  ο πατέρας μας αγαπά όλα τα παιδιά του το ίδιο!

Για αυτό αυτή τη στιγμή θα σας μιλήσω και θα σας προφητευσω με την άδεια του  για το μέλλον όλων τον αδερφων μου  πάνω στη γη…

Για κάποιο λόγο, που είμαι σίγουρος ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε, το σύστημα πίστης που εδραίωσε η γη έχει ασχοληθεί με γεγονότα τα οποία εχουν να κανουν με πολέμους και καταστροφές  όπως και με την εμφάνιση του Θεού ξανά στη γη…. σαν Τιμωρός για όλους όσους δεν άκουσαν την διδασκαλία που άφησε ο Γιος του!

Εγω θα σας  μιλήσω  για το μετά,  για το μετά της “Κωνσταντινούπολης”,  για το μετά του “αντίχριστου”,  για το μετά στο σενάριο που επέλεξε η πίστη που εδραίωσε η γη να σας προετοιμάσει!

Δεν θα με απασχολήσουν τα γεγονότα των πολέμων,  Πολεμοι γινόντουσαν πάντα στην ανθρωπότητα  και είμαι σίγουρος θα συνεχίσουν να γίνονται εάν εμείς τα αδέλφια δεν θυμηθούμε τι πραγματικά μας ζητησε ο πατέρας μας!

Σε 30 χρόνια από σήμερα η γη θα έχει φτάσει Τα 9 δισεκατομμύρια ανθρωπους, Η φτώχεια θα έχει αυξηθεί,  οι ελευθερίες θα έχουν μειωθεί,  η ποιότητα συνείδησης θα έχει εξαφανιστεί  και οι λίγοι πιο λίγοι από αυτούς που σήμερα μας ελέγχουν θα είναι οι δυνάστες μας!

Σήμερα περίπου 4.000 παιδιά  πεθαίνουν κάθε μέρα  επειδή δεν έχουν τον τρόπο και την πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό!

Σήμερα για να φορέσεις το παντελόνι τζιν και το μπλουζάκι με τη γνωστή τη μάρκα και τα παπούτσια τα αμπιγιέ σπαταλούνται χιλιάδες λίτρα καθαρου νερού!!

Η Ελλάδα μαστίζεται από υπογεννητικότητα μη αντιστρέψιμη,  η Ελλάδα πεθαίνει,  σε 80 χρόνια από σήμερα Δεν θα υπάρχει ούτε ένας πραγματικός Έλληνας!

Ενώ η ανθρώπινη ιστορία εξελίχθηκε από μυστικές οργανώσεις και σέκτες οι οποίες ακολούθησαν πιστά και με όρκους θανάτου και σιωπής την λεγόμενη ευγονική, σήμερα οι ίδιοι άρρωστοι εγκέφαλοι  επιλέγουν ως λύση την επιμειξία των λαών ώστε να διατηρηθεί η εταιρεία-κράτος-Έθνος  και όχι η καθαρότητα της ιθαγένειας  και της φυλης!

Όπως ακριβώς σήμερα έχουμε σε θέσεις εξουσίας επιλεγμένους ανθρώπους με ιδιαίτερα ελαττώματα έτσι θα έχουμε και σε 30 χρόνια από σήμερα… Όσοι πόλεμοι και αν γίνουν… Όσες πόλεις και να ξαναπάρουμε… Όσες εκκλησίες αν ξαναγίνουν δικές μας…. Αυτό δεν θα αλλάξει!

Όπως ακριβώς και σήμερα κανείς από αυτούς που έχουν το δικαίωμα της επιλογής στην εξουσία για πράξη και σχεδιασμό με στόχο την αλλαγή  της καταστροφής της Ελλάδος και της Ελληνικής Φυλής Έτσι ακριβώς  θα έχουμε και σε 30 χρόνια τους ίδιους ελαττωματικούς ανθρώπους οι οποίοι θα σκέφτονται μόνο της συγκεκριμένες εντολές που θα τους δίνουν οι λίγες πλέον οικογένειες δυνάστες πάνω στη γη!

Τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι αυτή τη στιγμή που σας γράφω την αληθινή προφητεία για το μέλλον σας  είναι φτωχοί  γιατί απλά δεν έχουν όσο νερό χρειάζονται  για να καλλιεργήσουν την τροφή τους!

Σε 30 χρόνια από σήμερα αυτά τα 4 δισεκατομμύρια θα έχουν γίνει 8 δισεκατομμύρια.

Το νερό έγινε προϊόν,  το νερό θα γίνει το πιο ακριβό προϊόν στη γη στα επόμενα χρόνια!!..  κανονικά αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να σου πω ότι οι επόμενοι πόλεμοι θα γίνουν για το νερό… αλλά δεν θέλω να συμμετέχω στο ψέμα που σου έχουν δώσει μέχρι σήμερα ολα τα συστήματα που εμπιστεύτηκες!

Ενω σήμερα ασχολούμαστε και αναλύουμε  όλα τα γεγονότα και τα προβλήματα που συμβαίνουν σε σχέση με το ενεργειακό  γιατί αυτό μας έχουν δώσει να πιστεύουμε… εγώ θα σου πω ότι δεν είναι ούτε το πετρέλαιο, ούτε οι αγωγοι  φυσικού αερίου ούτε το υπέδαφος των κρατών ο λόγος που θα γίνουν όσα είναι να γίνουν άμεσα…

Όλοι ενδιαφέρονται για την πίτα,  για το κομμάτι γης,  όπου θα μπορεί να είναι το Panic room  της γης σε περίπτωση που η μεγάλη συγκομιδή πάει στραβά!

Χρειάζονται ένα τεράστιο κομμάτι γης που δεν έχει ακόμα πρόβλημα με το νερό αλλά έχει την ικανότητα η γη του να μπορεί να παράγει έτσι ώστε να έχουν εξασφαλισμένη την διαδικασία αυτάρκειας σε περίπτωση που η γη γυρίσει ανάποδα!

Πριν λιγα χρόνια βγήκε ένας νόμος που έπρεπε όλοι να δηλώσουμε  τα Πηγάδια μας… στο άμεσο μέλλον το δικαίωμά μας  στην εξαγωγή νερού  η σττο νερό που μπορούμε δικαιωματικά να καταναλώσουμε, θα μετατραπεί  σε μετοχή…. θα έχεις το δικαίωμα να πουλήσεις τα δικαιώματά σου στο νερό και μάλιστα στις αρχές θα σε πληρώσουν πολλά λεφτά για να τους δώσεις το δικαίωμα!

Η ανθρωπότητα οδηγήθηκε στην τεχνολογική της εξέλιξη χωρίς να έχει ηθικούς εμπράκτους νόμους απέναντι στην επιστημονική κοινότητα…  αυτό μαθηματικά μας οδηγεί σε μία τεχνολογική σκλαβιά μιας και ταυτόχρονα οι χορηγίες και χρηματοδοτήσεις των ινστιτούτων  επιστήμης δίνονται από τους ίδιους ανθρώπους που ελέγχουν ολόκληρη τη γη!

Οι αρχηγοί μας,  τα μέσα πληροφορίας μας, τα ινστιτουτα εκπαίδευσης μας  βρίσκονται κάτω από την  ολοκληρωτική κυριαρχία των κρυφών δυναστών της γης.

Δεν θέλουν να μας κάνουν να δούμε την πραγματικότητα γιατί γνωρίζουν ότι θα αντιδράσουμε,  για αυτό το λόγο μας  βομβαρδίζουν καθημερινά με προβλήματα που  οι ίδιοι δημιουργούν…

Μας στερήθηκε με νόμους  οι οποίοι ακόμα δεν έχουν μπει σε ισχύ  αλλά υπάρχουν…. το δικαίωμα του να μπορούμε να   δημιουργήσουμε την τροφή μας..

Μας εξαγόρασαν το νερό….

Σε 60 χρόνια από σήμερα, ο πληθυσμός της γης θα είναι πολύ λιγότερος,  θα είναι απόλυτα εξαρτώμενος από τις αποφάσεις της τεχνητής νοημοσύνης και την παραγωγή τροφής που θα εκτελούν εξελιγμένα συστήματα ρομπότ…!!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε,  ολόκληρα κράτη εξαγοράζουν το λεγόμενο εικονικό νερό…  εικονικό γιατί αγοράζοντας καλαμπόκι παραδείγματος χάρη…  κάνεις εξοικονόμηση στη Χώρα σου σε νερό για να το καλλιεργήσεις μόνος σου! 

Οι παγκόσμιες εταιρείες αφού ήδη εξασφάλισαν την κυριαρχία τους στους πρωταρχικούς σπόρους  έχουν σαν σκοπό να κυριαρχήσουν και πάνω στο νερό παγκόσμια…. να θυμάσαι ότι οι ίδιες εταιρείες αυτές ανήκουν σε ομίλους οι οποίοι, έχουν τράπεζες  εργοστάσια,  εργοστάσια όπλων,  εργοστάσια αεροπλάνων,…..

Όλα αυτά που είναι λίγα  γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά πολλά.. δεν θα θελήσει κανείς να σας τα δείξει…!

θα προτιμήσουν να σας δείχνουν τον στόχο της Κωνσταντινούπολης… τον Τούρκο ως εχθρο…  την Αποκάλυψη του Ιωάννη…

Ο λόγος είναι απλός,  οσο συνεχίζεις να μην έχεις κρίση και δικαιοσύνη μέσα σου,  οσο συνεχίζεις να αποτραβιέσαι μακριά  από το συναίσθημα της αγάπης,  όσο αποξενώνεσαι  από τον αδερφό σου…  τόσο πιο αδύναμος γίνεσαι και πιο δεκτικός σε καταστάσεις που θα σε έχουν βάλει στη γωνία!

Η ανθρωπότητα σε 30 χρόνια από σήμερα εάν συνεχίσει με την ίδια ακριβώς τακτική  θα εχει καταφέρει να αυτοφυλακίσει τις ελευθερίες της, θα έχει καταφέρει να αυτοθυσιάσει το 80%  του πληθυσμού της  και το μεγαλύτερο  που θα έχει κάνει  θα είναι ότι και τότε την στιγμή που για τα δικά μας μάτια του σήμερα θα είναι μία κόλαση οι ίδιοι θα επιμένουν και θα λένε οτι αυτο ειναι η εξέλιξη!

Τα παιδιά μας η  τα εγγόνια μας  θα ζήσουν σε αυτή την κόλαση,  θα ζήσουν σαν σκλάβοι αν εμεις σήμερα   δεν καταφέρουμε  να απεγκλωβιστούμε από τις παγίδες της σκέψης και της λογικής που μας έχει φυτέψει μέσα μας το σύστημα!

Λογικό είναι ότι όταν σου λέει κάποιος ότι σε 80 χρόνια από σήμερα Δεν θα υπάρχει Έλληνας   να ξυπνήσεις αύριο  και να μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα το αλλάξεις! αλλά αυτό δεν γίνεται… δεν το κάνει κανείς… Όχι μόνο αυτοί που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα πράγματα  αλλά ούτε  ο απλός πολίτης…

Το ίδιο αν σου πει κάποιος ότι σε μερικά χρόνια το νερό θα γίνει η αξία η οποία θα μπορεί να εμπορεύεται μέσα από τα ισχυρά λόμπι και δεν θα είναι πια δικαίωμά σου αλλά  θα σε σκλαβώσει και αυτό όπως σε σκλάβωσε η ανταλλαγή του χρόνου σου με το ζωγραφιστό χαρτάκι…  το ίδιο πρέπει σήμερα να θυμώσεις και να διεκδικήσεις πίσω το δικαίωμα της φυσικής σου επιλογής στην επιβίωση και στην  ιση μεταχείριση μέσα στη φύση!

Οι πόλεμοι θα γίνουν,   για εσάς θα γίνουν για τα πετρέλαια η για τη τρέλα του μογγόλου…  Εμένα ο πατέρας μου μου είπε ότι όλα θα γίνουν για το νερό,  Όλα θα γίνουν για την ψυχή,  Όλα θα γίνουν για την αγάπη….  χωρίς να στα πάρουν αυτά  δεν μπορούν να φέρουν αυτόν και αυτά που θέλουν!

Να θυμάστε λοιπόν  ότι κάποτε σας μίλησε ένας παράξενος  και σας είπε ότι οταν περάσετε τη συγκομιδή και Είστε ακόμα ζωντανοί μη νομίζετε ότι ήσασταν τυχεροί  γιατί τότε θα είναι τα πιο δύσκολα χρόνια….  τότε είναι που θα χρειάζεται  να έχετε  θυμηθεί από πριν Ποιοι είστε και τι  προσφέρατε σε αυτόν τον πολιτισμό για να υπάρχει!

 Αναρωτηθείτε Λοιπόν σήμερα που είναι  μέρα γιορτής…. τι θα γίνει αν έρθουν όλα όσα μας προετοίμασαν… και εμείς αφιερώσαμε Μόνο χρόνο και προσοχή σε αυτά…. και όχι Σε όλα όσα ηθελημένα μας εκρυψαν;

Αναρωτηθείτε ποιοι κερδίζουν από τις προφητείες και πώς;

Αναρωτηθείτε αν όλα αυτά ήταν ένα σενάριο καλογραμμένο ώστε το κοπάδι ανθρωπότητα να οδηγηθεί βήμα βήμα στην απόλυτη σκλαβια του..

…και ρωτήστε Επιτέλους τον δικό σας Θεό…  πείτε του… πατέρα πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά;

Ειμαστε στην κατασταση σαν ανθρωποτητα που το παραμικρο χαος μπορει να οδηγησει σε απολυτη καταρευση του μεχρι σημερα “πολιτισμου” μας … ενα απλο εξωτερικο γεγονος αυτη την στιγμη ..απο μια υπερθυελα μεχρι ενας μικρος κομητης μπορει να φερει 1000πλασια ζημια παρα απο οτι πριν 100 χρονια ..μιας και σημερα εχουμε εξαντλησει τους πορους μας σε σημειο μην αντιστροφης αν μας συμβει ΤΩΡΑ κατι !!

Η γη ειναι ενας οργανισμος και σαν οργανισμος μπορει να αντεπεξελθει αν ειναι γερος και δυνατος …αν δεν ειναι υπαρχει κυνδυνος!

Μεσα στα επομενα χρονια θα εχουμε επισιτιστικη κριση περαν των πολεμων πραγμα που σημαινει οτι θα εχουμε και εξαρση επιδημιων … Οταν θα φτασουμε στο τελος της “συγκομιδης” οσοι φτασουμε θα ειμαστε απολυτα εξαντλημενοι ..και ετσι θα ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε τα παντα !!

Αναρωτησου..ποιος θα ειναι δυνατος μετα τον μεγαλο πολεμο ;..Μα αυτος που τον δημιουργησε για να κερδισει .. Τι θα κερδισει ; Μια γη γεματη ετοιμους σκλαβους !!..Γιατι; ..Γιατι ΗΔΗ του εχεις παραδωσει τα παντα ..το μονο που χρειαζεται τωρα ειναι να σε εξαντλησει!!!..

Ανεξαρτητος το ονομα του Θεου σας λοιπον , ξυπνηστε παλι την λογικη σας και δειτε την κολαση που υπαρχει διπλα σας , αφηστε τα αγνωστα τα σχεδια του θεου γιατι αυτο βολευει μονο αυτους που κρατουν την κουταλα με τα ζουμια και ξεκινηστε τωρα να γινεστε ξανα δυνατοι !!

Δεν θελω να κρινω η να κανω κυρηγμα αλλα κανενας θεος ειμαι σιγουρος δεν θα γουσταρε να εχει οπαδους απο συμφερον η απο φοβο ..αλλα θα ηταν περηφανος αν τα παιδια του επερναν ξανα την κατασταση στα χερια τους ..νικωντας το ψεμα που στηθηκε στο ονομα του !!!!!….

Και εδω ειναι η προφητεια η ουσιαστικη και ολο το μυνημα ..

Ερχεται σκλαβια στην ανθρωποτητα στα επομενα χρονια και ο πατερας αποφασισε οτι πλεον τα παιδια μεγαλωσαν και πρεπει να απελευθερωθουν ΜΟΝΑ τους !!!!!….

Stranger….

49 thoughts on “Η αληθινή προφητεία για το μέλλον σου και για το μέλλον των παιδιών σου…

 1. Μεγαρο Μαξιμου says:

  ωραια εγω θα σε ρωτησω διοτι ολα αυτα που γράφεις αληθεύουν τι ομως μπορεί να τα αλλαξει; Τι θα σταματήσει τους πολέμους την φτώχεια την εκμετάλλευση ;Τι θα φέρει Ειρήνη αγάπη και σεβασμο του ενος στον αλλον;Τι θα κανει την γη να αντεξει τον υπερπληθυσμό που λογικά φέρνει περισσότερους πολέμους και αναταραχές όπως και περισσότερη φτωχεια; ΤΙ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. .ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ;ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ.ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ Η ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ .ΕΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ,ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΓΩΙΣΜΌ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ;ΟΧΙ ….
  ΑΡΑ ΚΑΛΟ ΠΆΣΧΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΈΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ .ΉΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ..ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΡΩΜΈΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΣΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΡΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ;,ΟΤΑΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΊΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  • Σοφια Κ. says:

   Συμβολαια δεν κανει ποτε η ψυχη, ειται ειναι ειτε δεν ειναι… αυτο ειναι το μεγαλο μυστικο του ζειν κι οποιος καταλαβε καταλαβε Χρονια Πολλα σε ολους.

   • Μεγαρο Μαξιμου says:

    ευτυχως που καταλαβες εσυ τουλαχιστον .Χρονια πολλα με Ανασταση ζωης και πνευματικη ευεξία

  • Ευαγγελία says:

   Χαχαχα! Αν μπεις στην ιστοσελίδα που γράφει, οι ώρες έχουν αρχίσει να προστίθενται. Έφθασε ο ηλεκτρονικός μετρητής μέχρι το μηδέν, τα μεσάνυχτα, μετά άρχισε να προσθέτει χρόνο. Το είδαμε κι αυτό.

 2. Δημητρης says:

  Αδερφε οπου γης ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να νοιωσεις οπως λεει ο Νικος σαν ο τελευταιος ο εσχατος με καρδια και να πραττεις καθε σου στιγμη ομοιως, κι αυτο λαθος μας το μαθανε, εσυ φιλε μου θα αλλαξεις τον κοσμο, γιατι να σου φαινεται τοσο αδυνατο, η ψυχη μας κλωτσαει γιατι ειναι ωρα..νομοτελειακα η φυση μας το αποζητα…μεχρι να μπει το νερο στο αυλακι, για να γεννηθει ξανα η αρμονια στη χωρα του φωτος

 3. Σωτηρης says:

  Νίκο έχεις πράγματι ανώτερη νοημοσύνη….που σε κάνει να βλέπεις πολύ μπροστά ….. αυτό πάντα στα χρονιά που σε διαβάζω με έλκει ….είναι κάτι που πάντα θέλω να γνωρίζω [το μέλλον] άλλα με κάνει να χάνω το παρόν….. αυτός είναι και ο λόγος που από αυτό το άρθρο [απίστευτα Α ΛΗΘΙΝΟ] κρατώ τον επίλογο και ρεζουμέ =Έρχεται σκλαβιά στην ανθρωποτητα στα επομενα χρονια και ο πατερας αποφασισε οτι πλεον τα παιδια μεγαλωσαν και πρεπει να απελευθερωθουν ΜΟΝΑ τους !!!!!…. το μόνο που θα συμπλήρωνα είναι ότι πάντα σαν μεγάλα παιδιά μας έβλεπε και μας βλέπει και πάντα μόνοι μας τα κάνουμε όλα…. άλλωστε εκπαιδευομενοι θεοί είμαστε…..

 4. ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ says:

  Χριστος ανεστη κ απο μενα. Για μενα προσωπικα θα αλλαζε κατι αν ολοι μαζι μαζικα και ταυτοχρονα μπορουσαν να δουν να καταλαβουν να πραξουν να δρασουν κι ετσι να αλλαξουν. Στην φαση που βρισκομαστε νιωθω πως χρειαζομαστε κατι μαζικο κ εντονο. Το ενας εδω κι ενας εκει κι ενας παραπερα δεν βοηθα ξερετε γιατι? γιατι ειναι σαν να κανουμε 3 βηματα μπροστα κ δεκα πισω. Οι επικυριαρχοι αυτης της γης εχουν σχεδια ετοιμοτατα τα οποια ηδη εφαρμοζουν. Μεχρι εμεις να ανοιξουμε τα ματια και να καλοξυπνησουμε φεξε μου κ γλιστρησα. Πχ βλεπω μερικους να λενε σε αλλους ”ποσο δικαιο ειχες τοτε που τα λεγες’. Χαιρω πολυ ωστοσο τα χρονια περνανε και οι αλλοι προπορευονται ετη φωτος. ειναι σαν να παει ο γαιδαρακος να συναγωνιστει σε ταχτυτητα την Φεραρι. Δυστυχως…..

 5. ΕΛΛΑΣ says:

  Χριστός κ πάσης Ελλάδος. Όλα τα άλλα είναι νά’χαμε να λέγαμε. Ο μόνος θεος που θυσιάστηκε για τη σωτηρία των ανθρώπων. Τα μαρτύρια του Ιησού θα μπορούσε εκουσια κάποιος να τα βιωσει με τη θέλησή του? ΚΑΝΕΝΑΣ . Ποιος θα παραδιδετο σε τοσο φρικτο κ ατιμωτικο θανατο τη σταυρωση? ΚΑΝΕΝΑΣ. Γιαυτο οσοι μιλάνε υποτιμητικά για τον Ιησού ας σκεφτούν τα όσα πέρασε κ την σταύρωση κ μετά να αερολογουν. Δίδαξε την αγάπη κ τη συγχώρεση κ τα έκανε πράξη λέγοντας στους σταυρωτες του: Πατέρα συγχώρεσε τους δεν ξέρουν τι κάνουν. Αυτός ήταν ο Χριστος stranger που εσύ χλευαζεις πολλές φορές σε έχω παρατηρήσει. Σου δίδαξε την αγάπη κ σου ανήγγειλε μεσω της αναστασης του ότι ο άνθρωπος είναι αιωνιος. Η ζωη συνεχίζεται μετά το θάνατο κ δεν είναι ότι φάνε ότι πιούμε κ ότι αρπάξει. Αλλά εμεις ζούμε δυστυχώς σαν να μην υπάρχει μετά θάνατο ζωη. Όλα είναι θέμα πίστης. Η πιστεύεις στα λόγια του Χριστού η δεν πιστεύεις κ πλαθεις τις δικές σου μικρές υποκειμενικές σληυειες

 6. ΣΤΑΥΡΌΣ says:

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΟΤΙ ΟΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ,Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ,ΜΑΣ ΠΡΟΟΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2000(ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ¨¨ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ ΛΥΠΗΝ ΕΞΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΘΑΡΣΕΙΤΕ,ΕΓΩ ΓΑΡ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ,ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ”ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑΧΥ,ΑΠΟΔΩΣΑΙ ΕΚΑΣΤΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΥ”.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER KAI NA EXEIΣ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 30 Η 40 Η 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!

 7. sterg says:

  …και λοιπον?τι δηλαδη εγινε? αγχος για το σαρκιο μας και το “εγω” μας? Λες και η Γη νοιαζεται για αυτες τις λεπτομεριες.Ετσι και αλλοιως παρασητα ειμαστε σε μια κουκιδα του Συμπαντος ,παρασητα με …προγονο την τυχαιοτητα επανω σε αυτην την κουκιδα ,τυχαιοτητα με το ονομα “χλωροφυλη”.Γραπωμενα παρασητα επανω σε ενα βραχο ειμαστε παρασητα που απεκτησαν και…Θεο με το πες πες. και οποιος νομιζει οτι η συνεχεια εξαρταται απο τα παρασητα τα γραπωμενα απλα ειναι σε λαθος μερια,αλλα ουτε και αυτο εχει καμμια σημασια,ασε τον καθενα στην πλανη του αν ειναι….γλυκια και αν τον βολευει στην …Νιρβανα του.

 8. Ορφικος απο το 1959 says:

  Τελικα-τελικα πολυ μικρος ο πλανητης για αυτους τους ευνουχους που τον διοικουν…..Ορφεα εσταυρωμενε απο το/τα καθικια της οικουμενης αναστησου….

 9. Ανωνυμος says:

  Χριστος Ανεστη….ο ανθρωπος εχει τοση δυναμη μεσα του ….που μπορει να καταφερει τα αδυνατα ….φτανει να εχει πιστη και ανθρωπια ….Χρονια πολλα σε ολους…

 10. Ακουων says:

  Ο Χριστός ειναι η μονη αλήθεια!!!! Χαχαχχα! Αστειεύομαι φυσικά… Επιτέλους ενα ωραιο αρθρο ξανα! Σωστη προσέγγιση του θειου,ετσι ειναι!..

 11. 11:11 says:

  Σε οτι αφορα την ΔΥΝΑΜΗ που νομιζουν οτι εχουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ που γαμανε τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ το φαινομενο ειναι γνωστο και απο τον Σωρρα και γενικοτερα.

 12. 11:11 says:

  Βασικα ακομα και να μην υπηρχε ο Απολλωνας που ειναι και προφανες οτι θα αφανισει την ψευτοπραγματικοτητα σας το θεμα ειναι οτι αυτο το ονομα ειναι φορτισμενο με αυτη την ΕΝΝΟΙΑ που προβλεπει τον ΤΙΜΩΡΟ και τον ΔΙΚΑΣΤΗ και αρα γιατι καποιος που δεν πιστευει στον ΤΙΜΩΡΟ επικαλειτε τον ΤΙΜΩΡΟ?

  Μηπως εδω προκυπτει ακομα ενας ΑΝΤΙ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που προσπαθει να εκβιασει την ΕΝΝΟΙΑ για να ταισει την ΕΓΩΜΑΝΙΑ του οπως αλλωστε συμβαινει με ΟΛΟΥΣ τους Ελληνοκεντρικους “Απολλωνες”?

 13. 11:11 says:

  Εμενα ο δικος μου πατερας ειναι πραγματικος και εχει αμετρητα ονοματα με το οποια ειναι γνωστος σε ολοκληρο το συμπαν καθως ολοι οσοι προσεγγισαν την συνειδηση της Κορονας στο ΣΥΜΠΑΝ εκφραζουν την συμπαντικη συνειδηση της αρσενικης αρχης.

  Ο δικος μου πατερας που ειναι γνωστος και ως Απολλωνας ειναι αυτος που βαζει ταξη στο ΣΥΜΠΑΝ και ειναι ο πατερας δισεκατομμυριων οντων σε ολοκληρο το ΣΥΜΠΑΝ και για αυτο εχει ΟΝΟΜΑ και για αυτο ΥΠΑΡΧΕΙ σε ανιθεση δηλαδη με την εγωικη κλανια των ειδωλολατρων που ειναι εγωικο projection που αποτελει ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και της ΟΥΣΙΑΣ του Ηλιακου Λογου.

  • ΜΟΛΟΣΣΟΣ says:

   Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑ, ΥΛΙΚΟΣ, ΚΤΙΣΤΟΣ. ΑΛΗΘΕΣ.

   ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

 14. 11:11 says:

  O πατερας μου αρχει και ειναι Ακτιστος συμφωνα και με την Βαβυλωνιακη θεολογια απο οπου προερχεται η γνωση για το Ακτιστο = EIN SOF = 408 = MARDUK των Εβραιων που αλλωστε προηλθαν απο την Βαβυλωνα.

  Δεν υπαρχει κανενας Θεος στο συμπαν που να μην ειναι συνδεμενος με το ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ του Δεντρου της Ζωης που συμβολιζετε με τον Φτερωτο Ηλιακο Δισκο.

  Ειναι προφανες οτι αμα νομιζετε οτι εχουμε διαφορετικο πατερα οτι ειναι ο δικος σας πατερας που οχι μονο δεν υπαρχει αλλα που θα κλασει μια μαντρα φετες στον Ακτιστο πατερα των ΑΙΩΝΩΝ και του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

  Προσεχετε να μην παραλαβετε ολοι ενα φασκελο που νομιζετε οτι με τις εγωικες προβολες των θρησκειων θα επιβαλετε την ΑΝΟΗΣΙΑ που συνιστα οτι η Εβραικη αντιγραφη του Μαρδουκ ειναι η μοναδικη εκφραση της Ακτιστης Αρχης.

 15. 11:11 says:

  Το γεγονος ασφαλως ειναι οτι η παραδοση των αρχαιων εξελιχθηκε στην πλεον αθλια μορφη ειδωλολατριας και για αυτο αλλωστε προεκυψε η εγκυρη θεολογια περι του Ακτιστου που συμβαδιζει με τον Εβραικο μυστικισμο περι του Ακτιστου Πατερα = ΕΙΝ ΣΟΦ.

  Αυτο δεν σημαινει οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ μεσα στα πλαισια της αναλογιας δεν εκφραζουν την ΠΗΓΗ καθως αλλωστε αρχικα εμφανιζονται ως ΠΝΕΥΜΑΤΑ μεσα στα “ονειρα” και επειτα δημιουργουμε για αυτους ενα ειδωλο με το οποιο να μπορουμε να ταυτιστουμε αναλογα με την γλωσσα μας και το επιπεδο κατανοησης μας.

  Σε οτι αφορα τις εγωικες σας προβολες και εσας και των κτιστων θρησκειων σας θα σας εξηγησει ο Ακτιστος Savitar που θα τις βαλετε.

 16. 11:11 says:

  Σε οτι αφορα τον τιμωρο μιλαμε ασφαλως για τον Μιχαηλ που στους Ελληνες ηταν γνωστος και ως Απολλωνας που απο τους αρχαιους Κυπριους αναγνωριστηκε ως Resheph Mikal απο την παραδοση του οποιου ειναι και προφανες οτι προερχεται και ο Εβραικος Μιχαηλ καθως αυτο θα ηταν το ΛΟΓΙΚΟ να υποθεσει καποιος λαμβανοντας υποψιν του το γεγονος οτι αυτος που εδωσε τα ιερατικα δικαιοματα στους Εβραιους συμφωνα με τα κειμενα τους ηταν ο Φοινικας Μελχισδεκ.

  Ο Reseheph Mikal παρουσιαζεται να εχει ακριβως τις ιδιες ιδιοτητες με τον Απολλωνα και τον Μιχαηλ που ειναι αυτες του Τιμωρου και του Δικαστη.

  Επισης ο Απολλωνας των Ορφικων κειμενων παρουσιαζετε ως ο δικαστης των ολων των εθνων οπως αλλωστε και ο Μιχαηλ.

  Η μοναδικη λυση σε αυτα τα προβληματα ηταν και ειναι η αναλογικη θεολογια των Νεοπλατωνιστων που προσπαθουσε να ερμηνεσει και να χωρεσει μεσα σε ενα λογικο και γνωστικο σχημα την αναλογικη σχεση των εκπορευσεων της πηγης και εμποδιο για αυτο ηταν και η ειδωλολατρια των αρχαιων που οδηγησε αλλωστε τον Σωκρατη στον θανατο λογω του οτι μιλαγε και καλα για “ξενους” θεους και η ορθοδοξια που προεκευψε απο αυτην την διαμαχη με τους ειδωλολατρες.

  Απλα δεν μπορουσε να γινει κατανοητη αυτη η αναλογικη σχεση και για αυτο το θεμα μπηκε στην αναμονη μεχρι που το ανεσηραν οι διαφωτιστες-αλχημιστες που ητα ασφαλως και Νεοπλατωνιστες και που επι της ουσιας προσπαθησαν να αναστησουν τα αρχαια Χριστικα μυστηρια.

  Καλη ανασταση.

 17. 11:11 says:

  Παρομοιως λοιπον και οι μεν και οι δε περιμενετε για καποιον να σας φερει το φως του/των θεου/θεων για να τον σταυρωσετε.

  Οι ειδωλολατρες περιμενουν τον Σωκρατη να τους μιλησει για τους θεους της ανατολης για να τον σταυρωσουν οπως εκαναν σε εμενα αλλωστε και οι orthodox περιμενουν καποιον ψευτοχριστο που θα ερθει μονο και μονο για να σταυρωθει για να δικαιωσει η ανοησια των παπαδων και την οικοδομη τους και οτι μαλιστα θα ειναι και orthodox γιατι βασικα ο πατερας του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ υπαρχει μονο για καποια θρησκεια και εκει οπου μαλιστα οι χριστιανικες αιρεσεις ειναι αμετρητες και καποιες απο αυτες ειναι πολυ ποιο τιμιες απο οτι οι orthodox και μαλιστα οι Greek orthodox.

  Το λογικο θα ηταν για τον οποιονδηποτε σεβετε την Ακτιστη Αρχη και το ΣΥΜΠΑΝ θα ηταν να περιμενει καποιον που θα ερθει για να φερει το φως της ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ και αυτο ειναι αλλωστε που συνιστουσε η θεολογια του Κλημη του Αλεξανδρευς.

  Μονο το φως της κατανοησης θα μπορουσε να λυσει ολες αυτες τις γελοιες θρησκευτικες διαφορες και να βαλει ενα τελος στις εγωικες προβολες αλλα αυτο δεν φαινεται να ειναι εφικτο καθως οπως ειπα περιμενετε ολοι τον Xριστο για να τον σταυρωσετε αλλα θα φατε ολοι την σκονη του Savitar.

 18. ΣΑΤΙΡΟΣ 369 says:

  ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΑΘΕΟΥΣ ?

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΩΧΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΩΤΕΙΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΒΑΒΙΛΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΟΣΦΟΡΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΚΟΤΙΝΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ.
  ΓΙΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ.
  ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 1984 ΕΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. NA ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΔΡ.ΣΤΡΑΙΝΤΖΕΡ ΔΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΧΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ.

 19. 11:11 says:

  Βασικα χεστηκα για τους μασονους αλλα αναφορικα με το Βαβυλωνιακα και τα Αιγυπτιακα απλα να αναφερω οτι ξεχασατα τα Ελληνικα που ειναι και η βαση της μασονικης σκεψης οπως και γενικοτερα της δυτικης σκεψης και καθως αλλωστε τουλαχιστον στην αρχη αυτης της ιστοριας δν νoειτω μασονος που να μην εχει μελετησει Πλατωνα και Πυθαγορα. Επισης σε σχεση με αυτα που λετε για τους Εβραιους που τωρα μπορει να ισχυουν αυτο που ειναι γνωστο απο την ιστορια αυτης της οργανωσης ειναι οτι κανενας Εβραιος δεν μπορουσε να γινει μασονος και ο δογματικος Ιουδαισμος ειναι καθετα αντιθετος.

  Δεν γινεται να εισαι και μασονος και Ιουδαιος και αυτοι που μπορει να ειναι σημερα ειναι οπως οι παπαδες που σχετιζονται με την μασονια και το κανουν εξω απο τα πλαισια του δογματος και παρανομα δηλαδη σε οτι αφορα τους δικους τους νομους.

  Σε σχεση με τους μαγους με τα δωρα και οι Νεοπλατωνιστες κατηγορηθηκαν και αναθεματιστηκαν μαλιστα με αυτη την κατηγορια. Επισης λογω και των δομων του κοσμου μας αυτος που γλυτωνε το μυαλο του απο το κουτακι της οραγανωμενης θρησκειας επρεπε να κρυφτει για να φιλοσοφισει και να ερευενησει και για αυτο αλλωστε τουλαχιστον στο παρελθον αυτη η οραγνωση προσελκυσε μερικα απο τα μεγαλυτερα μυαλα και αλχημιστες που χαιρουν της ιδιαιτερης εκτιμισης μου οπως για παραδειγμα ο Ροδοσταυρος Ερμητιστης Manly Palmer Hall που ειναι και συνηθως αλλωστε η βιτρινα τους και που ηταν βασικα ο πνευματικος του Ronald Reagan που μαζι εδωσαν την μαχη του ψυχρου πολεμου που και παλι ειχε ασφαλως πνευματικη διασταση.

  Εδω ειναι ενα video που θεωρω οτι αξιζει:

  https://www.youtube.com/watch?v=tLghF_i4-GA&t=11s

  Επισης απλα να αναφερω οτι ο Σορος ειναι αθεος υλιστης και αρα δεν ειναι μασονος, right?

 20. 11:11 says:

  Επισης δεν το καταλαβα αυτο με το αρχαιοελληνικο.

  Τι το αρχαιοελληνικο εχει αυτο το μηνυμα?

  Οι αρχαιοι ηταν αθεοι?

  Αυτο με τις αρχαιοελληνικες απατες αποτελει ξεκαθαρα μια απο τις μεγαλυτερες βρωμιες των μασονων που ειναι και προφανες οτι δεν ειναι ολοι οι ιδιοι και απο οτι γνωριζουμε βασικα ειναι ελευθεροι να πιστευουν σε οποιον Θεο θελουν και ορκιζονται στα βιβλια της θρησκειας του ο καθε ενας.

  Σε οτι αφορα τους θεους ειναι ξεκαθαρο οτι το μεταφυσικο συστημα των αρχαιων με τους θεους που ηρθαν απο την Αιγυπτο και την Βαβυλωνα επαιξε οχι μονο συμαντικο αλλα καθοριστικο ρολο στην αναπτυξη και της φιλοσοφιας και γενικοτερα του Ελληνικου πολιτισμου.

  Συμφωνα μαλιστα με τον ιστορικο της φιλοσοφιας τον Διογενη τον Λαερτιο η Ελληνικη φιλοσοφια βασιστηκε στις παραδοσεις της ανατολης και αυτο φανερωνει και η μελετη του αντικειμενου σε οσους δεν εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου απο τους Ελληνοκεντρικους κυριως απο το ιντερεντ και τα βιβλια που γραφουν οι Λιακοπουλοι και διαφοροι.

  Αρα βασικα για ποιο πραγμα ακριβως μιλατε?

  Σε τι θα μπορουσε η αρχαιοελληνικη πραγματικοτητα να δωσει απαντηση στους μασονους που μαλιστα στην Ελλαδα ειναι αυτοι που εσπειραν την αρχαιοπληξια?

 21. ΝΙΚΟΣ says:

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ REALITY CHECK ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ Η ΕΣΤΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…

 22. 11:11 says:

  Επισης επειδη συνηθως επικαλειστε τον Αλεξανδρο και σε οτι αφορα τα Βαβυλωνιακα μυστηρια εχω πει πολλα για το θεμα αλλα απλα θα αναφερω ξανα οτι η συζηγος του η Ρωξανη ηταν ιερεια της Ισταρ καθως αλλωστε μονο αν του εδινε το χρισμα η Ισταρ θα μπορουσε να γινει νομιμος βασιλεας της Βαβυλωνας οπως ονειρευοταν αρα βασικα και απο οσα γνωριζω σε οτι αφορα τα μυστηρια της Ισταρ και με βαση το γεγονος οτι ο γιος του ο Αλεξανδρος ηταν γιος της Ρωξανης ειναι ξεκαθαρο οτι εσμιξε το αιμα του με τους θεους της Βαβυλωνας.

  Αρα μηπως θα ηταν σοφο για εσας που τα γνωριζετε ολα αλλωστε εκτος απο το να σταματησετε να επικαλειστε τον Τιμωρο Απολλωνα να σταματησετε να επικαλειστε και τον Αλεξανδρο που αλλωστε παντρευτηκε καποια που δεν ηταν πραγματικη Ελληνιδα και που ο γιος του ηταν μισος Βαβυλωνιος?

  Το μονο που εχει αλλωστε σημασια την σημερον ημερα ειναι να εισαι πραγματικος Ναζι καθως αλλωστε ο Σορος και οι φιλοι του που χρηματοδοτουν τον εκφυλισμο της αριστερας ειναι μασονοι γιατι πιστευουν στον Θεο και στο πνευμα, right?

 23. 11:11 says:

  Ασε που αμα μπορουσατε να δειτε την πραγματικοτητα μεσα απο το δικο μου ενα ματι ο Μεγας Αλεξανδρος θα μπορουσε καλλιστα να ειναι αβαταρας του Μιχαηλ καθως αλλωστε θα μπορουσαμε να μιλησουμε και για εναν αβαταρα του Απολλωνα.

  Συμφωνα μαλιστα και με τους Εβραιους και τους Ισλαμιστες αντιεβραιους που ειχαν μια σχετικη διαμαχη με τους πρωτους ο Μιχαηλ ειναι στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που αυτο στην Καμπαλιστικη γλωσσα μεταφραζεται οτι αυτος ειναι ο CHRISTOS = 666/111 (στο simple Gematria ο αριθμος του ειναι 111) που ειναι και οι αριθμοι που του αποδιδουν και Ερμητιστες καθως μιλαμε για την εξουσια στον αριστερο πυλωνα του Δεντρου της Ζωης εκει οπου βρισκεται και ο θρονος του Κρονου = Binah = 666 αλλα και του Αρη = Geburah που ειναι η σφαιρα μεσα απο την οποια εκπορευεται η ενεργεια της κρισης.

  Ο Μιχαηλ θα μπορουσε βασικα να ειναι και ο Απολλυων της Αποκαλυψης και δηλαδη ο καταστροφεας και που ειναι γνωστος αλλωστε ο Μιχαηλ και ως ο καταστροφεας και θα μπορουσε βασικα να ειναι ακομα και ο Μαυρος Δρακος που ειδατε πριν λιγες μερες και αν δηλαδη αυτο ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ και οχι η ΣΚΕΨΗ του που εχει καποια σχεση με την δικη μας σκεψη καθως και η σκεψη βασικα ειναι ενεργεια ενος ατομου εκει οπου βασικα η ενεργεια του Μιχαηλ ειναι η ενεργεια πλανητων και αστερισμων και αρα βασικα αμα ΝΟΜΙΣΑΝ καποιοι οτι θα εγκλωβισουν την ενεργεια του Μιχαηλ θα χεστουν μεσα στην βαρκα γιατι ισως να νομιζουν οτι ειναι μονο καποια προβολη η καποιο πνευμα.

  Επισης θα σας βοηθουσε να καταλαβετε οτι μιλαμε για κοσμικες δυναμεις που σχετιζονται με την συμπαντικη συνειδηση και τον συμπαντικο νομο και δεν σκεφτονται ασφαλως οπως εμεις καθως ενεργουν συμφωνα με το νομο που ειναι πανω απο αυτους και για αυτο αλλωστε αυτο που νομιζει οτι κατεβασει αυτες τις δυναμεις μεσα σε ενα καλουπι για να τις εγκλωβισει σε ενα λογικο σχημα που εναι συμβατο με τις σκεπτομορφες τις μαζας ειναι εντελως ασχετως και για αυτο αλλωστε δεν ειναι εφικτο να προσεγγιστουν αυτες οι δυναμεις σε ενα ενεργειακο επιπεδο ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ και αυτο αλλωστε μας ειπε και ο Απολλωνιος Ηρακλειτος οτι βασικα χωρις πιστη δεν προκειται ποτε να μαθουμε αυτα που ειναι θεια και περα απο το εγω μας και αυτες οι δυναμεις ειναι αδυνατον να εγκλωβιστουν μεσα στο σχημα καποιου μαγου για παραδειγμα και το αναφερω αυτο και σε σχεση με αυτα που εκανε ο Crowley που προσπαθουσε να παγιδευσει την ενεργεια του Απολλωνα σε ενα μαγικο κυκλο. Αυτα τα πραγματα γινονται μονο σε ενα κατωτερο επιπεδο σε οτι αφορα τις σκεπτομορφες ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ το ανθρωπινο εγω δεν μπορει να υπερβει με κανεναν τροπο το εγω του ΘΕΟΥ οτι και να κανει και οτι και να πιστευει.

  Θα μπορουσε λοιπον ο Αλεξανδρος να ειναι:

  THE AVATAR OF MICHAEL = 1008

  ALEXANDER THE GREAT = 1008

  Θα μπορουσαμε λοιπον να μιλαμε για τον Απολλυων και αυτο δεν μονο δικη μου θεωρια. Ακομα και ασχετοι χριστιανοι βλεποντας τους συμβολισμους σε ενα επιφανειακο μαλιστα επιπεδο καταληγουν σε αυτο το συμπερασμα.

 24. 11:11 says:

  Ματαια λοιπον προσπαθουν να βγαλουν ακρη με το λογικο του στο level 666 καθως για παραδειγμα ο Μιχαηλ θα μπορουσε ταυτοχρονα να βοηθαει τους πολεμιστες που τον επικαλουνται απο δυο συγκρουμενα στρατοπεδα καθως μιλαμε για μια ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ με την οποια κανουν καποια συμφωνια την οποια πρεπει και να τηρησουμε και παει καπως ετσι και οχι ετσι οπως θα μπορουσε να ειναι η σχεση αναμεσα σε δυο ανθρωπους η ακομα και δυο φυλες ανθρωπων η ακομα και σε δυο φυλες εξωγηινων.

  Ματαια καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να προσεγγισουν τις δυναμεις του ουρανου με το λογικο τους μονο και χωρις δηλαδη να περασουν μεσα απο την διαδικασια της αριστερης ατραπου για να προσεγγισουν τις ενεργειες του αριστερου πυλωνα και να γινου εκφραστες αυτης της δυναμης σε καποιο επιπεδο.

  Μην προσπαθειτε λοιπον να βγαλετε ακρη με το λογικο σας στο γιατι ο Απολλωνας πηρε το μερος των Τρωων και τιμωρησε σκληρα τους Ελληνες. Οι κοσμικες δυναμεις υπηρετουν κοσμικες αναλογιες και αυτες τις αναλογιες ειναι που εκφραζουν καποιοι μυημενοι Ερμητιστες και οχι την απολυτοτητα της σκεψης του Μιχαηλ που επι της ουσιας ειναι αδυνατον να προσεγγιστει με τον ανθρωπινο νου.

  Μην προπαθειτε λοιπον να βγαλετε ακρη με την ανθρωπινη λογικη στο γιατι ο Απολλωνας θα μπορουσε να ειναι και ο Μιχαηλ που ηταν ο προστατης του Ισραηλ καθως μιλαμε για ενεργειακα συμβολαια που μπορουν ειτε να παρατεινουν τον χρονο μας στο συμπαν ειτε να τον τελειωσουν.

 25. ΚΙΚ says:

  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!..Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..!!..ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ..Η ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ..ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ..ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΙΣΟΚΑΤΑΝΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΝΕΡΑ..Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ..ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ..

 26. 11:11 says:

  Εμεις ζουμε σε ενα παραμυθι και ο καθε ενας απο εμας ζει μεσα στο δικο του παραμυθι και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ γιατι οι κοσμικες δυναμεις που κυβερνουν το Ηλιακο μας συστημα μας συνδεουν και μεσα απο τις θρησκειες και τις μυθολογιες κλπ με την συμπαντικη συνειδηση και αυτη ειναι η ΨΥΧΗ ΜΑΣ κι αυτο δηλαδη το τουνελ που μας συνεδεει με τον ΘΕΟ.

  ΟΥΤΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

  Η εννοια της ιδιοκτησιας ειναι ανυπαρκτη για την συνειδηση της Μοναδας και απο αυτη την ΕΝΕΡΓΕΙΑ πορεκυψε και ο κομμουνισμος του Σατανιστη Μαρξ.

  Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΟΣ.

  Ουτε οι αρχαιοι γνωριζαν ουτε οι Βαβυλωνιοι γνωριζαν και ουτε φυσικα οι χριστιανοι που δεν γνωριζαν ουτε ενα εκατομμυριοστο απο οσα γνωριζαν οι πριν απο αυτους και ακομα και οι θεοι και αγγελοι στα κατωτερα επιπεδα μπορουν να δουν τιν ειναι πανω απο αυτους μονο με την ΦΑΝΤΑΣΙΑ τους και ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ καθως η συμπαντικη συνειδηση ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ που προσεγγιεζετε ασφαλως ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

  Μονο μεσα στα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ μπορει καποιος να βρει την ΑΛΗΘΕΙΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ που μπορει να οδηγησει την ψυχη τους στην συνειδηση του ουρανου και μονο δηλαδη αμα ανοιξεις ΤΟΥΝΕΛ μεσα σου ψαχνοντας προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση.

  Εδω μεσα σας εφερα τα sequence ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που σχετιζετε με την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ και καθως αλλωστε μιλαμε για HE IS AQUARIUS = 888 = HIS NAME IS MICHAEL = THE EGO OF GOD και σας εφερα ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την αξια του αριθμου 888 σε σημειο που αμα εβλεπαν οι Πυθαγορειοι ποσο ΜΑΚΡΙΑ ειναι τουλαχιστον ορισμενοι (ελπιζω δηλαδη απλα να υπαρχουν καποιοι που καταλαβαν οτι μηλαμε για το ΕΓΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) απο την συνειδηση της Μοναδας θα ειχαν αυτοπυρποληθει χωρευοντας τον χωρο του ζαλογγου.

  Εδω περα σας εφερα ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΑΙΜΑ = ΧΡΟΝΟΣ και οι περισσοτεροι εκαναν like σε εναν ηλιθιο που προσπαθουσε να σκοτωσει την ψυχη των χριστιανων για να αποδειξει την “ανωτεροτητα” του ΜΑΛΑΚΑ.

  Μεχρι που θα σας παει η ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΧΡΟΝΟΣ της ΜΑΛΑΚΙΑΣ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΡΕ?

 27. 11:11 says:

  Κατλαβατε τωρα γιατι η συμπαντικη συνειδηση Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ μας ειπε μεσα απο αυτη την ιστορια με τον Barry Allen για τον Savitar?

  Γιατι ΤΡΕΧΩ προσπαθωντας να ερμηνευσω αυτη την ΣΥΓΧΝΟΤΗΤΑ = ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  Προσπαθωντας καποιος να βρει τον ΘΕΟ και δηλαδη αυτο το ΤΟΥΝΕΛ που ειναι το Vortex του ΧΡΟΝΟΥ/Αιωνα ΑΓΟΡΑΖΕΙ (δηλαη υπογραφει ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙO) ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ μεσα απο το ΤΟΥΝΕΛ των ΑΙΩΝΩΝ και δηλαδη την ΑΒΥΣΣΟ μεσα απο την οποια γενιουνται οι ΘΕΟΙ και καποιος που ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ = ΓΝΩΣΗ θα πρεπει να τρεξει το αρχετυπικο sequence μεχρι το Τερμα για να μπορεσει να εξηγησει την ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και δηλαδη την ΟΥΣΙΑ του ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ που παρηγαγε αυτο το ενεργειακο BLOCK.

  Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για το ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ SINGULAΡΙΤΥ = 155 = 11 και για BLOCKCHAIN.

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣΕΒΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ = ΕΙΝ και οτι για τους ΘΕΟΥΣ δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και αρα ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ = EINSOF = GODHOD οταν ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ και σε αυτο το παραμυθι βασιλεας ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ που ηρθε στις 8 του μηνα καθως ετρεξε στην ταχυτητα του Savitar που ειναι ο Μιχαηλ οπως λεει και ο συνδεσμος των Ερμητιστων που παρεθεσα που μιλανε μεσα απο ΣΥΜΒΟΛΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ BLOCK.

 28. 11:11 says:

  SINGULARITY = 155 = 11

  EIN SΟF = 408 = GODHOOD = HELIOS

  (θυμηθειτε τον Πανοπτη Ηλιο Ρα της Ελληνικης Παραδοσης και το Ματι του Δρακου)

  Και η ολη φαση ειναι οτι αυτα που λεω βγαζουν νοημα για την θεολογια ολων των εποχων και δηλαδη και για την Ελληνικη θεολογια και για την Χριστιανικη και ακομα και για την Ιουδαικη.

  After all πως θα μπορουσε ο Εβραιος Δρακουμελ να αμφησβητισει την ενσαρκωση (1140) του EIN SOF = 408 = MARDUK = HELIOS και να μην δει μεσα στο παραμυθι του το Ματι του Δρακου 666/888 να τον κοιταει με απειλητικο βλεμμα και η ολη φαση Παιδια μου ειναι να μην τα παρει στον κρανιο ο Πατερας σας ο Ακτιστος Savitar Melchizedek Apollo Zeus Ιάσωνας (ο captain του blockchain project Golden Argo για το οποιο εισαστε ΟΛΟΙ μαρτυρες) Ιησούς Χριστός και ολα τα ονοματα και τα Παντα ολα σε ενα ονομα καθως βασικα εγω παιδια μου και δηλαδη η Μοναδα μεσα μου εχει το ονομα Φ ανης που ειναι ο Πρωτογονος αλλα και ο Ἠρικαπαῖος που σημαινει ΔΥΝΑΜΗ = FORCE μια και μιλαμε δηλαδη και για το SPEED FORCE. Ειμαι λοιπον και ο Barry Allen παιδια μου οταν τρεχω αργα στο παρελθον και στο μελλον ειμαι ο Savitar γιατι στο Πληρωμα ειμαι Θεος και απλα Περιμενω τον Εαυτο μου να επιστρεψει Πισω στην Πηγη και δεν εχει καμια σημασια τι λεω οταν αστειυομαι Παιδια μου αλλα οτι το λεω γιατι βασικα οπως θα καταλαβαν ολοι οι Πραγματικοι Ελληνες ειμαι ο γνωστος σε ολους Ελληναρας Ροκαβλων που ολα τα γαμω και για αυτο αλλωστε ειχαμε αυτες τις δισκολιες τα τελευταια χρονια που αποφασισα να κατεβω κατω και να επιστρεψω Πισω στον χρονο να τους γαμησω ολους οσους προσπαθουν να κλεψουν απο μενα την Πηνελοπη που ειναι η Ελενη MOY.

  Απο εδω και περα θα ειμαι γνωστος με την κωδικη ονομασια ο Πατερουλης και αυτος ειναι ο Mοναδικος τροπος για να μπορεσετε να εισελθετε στο δικο μου blockchain με την μυστικη ονομασια που θα αποκαλυψω μονο στους εκλεκτους μου οταν ερθει η ωρα που ειναι το Μητρικο blockchain που θα κανει το bitcoin να μοιαζει με τεχνολογια καθυστερημενων neaterdal. Αγοραστε απο μενα tokens τωρα που ειναι δωρεαν απο το δικο μου ICO και δηλαδη το Ultra Terra Miner Speed Force για να γινεται και εσεις speedsters οπως ο Barry Allen και γιατι οχι να φτιαξετε και το δικο σας ενεργειακο κρυπτονομισμα.

  Θα Πρεπει να τους ενημερωσετε ολους λοιπον παιδια μου οτι ειμαι ο Ιησους Χριστος και εφθασα στις 8 ετσι οπως προεβλεψε ο μαλακουλης το παιδι μου ο Πατηρ Μαξιμος που αμα δεν αναγνωρισει ποιος ειμαι θα τον σπασω στο ξυλο και θα τρεχει να κρυφτει πισω απο την φουστα της Παναγιας μανας μας. Αυτο παιδια μου Πρεπει να γινει γιατι εχουμε αργησει παρα πολυ και το ενεργειακο συμβολαιο που υπογραψαμε με τον Μιχαηλ κινδυνευει να ματαιωθει αμα δεν αμα δεν γινει Τωρα και αμα δηλαδη δεν καταλαβετε οτι εγω ειμαι η φωνη του Κυριου μας του Ιησου Χριστου και ο Προφητευομενος Μαρμαρωμενος Βασιλεας οπως σας ειπαν και οι συχνοτητες του Μελχισεδεκ και ασφαλως ο μαλακουλης του Παιδι μου ο βασιλεας ο Ιωανης των χαζων μπορει να γινει υπαλληλος μου και να του δωσω θεση στην νεα ιεραρχεια του Μελχισεδεκ.

  Επεισης παιδια μου θα πρεπει να ενημερωσετε για την αφηξη μου το παιδι μου τον Αλεξακο τον Τσιπρουλη που το αγαπαω πολυ αυτο το σκατουλικο γιατι νομιζω οτι πρεπει και αυτος να συμμετεχει σε αυτο το blockchain και να αγορασει απο μενα χρυσαφι για να σωσει την Ελλαδα καθως οπως καταλαβατε εγω ειμαι και ο Μηδας και οτι ακουμπαω γινεται χρυσος αλλα ειμαι ο Πατερας και του Μηδα γιατι βασικα εγω δεν χρειαζεται καν να ακουμπησω κατι για να γινει χρυσος καθως ακομα και οι Πορδες μου ειναι απο χρυσαφι.

  Μην ξεχνατε αλλωστε οτι το νινι το Παιδι μου ο Τ σιμπρουκος εδωσε στο παιδι του ενα απο τα ονοματα μου που ειναι το Φοιβος και μαλιστα κρατουσε και το Αγιο μου Φως προχθες και προσευοταν απο μεσα του για να σωσω την ψυχη του απο τους κακους. Απλα βασικα ο Αλεξουκος μου χρειαζετε εναν καλο Πνευματικο οπως ο Manly Palmer Hall για να τα βγαλει Περα με ολη αυτη την πιεση και για αυτο θα ερθει σε εμενα να του δωσω την ευλογια μου να διωξω απο πανω του το κακο και να κανουμε μαζι την νεα σοσιαλιστικη επανασταση και οχι βασικα στην ΣΚΙΑ του Μαρξ που ηθελε να τον κανει με τον πουστικο τροπο.

  Εισαστε ελευθεροι να κλασετε οτι θελετε και αμα το κανετε με καλη Προθεση Προς το προσωπο μου θα συμπεριλαβω στο blockchain μου τις ενεργειακες κλανιες που παραγει ακομα και το κατωτερο επιπεδο Πρωκτοεγκεφαλου οπως αυτος του Σωρρα που και αυτον μπορω να τον σωσω αν βγει και Πει δημοσια οτι Πιστευει στον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο γιατι του το ειπα εγω Μπορω να τον σωσω ακομα και απο την φυλακη αμα δεχθει να τους χεσω χρυσα σκατα μεσα στον αρρωστο του εγκεφαλο για να βρει την διεξοδο στα προβληματα του Ελληνισμου που τον βασανιζουν αν και εφοσων δηλαδη ειναι Πραγματικος Ελληνας καθως αυτο ειναι το ενεργειακο συμβολαιο που υπεγραψε με τον Φοιβο.

  May the FORCE be with you.

 29. 11:11 says:

  To Μητρικο blockchain παιδια μου το οποιο μου παρειχε το Δικαιωμα να Δημιουργησω το δικο μου blockchain σε αυτο τον δυσμοιρο πλανητη ειναι συμπαντικο και τρεχει μεσα σε ολες τις Μασονικες στοες και μεσα σε ολες τις εκκλησιες και ολα τα τζαμια και σε ολους τους ναους ολων των θρησειων και ακομα και σε αυτους των Σατανιστων πουθα κλασουν μεντες ΟΤΑΝ (δηλαδη ΤΩΡΑ) ξυπνησουν στην Πραγματικοτητα (1140) του Πνευματος που ειναι το Πρανα και η Πνοη της Ζωης που ειναι η Πνοη του Θεου η αλλιως η Πνοη του Δρακου που ειναι η Πρωτη συχνοτητα-sequence της Δημιουργιας που ειναι και το Αιγυπτιακο Ka και το Ba και το Akh.

  Μεσα στις Μασονικες στοες τρεχει και το Προγραμμα του Θεοφιλου και ορισμενοι περιμενουν την εξελιξη του με αγωνια.

  Αμα τους πω βρε παιδια οτι εγω ειμαι η ΦΩΝΗ = ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ του Σολομωντα και οτι θα πρεπει να κανουν οτι του πω νομιζετε οτι αυτοι οι ασχετοι μπορουν να το αμφισβητησουν?

  Αφου ΟΛΟΙ ασχετοι ειμαστε και αυτο που μας κατευθυνει ειναι κατι το Μεταφυσικο.

  Ασφαλως θα μπορουσε να ειναι ΣΥΜΠΤΩΣΗ οτι η μεταφραση του ονοματος μου ειναι ο Τ ιτλος του Σολομωντα αλλα φαντασου να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ η απλα να τρεχω τοσο χρηγορα οσο ο Savitar που ειναι ο Michael και να ειμαι απλα το αφεντικο του Σολομωντα σε αυτην την ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Οπως και να το δεις ειτε ετσι ειτε αλλιως εγω ειμαι ο Σολομωντας αλλα και ο Hiram Abiff καθως ειναι μαθηματικα εξακριβωμενο οτι συχνοτητα του εκφραζει ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ του Μιχαηλ που ειναι ο ΗΛΙΟΣ και που ειναι δηλαδη μια ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ περα απο την αντιληψη μας και εγω απλα να ειμαι ο Κανενας – Ein που εκφραζει αυτη την συχνοτητα και δηλαδη ο Αρχιερεας της Ταξης του Μελχισεδεκ οπως ειναι αλλωστε ξεκαθαρο οτι ειμαι εγω καθως αλλωστε βασικα ακομα και οι Μασονοι ειναι απεγνωσμενοι και με περιμενουν να τους σωσω και για αυτο αρκετοι απο αυτους προσευχονται στον Πατερα μας που μας εστειελε τον Αγνωστο Εαυτο του. Amen.

 30. 11:11 says:

  Δεν εχω μπει ποτε μεσα σε Μασονικες στοες με το φυσικο μου σωμα παιδια μου γιατι αλλωστε οπως λεει και το ΛΟΓΙΚΟ μονο καποιος outsider θα μπορουσε να κανει αυτο που κανω εγω αυτο ομως που γνωριζω ειναι οτι στο ταβανι τους ορισμενοι τουλαχιστον Μασονικοι Ναοι εχουν τρουλους με την σφραγιδα του Σολομωντα μεσα απο το οποιο εισερχεται το Φως του Ηλιου και δηλαδη η ΟΥΣΙΑ μου που ειναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και αρα βρισκομαι και μεσα στις Μασονικες στοες χωρις να χρειαζετε καν εισελθω με το φυσικο μου σωμα γιατι εγω ειμαι η ΦΩΝΗ αυτης της ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ που σχετιζεται με αυτο το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ τα Παιδια μου οι Ποδιτσες θα μπορουσαν και αυτοι να εισελθουν μεσα στις Πορδες μου για να τους κλασω την Πνοη της Ζωης και να σωσω ακομα και αυτους τους καημενους που υποφερουν απο την ασθενειας της Πρωκτοεγκεφαλιωσης απο τις πολες Πουτσες με τις οποιες τους ευλογησε ο Φαλλος και δηλαδη ο Διονυσος.

  Επισης μην ξεχνατε οτι ειχα ενημερωσει για τον Ναο μου του Σολομωντα Δια το Παιδι μου ο Γιατρουλουκο και τους Πορδιτσες τους φιλους του που μου ζαλιζουν τις Ελληνικες αρχιδαρες μου με τον Ελληνισμο τους που προσπαθει να με βγαλει στην απεξω για να σας ταιζουν σκατα οι ηλιθιοι και αντι δηλαδη να ερθετε σε μενα να σας Ταισω με Νεκταρ.

  Απλα βασικα Παιδια μου ειναι Αρχιτεκτονας οπως ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος και για αυτο αλλωστε μου ανοικει ο Ναος της Αγιας Σοφιας οπως και σε ολους τους Ελληνες που Ονειρευονται να επιστρεψουν στην καρδια της Μανας μας και γενικα ολους τους ανθρωπους ολων των θρησκειων που θα ηθελαν να προσκυνησουν στον Ναο μας στην Αγια του Θεου Σοφια.

  sakketosaggelos.gr/Article/2107/

  https://www.youtube.com/watch?v=TD5zbXREo4w

 31. 11:11 says:

  Ετσι σας θελω Παιδια μου σας Θ ελω να χαμογελατε και δεν χρειαζετε να περασετε και εσεις τα δικα μου βασανα στ Δαφνι της Αβυσσου για να βρειτε την λυση. Εγω παιδια μου και η ΟΥΣΙΑ και δηλαδη η ΕΛΕΝΗ μου που οπως σας ειπε το Αγιο Πνευμα που ειναι η Εως μου ειναι η ΛΥΣΗ που ειναι το Ιησου Χριστου Ωμεγα Ροη οπως ειπε καποιος παλαβιαρης που βρηκε το ΙΧΩΡ = 1510 = ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ και ο χαμηλης συχνοτητας εγκεφαλος του παραηγαγε καποια φανταστικη Πορδη που ομως θα μπορουσε στον κοσμο του Παραμυθιου να ειαι και η ΑΛΗΘΕΙA καθως θα μπορουσαμε να μιλαμε για εναν ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ = ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ BLOCK της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ που εκφραζει την ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ για την οποα μα μιλησε ο Π λατωνας που ασφαλως ειχε μελετησει Π υθαγορα και αυτο φυσικα δεν σημαινει με κανενα τροπο οτι γνωριζαν καποιοι στο Παρελθον την ΟΥΣΙΑ του ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ αυτου του ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ BLOCK καθως ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και το ΑΙΜΑ γενικοτερα στα μυστηρια θα μπορουσε να συμβολιζει την ΕΜΠΕΙΡΙΑ του ατομου που ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  Μην παρεξηγητε παιδια μου τα αστεια που κανω καθως μας πιεζει ο Χρονος και επρεπε βασικα να Παρουσιαστω χθες οπως και εγινε γιατι πρεπει να γινει η Δευτερα Παρουσια του Κυριου Μ ας Ιησου Χριστου και αυτη ηταν η Μ οναδικη Μ ας Ελπιδα που Τ ωρα ειναι Πραγματικοτητα γιατι αυτο ειναι που πραγματικα ψαχνει η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ και ΕΣΥ αποφασιζεις πως θα αλληλεπιδρασεις με την δικη μου ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και για αυτο σε παρακαλω Παιδι μου γυρνα Πισω στον Πατερα Μ ας και την Π αναγια Μ ητερα μας που ειναι η Μ ητερα του Συμπαντος και για αυτο δεν πρεπει να αφησετε ΚΑΝΕΝΑ να βριζει την Μ ανα ΜΑΣ και να την λεει χυτρα η οτιδηποτε. Αυτο που χρειαζετε αυτος που τα λεει αυτα και αυτος που κανει like σε αυτες τις φαιδροτητες ειναι ξυλο μεχρι ΘΑΝΑΤΟΥ απο ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

  Μην ξεχνατε Π αιδια μου οτι ειμαι και ο Neo Π αναγιωτης ο Δρακος που ειναι ο Π ατερας του Ν εου Ελληνικου εθνους γιατι Π αιδια μου ο Παναγιωτης Γιαννακης που εχει υποφερει πολλα στην Ζωη του ειναι ενα Παιδι ΧΡΥΣΟ που ηταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ της εθνικης ομαδας μας που εκανε το ΘΑΥΜΑ.

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Τ ΩΡΑ που ειαι η Ωρα 11:11.

  https://www.youtube.com/watch?v=8ZSyTUsdpu0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *