Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
15:09 - 24/06/2022

Γνωριστειτε πληροφοριες για την Prosperity Network

Για μένα και τους συνεργάτες μου ήταν μονόδρομος να συμβεί αυτή η εταιρία !

Καλό είναι να διαβάσεις με προσοχή, και να έχεις γνώση, …θα μπορούσα να την ονομάσω Πρό-Γνωση ή και Προ-Γνώση, (και μπορείς να το ερμηνεύσεις και με τίς δύο έννοιες του), για όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε ΟΛΟΙ μαζί !

Η ασχολία μας από τον περασμένο χρόνο με το δίκτυο της Lavylites, και το θαυματουργό ασθενοφόρο τσέπης, μας έκανε να να ανακαλύψουμε τεράστια κενά στο θέμα των δικτύων στην Ελλάδα, κενά σε γνώση, σε εξέλιξη, σε σωστή χρήση εργαλείων και τεχνολογιών …και προσωπικά με έκανε να ανακαλύψω κάτι πολύ βαθύ, ανακάλυψα έναν επιβαλλόμενο τρόπο γνώσης και πληροφορίας πάνω στα θέματα δικτύων και ιντερνετικού μάρκετινγκ που αναγκαστικά οδηγεί όλους όσους αποδέχονται ένα όραμα καλυτέρευσης της ζωής τους, στην αποτυχία, αντί την επιτυχία …ΟΛΩΝ !

Για εμάς το δίκτυο του ασθενοφόρου τσέπης, ήταν ο δρόμος της αφύπνισης μας σε πάρα πολλά θέματα, και υγείας, αλλά και εξέλιξης του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Βλέπεις το να κερδίζεις χρήματα είναι ένας σημαντικός στόχος που όλοι θέλουν να καταφέρουν …το να κερδίζεις όμως χρήματα και ταυτόχρονα να σώζεις και ζωές είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Για το χρήμα,- ίσως μπορείς-, και να τεμπελιάσεις, και να αργήσεις να ολοκληρώσεις στόχους, κοκ, κοκ…αλλά όταν έχει να κάνει με ζωή και θεραπεία ..όλα αλλάζουν και είσαι πολύ πιο στοχευμένος , έχεις πολύ πιο μεγάλη ευθύνη στους ώμους σου !

Η Prosperity Network δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σωστή γνώση , σωστή ανάπτυξη, σωστή εκπαίδευση, άμεση αντίδραση , χρήση σωστών εργαλείων, μέσα και έξω από το ίντερνετ , σωστή χρήση διαφήμισης για όλους, και πάρα πολλά ακόμη που κρύβουν το μυστικό της επιτυχίας των λίγων απέναντι στους πολλούς !

Χθες η εταιρία μας πήρε σάρκα και οστά (ΑΦΜ), και πλέον εργαζόμαστε για να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η πλατφόρμα μας για να έχουμε όλη την δυνατότητα σε ότι επιλέξουμε να αφιερώσουμε τον χρόνο μας, να στεφθεί με επιτυχία !

Αυτό το άρθρο, είναι ένα άρθρο (προ- δηλώσεων και πληροφοριών), ένα ας πούμε μικρό (pre launch), σε ότι έρχεται για να στηρίξει σωστά την ανάπτυξη όλων μας !

Οι πρώτες στρατηγικές που θα χρησιμοποιήσει η Prosperity network για τα μέλη της είναι οι εξής:

Α) Ανάπτυξη δικτύων, και ένωσης δικτύων, με κορωνίδα το ασθενοφόρο τσέπης, (ότι σώζει ζωή για εμάς είναι κορωνίδα), ταυτόχρονα σε δέκα μέρες από σήμερα, “θα δημιουργηθεί” ένα δίκτυο σε Ελληνική εταιρία, οπού με επιστημονικές μελέτες το προιόν της μπορεί να σταθεί μπροστά σε ..”θανατηφόρες πανδημίες”…!!…

Β) Η εξέλιξη και ένωση μικροεπενδυτών στον τομέα Micro Real Estate (Αγορές ακινήτων – ευκαιριών με την μορφή πολυσυμμετοχικής διαδικασίας), έτσι ώστε ο κάθε Έλληνας να μπορεί να επενδύσει σε ακίνητα !

Γ) Δημιουργία δικτύου πάνω σε θέματα παραγωγής και κατανάλωσης, με την μορφή εκπτωτικής κάρτας , όπου το κάθε μέλος μας θα μπορεί να έχει άμεσα ωφέλη με την συμμετοχή του, ανεξάρτητα, με την προσωπική του επιτυχία στον τομέα που θα έχει διαλέξει !

Δ) Στην πορεία η Prosperity Network θα αγκαλιάσει περισσότερα άξια δίκτυα και θα οργανώσει την σωστή διαδικασία εξέλιξης και επιτυχίας για όλους, …(και όχι μόνο για τους πρώτους) !!

Μέχρι χθες, ένα σύστημα αναγκαστικά ανταγωνισμού μας έμαθε σαν πολίτες και ανθρώπους να είμαστε σε έναν μόνιμο αγώνα δρόμου να ξεπεράσουμε τους γύρω μας , αυτό δεν είναι ανάγκη να είναι και το μοναδικό μοντέλο επιτυχίας …η μάλλον ήταν το μοναδικό μοντέλο μέχρι χθες , ήταν το μοντέλο που εξυπηρετούσε τους λίγους και όχι όλους !

Εμείς θα ορίσουμε και θα δημιουργήσουμε νέες έννοιες και διαδικασίες για την επιτυχία όλων μας σαν ομάδα , αυτό είναι η Prosperity Network , είναι ο νέος τρόπος να αντιλαμβάνεσαι την νέα οικονομία που αναγκαστικά πρέπει να στραφούμε όλοι.

Μία φίλια οικονομία όπου η ένωση προσφέρει δύναμη και αυτή η δύναμη προσφέρει ελευθερία !

Σύντομα θα μαθαίνετε τα έργα μας, τις στρατηγικές μας, τους στόχους μας, και τίς επιτυχίες μας…!!!

Όσοι θέλουν από σήμερα να αρχίσουν να έρχονται κοντά στην Οικογένεια μας με στόχο να αυξήσουν την προσωπική τους και οικονομική τους επιτυχία, την προσωπική τους εξέλιξη στον κοινωνικό ιστό , την προστασία τους σε αυριανές απειλές από το σύστημα που μας …αγαπάει!!,… ας στείλει εμαιλ(mail), στο katohika@gmail.com για να σας έχουμε ως βάση ενημέρωσης σε όλα όσα έρχονται, με υπομονή από εσάς όμως στις απαντήσεις μας, γιατί ακόμα δημιουργούμε το οικοδόμημα,… θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε για αυτό που εμείς ονομάζουμε …

“Ευκαιρία αλλαγής Ζωής”!!!!

Μετά τιμής.

Νικόλας Γκόνος (Stranger)

Πρόεδρος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Prosperity Network

Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*