00:12 - 31/07/2017

Γένοιτο…

Φωτιά στη χωματερή στα Λιόσια…

Πυκνός καπνός με πορεία προς Πετρούπολη και νοτιότερα προς Όρος Αιγάλεω – Σαλαμίνα…

(φωτογραφία αρχείου… αλλά κάπως έτσι ήταν….)

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 6
  1
  Το νερό ήρθε, η φωτιά ήρθε. Έμεινε ο αέρας και η γη??? Η μήπως ο αέρας ήρθε μαζί με το νερό και απομένει η γη? Ελπίζω και εύχομαι να μην ξυπνήσει η γη να σπάσει ο κύκλος τ ω ρ α!!
 2. 2
  0
  Τι ειναι αυτο το γουρουνι της λασπης,κομαντο;Ο Ραμπο;
 3. 2
  1
  Οταν λες το 5ο στοιχειο ; Εννοείς το μέταλλο το οποίο είναι στη Κινέζικη φιλοσοφία & κουλτούρα, που δεν έχει τον αέρα & έχει το ξύλο. Τα πέντε συμπαντικά στοιχεία δεν έχουν σχέση με τα τέσσερα στοιχεία της δυτικής κουλτούρας (Γη, Αέρας, Φωτιά, Νερό). Οι δυτικοί βλέπουν τα τέσσερα στοιχεία ως δομικούς παράγοντες της ύλης. Οι Κινέζοι βλέπουν τα πέντε στοιχεία ως ενεργειακές δυνάμεις που αλλάζουν μορφές και μετακινούνται συνεχώς.
 4. 3
  0
  πεμπτουσια(Δεν είναι κάθε μέρα τ’ Άι-Γιαννιού)
 5. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ...ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΟΡΟΖΟΥΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ. 31 Ιουλίου 2017 @ 16:02
  5
  0
  ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΣΤΕΛ ΧΑΝΙΚΕΝ ΑΛΦΑ ΜΥΘΟΣ ΦΙΞ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΡΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣς.
 6. 6
  1
  Η Ελλάδα κοιμάται στην αμαρτία, όπως τα ζώα στην κοπριά τους! Η χάρις του Κυρίου έχει φύγει από την Ελλάδα κι η Παναγιά μας οδεύει μακριά μας! Αν το Las vegas και Hollywood ..είναι πύλες της κολάσεως…έχουμε και μεις εδώ μια τέτοια πύλη … Την λένε Μύκονο… Την ώρα που κρέμονται όλα από μια κλωστή την ώρα θέλουμε φώτιση και μετάνοια στην πατρίδα μας..τα Σόδομα της Μυκόνου είναι στα χα’ι’ τους.. Δικαίως δεν θα πέσει φωτιά..πείνα σεισμός..και ότι άλλο?? Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών… Ειδωλολάτρες…. έχουμε πρότυπα… εύγε μας…. (Γερων Εφραιμ Αριζονα)
  • 2
   0
   ΓΝΩΡΙΖΩ ΘΑΝΑΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΑΓΙΑ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί