Φθηνό ξενοδοχείο εχεις πλεον τον τρόπο να βρίσκεις, φθηνό αεροπορικό εισιτήριο πώς θα βρεις;

Επειδή δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να δημιουργήσουμε μία κοινότητα η οποία θα έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ  που μπορείς να χρειάζεσαι από το ίντερνετ  κοίτα να συνηθίσεις στην ιδέα καθημερινά να ψάχνεις τι καινούργιο έχουμε δημιουργήσει για σένα!

Mετά την απίστευτη μηχανή αναζήτησης για ξενοδοχεία που δημιουργήσαμε στο κατοχικά νέα  και στο link http://hotels.Katohika.gr  όπου μπορείς να βρεις παγκόσμια το πιο φθηνό ξενοδοχείο,με τις καλύτερες προδιαγραφές,  όλες τις κριτικές  και τα πάντα όλα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις απόφαση….. πραγματικά είναι φανταστική μηχανή αναζήτησης και συγνώμη που το λέμε έτσι αλλά μόνο αν τη χρησιμοποιείς θα καταλάβεις… σκεφτήκαμε ότι το επόμενο αμέσως βήμα θα πρέπει να είναι  το σωστό εργαλείο ώστε να μπορεί να βρεις άμεσα οποιαδήποτε πτήση χρειάζεσαι για τον προορισμό που θέλεις!

Έτσι λοιπόν εχθές το βράδυ δημιουργήθηκε το http://travel.katohika.gr το οποιο είναι μία μηχανή αναζήτησης  για να μπορείς να βρεις παγκόσμια τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια!!

Και όπως έγραψα και στο Facebook μόλις το ανακοίνωσα χθες το βράδυ κάντε την αναζήτησή σας για την πτήση που σας ενδιαφέρει και αν βρείτε αλλού πιο φθηνό εισιτήριο τότε προσωπικά εγώ έρχομαι μαζί σας το ταξίδι ως Μπάτλερ σας!

Δύο στα Δύο μέσα σε δύο μέρες… δεν θα σταματήσουμε να Είστε σίγουροι… Όσοι με έχουν διαβάσει στο παρελθόν και έχουν ακούσει το θέμα της  παγκοσμιας φίμωσης  στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και έχουν και φαντασία θα καταλάβουν ποιος είναι ο στόχος μας και η προσπάθειά μας…. βέβαια θα χρειαστείτε τεράστια φαντασία να δείτε μέχρι που θα το φτάσουμε!

Ξανά θα το πω για να το γνωρίζετε και να το διαμοιράζεται παντού,  σκοπός μας είναι τα κατοχικά νέα να τα κάνουμε να είναι μία κοινότητα ανθρώπων όπου Μέσα σε αυτήν να έχει τα πάντα…. Ότι χρειαστείτε από το ίντερνετ θα μπορείτε να το βρείτε με το κουμπί ενός κλικ μέσα από την κοινότητα του κατοχικά νέα που δημιουργούμε καθημερινά!

Και σύντομα Όλοι θα καταλάβουμε το γιατί γίνεται αυτή η προσπάθεια…. και γιατί γίνεται με τέτοια ταχύτητα μέσα στο 2018

Να ευχηθώ Καλά ταξίδια σε όλους…. με εισιτήρια που βρήκατε από το κατοχικά νέα…. και έτσι θα γνωρίζετε και πόσα λεφτά εξοικονομήσετε μέσα από την υπηρεσία που σας προσφέρουμε…. αναμονή για το επόμενο!

Stranger….

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Οι Διδασκαλίες του Δον Κάρλος

Μέσω των μοναδικών βιβλίων του Κάρλος Καστανέντα εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο έχουν απολαύσει τις απίστευτες διδασκαλίες του δον Χουάν Μάτους -του θρυλικού σαμάνου Γιακί του Βορείου Μεξικού. Ωστόσο, κοινός προβληματισμός όλων ήταν το πώς θα μπορούσαν να τις εφαρμόσουν στην πράξη, ξεχωρίζοντας τις σημαντικότερες ασκήσεις -που παραθέτει ο Καστανέντα- μέσα από έναν αληθινό κυκεώνα αφηγήσεων και περιστατικών.

Επίσης, πολλές πρακτικές δεν δίνονται από τον Καστανέντα στην πλήρη μορφή τους σε κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά ο αναγνώστης καλείται να τις «συμπληρώσει» μόνος του συλλέγοντας στοιχεία από όλα τα βιβλία της συγκεκριμένης σειράς.

Τώρα, επιτέλους, χάρη στο εκπληκτικό αυτό έργο του ναγκουάλ Victor Sanchez, έχουμε στα χέρια μας έναν εύχρηστο, πλήρη και βιωματικά έγκυρο οδηγό, με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να εφαρμόσουμε ολόκληρη τη διδασκαλία του δον Χουάν και μάλιστα μέσα στις συνθήκες της καθημερινότητας!

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *