Έχουμε δημοκρατία η χρηματοκρατία ;

Είναι πραγματικά κουραστικό να βλέπεις το οξύμωρο να τρέχει από τα στοματα όλων των συνανθρώπων σου ..!

Είναι επίπονο να μπορείς να ξεχωρίζεις το αγκίστρι στα χείλια τον συνανθρώπων σου !

Κρυμμένοι όλοι πίσω από έννοιες ανύπαρκτες άλλα τόσο καλά σιτεμένες στο μυαλο του υπνωτισμένου κοπάδιου ώστε να δημιουργούν την πλήρη αντι επικοινωνία μεταξύ μας !

Μια ελεύθερη αγορά κινείται πάντα με βάση το κεφάλαιο….ακόμα και αυτοί που συμμετέχουν στην όποια συμμετοχή της δημοκρατίας είναι εκεί γιατί έχουν εξασφαλίσει το κεφάλαιο…όλο και κάποιος χορηγός στηρίζει τα κόμματα ..όλο και κάποια τράπεζα η μεγάλο εταιρία κάνει δώρα στους «δημοκρατικούς» ηγέτες !

Ενώ η δημοκρατία θα έπρεπε να ασχολείται με το τι ειναι καλό για όλο τον λαό και κατα επεκταση για ολο το πλανητη αυτή φαίνεται ότι κινείται μόνο με ένα κίνητρο και όνειρο που θα πουλήσει στο κοπάδι ….ΧΡΗΜΑ !


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο πάρα μόνο το ΧΡΗΜΑ..τι και αν ψοφάει ο γείτονας ..μόνο ΧΡΗΜΑ!

Είμαστε ικανοί να τρώμε στο ένα δωμάτιο μια ζουμερή μπριζόλα και στο δίπλα δωμάτιο να πεθαίνουν παιδιά από πείνα …και αν αυτό νομίζεις ότι δεν το κάνεις κάθε μέρα κοίτα λίγο τα στοιχεία πλούτου του πλανήτη …Όλοι «δημοκρατίες» έχουμε … αλλά σκοτώνουμε το 80% των ανθρώπων για να έχουμε εμείς να φάμε …Όλοι «δημοκρατιες » ψήφισαν αλλά αυτές κάνουν πολέμους σε δικτάτορες μόνο…. οι οποίοι έχουν όμως πολύ λιγη μερίδα στην ευθύνη ότι ο πλανήτης και κατά επέκταση ο άνθρωπος έχει τηρήσει απόλυτα το ρητό ..Ο θάνατος σου η Ζωή μου !!

Κρατάμε σαν λάβαρο την «δημοκρατία» όταν αυτή είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος των λαών !

Από την άλλη στην προσωπική μας Ζωή δεν επιλέγουμε ποτέ την δημοκρατία για να κάνουμε τις όποιες κινήσεις μας …

Όταν σχεδιάζουμε την ημέρα μας, το κάνουμε μη δημοκρατικά. (άσχετο αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τεράστια ανάγκη από το χρόνο μας )

Όταν αγοράζουμε στα παντοπωλεία μας το κάνουμε μη δημοκρατικά. (άσχετο αν πεθαίνουν συνάνθρωποι μας παρακάτω στην γειτονιά μας )

Όταν αποφασίζουμε τι να φάμε, το κάνουμε μη δημοκρατικά. ( η πείνα των παιδιών απέναντι δεν έχει να κάνει με εμάς )

Όταν αγοράζουμε οτιδήποτε το κάνουμε μη δημοκρατικά. ( το ότι κρυώνει ο παππους στον πέμπτο δεν έχει να κάνει με εμάς )

Όταν γεμίζουμε το αυτοκίνητό μας με φυσικό αέριο,βενζίνη , πετρέλαιο το κάνουμε μη δημοκρατικά. (στο ότι δεν έχει ουτε παπούτσια να παει σχολειό ο Βασιλάκης δεν έχει να κάνει με εμάς )

Όταν βρούμε φίλους, το κάνουμε μη δημοκρατικά. ( Ελπίζω κανείς σας να μη γνωρίσει τον πόνο της μοναξιάς )

Όταν βρούμε κάποιον να κάνουμε σεξ, το κάνουμε μη δημοκρατικά.

Όταν βρούμε κάποιον να μας παντρευτεί, το κάνουμε μη δημοκρατικά. ( χρήμα , χρήμα , ανασφάλεια, δύναμη , άντε και καμιά φόρα πραγματικός έρωτας…η όχι;..μην αντιδράσεις θέλει τεράστια γνώση εαυτού να απαντήσεις γιατί νομίζεις ότι αγαπάς τον σύντροφο σου)

Όταν επιλέγουμε πού να ζήσουμε, το κάνουμε μη δημοκρατικά. ( άσχετο αν δεν έχουν που να ζήσουν σήμερα χιλιάδες Έλληνες…αυτό δεν είναι δική μας δουλειά )

Και η λίστα αυτή μπορεί να γράψει εκατομμύρια σελίδες …. δεν ζούμε δημοκρατικά αλλά επιλέγουμε την δημοκρατία να κάνει τα εγκλήματα που χρειαζόμαστε ώστε εμείς να ζούμε ..μη δημοκρατικά!

Σε όλα τα μη δημοκρατικά που κάνουμε …δεν υπάρχει η δημοκρατία αλλά υπάρχει πάντα το ΧΡΗΜΑ !

Αρα δεν είναι καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους;

Δεν είναι καιρός να πούμε ότι αυτό το σύστημα που σήμερα με περηφάνια (κατσαρίδες Θεέ μου) ονομάζουμε δημοκρατία είναι ένα σύστημα συμφερόντων και βόλεψης και δεν έχει καμία σχέση με το τι θέλει η πρέπει να θέλει ο Δήμος (λαός) …αλλά έχει να κάνει σχέση μόνο με την ισχύ και την κονόμα;

Για ποιο λόγο είσαι ..λες ότι είσαι (κατάντια ελευθερου εαυτού να δηλώνει είμαι) ..αριστερός , δεξιός και ότι άλλο σου έχουν βάλει σαν δόλωμα;

Αφού ότι και να «είσαι» το χρήμα κυνηγάς και όχι το γενικό καλό… ότι και να είσαι το «χρήμα» θα σου δώσει την επιλογή της καθημερινής σου μη δημοκρατίας !!

Θα το ξαναπώ να το κατανοήσεις … προσφέρεις την ευθύνη σου κάθε 4 χρόνια (μέσα σε 10 δευτερόλεπτα με την ψήφο σου) σε άγνωστους που σου τάζουν βασικά ΧΡΗΜΑ…έτσι ώστε να νιώθεις δικαιολογημένος για τα εγκλήματα που θα κάνουν αυτοί για σένα (δημοκρατία) ώστε να συνεχίζεις να ζεις (σαν κατσαρίδα ) χωρίς τύψεις …που επιλέγεις την ευκολία αντι της ευθύνης να σταματήσεις τον πολιτισμό από το ρητό …Ο θάνατος σου η Ζωή μου !!

Και εσύ είσαι που θα έρθεις στα σχόλια σε λίγο να εκφράσεις την κριτική σου απέναντι μου …

Ρε άντε γαμήσου …Παντα δημοκρατικά!!

Stranger….

Loading...

8 thoughts on “Έχουμε δημοκρατία η χρηματοκρατία ;

 1. ΗΡΩ says:

  Όταν έκανα ένα μάθημα είχα πάει και είχα ρωτήσει τον δάσκαλο; Αφού τα χρήματα είναι χαρτιά γιατί δεν μπορούν να εκτυπώσουν και άλλα; Η απάντηση του ήταν αυτή ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης . θυμάμαι εκείνη την στιγμή σαν να βλέπω τον ευατό μου εκεί , δεν με κάλυψε η απάντηση αλλά δεν είπα τίποτα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι σχέση έχει η προσφορά και η ζήτηση με την εκτύπωση των χρημάτων.
  Τώρα που το σκέφτομαι είναι ακριβώς αυτό . Φτιάχνουμε κανόνες που μας ταιριάζουν και για τους άλλους δεν μας νοιάζουν εάν τους καλύπτουν. Τώρα πώς σπας το κανόνα; εΛα μου ντε …
  Και οι πινακίδες που έβαλες τι είναι και αυτό υπάρχουν αλήθεια..;
  ΚΆΠΟΥ με πάει .. φΑίνεται η αιτία είναι μία τώρα που το συνειδητοποιώ , και θέλει και αυτή το δικό της χρόνο για να συγχρονιστεί.

 2. ΙΩΑΝΝΗΣ says:

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΙΚΟ !!!
  ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΓΙΔΙΑ …
  ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ
  ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ.
  ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΝΟΗΣΗ
  ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ…

 3. Νικητας says:

  Ναι ρε Νικο…καλα τα λες !!! ….Κλαιω πραγματικα , με αυτα που βλεπω και με αυτα που ζουμε ΟΛΟΙ !!!…..ΠΝΙΓΟΜΑΙ !!!……ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ..ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ !!!………….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΟΥ , ΑΓΑΝΑΚΤΩ !!!!……………………..ΟΜΩς ΕΛΠΙΖΩ …ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ …ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!……….ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ , ΟΤΙ.., ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΗΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙ !!!!………..ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!!!………….ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ….ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ …ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ !!!!!!………ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ !!!!!!

 4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΝΚΟ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΛΙΓΑΡΧΟΚΡΑΤΙΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΛΕΨΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥΤΑΝΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΕΣΒΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΥΚΟΝΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΑΡΧΙΔΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΡΕΛΛΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΔΙΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΤΩΧΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΑΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΕΑΤΡΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΜΕΡΟΚΡΑΤΙΑ. Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ; ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ. ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *