Έχω ένα όνειρο…

u7pzCfm

Έχω ένα όνειρο…

…να δω αυτή την πραγματικότητα του υποτιθέμενου πολιτισμού της χεστρας …μια φορά να υπαρχει μέσα στο φως και τις αξίες!

Μόλις παρέλαβα ένα φιλικό μήνυμα …με αγάπη να προσέχω ..!

Το μήνυμα μπορεί να είναι όντως από ενδιαφέρον, μπορει να είναι ακόμα μια φάρσα από κάποιο πιτσιρίκο, μπορεί να είναι ένα στοίχημα μιας παρέας …του στυλ βάζεις στοίχημα ότι θα κάνω τον Stranger να γράψει άρθρο …μπορεί να είναι και απειλητικό !

Ότι και να είναι ..απλά χέστηκα!..Όχι από τον φόβο μου …χαρ χαρ χαρ !…Τώρα θα μου πεις ένας φίλος σου στέλνει μήνυμα και εσύ χέστηκες; Ένας φίλος δεν θα μου έστελνε μήνυμα χρησιμοποιώντας το όνομα μου σαν αποστολέας και βάζοντας στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το όνομα κατοχικά σαν λογαριασμό!

SXKlWPZ

Αλλά θα απαντήσω…αγαπητέ άγνωστε … γνωρίζω ότι πια όλοι μας είμαστε με χονδρούς φακέλους ..και σε μια λίστα προτεραιότητας όταν πια θα έχει ο πολιτισμός βαρέσει πάτωμα …και θα έχει περάσει στην υποτιθέμενη «αναρχία»…!

Ακόμα γνωρίζω ότι το χαντάκι , την κόκκινη γραμμή την έχω περάσει προ πολλού αρα στρατηγικά και με προβληματισμό στην επιβίωση δεν με παίρνει να κάνω πίσω παρα μόνο να πάω με περισσότερη φόρα μπροστά ….δηλαδή είμαστε πια στην διαδικασία του λεγόμενου….Γιουριααα!

Ακριβώς επειδή νιώθω ότι ο κλοιός σφίγγει και τα σχέδια των παιδιών από την άλλη γειτονία έχουν επισπευσθεί κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να τελειώσω όλα τα αμυντικά σχέδια τα οποία υποσχέθηκα …όπως πχ Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα- Achilles Coin !

Το συγκεκριμένο μήνυμα με εμφανή τα στοιχεία μου δεν με ψαρώνει ..μην ξεχνάς είναι η αρχική μου θέση αλλά και στρατηγική να είμαι ένας Απρόσωπος Επώνυμος αντι της νέας τάξης !

Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι έτοιμος την στιγμή που οι νόμοι θα καταπέσουν και προσπαθώ πιο πολύ να αντιληφθώ την στιγμή ..ώστε λεπτά πριν να περάσω πρώτος στην θεωρητική παρανομία … μπορείς να το πεις αναρχία …μπορείς να το πεις επανάσταση …μπορείς να το πεις μοναχικός λύκος …

εγώ το λέω φυσική ροή των πραγμάτων !

Αν καταφέρω και αντιληφθώ την στιγμή της πτώσης των συστημάτων και τον νόμων τότε θα είμαι το ίδιο επικίνδυνος με αυτούς που θα μπορούσαν σήμερα να μου κάνουν κακό….αν αντιληφθώ πρώτος την στιγμή ..θα πρέπει και όσοι είναι με το μέρος του σχεδίου της ανθρώπινης σκλαβιάς να σκεφτούν δυο φορές ..το τι λένε σήμερα και πόσο εκτίθενται σήμερα !

Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι απλό αγαπητέ φίλε άγνωστε … Στην σημερινή δομή είμαστε καθιστές πάπιες μερικοί και αυτό είναι ένα ρίσκο αλλά εξισορροπεί το ρίσκο με την σκέψη ότι κανείς δεν θέλει να δημιουργεί ήρωες μέσα σε ένα καζάνι που βράζει !

Η επικίνδυνη χρονική στιγμή θα είναι όταν πλέον θέλουν να κάνουν το καζάνι που βράζει να σκάσει…. αυτή η μικρή χρονικά περίοδος είναι πραγματικά επικίνδυνη μιας και ο καθένας από εμάς είναι επιλαχών να του κληρώσει η θυσία ως παράδειγμα για την έκρηξη !

Αν αυτό το το μικρο διάστημα καταφέρω και το αντιληφθώ… και πρώτος «χαθώ» μέσα στο πλήθος ..τότε πίστεψε με ότι η επικινδυνότητα γίνεται αμφότερα ίση … προς όλους τους στόχους!

Σύντομα νοιώθοντας τον κλοιό να στενεύει το κατοχικά νέα θα ανακοινωσει μια νέα μορφή … μια νέα κίνηση που θα ανήκει στον πολιτισμό της χεστρας …που θα πατά στο σάπιο δάπεδο της πραγματικότητας μας …Είναι αναγκαίο κακό κάποιες κινήσεις να γίνονται όταν άλλα πράγματα δεν τολμούν να συμβούν … Θα κάνουμε όλα όσα περνάνε από το μικρο μας χερι να είμαστε ισαξιοι αντιπαλοι με τις αγνωστες σκιες …!

Μέχρι τώρα είμαστε το αντι ..το εναλλακτικό.. και δίνουμε μια μάχη με την πληροφορία με στόχο την αφύπνιση …σύντομα θα αναγκαστούμε να φορέσουμε και εμείς τα χιτώνια του πολιτισμού της χεστρας …σύντομα θα υποκριθούμε και εμείς τους «δημοκράτες» …σύντομα θα πάμε με τα νερά της μάζας … με τις ανάγκες που θέλει το κοπάδι για να κάνει αλλαγές … ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ

Καλή σου μέρα …

Stranger…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

34 thoughts on “Έχω ένα όνειρο…

 1. Μάδγα says:

  Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δολοφονήθηκε στις 4 Απριλίου του 1968 στο Μέμφις του Τεννεσσί, ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του πανδοχείου Λωρέιν, στο οποίο βρισκόταν μαζί με τους συνεργάτες του.

  Πηγή: wikipedia

  Κατά σύμπτωση σήμερα παρατηρώ ότι έχουμε 4 του μήνα! Άραγε να παίζει κανένα ρόλο;;;

 2. ανωνυμος says:

  ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΑΝ….ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ…..ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ….

  3 / 4 / 2015 ..ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΄΄ ΩΣΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΕΡΒΕΡΟΣ…ΚΛΠ ΄΄…ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ…ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΄΄ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ [ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ….] ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…..΄΄

  4 / 11 ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…΄΄ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΓΗ…..΄΄….ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΑΔΑΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟ–ΑΔΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….

  ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΛΕΞΗ ….ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΕ ΜΙΑ….ΑΣ ΠΟΥΜΕ…ΕΦΑΡΜΟΓΗ…ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ….

  ΝΟΙΩΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ…..ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ….ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ…ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ΄΄ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΄΄.. ΠΛΕΟΝ.ΤΟΣΟ…ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ….ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ–ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ….

  ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΒΟ… ΚΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ….ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ΄ ΕΣΕΙΣ….ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ…ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΄΄ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΗΘΕΙ Μ΄ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ…

  ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ… ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΚΑΛΟ….

  ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΟΒΙΑ…ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 3. ΑΓΡΑΜΑΤΗ says:

  ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΙΚΟ …ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΟΣ… ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ …….. ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ Σ ΑΓΑΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΛΗΘΗΝΟΣ . ΜΑΣ ΕΝΟΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΥΚΕΟ ΚΟΣΜΟ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΕ ΑΠΟ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΓΕΙΝΑΝ ΧΑΡΤΙΝΗ …..ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ …ΟΧΙ ΚΡΥΦΤΟ … ΜΗΛΑ .

 4. ΚΥΩΝ Ο ΛΥΚΟΣ says:

  Oι ηλεκτρονικές ταυτότητες και η κάρτα του πολίτη που αναφέρει το τυπάκι στο μήνυμα είναι μετά συγχωρήσεως κολοκύθια στο πάτερο.Όλα αυτά,μαζί με τις συναφείς «προφητείες» που «κόβονται και ράβονται» κατά τις επιθυμίες της «ποδιάς» και της «προβιάς»,αναπαράγονται από πολλούς ιστοχώρους,έχουν κυκλοφορήσει σε πολλά βιβλία και έχουν γραφτεί σε εφημερίδες και περιοδικά.Ακόμα και πριν την έλευση και διάδοση του ίντερνετ
  δεν υπήρχε ελληνική οικογένεια που να μην έχει ακούσει-πληροφορηθεί για αυτά τα θέματα,άσχετα αν διέμενε σε πόλη,κωμόπολη ή χωριό.Αυτό που δεν αρέσει στους λεγάμενους είναι οι εναλλακτικές μορφές οικονομίας
  που έχετε προβάλει εδώ στο σάιτ,ξεκινώντας από το δίκτυο χρυσού και περνώντας μετά στο ψηφιακό νόμισμα.
  Ακόμα και την απλή ανταλλαγή αγαθών και προιόντων να προτείνετε,την πιο παλιά μορφή εμπορίου από όλες,αυτοί «εκεί πάνω» εξαγριώνονται.Απαιτούν και δασκαλεύουν να ψωνίζουμε αποκλειστικά από το δικό τους μαγαζί,γιατί «έτσι έχουν τα πράγματα».Απαιτούν να ζούμε χρεωμένοι μέχρι το λαιμό,να αποπληρώνουμε σιγά σιγά,ώστε αυτό σε μια-δυό γενιές να καταστεί βίωμα και καθήκον.
  «Εχθρούς δεν έχει, αυτός που δεν κάνει τίποτα».

 5. αννα says:

  Καλησπερα
  Διαβασα το κειμενο και μου εκανε εντυπωση το οτι εστιαζει, στην καρτα του πολιτη και τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες.
  Ειναι πολυ περιεργο!!!!
  Κατα καιρους τα κατοχικα εχουν ανεβασει πολυ πιο ζουμερα και ξεμπροστιαστικα αρθρα.
  Τι ειναι αυτο που ενοχλησε τοσο πολυ????
  Δεν χρειαζοταν να μας το πουν τα κατοχικα για την ηλεκτρονικη ταυτοτητα, ολοι λιγο πολυ γνωριζαμε τα δολια σχεδια τους,(χωρις να θελω να μειωσω το αρθρο της ενημερωσης για τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες).

 6. jt says:

  Εγω αλλο ονειρο εχω/ειδα…οτι βυθιστικε πετρελαικη πλατφορμα. Μαλλον απο εκρηξη…συγνωμη για το off topic αλλα κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι και μολις ανοιξα την σελιδα ειδα τιτλο με τη λεξη ονειρο. Τυχαιο?!

 7. filarianna says:

  Όλα όσα βλέπουμε είναι η σκιά που ρίχνουν αυτά που δεν βλέπουμε……
  Ένας φίλος δεν θα μου έστελνε μήνυμα χρησιμοποιώντας το όνομα μου σαν αποστολέας και βάζοντας στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το όνομα κατοχικά σαν λογαριασμό!……..
  …του στυλ βάζεις στοίχημα ότι θα κάνω τον Stranger να γράψει άρθρο …
  Και υποπτεύομαι ότι τα κατάφερε Stranger. Αυτό λέγεται «Προβολή» και ναι έχει επίπεδα.
  eal-gr.net/Projection%20levels.files/image021.jpg

 8. ορθοδοξος ελληνας says:

  Ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση,η δημοσιοποιηση στοιχειων.το μηνυμα μοιαζι οντως απειλητικο και αυτος που το εστειλε,φερεται ανανδρα!!!!!

  • Κλασικά Πράγματα says:

   Δεν μου κάνει εντύπωση. Πλέον τα πάντα τα ανεβάζουμε παντού. Αυτά παθαίνετε αν δεν προστατεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα στο ιντερνέτ.

 9. Φιλιω says:

  Εγω εχω να πω οτι οσοι εκτοξευουνε απειλες επωνυμες η’ ανωνυμες ειναι τουλαχιστον κοτες. Και θα πρεπει να καταλαβουνε καποια στιγμη οτι αυτα οχι μονο δεν πιανουνε αλλα, αρκετος κοσμος περιμενει με την θυσια του να ξεσηκωσει τους υπολοιπους που ακομη δεν ειχανε την αφορμη για ξεσηκωμο. Θα δουνε μπροστα τους την λερναια υδρα να υψωνεται και καθε φορα που θα κοβουνε 1 κεφαλι θα φυτρωνουνε αλλα 10. Τοτε να τις δω ολες τις κοτουλες!

  • Κλασικά Πράγματα says:

   σωστη η συμβουλη σου, αλλα ειναι τοσο καλογραμμενο που δεν μπορει να διακρινει κανεις αν ειναι απειλη ή συμβουλη. γιατι η σκιώδης κυβέρνηση ποτέ δεν έχει απειλησει κανεναν. Η Ελιτ δεν απειλεί ποτε!!!!, αλλά μονο εκτελει τα σχεδια της, οσες περιπτωσεις εχουν ακουστει στο πλανητη ετσι εγιναν. Στην αντιθετη περιπτωση, εδω διακρινεται καθαρα το πνευμα του τρολινγκ και φαινεται οτι το τρολ συμπαθει τον stranger!!!!! χαχαχα!!!!!! Οπως αναφεραν πιο πανω, καποιος βρηκε τα στοιχεια απο εδω:
   http://website.informer.com/email/katohika@gmail.com

   και εκανε τον χαβαλε του….. η ΕΛΙΤ ποτε δεν κανει χαβαλε δυστυχως, ουτε αφηνει περιθώρια προετοιμασιας.

 10. 1244 says:

  Δεν ειναι για την καρτα του πολιτη,αλλο τους εχει πειραξει.Κατι που κανεις ανα διαστηματα και τους χαλας τις βρωμοδουλειες…ο τυπος να φαει κανενα ΠΙΤΣΕΤΙ….

 11. ΗΡΩ says:

  είδα ένα όνειρο σήμερα,
  είδα ότι ήμουν μέσα σε ένα τρένο και υπήρχε μέσα στο τρένο μια οθόνη ,με κάτι κουτάκια με κάποιες εικόνες που σχηματίζανε μια βαθμίδα μιας «πυραμίδας’ μέσα εκεί υπήρχε και η φώτο του ¨»κόραξ» και όταν την πάταγες έδειχνε ότι ήταν κάτι σαν πρώτος στην βαθμίδα της πυραμίδας αυτής , αλλά υπήρχε και μία άλλη φωτογραφία που υπήρχε πριν από αυτόν, την οποία δεν παρατήρησα. αλλά το περίεργο ήταν ότι την ώρα που πήγα να κατέβω από το τρένο μου πέσαν τα ακουστικά τα οποία ήταν μαύρα ( στην πραγματικότητα αυτά τα ακουστικά είναι άσπρα και τις περισσοτέρες φορές από τι θυμάμαι αυτά κατά καιρούς δεν αντέχουν πολύ και αλλάζω συχεχώς ) Την στιγμή που έπρεπε να κατέβω υπήρχε και μια άλλη οθόνη που εμφανίζονταν η διαδρομή του τρένου., Και πάτησα να δω από που ξεκινάει η εκκίνηση.
  Το όνειρο το καταγράφω γιατί πρώτα τον ¨¨κόραξ» αλήθεια δεν τον γνωρίζω αλλά μου έκανε εντύπωση που τον είδα στον ύπνο μου…
  μια σημείωση ότι στην φωτογραφία αυτή που εμφάνιζε τον κόραξ υπήρχε και μία άλλη φωτογραφία (με το σηματάκι που βάζει) που αντιστοιχούσε σε μια φωτογραφία αλλά δεν πρέπει να ήταν αυτός αλλά ένας ηθοποιός .Αυτός ο ηθοποίος οι ταινίες που έχει παίξει έχει με ηφαίστεια..
  ίσως το όνειρο συσχετίζεται με τα θέματα που ασχολείται..
  τέλος πάντων. Συνήθως δε τα καταγράφω τα όνειρα μου αλλά αυτό το όνειρο συμμετείχε και αυτός και απλά θεώρησα να το εκθέσω.

  • ArtofCure says:

   Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις!!!!!!

   «αλλά το περίεργο ήταν ότι την ώρα που πήγα να κατέβω από το τρένο μου πέσαν τα ακουστικά τα οποία ήταν μαύρα ( στην πραγματικότητα αυτά τα ακουστικά είναι άσπρα και τις περισσοτέρες φορές από τι θυμάμαι αυτά κατά καιρούς δεν αντέχουν πολύ και αλλάζω συχεχώς )»

   Με τα ακουστικά ακούμε πράγματα, μουσική και γεγονότα. Τα μαύρα ακουστικά σημαίνουν αναγγελία θανάτου!!!! Με λίγα λόγια το Πεδίο σου μίλησε και σου είπε ότι ο Κόραξ σύντομα θα ακούσει άσχημα νέα θανάτου για κάποιον φίλο ή γνωστό. Λέτε τελικά το πεδίο να μιλάει για θυσία του stranger ??? Πολύ περίεργο. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που συγκεκριμένα την ίδια μέρα είδες το όνειρο!!!!

   • ΗΡΩ says:

    ίσως και ότι μαύρο που θεωρείται σκοτεινό το αποβάλλεις ή στο αποβάλλουν αλλά θεωρείται ότι είναι και κάτι άγνωστο γιατί μέσα στο μαύρο υπάρχουν όλα τα χρώματα…
    ΄και ένα άλλο το μάύρο θεωρείται και ότι θέλει να λάβει ένα είδος θεραπείας..
    η ακοή όμως στην συνείδηση λειτουργεί πλήρως;
    στην λειτουργία την οποία είναι από τον ορισμό να λειτουργεί σε πλήρη εμβέλεια;
    ελπίζω όλα τα πάνε καλά και όλα καλά θα πάνε…
    ελπίζω να έχει όλη την προστασία που χρειάζεται εάν χρειάζεται…
    μια καλή σκέψη είναι πάντα ένας θετικός παράγοντας στην επιβεβαίωση του τρέχοντα παρόν.
    προβάλεις το θετικό για να σου έρθει …και όταν το πιστεύεις αυτό σε υποστηρίζει με το καλύτερο του «ευατό».

 12. Ακέλας says:

  …Μια ανάμνηση από τότε που ο Κόσμος ήταν λίγο καλλίτερος
  google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=abba%20i%20have%20a%20dream%20(hq)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *