Επιτακτική ανάγκη παράλληλου συστήματος δημιουργημένο από τους ανθρώπους !

Εδώ πλέον πρέπει να κατανοήσουμε τις έννοιες που έχουμε μέσα μας σαν νέα πληροφορία!

Είμαστε μέσα σε μια παγκόσμια φυλακή , όπου η ελίτ επιλέγει ποιος θα ζήσει , πόσο θα ζήσει , πως θα ζήσει !

Οι τραπεζίτες με το σύστημα δίνω και μετά τραβάω το χάλι κάτω από τα πόδια αγοράζουν όλη την γη σχεδόν …αυτός ήταν και ο στόχος τους !

Ο επόμενος στόχος αφού σου πάρουν το σπίτι είναι να σου πάρουν και την όποια ακόμα Ελευθερία έχει μείνει…να σου πάρουν τον χρόνο σου , την σκέψη σου , την Ελευθερία να εκφράζεσαι , να σε κάνουν να είσαι ένα ρομπότ υπάκουο απόλυτα !!

Αυτό πολύ χαλαρά και με ευγενική λέξη το λέμε πλέον πλανήτης φυλακή τουλάχιστον όσοι σήμερα έχουμε αντιληφθεί τι συμβαίνει στο παραμύθι του κόσμου !Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Μα σε κάθε φυλακή της γης οι κατάδικοι έχουν δικούς τους κρυφούς κανόνες , δικούς τους κώδικες επικοινωνίας …!!

Εμείς έχουμε;

Οταν πλέον το παγκόσμιο σύστημα επιτεθεί και δείξει το πραγματικό του πρόσωπο θα είναι πολύ αργά για να δημιουργήσουμε τις δικές μας συμβάσεις αλήθειας , τους δικούς μας κανόνες , τους δικούς μας νόμους !!

Τώρα πάρα ποτέ είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη η ανθρωπότητα να δημιουργήσει νέες συμβάσεις αλήθειας και κρυφούς κώδικες επικοινωνίας , μικρές ομάδες που η μια με την άλλη θα είναι σε απόλυτη συνεργασία … ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗς ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

Πριν χρόνια στην αρχή της κρίσης σας έδωσα το σχέδιο Αχιλλέας που εκεί είναι η αρχή της κατανόησης ενός παράλληλου συστήματος Άμυνας αλλά και αντίστασης σε ότι έρχεται!

Ο Αχιλλέας είναι ο μεγαλύτερος Ιος αντίστασης γιατί είναι αυτός που θα οδηγήσει τους ανθρώπους μέσα στο σκοτάδι που ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι μας !

Καμία αντίσταση δεν μπορεί να είναι εμφανής , καμία πραγματική αντίσταση δεν πρέπει να έχει αρχηγό !!

Η αντίσταση γενιεται μόνο από την ανάγκη , το άδικο και τον έρωτα (αγάπη) , γενιεται ώστε να προστατέψει κοινά συμφέροντα , κοινή ιθαγένεια , κοινά όνειρα , κοινή διεκδίκηση χαμένων αξιών η εδαφων και πολλά ακόμα που μπορούν να τα εγγράψουν σαν κοινή σύμβαση αλήθειας ομοούσιοι άνθρωποι , άνθρωποι που η ψυχή τους εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος ,άνθρωποι που ζητούν της ίδιες αξίες κοκ κοκ !

Αυτό το γραμμα μου είναι ένα παγκόσμιο κάλεσμα ανάγκης να δούμε επιτέλους κατάματα αυτό που έρχεται και να ετοιμαστούμε σαν είδος !

Είναι πόλεμος κατά της ανθρωπότητας που πρέπει να αντισταθούμε , για τα παιδιά μας , για την ιστορία μας , για τα εδάφη μας ….για όλα όσα μας έκλεψε μέχρι σήμερα μια μερίδα από κρυφές σατανικές ομάδες.

Μην περιμένεις τον Ηγέτη , σε αυτόν τον στημένο θίασο δεν θα εμφανιστεί ποτέ να τον δεις … Μην περιμενεις τον οδηγό ..οδηγός είναι μόνο το δίκαιο … το δίκαιο σε έναν άδικο κόσμο που χαρίζει την ιστορία του πάντα στον πιο δυνατό ..όχι στον ηθικό , όχι τον σωστό , όχι στο ευ αγωνίζεσθε ..αλλά στον δυνατό ..με όποιο τρόπο και αν απέκτησε την δύναμη του !

Πρέπει η ανθρωπότητα να γίνει ξανά δυνατή , ενωμένη , να θυμηθεί τι μπορεί να πετύχει με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ … να θυμηθεί ότι εμείς είμαστε η δύναμη που κάνει την γη να γυριζει!

Ακέφαλα σαν σχέδιο… σαν σύσταση … ο καθένας με την δική του ευθύνη … δημιουργούμε ομάδες ομοδονουμενες σε ιδέες και κατανόηση του τι συμβαίνει … συμφωνούμε σε αξίες που δεν έχουν φέρνουν ποτέ καμία αντίθεση μεταξύ μας … δημιουργούμε τους κανόνες μας σε κάθε περίπτωση , τους κρυφούς κανόνες επικοινωνίας μας … τι κάνουμε οταν γίνει αυτό ..τι κάνουμε όταν γίνει το άλλο …Ορκιζόμαστε στην προστασία της ομάδας αλλά και στο σύνολο της αντίστασης του ανθρώπου…Ομάδα με ομάδα με ομάδα ….είμαστε όλοι μαζί ..χωρις αρχηγό , χωρίς εμφάνιση !

Δεν έχω πια ..μόνο έχουμε πια … αν δεν έχει ένας είναι σαν να μην έχουμε όλοι … όλοι μαζί … όλοι μαζί ! Αν έπεσε ένας είναι και ευθύνη μου … αν πεινάει ένας είναι και ευθύνη μου ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΡΑ !ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΡΩΤΟΥΣ , ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΎΝ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ , Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

Το σχέδιο Αχιλλέας έχει δώσει μια δομή-πρόταση κινήσεων και έργων αυτά μπορεί να είναι μια καλή αρχή η μια καλή συμβουλή στο τι ,που, πως γιατί …αλλά όσο οι καιροί περνούν τα δεδομένα αλλάζουν και μόνο η ζωντανή συνείδηση και η καρδιά του δίκαιου έχουν δικαίωμα να σχηματίζουν κανόνες Άμυνας και αντίστασης και όχι τα χαρτιά η η σελίδες ! Το όριο είναι ο ουρανός για το τι μπορείς να αποφασίσεις για την προστασία του ανθρώπου , της χώρας , για το πως θες να συναλλάσσεσαι , για το ποιο νόμισμα θες να έχεις ..για οτιδήποτε έξω από το σύστημα τους που θες να αντιγράψεις …μυαλό θέλει,αγάπη θέλει , ένωση θέλει, κοινό στόχο θέλει, υπόσχεση Ζωής θέλει……!

Πάρε την απόφαση της αρχής και σχημάτισε το παράλληλο σύστημα σήμερα …θες να το πεις Αχιλλέας καλώς ..θες να το πεις Μπάμπης …δεν έχει καμία σημασία …απλά ξεκίνα και ενημέρωσε και τους υπόλοιπους για αυτό !!

Μεταφράστε αυτό το γραμμα μου σε όσες γλώσσες μπορείτε και μοιράστε το σε όσες σελίδες στον κόσμο μπορείτε …Τυπωστε το αν θελετε και στειλτε το οπου θελετε …

Stranger….

19 thoughts on “Επιτακτική ανάγκη παράλληλου συστήματος δημιουργημένο από τους ανθρώπους !

 1. 02-11 says:

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ-ΚΑΛΟ,ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ,ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.

 2. Ανώνυμος says:

  Η “ελίτ” αυτό που κάνει και επί των ημερών μας, το κάνει εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια… της έχει δοθεί το δικαίωμα να επιλέξει ποιοι θα φύγουν (θυσία) αλλά από αυτούς που είναι ήδη να φύγουν. Ελεύθερον το έμψυχων… αυτό μην μας πάρουν, τα υπόλοιπα ας τα βάλουν στον κώλο τους. Πας έξω στην αυλή σου, παίρνεις με την παλάμη σου μια χούφτα χώμα, και την αφήνεις να χυθεί εμπρός σου… για αυτή την χούφτα σκόνη ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων επέλεξε να γαμήσει την ζωή του! Και αυτή την “φυλακή” δεν την έφτιαξαν οι τωρινοί δεσμώτες της… όπως κάθε φυλακή έχει τις εξόδους της. Η αγάπη είναι ο δρόμος του Θεού προς τον άνθρωπο, ο έρωτας είναι ο δρόμος του ανθρώπου προς τον Θεό (Τζελαλεντίν Ρουμί), άλλο αγάπη και άλλο έρωτας. Στην “αρχαία” Ελλάδα ήθελαν να φτάσουν προς στην θέωση, και όχι η θέωση να φτάσει προς αυτούς…για αυτό στην ελληνική γραμματεία του π.Χ. δεν χρησιμοποιείται καν η λέξη “αγάπη”, που έχει πολλές ερμηνείες κατά την παράδοξη ανθρώπινη φύση. Ο Πλάτωνας στο έργο του Πολιτεία η Περί Δικαίου, δίνει κάποιες κατευθύνσεις… αλλά κανείς δεν τις ακολουθεί. Όποιος νιώθει την ανάγκη να ενωθεί, ας ενωθεί. Αυτά.

  • NEW WORLD ORDER says:

   Σημείωση: Αυτό το τραγούδι δεν απευθύνεται στον συντάκτη του κειμένου, αλλά στοχεύει σε αυτούς που Ελέγχουν την Ανθρωπότητα και κρατάνε τα κλειδιά για τον πλανήτη φυλακή. Λοιπόν δεν είναι δύσκολο να μάθουμε που μένουν, ξέρουμε που μένει η “Ελίτ”… και ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι Ρόλοι μας! Από αφέντες να γίνουν κυνηγημένοι. Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Marilyn Manson και στις αρχές του άλλου μήνα κυκλοφορεί το νέο του εκρηκτικό άλμπουμ. Σοκαριστικός και επαναστατικός, όπως πάντα!

   • Ουζο Power says:

    Αυτο το τραγουδι εχει αναρχικα στοιχεια ο Marilyn Manson ειναι με τους μασωνους ειναι γνωστο και ο ιδιος ειναι ψυχακιας και εχει κανει μαλακειες στη σκηνη. Οι fans του Marilyn Manson εχουν προκαλασει ζημιες και εχουν κανει φονους.

    Στιχος απο το τραγουδι:

    All the worship of the superficial stuff he says
    Don’t pretend to just eat the street
    The asphalt is the good meat
    And we will sleep on the skin of this nightmare
    We will sleep on the skin of this nightmare
    Time to just kill this clown
    Scream this fucking loud

 3. HEKTOR says:

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΟΜΩΣ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ .
  ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΙΑ ΣΤΟ 24 κεφ. ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΟΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ :
  17 Φόβος, και λάκκος, και παγίδα είναι επάνω σε σένα, κάτοικε της γης.
  18 Κι αυτός που φεύγει από τον ήχο τού φόβου, θα πέσει στον λάκκο· κι αυτός που ανεβαίνει μέσα από τον λάκκο, θα πιαστεί στην παγίδα· επειδή, οι θυρίδες από πάνω είναι ανοιχτές, και τα θεμέλια της γης σείονται.
  19 Η γη κατασυντρίφτηκε, η γη διαλύθηκε ολοκληρωτικά, η γη κινήθηκε υπερβολικά.
  20 Η γη θα κλονιστεί εδώ και εκεί, σαν τον μεθυσμένο, και θα μετακινηθεί σαν καλύβα· και η ανομία της θα βαρύνει επάνω της· και θα πέσει, και δεν θα σηκωθεί πλέον.
  21 Και κατά την ημέρα εκείνη ο Κύριος θα παιδέψει τον στρατό των υψηλών μέσα στο ύψος, και τους βασιλιάδες τής γης επάνω στη γη.
  22 Και θα συγκεντρωθούν όπως συγκεντρώνονται οι αιχμάλωτοι στον λάκκο, και θα κλειστούν στη φυλακή, και ύστερα από πολλές ημέρες θα τους γίνει επίσκεψη.

  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ .

 4. ΠΠ369 says:

  Θὰ συμφωνήσω μὲ τὴν τελευταῖα φράση του Ἕκτορα διότι ἡ δικαιοσύνη προηγεῖται τῆς εἰρήνης. Το νὰ ἐπιζητοῦμε εἰρήνη ἐνῶ διαπράττωνται ἀπάνθρωπα ἐγκλήματα, αὐτό κατ᾽ ἐμέ μας καθιστᾶ συνένοχους. Ὅσο γιὰ την ἀντίσταση, τὴν ἐπανάσταση ποῦ ὅλος ὁ κόσμος περιμένει καὶ ἀπαιτεῖ κυριότερα ἀπό ἐμᾶς τὸν Ἀεί-Ἄη Λαό, ἔχω νὰ πῶ το ἐξῆς: “ΟΥ ΓΚΑΓΚΑ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ ΓΚΙ ΓΚΑΜΠΑ ΓΚΟΥΜ ΜΠΙΡΛΙ ΓΚΑΓΚΑ”!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! Συμφωνῶ ἀπόλυτα με τον ἀγαπητό μου Βασίλη Τριανταφυλλίδη, ὁ ὀποίος λέει “τὸ μόνο ποῦ ἔχουν νὰ κάνουν οἵ ἕλληνες γιὰ νὰ σωθεῖ ἡ ἀνθρωπότητα εἷναι νὰ σκέπτωνται καὶ νὰ φιλοσοφοῦν.” Το νὰ πάρουμε τὰ ὅπλα καὶ νὰ βγοῦμε στοὺς δρόμους εἷναι αὐτὸ ποῦ θέλουν. ΜΟΝΟ Η ΕΠ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΔΕΩΝ θὰ μας σώσει!!! Οἱ μαθητές Τοῦ Ἰωάννη τῆς Νέας Ἐποχῆς, Τοῦ Λόγου Χριστοῦ δηλ., λένε πῶς ἡ ἐπ ἀνάσταση ἰδεῶν, ἤ ἀλλιῶς ἡ ΜΕΤΑΝΝΟΙΑ (μετατόπιση τοῦ νοῦ ἀπὸ τις περιορισμένες ἀντιλήψεις γιά τὸ τί εἷναι ἄνθρωπος, κόσμος καὶ Θεός στὴν ἀπειρότητα τῶν Θεῖων Ἰδεῶν) εἷναι μία συνεχόμενη κατάσταση στὴν ὁποῖα χρειάζεται νὰ βρίσκεται ὁ Ἄνθρωπος Λόγος για να εἰσέλθει στὴν ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ (ΟΥΡΑΝΟΣ-ΟΡΑ ΝΟΥΣ), μὲ ἄλλα λόγια, νὰ καταστεῖ Βασιλειᾶς κ Ἀρχιερέας τῶν ὅσων ὁρᾷ ὁ Νοῦς !!! Τροφὴ γιὰ σκέψη… ΑΟΥΓΚΙΓΚΙ ΜΠΑΓΚΑ ΛΑΓΚΑΟΥ ΓΚΑΓΚΑ! 😉
  Υ.Γ: Τὸ ΣὺνΠᾶν εἷναι… ὁ Νοῦς τοῦ Παρατηρητή τοῦ.

 5. die and let die says:

  άμα αφανιστεί η ανθρωπότητα τουλάχιστον θα ζήσει ο πλανήτης και το σύμπαν. κάτι είναι και αυτό, άλλωστε ό,τι γεννιέται πρέπει να πεθάνει. εξέλιξη.

 6. حورس says:

  Χοντικα… Το 5% ειναι αυτοι που κυβερνουν… Το 5% ειμαστε εμεις που καταλαβαινουμε και 5 πραγματα… Το 90 % ειναι τα ζομπι… Το 5% ελεγχει το 90% αρα και εμας… Αμα εμεις το 5% δεν παμε εκει που ειναι αυτο το σιχαμενο 5% αυτη τη στιγμη τοτε… Απλα και ωραια… Οποιο ζομπι δεν το καταλαβε να το εξηγησω αναλυτικα…

 7. ΛΥΚΟΝΙ says:

  Ενα τετοιο παραδειγμα ειναι οι οικοκοινοτητες ανα τον κοσμο,οι οποιες δινουν βαση στην αυταρκεια και την αυτονομια σε τροφη,ενεργεια κ.α.

 8. Μαρια-Νεφελη says:

  ο “αυτα” το ειπε καλα. περι ψυχης ο αγωνας. εσυ καλεις σε ενωση για την επιβιωση. αλλο θεμα. απλοικο κι αυταρεσκο. μιλας σε μια χουφτα χωμα για μια χουφτα χωμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *